Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μου κολλαει απιστευτα!!

το call stats υπαρχει επισης..

Σε s2 δεν μου χει κανει ποτέ κόλλημα πάντως.

Ότι δεν υποστηρίζει 160 χαρακτήρες στα ελληνικά μηνύματα, ότι οι επαφές φαίνονται διπλές, ότι δεν μπορούν να στείλουν και να λάβουν mms, ότι χρειάζεται ακόμα βελτίωση, κτλ.

Με την ευκαιρία, να ρωτήσω κάτι αυτούς που το κατέβασαν: εξακολουθεί να υπάρχει το μαμά πρόγραμμα μηνυμάτων; Ή αντικαθίσταται πλήρως από την αναβάθμιση αυτή και χάνεται;

Όντως δεν στέλνει με 160 χαρακτήρες. Το δοκίμασα γράφοντας και κεφαλαία, αλλά πάλι το ίδιο. Δεν αντικαθιστά την μαμά εφαρμογή μηνυμάτων. Πάντως, από το λίγο που το δούλεψα, δε φαίνεται να βολεύει και τόσο για sms. Χρειάζεται αρκετές βελτιώσεις.

Έκανε πριν από λίγο αναβάθμιση ο dolphin browser και μου φαίνεται ότι έγινε πιο γρήγορος. Έφυγε και η επιλογή που είχε κάτω δεξιά για το μενού λειτουργιών και πλέον μπαίνουμε από το "δελφίνι" που είναι αριστερά. Τον τελευταίο καιρό είχε γίνει αρκετά αργός και με κολληματάκια, σε μένα τουλάχιστον.

Edited by giachtas

συγνωμη για το διπλο ποστ

καλησπερα, καποια εφαρμογη που να κανει οτι κανει το activator στο iphone υπαρχει για andoid ?

η καλυτερα να μπορουσα να χρησιμοποιησω τα πλαινα πληκτρα volume για αλλη χρηση πχ μουσικη κτλ κτλ θα με βολευε πολυ.

συγνωμη για το διπλο ποστ

καλησπερα, καποια εφαρμογη που να κανει οτι κανει το activator στο iphone υπαρχει για andoid ?

η καλυτερα να μπορουσα να χρησιμοποιησω τα πλαινα πληκτρα volume για αλλη χρηση πχ μουσικη κτλ κτλ θα με βολευε πολυ.

Αν είσαι root δοκίμασε το GMD GestureControl .

Για τα πλήκτρα ψάξε να δεις αν υπάρχει κάνα mod που κάνει αυτο που θελεις .

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Έχει έρθει σε όλους η τελευταία έκδοση του hangout;

Χτες μου ήρθε και μένα στο Nexus 4.

Μια χαρά παίζει και αυτό και το Handcent sms παράλληλα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Σε s2 δεν μου χει κανει ποτέ κόλλημα πάντως.

τα εκανε οση ωρα περναγε τα στατιστικα την πρωτη φορα, αλλα αυτο χρειαζοταν καθε φορα που αλλαζα κατι στο πλανο, το οποιο με τιποτα δε καταφερα να ρυθμισω οπως ηθελα.... τεσπα :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Έχει κανείς εμπειρία από remote desktop applications ?

Είμαι μεταξύ team viewer και splashtop.Το πρώτο είναι δωρεάν το δεύτερο με πληρωμή.

Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως να κάνω είναι hd video και gaming (ελαφρύ,τύπου hearthstone).Έχει δοκιμάσει κανείς κ τα δύο σε λίγο πιο απαιτητικές διαδικασίες από απλή μεταφορά αρχείου να μας πει εντυπώσεις?

me > you

Έχει κανείς εμπειρία από remote desktop applications ?

Είμαι μεταξύ team viewer και splashtop.Το πρώτο είναι δωρεάν το δεύτερο με πληρωμή.

Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως να κάνω είναι hd video και gaming (ελαφρύ,τύπου hearthstone).Έχει δοκιμάσει κανείς κ τα δύο σε λίγο πιο απαιτητικές διαδικασίες από απλή μεταφορά αρχείου να μας πει εντυπώσεις?

Με teamviewer έχω δοκιμάσει μεταφορές ικανοποιητικά.

HD video δεν έχω δοκιμάσει, αλλά δε θα είχα και προσδοκίες από την απόδοση.

Ρε παιδια εχω και εγω το νεο messenger,καλο φαινεται, αλλα εχω ενα θεμα..αποσυνδεση πως κανει οεο?

Μέσα στα settings έχει μενού που λέει "Facebook chat". Αν το ξετικάρεις λογικά βγαίνεις offline.

Σε δυο κινητα ξεκλικαρα το "Συνομιλια Facebook" αλλα παρολα αυτά κι εμενα και τον φιλο μου που το εκανα μας δειχενι on Line :(:(

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Υπαρχει player που να υποστηρίζει ταινίες με DTS ήχο και άψογη υποστήριξη ελληνικών υπότιτλων?

Mx player με εξωτερικό codec για το DTS.

Από το πρωί δεν μπορώ να μπω στο myphone με tapatalk. Άρχισε πάλι τα παράξενα η εφαρμογή ή είναι θέμα myphone;

Από το πρωί δεν μπορώ να μπω στο myphone με tapatalk. Άρχισε πάλι τα παράξενα η εφαρμογή ή είναι θέμα myphone;

Η εφαρμογή φταίει. Εμένα μπαίνει κανονικά.

Η εφαρμογή φταίει. Εμένα μπαίνει κανονικά.

Και εμένα κανονικά αλλά αργεί πολύ όταν μπαίνω στο xda.

Και εμένα κανονικά αλλά αργεί πολύ όταν μπαίνω στο xda.

Κ μένα.σήμερα το κάνει

Δημήτρης

Κανένα απολύτως πρόβλημα με λα συγκεκριμένα sites

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Μεγαλο update το facebook messenger... Εχει γινει σαν την εφαρμογή του whats app και πλέον μπορείς να έχεις ένα θέλεις απενεργοποιημένη την συνομιλία όπως και να κλείσεις εντελώς τα κυκλακια που σου βγάζει όταν σου μιλάνε

ειναι μερικες φορες που δεν θελω να μου ερχονται μηνυματα πως μπορω να κανω αποσυνδεση τωρα??? δεν το βρησκω πουθενα!!!!:X

Κ με το xda το ίδιο,με το myphone όχι τόσο.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Κ με το xda το ίδιο,με το myphone όχι τόσο.

Εγώ πλέον έχω με το xda σχεδόν μονίμως πρόβλημα...Με το myphone μια χαρά πάει...

Εγώ πλέον έχω με το xda σχεδόν μονίμως πρόβλημα...Με το myphone μια χαρά πάει...

Μια από τα ίδια...

Εμένα πάλι δεν μπαίνει καθόλου και βγάζει μυνήματα 'This forum is not supported'. Πώς γίνεται στις σε σας να μπαίνει κανονικά και σε μένα καθόλου;
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II