enigma84 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 μου κολλαει απιστευτα!! το call stats υπαρχει επισης.. Σε s2 δεν μου χει κανει ποτέ κόλλημα πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 (edited) Ότι δεν υποστηρίζει 160 χαρακτήρες στα ελληνικά μηνύματα, ότι οι επαφές φαίνονται διπλές, ότι δεν μπορούν να στείλουν και να λάβουν mms, ότι χρειάζεται ακόμα βελτίωση, κτλ. Με την ευκαιρία, να ρωτήσω κάτι αυτούς που το κατέβασαν: εξακολουθεί να υπάρχει το μαμά πρόγραμμα μηνυμάτων; Ή αντικαθίσταται πλήρως από την αναβάθμιση αυτή και χάνεται; Όντως δεν στέλνει με 160 χαρακτήρες. Το δοκίμασα γράφοντας και κεφαλαία, αλλά πάλι το ίδιο. Δεν αντικαθιστά την μαμά εφαρμογή μηνυμάτων. Πάντως, από το λίγο που το δούλεψα, δε φαίνεται να βολεύει και τόσο για sms. Χρειάζεται αρκετές βελτιώσεις. Έκανε πριν από λίγο αναβάθμιση ο dolphin browser και μου φαίνεται ότι έγινε πιο γρήγορος. Έφυγε και η επιλογή που είχε κάτω δεξιά για το μενού λειτουργιών και πλέον μπαίνουμε από το "δελφίνι" που είναι αριστερά. Τον τελευταίο καιρό είχε γίνει αρκετά αργός και με κολληματάκια, σε μένα τουλάχιστον. Edited November 16, 2013 by giachtas Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 συγνωμη για το διπλο ποστ καλησπερα, καποια εφαρμογη που να κανει οτι κανει το activator στο iphone υπαρχει για andoid ? η καλυτερα να μπορουσα να χρησιμοποιησω τα πλαινα πληκτρα volume για αλλη χρηση πχ μουσικη κτλ κτλ θα με βολευε πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 (edited) συγνωμη για το διπλο ποστ καλησπερα, καποια εφαρμογη που να κανει οτι κανει το activator στο iphone υπαρχει για andoid ? η καλυτερα να μπορουσα να χρησιμοποιησω τα πλαινα πληκτρα volume για αλλη χρηση πχ μουσικη κτλ κτλ θα με βολευε πολυ. Αν είσαι root δοκίμασε το GMD GestureControl . Για τα πλήκτρα ψάξε να δεις αν υπάρχει κάνα mod που κάνει αυτο που θελεις . Edited November 16, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Έχει έρθει σε όλους η τελευταία έκδοση του hangout; Χτες μου ήρθε και μένα στο Nexus 4. Μια χαρά παίζει και αυτό και το Handcent sms παράλληλα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Σε s2 δεν μου χει κανει ποτέ κόλλημα πάντως. τα εκανε οση ωρα περναγε τα στατιστικα την πρωτη φορα, αλλα αυτο χρειαζοταν καθε φορα που αλλαζα κατι στο πλανο, το οποιο με τιποτα δε καταφερα να ρυθμισω οπως ηθελα.... τεσπα :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Έχει κανείς εμπειρία από remote desktop applications ? Είμαι μεταξύ team viewer και splashtop.Το πρώτο είναι δωρεάν το δεύτερο με πληρωμή. Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως να κάνω είναι hd video και gaming (ελαφρύ,τύπου hearthstone).Έχει δοκιμάσει κανείς κ τα δύο σε λίγο πιο απαιτητικές διαδικασίες από απλή μεταφορά αρχείου να μας πει εντυπώσεις? Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Έχει κανείς εμπειρία από remote desktop applications ? Είμαι μεταξύ team viewer και splashtop.Το πρώτο είναι δωρεάν το δεύτερο με πληρωμή. Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως να κάνω είναι hd video και gaming (ελαφρύ,τύπου hearthstone).Έχει δοκιμάσει κανείς κ τα δύο σε λίγο πιο απαιτητικές διαδικασίες από απλή μεταφορά αρχείου να μας πει εντυπώσεις? Με teamviewer έχω δοκιμάσει μεταφορές ικανοποιητικά. HD video δεν έχω δοκιμάσει, αλλά δε θα είχα και προσδοκίες από την απόδοση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Ρε παιδια εχω και εγω το νεο messenger,καλο φαινεται, αλλα εχω ενα θεμα..αποσυνδεση πως κανει οεο? Μέσα στα settings έχει μενού που λέει "Facebook chat". Αν το ξετικάρεις λογικά βγαίνεις offline. Σε δυο κινητα ξεκλικαρα το "Συνομιλια Facebook" αλλα παρολα αυτά κι εμενα και τον φιλο μου που το εκανα μας δειχενι on Line :(:( Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Υπαρχει player που να υποστηρίζει ταινίες με DTS ήχο και άψογη υποστήριξη ελληνικών υπότιτλων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Υπαρχει player που να υποστηρίζει ταινίες με DTS ήχο και άψογη υποστήριξη ελληνικών υπότιτλων? Mx player με εξωτερικό codec για το DTS. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Mx player με εξωτερικό codec για το DTS. Στο playstore βλέπω τρια mxplayer codec pack για διαφορα ARM chipsets. Για snapdragon800 ποιό κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Από το πρωί δεν μπορώ να μπω στο myphone με tapatalk. Άρχισε πάλι τα παράξενα η εφαρμογή ή είναι θέμα myphone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Από το πρωί δεν μπορώ να μπω στο myphone με tapatalk. Άρχισε πάλι τα παράξενα η εφαρμογή ή είναι θέμα myphone; Η εφαρμογή φταίει. Εμένα μπαίνει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Η εφαρμογή φταίει. Εμένα μπαίνει κανονικά. Και εμένα κανονικά αλλά αργεί πολύ όταν μπαίνω στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Και εμένα κανονικά αλλά αργεί πολύ όταν μπαίνω στο xda. Κ μένα.σήμερα το κάνει Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Γενικά πολλά προβλήματα το tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Κανένα απολύτως πρόβλημα με λα συγκεκριμένα sites Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Μεγαλο update το facebook messenger... Εχει γινει σαν την εφαρμογή του whats app και πλέον μπορείς να έχεις ένα θέλεις απενεργοποιημένη την συνομιλία όπως και να κλείσεις εντελώς τα κυκλακια που σου βγάζει όταν σου μιλάνε ειναι μερικες φορες που δεν θελω να μου ερχονται μηνυματα πως μπορω να κανω αποσυνδεση τωρα??? δεν το βρησκω πουθενα!!!!:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Παραπάνω από τις μισές μέρες τρωει κολλήματα το tapatalk με το myphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Κ με το xda το ίδιο,με το myphone όχι τόσο. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Κ με το xda το ίδιο,με το myphone όχι τόσο. Εγώ πλέον έχω με το xda σχεδόν μονίμως πρόβλημα...Με το myphone μια χαρά πάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Εγώ πλέον έχω με το xda σχεδόν μονίμως πρόβλημα...Με το myphone μια χαρά πάει... Μια από τα ίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Εμένα πάλι δεν μπαίνει καθόλου και βγάζει μυνήματα 'This forum is not supported'. Πώς γίνεται στις σε σας να μπαίνει κανονικά και σε μένα καθόλου; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Κάντε πρώτα εκκαθάριση cache της εφαρμογής και αν δεν στρώσει εκκαθάριση data.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts