Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.boatmob.floating.touch

Δείτε αυτή την εφαρμογή από την ομάδα του boat. Και μόνο που σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις on screen κουμπιά ήχου φτάνει.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Παιδιά Καλημέρα. Έχω πρόβλημα με το boat browser και κυρίως με την υποστήριξη του flash player και συγκεκριμένα όλο αυτό το καιρό και μέχρι την έκδοση 6.0 μου έπαιζε όλα τα sait με φλας όπως το ant1 live η κάποιες σειρές - επεισόδια από το mega προχτές λοιπόν το κάνω αναβάθμιση στη έκδοση 6.1 και πάω να δω π. χ live ant1 η σειρά του mega κολλάεικαι με ππετάει έξω από την εφαρμογή.. Ξαναβάζω την προηγούμενη 6.0 αλλά κρασαρει και εννοείται ότι έχω την επιλογή στης ρυθμίσεις πάντα εμφάνιση όπως ήταν πριν και μου δουλευε . Ξέρετε γιατ ίτο κάνει αυτό και πως θα το φτιάξω γιατί έχω πρόβλημα ??? I

Δεν δοκιμάζεις να απεγκαταστήσεις το φλας και να το ξαναβάλεις ;

Άσχετο με ποιο πληκτρολόγιο έγραψες το μήνυμα ; με το swiftkey ;

Δεν δοκιμάζεις να απεγκαταστήσεις το φλας και να το ξαναβάλεις ;

Άσχετο με ποιο πληκτρολόγιο έγραψες το μήνυμα ; με το swiftkey ;

Το έκανα αλλά τίποτα δεν δουλεύει δυστυχώς έτσι μου έρχεται να το πουλήσω και να ξαναπάρω το s3 μεταχειρο 4.1.2 που παίζει τα πάντα όλα.. Ναι με το swiftkey 3!!!

Καμιά ιδέα κανείς με το πρόβλημα μου έχει κάποιος η να.. Βάλω αγγελία...???

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Το έκανα αλλά τίποτα δεν δουλεύει δυστυχώς έτσι μου έρχεται να το πουλήσω και να ξαναπάρω το s3 μεταχειρο 4.1.2 που παίζει τα πάντα όλα.. Ναι με το swiftkey 3!!!

Καμιά ιδέα κανείς με το πρόβλημα μου έχει κάποιος η να.. Βάλω αγγελία...???

Αν είχες άλλο λειτουργικό εξηγείται. Μετά την 4.2.2 η υποστήριξη φλας έγινε τελείως προβληματική .Ο μαμά browser δεν στο παίζει ;

Αλλιώς βάλε Firefox beta.

Ξέρει κανείς κάποιο widget που εκτός από καιρό και την ώρα να σου εμφανίζει και τα γενέθλια των επαφών.

Αν είχες άλλο λειτουργικό εξηγείται. Μετά την 4.2.2 η υποστήριξη φλας έγινε τελείως προβληματική .Ο μαμά browser δεν στο παίζει ;

Αλλιώς βάλε Firefox beta.

Αυτο παλι πως σου ηρθε;

Εγω στο nexus και με 4.2.2 και με 4.3 κανενα προβλημα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αυτο παλι πως σου ηρθε;

Εγω στο nexus και με 4.2.2 και με 4.3 κανενα προβλημα.

Σε εμένα οποιαδήποτε προσπάθεια για φλας στο nexus 7 με τους κοινούς browser, κρασαρει.

Υπάρχουν παμπολλες αναφορές γι αυτό.

Edited by nnik_1969

Θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια εφαρμογή ώστε να βλέπω τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που συδέεται το κινητό μου :)

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια εφαρμογή ώστε να βλέπω τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που συδέεται το κινητό μου :)

Open Signal

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Όλες αυτές οι εφαρμογές είναι άχρηστες από το android 2.3 και μετά

Αν θες εφαρμογή που να κάνει δουλειά χρησιμοποίησε το greenify

Θα συμφωνήσω και θα προσθέσω πάγωμα, με τιτανιουμ ή παρόμοιο, σε όσες εφαρμογές δεν χρησιμοποιείς.

Μια ερώτηση σχετικά με το dropbox. Εκτός από το κινητό μου το έχω περασμένο και σε δυο pc, σπιτιού και γραφείου. Όμως ενώ στα settings της εφαρμογής στο κινητό σου δίνει την δυνατότητα για passcode lock, δεν έχει τέτοια δυνατότητα στην εφαρμογή σε pc. Στο σπίτι οκ αλλά στο pc γραφείου μπορεί να μπουν πολλοί και άρα τα περιεχόμενα μου σε δημόσια έκθεση. Δεν υπάρχει δυνατότητα lock ή εγω δεν την βλέπω;

Μια ερώτηση σχετικά με το dropbox. Εκτός από το κινητό μου το έχω περασμένο και σε δυο pc, σπιτιού και γραφείου. Όμως ενώ στα settings της εφαρμογής στο κινητό σου δίνει την δυνατότητα για passcode lock, δεν έχει τέτοια δυνατότητα στην εφαρμογή σε pc. Στο σπίτι οκ αλλά στο pc γραφείου μπορεί να μπουν πολλοί και άρα τα περιεχόμενα μου σε δημόσια έκθεση. Δεν υπάρχει δυνατότητα lock ή εγω δεν την βλέπω;

Δεν υπάρχει, εκτός κι αν έχει βγει κάποιο update που δεν έχω κάνει. Στον υπολογιστή του γραφείου μπαίνε μέσω browser.

Open Signal

Κανένα άλλο; Αυτό σ' εμένα ή κλείνει όταν πάω να δω το χάρτη ή δείχνει έναν κενό χάρτη.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

σβήνεις τα cookies η αν έχεις την εφαρμογή κάνεις αποσύνδεση.

Ρε παιδια ειχα παρει backup με Titanium ολες τις εφαρμογες και εκανα μια επανφορα πριν λιγο και στο gosms εχουν χαθει ολα τα μηνυματα.Εκανα και μονο για την εφαρμογη αυτη backup τα δεδομενα αλλα τιποτα.
Θοδωρής

Βλάση και το Cerberus είναι πολύ καλό. Έχει όλες τις απαραίτητες επιλογές και όσες φορές δοκίμασα tracking δεν δούλεψε σωστά. Βέβαια αν υπήρχε τότε το Device Manager πιθανόν να είχα μόνο αυτό. Η άποψή μου είναι πως σε περίπτωση που σε κλέψουν το σημαντικότερο είναι να σβήσεις τα δεδομένα σου. Γιατί να πάρεις στο κατόπι τον κλέφτη με κανένα δίκανο είναι κομμάτι δύσκολο!!:-P

Και εγώ χρησιμοποιώ το Cerberus αλλά ανακάλυψα εντελώς τυχαία μια τεράστια τρύπα! Μπορείς να το απενεργοποιήσεις πάρα πολύ εύκολα μέσα από τα settings -> security -> device administrators. Δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο και με το Prey.

Η εφαρμογη youtube παλι δεν μου κανει log in....

Τι να πω ποια τελικα στην google οσο αφορα την εφαρμογη youtube τουλαχιστον κατι φτιαχνουν και κατι χαλανε.....

Κανένα άλλο; Αυτό σ' εμένα ή κλείνει όταν πάω να δω το χάρτη ή δείχνει έναν κενό χάρτη.

Για ρίξε μια ματιά και στο Signal Finder.

Στον χάρτη φαίνονται κεραίες στην γύρω περιοχή, απλά δεν ξέρω αν όντως υπάρχουν και αν είναι σωστή η συγκεκριμένη που δείχνει να συνδέεσαι.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Και εγώ χρησιμοποιώ το Cerberus αλλά ανακάλυψα εντελώς τυχαία μια τεράστια τρύπα! Μπορείς να το απενεργοποιήσεις πάρα πολύ εύκολα μέσα από τα settings -> security -> device administrators. Δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο και με το Prey.

Δεν είναι θέμα τρύπας. Σε όλες τις εφαρμογές το ίδιο ισχύει. Το καλύτερο που μπορούν να κάνουν είναι να ζητάνε δικαιώματα διαχειριστή. Μόνο αν είναι είσαι root μπορείς να την κάνεις εφαρμογή συστήματος για να μην απεγκαθίσταται. Αλλά αν ο άλλος ξέρεις ότι πρέπει να αφαιρέσει τα διακιώματα διαχειριστή για να την απεγκαταστήσει, σημαίνει ότι ξέρει από Android. Αν ξέρει από Android και root να είσαι θα την βγάλει. Γενικώς αν πέσεις σε κλέφτη-geek δεν έχεις-έχουμε ελπίδα!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Δεν είναι θέμα τρύπας. Σε όλες τις εφαρμογές το ίδιο ισχύει. Το καλύτερο που μπορούν να κάνουν είναι να ζητάνε δικαιώματα διαχειριστή. Μόνο αν είναι είσαι root μπορείς να την κάνεις εφαρμογή συστήματος για να μην απεγκαθίσταται. Αλλά αν ο άλλος ξέρεις ότι πρέπει να αφαιρέσει τα διακιώματα διαχειριστή για να την απεγκαταστήσει, σημαίνει ότι ξέρει από Android. Αν ξέρει από Android και root να είσαι θα την βγάλει. Γενικώς αν πέσεις σε κλέφτη-geek δεν έχεις-έχουμε ελπίδα!

Στο prey πάντως ζητάει κωδικό όταν πας να το βγάλεις από διαχειριστή...αυτό μου άρεσε και το κράτησα...

Στο prey πάντως ζητάει κωδικό όταν πας να το βγάλεις από διαχειριστή...αυτό μου άρεσε και το κράτησα...

Σωστή κίνηση. Εγώ και το AndoidLost παλιότερα που το είχα δοκιμάσει δεν ζητούσε. Γενικώς δεν έχω πετύχει καμιά εφαρμογή να ζητάει. Αν πας και του κάνεις εκκαθάριση δεδομένων εξακολουθεί να ζητάει κωδικό? Αν ναι, σίγουρα είναι επιπλέον προστασία κι είναι ένα συν.

Αλλά γενικώς, την γνώμη μου την έχω εκφράσει για τις αντι-theft εφαρμογές. Περισσότερο την έχω για την προστασία των δεδομένων μου. Γιατί γενικά απέχουν πολύ από το να δουλεύουν υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. :)

Το Cerberus σου δίνει τη δυνατότητα εγκατάστασης και από recovery, το οποίο διατηρεί την εφαρμογή ακόμη και μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων...

Το Cerberus σου δίνει τη δυνατότητα εγκατάστασης και από recovery, το οποίο διατηρεί την εφαρμογή ακόμη και μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων...

Το ξέρω. Αυτό, όμως, προϋποθέτει root. Αν είσαι root, όπως είπα και πριν, το κάνεις και system app με titanium. Το ίδιο είναι. Unroot δεν κάνεις τίποτα από αυτά...

Ρε παιδια ειχα παρει backup με Titanium ολες τις εφαρμογες και εκανα μια επανφορα πριν λιγο και στο gosms εχουν χαθει ολα τα μηνυματα.Εκανα και μονο για την εφαρμογη αυτη backup τα δεδομενα αλλα τιποτα.

Καλύτερο γι' αυτή τη δουλειά το Super Backup από το Playstore (sms, contacts, call logs...)

Εγω χρησιμοποιω το My backup pro

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rerware.android.MyBackupPro&hl=el

που εχει επιλογες τι θελεις να παρεις backup ή να επαναφερεις απο backup και δεν χρειαζεται και root οπως το titanium

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II