diecast Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Μία εφαρμογή ρε παιδιά που να αφαιρεί άχρηστα αρχεία από το κινητό?από προηγούμενές εφαρμογές? https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.infolife.cache&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dapp+cache+cleaner Εδω εισαι κορυφη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Έχω ρωτήσει επανειλημμένα Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ώστε να σώζει secure όμως τους κωδικούς ΜΟΥ για site κτλπ και όταν Θέλω να κάνω log in να συνεργάζεται με κάποιο browser σαν extension? ΚΑΙ τέλος Πώς μπορώ να περάσω τα bookmarks μου από το icloud στον browser που χρησιμοποιώ ή στο Gmail. Εγώ έχω το Google Chrome (και στο PC) και μου κρατά σελιδοδείκτες, κωδικούς site, είναι σαν να έχω το PC στο χέρι μου..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Μόλις το είπες το δοκίμασα και ναι ξεκλειδώνει με το home button! Κακό αυτό! Οχι πρεπει να το κανεις προεπιλογη :-) για home screen και θα εισαι κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 (edited) Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να διαβάζεις ή word και να μπορείς να υπογραμμίζει κομμάτια ώστε να μαζευοντε Όλα κάπου Σας,σημειώσεις? Ξέρει κανείς? Edited December 23, 2013 by Carpe_Diem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Πώς βάζουμε όλες οι εισερχόμενες κλήσεις να περνάνε από το Csipsimple; Είμαι εξωτερικό και έχω βάλει κάρτα για ίντερνετ οπότε με βολεύει όποιος με περνει να με χρεώνει στο Voip. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Ωραία. Μπορώ να μεταφέρω κωδικούς από 1password με κάποιο τρόπο η πρέπει να περαστουν ενας ένας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Παιδιά εφαρμογή που να φέρει πίσω τις διαγραμμένες φωτογραφίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.infolife.cache&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dapp+cache+cleaner Εδω εισαι κορυφη!! Έχει κάποια διαφορά με αυτό που χρησιμοποιώ, ή κάνει τα ίδια πράγματα; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Έχει κάποια διαφορά με αυτό που χρησιμοποιώ, ή κάνει τα ίδια πράγματα; k εγω αυτο χρησιμοποιω...κορυφη ειναι το clean master... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 (edited) Καλησπέρα! Για απεγκατάσταση αχρείαστων εφαρμογών ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε; Επεξεργασία: Κάνει αυτή που αναφέρεται παραπάνω; Edited December 23, 2013 by seranata Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Καλησπέρα! Για απεγκατάσταση αχρείαστων εφαρμογών ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε; titanium(για εφαρμογες συστηματος φανταζομαι μιλας?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Παίδες χρειάζομαι την βοήθεια σας... Έχω το τηλέφωνο του avatar με την 4.4.2... Χρησιμοποιώ το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koo.lightmanager και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα... Για κάθε είδους ειδοποίηση μου ζητά να του δώσω δικαιώματα προσβασιμότητας... Μπορεί να μου πει κάποιος που είναι στην 4.4.2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 titanium(για εφαρμογες συστηματος φανταζομαι μιλας?) Ναι, για εφαρμογές συστήματος. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Καλησπέρα! Για απεγκατάσταση αχρείαστων εφαρμογών ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε; Επεξεργασία: Κάνει αυτή που αναφέρεται παραπάνω; Titanium όπως λένε και τα παιδιά,απλά πρόσεχε τι θα αφαιρέσεις. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Ok. Στο store ποιο είναι το ακριβές όνομα της εφαρμογής; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Ok. Στο store ποιο είναι το ακριβές όνομα της εφαρμογής; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.keramidas.TitaniumBackup Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Καλησπέρα! Για απεγκατάσταση αχρείαστων εφαρμογών ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε; Επεξεργασία: Κάνει αυτή που αναφέρεται παραπάνω; Root uninstaller Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ijojoba Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Ωραία. Μπορώ να μεταφέρω κωδικούς από 1password με κάποιο τρόπο η πρέπει να περαστουν ενας ένας? Λογικά κάποιος τρόπος θα υπάρχει. Πάντως όσοι ενδιαφέρεστε, δείτε και το keyPass, είναι free πρόγραμμα για pc και υπάρχουν αντίστοιχα για android, εγώ έχω το KeePassDroid. Σε εκείνο σίγουρα κάνεις import από browsers (από firefox έχω δοκιμάσει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 καλησπέρα και χρόνια πολλά Η εφαρμογή airdroid είναι καλή? έχει κάποιος άποψη και να την γνωρίζει? Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 καλησπέρα και χρόνια πολλά Η εφαρμογή airdroid είναι καλή? έχει κάποιος άποψη και να την γνωρίζει? Πολύ καλή ,προχώρα ... είναι γνωστή Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Καλησπέρα, ψάχνω εφαρμογή που να ρυθμιζεις την φωτεινότητα με slider, αλλά θέλω να μπορεί να μπει στην μπάρα ειδοποιήσεων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Isms pro (στέλνεις SMS και στέλνεις εσύ το τι όνομα θες να φαίνεται στον άλλον) Την χρησιμοποιουσα πριν 2 χρόνια σε iPhone πολύ καλή τώρα δεν ξέρω από πού αγοράζεις γκρεντιτ την ξέρει κανένας ή έχουμε καμία να κάνει την ίδια δουλειά? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thelostweb.isms Είναι ότι πρέπει για τρελές πλάκες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Καλησπέρα, ψάχνω εφαρμογή που να ρυθμιζεις την φωτεινότητα με slider, αλλά θέλω να μπορεί να μπει στην μπάρα ειδοποιήσεων. Notification toggle , για όποιον ψάχνει κάτι αντίστοιχο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Παιδιά εφαρμογή που να φέρει πίσω τις διαγραμμένες φωτογραφίες; Δοκίμασε αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.baloota.dumpster Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Καλησπέρα. Παιδιά το handcet sms έχει τελικά ήχο ειδοποίησης ότι παρέλαβε ο άλλος το μήνυμα που του έχω στείλει; Αν ναι, όποιος μπορεί ας μου γράψει ακριβώς τι πρέπει να ρυθμίσω. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts