karx Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 παιδιά μπορείτε να προτείνεται κάποια εφαρμογή χρηστική για σημειώσεις? Το anydo δεν με ενθουσιάσε και έχω δοκιμάσει αρκετές ( google keep, super note, note pad ) χωρίς κάποια να με βολέψει ιδιαιτερα. Υπάρχει μία που γράφεις χειρογραφα, με το δάχτυλο δηλαδή ( asus note ) αν θυμάμαι καλά την λένε αλλά δεν λειτουργεί σε 4.3, ψάχνω κάτι αντιστοιχο Δες το gnotes. Γράφει και με το δάχτυλο και γενικά είναι πολύ οργανωμένη εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 δεν δουλευει χωρίς stylus! Εμενα μου δουλεύει κανονικά με το δάχτυλο το papyrus Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opethmmad Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 ψάχνω εφαρμογή για sms με 160 χαρακτήρες. Μέχρι τώρα είχα GoSMS, Handcent, Textra. Θέλω κάτι με πολύ απλό UI, χωρίς πολλά πολλά (γι'αυτό και τα αλλάζω ). Αυτή τη στιγμή έχω το Chompsms, το οποίο είναι όπως ακριβώς θέλω (μοιάζει πολύ με το stock sms app του 4.2.2), αλλά υποστηρίζει μέχρι 70 χαρακτήρες δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 ψάχνω εφαρμογή για sms με 160 χαρακτήρες. Μέχρι τώρα είχα GoSMS, Handcent, Textra. Θέλω κάτι με πολύ απλό UI, χωρίς πολλά πολλά (γι'αυτό και τα αλλάζω ). Αυτή τη στιγμή έχω το Chompsms, το οποίο είναι όπως ακριβώς θέλω (μοιάζει πολύ με το stock sms app του 4.2.2), αλλά υποστηρίζει μέχρι 70 χαρακτήρες δυστυχώς. Δοκίμασε το 8sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) Εμενα μου δουλεύει κανονικά με το δάχτυλο το papyrus Ρε συ Στέφανε τι κάνω λάθος ; Και εγώ το ίδιο τηλέφωνο έχω edit το βρηκα, έχει enable ή όχι Edited October 24, 2013 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) Εγώ για την ώρα το μόνο θετικό που μπορώ να περιμένω είναι να νιώσουν στο viber και να ξεμπερδέψουν μετα θέματά του....η καλύτερη πλατφόρμα είναι αυτή που έχεις τους περισσότερους χρήστες και οι περισσότεροι δικοί μου είναι στο viber.... Πιστεψε με δεν ειναι καθολου δυσκολο. Εγω για παραδειγμα στο bbm δεν ειχα κανεναν (μιας και δεν ειχα ποτε blackberry συσκευη για να με καιει τοσο πολυ) και μεσα σε δυο μερες ειμαι και σε γρουπακι 11 ατομων συν 2-3 επαφες ξεχωριστα που εχω απο την πρωτη μερα. Φυσικα εχω και το whatsapp στο οποιο εχω περιπου 7-8 ατομα αλλα λιαν συντομως ισως μεταβουν και αυτοι σε αυτο, οποτε ενδεχεται να μου ειναι αχρειαστο Το πιο εκνευριστικό και ανεξήγητο με το viber είναι ότι δεν το κρατάει σχεδόν ποτέ στα recent apps. Δεν μπορώ να βάλω το εικονίδιο ότι λειτουργεί (άσχετα αν το έχω επιλεγμένο), δεν μου εμφανίζει όλες τις επαφές μου που το έχουν ενώ σε αυτούς με εμφανίζει. Χθες μίλησα με έναν φίλο μου αφού αυτός μου έστειλε πρώτα μήνυμα. Πήγα να τον καλέσω, μιας και δεν τον έσβησα από το ιστορικό αλλά μου εμφάνιζε ότι ο χρήστης δεν έχει viber. Άσχετα αν με είχε πάρει και τηλέφωνο...Tέλος, αν δεν δω εκείνη την στιγμή το μήνυμα/κλήση δεν μου εμφανίζεται στην μπάρα ειδοποιήσεων. Μόνο πρέπει να μπω στην εφαρμογή και να δω ότι είχα μήνυμα/αναπάντητη... Το έχουν γράψει και οι ίδιοι ότι έχουν θέματα και προσπαθούν να τα λύσουν... Ειναι γνωστο εδω και κατι αιωνες πως το viber ειναι προβληματικο και δεν δουλευει σωστα. Οχι οτι δυσλειτουργει, απλα σαν εφαρμογη δεν ειναι τελειοποιημενη πληρως και ολοι ξερουμε οτι περασαμε απο την φαση που ετρωγε υπερβολικη μνημη για πλακα, πρωτου υπαρξουν λυσεις τυπου Greenify. @baiosss το greenify δεν είναι μόνο για messengers ούτε για να κάνεις greenify όλες τις εφαρμογές. Δε χρειάζεται να γράψω πολλά, τα λέει όλα το description του δημιουργού. Όταν ένας χρήστης ξέρει τη στανταρ χρήση που κάνει τότε σεταρει το greenify και κάθε άλλη εφαρμογή όπως πρέπει. Επίσης ζούσαμε και πριν με autostarts - system tunner. Απλά το greenify είναι πολύ καλύτερο (εγώ χρειάζομαι και το autostarts βέβαια). Αν οι συσκευές δούλευαν τέλεια και δεν χρειαζόταν τίποτα, δεν θα είχαμε το root/cwm ουτε jailbreak/cydia. Ρε παιδια δε θα καθομαι να απολογουμαι για το Greenify και την καθε εφαρμογη ξεχωριστα ποσο καλη και ποσο χρησιμη ειναι. Ολοι την εχουμε απο τοτε που βγηκε και κανεις μας δεν αμφιβαλλει για την χρησιμοτητα της. Η αντιπαραθεση μου με τον pektis ηταν σε αλλο επιπεδο. Τωρα να σου κανω και μια ερωτηση πανω στο greenify. Εχω την donate εκδοση της, αλλα τις εργοστασιακες εφαρμογες συστηματος δεν τις βλεπει καν για να τις αδρανοποιησει. Σε αυτη την περιπτωση τι γινεται? Κανω εγω κατι λαθος η χρειαζεται να προσθεσω κατι ακομα? Edited October 24, 2013 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Μια ενδιαφέρον εφαρμογή για την διαχείρισή /εναλλαγή των apps Switchr - Task Switcher Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Πιστεψε με δεν ειναι καθολου δυσκολο. Εγω για παραδειγμα στο bbm δεν ειχα κανεναν (μιας και δεν ειχα ποτε blackberry συσκευη για να με καιει τοσο πολυ) και μεσα σε δυο μερες ειμαι και σε γρουπακι 11 ατομων συν 2-3 επαφες ξεχωριστα που εχω απο την πρωτη μερα. Φυσικα εχω και το whatsapp στο οποιο εχω περιπου 7-8 ατομα αλλα λιαν συντομως ισως μεταβουν και αυτοι σε αυτο, οποτε ενδεχεται να μου ειναι αχρειαστο Εμένα οι δικοί μου είναι τεχνολογικά αναλφάβητοι:lol: Περιμέν το mail με το pin για να το δω αν και περιμένω να προσθέσουν και την ομιλία για να πω ότι αποτελεί εναλλακτική για μένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Ρε παιδια δε θα καθομαι να απολογουμαι για το Greenify και την καθε εφαρμογη ξεχωριστα ποσο καλη και ποσο χρησιμη ειναι. Ολοι την εχουμε απο τοτε που βγηκε και κανεις μας δεν αμφιβαλλει για την χρησιμοτητα της. Η αντιπαραθεση μου με τον pektis ηταν σε αλλο επιπεδο. Τωρα να σου κανω και μια ερωτηση πανω στο greenify. Εχω την donate εκδοση της, αλλα τις εργοστασιακες εφαρμογες συστηματος δεν τις βλεπει καν για να τις αδρανοποιησει. Σε αυτη την περιπτωση τι γινεται? Κανω εγω κατι λαθος η χρειαζεται να προσθεσω κατι ακομα? Q: I still want to greenify system apps, and I can accept any bad consequence! A: If so, you can try converting non-critical system apps (such as apps bundled by carriers) into normal apps with the help of Titanium Backup or similar tools. Reboot your device, then greenify it as normal. Or you can try the experimental feature in donation version (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify.pro) to directly greenify system apps. Από εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Q: I still want to greenify system apps, and I can accept any bad consequence! A: If so, you can try converting non-critical system apps (such as apps bundled by carriers) into normal apps with the help of Titanium Backup or similar tools. Reboot your device, then greenify it as normal. Or you can try the experimental feature in donation version (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify.pro) to directly greenify system apps. Από εδώ Δηλαδη πρεπει να βαλω xposed framework installer κλπ? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Δηλαδη πρεπει να βαλω xposed framework installer κλπ? Εγώ έχω ακόμα την δωρεάν, αλλά έψαχνα τι θα μου προσφέρει η donate. Πάντως αυτό έχω καταλάβει, ότι δηλαδή θέλει xposed κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Αν έχετε το titanium κάνετε μετατροπή τις εφαρμογές συστήματος που θέλετε σε εφαρμογές χρήστη και μετά τις δουλεύει κανονικά το greenify Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) Αρνείται πεισματικά να με βάλει στο bbm.. έκανα εγγραφή, ήρθε mail, έκανα επιβεβαίωση μα κολλάει στη "ρύθμιση του bbm". Σχετικά με το greenify donate, ναι θέλει xposed framework περασμένο με το greenify module ενεργοποιημένο για να δουλέψει σωστά. Edited October 24, 2013 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Δοκίμασε το 8sms. Ένα λινκ γιατί δεν με το βγάζει; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) Εγώ έχω ακόμα την δωρεάν, αλλά έψαχνα τι θα μου προσφέρει η donate. Πάντως αυτό έχω καταλάβει, ότι δηλαδή θέλει xposed κτλ Οποτε δηλαδη τριχες κατσαρες! Βαζεις μια εφαρμογη και πρεπει να βαλεις και αλλη μια ακομα για να γινει πληρης δουλεια. Παντως επειδη προσπαθησα, εβαλα το xposed installer, εκανα install το framework, εβαλα στα modules το greenify, επανεκκινηση, αλλα μετα δεν το δεχοτανε στην πειραματικη του κατασταση. Αυτο με δυο εκδοσεις xposed installer (2.3 και 2.3.1). Edited October 24, 2013 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Ένα λινκ γιατί δεν με το βγάζει; 8sms (Stock Messaging) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Αν έχετε το titanium κάνετε μετατροπή τις εφαρμογές συστήματος που θέλετε σε εφαρμογές χρήστη και μετά τις δουλεύει κανονικά το greenify Σε ποια καρτελα μπορουμε να κανουμε αυτη την διαδικασια του titanium? Ας ενωθει παρακαλω με το πιο πανω Post. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Σε ποια καρτελα μπορουμε να κανουμε αυτη την διαδικασια του titanium? Ας ενωθει παρακαλω με το πιο πανω Post. Κρατάς πατημένο το δάχτυλο στην εφαρμογή που θες και θα στο βγάλει επιλογή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Καλησπέρα σε όλους,γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει καμία εφαρμογή που να φέρνει ή να κάνει την ίδια δουλειά όπως ο CCleaner;; Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Καλησπέρα σε όλους,γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει καμία εφαρμογή που να φέρνει ή να κάνει την ίδια δουλειά όπως ο CCleaner;; To sdmaid δεν κανει κατι τετοιο? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Ιδέα δεν έχω φίλε baiosss θα δοκιμάσω το sdmaid.Εάν κάποιος ξέρει κανένα αλλο περιμένω να ακούσω απόψεις!Ευχαριστώ πάντως! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 To sdmaid δεν κανει κατι τετοιο? Αυτό κάνει και μάλιστα πολύ καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Αυτό κάνει και μάλιστα πολύ καλά! Όπως και το Clean Master Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Ιδέα δεν έχω φίλε baiosss θα δοκιμάσω το sdmaid.Εάν κάποιος ξέρει κανένα αλλο περιμένω να ακούσω απόψεις!Ευχαριστώ πάντως! root cleaner(αν εισαι ρουτ φυσικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Παιδια ψάχνω δυο προγράμματα. .αλλα και τα δυο χωρις ρουτ..ενα για backup και ενα για να παγωσω καποιες εφαρμογες... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts