fuorigioco1981 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Και εγώ swiftkey είχα αλλά αυτό με το υποχρεωτικό κενό ήταν λίγο σπαστικό.Τώρα που δοκιμάζω το Swype βλέπω ότι βάζει κενό οπότε πρέπει.Δηλαδή στις διευθύνσεις ίντερνετ Δεν βάζει οπότε μένω με αυτο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Αν έχει γίνει επανεκκίνηση του κινητού, την πρώτη φορά που πάτε να αλλάξετε γλώσσα στο Swype, πρέπει να γίνει με πάτημα του space. Στις επόμενες φορές, δουλεύει κανονικά το σύρσιμο από το S. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Έχει κάποιος το forumrunner? Εκτός από insomnia και adslgr τι άλλο έχει; Εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Έχει κάποιος το forumrunner? Εκτός από insomnia και adslgr τι άλλο έχει; Εντυπώσεις; Εγώ το έχω για να παρακολουθώ το moto.gr. Ενώ έχει ενδιαφέρουσες λειτουργίες, παρόλα αυτά έχει μείνει πάρα πολύ πίσω και έχω ξεχάσει την τελευταία φορά που έγινε κάποιο update. Κάθε φορά που βγαίνεις από την εφαρμογή, χάνει τις εικόνες των forums που παρακολουθεί. Τώρα πια, πριν βγω, κάνω εκκαθάριση των εικόνων. Χρειάζεται οπωσδήποτε φρεσκάρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Εννοείς να το ξανα περάσω από την αρχή εγκατάσταση; Καντο ξανα εγκατασταση και αμα κανει παλι το ιδιο τοτε..πανε σε καποια αλλη εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Τι σκάλωμα έφαγαν τα Tapatalk 2 και 4 και δεν μπορώ να μπω στο myphone ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Τι σκάλωμα έφαγαν τα Tapatalk 2 και 4 και δεν μπορώ να μπω στο myphone ; Και μένα δεν έμπαινε με τον κωδικό μου! Τώρα μπήκε επιτέλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Το plugin φταιει και οχι οι εφαρμογες. Δεν υποστιριζεται απο το myphone και πλεον εχει μεινει πολυ πισω. Ειναι η πολιτικη τους τετοια. Καποια στιγμη πιστευω δεν θα μπορουμε καθολου να μπουμε με tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Το plugin φταιει και οχι οι εφαρμογες. Δεν υποστιριζεται απο το myphone και πλεον εχει μεινει πολυ πισω. Ειναι η πολιτικη τους τετοια. Καποια στιγμη πιστευω δεν θα μπορουμε καθολου να μπουμε με tapatalk. Καλά μιλάμε το myphone πρέπει να είναι το μοναδικό σάιτ που έχω δει να μην ακούει καθόλου τους αναγνώστες του! Τόσες εφαρμογές, τόσοι developers εφαρμογών και ακούνε τα παράπονα των αναγνωστών τους αλλά το myphone, φευ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Και γώ εδώ και καιρό διαβάζω το myphone αποκλειστικά με το tapatalk. Ειδικά για να εγγραφείς σε θέματα νομίζω είναι καλύτερος τρόπος. Απο τη σελίδα δεν παλεύεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Καλά μιλάμε το myphone πρέπει να είναι το μοναδικό σάιτ που έχω δει να μην ακούει καθόλου τους αναγνώστες του! Τόσες εφαρμογές, τόσοι developers εφαρμογών και ακούνε τα παράπονα των αναγνωστών τους αλλά το myphone, φευ.... Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Το plugin φταιει και οχι οι εφαρμογες. Δεν υποστιριζεται απο το myphone και πλεον εχει μεινει πολυ πισω. Ειναι η πολιτικη τους τετοια. Καποια στιγμη πιστευω δεν θα μπορουμε καθολου να μπουμε με tapatalk. Κρίμα. Δυσκολεύουν τους χρήστες. Θα συνεχίσω να το λέω παρότι δεν ακούν. Και γώ εδώ και καιρό διαβάζω το myphone αποκλειστικά με το tapatalk. Ειδικά για να εγγραφείς σε θέματα νομίζω είναι καλύτερος τρόπος. Απο τη σελίδα δεν παλεύεται Διευκολύνει πάρα πολύ. Ούτε για αστείο δεν θα έμπαινα on the go από το mobile site. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Κρίμα. Δυσκολεύουν τους χρήστες. Θα συνεχίσω να το λέω παρότι δεν ακούν. Διευκολύνει πάρα πολύ. Ούτε για αστείο δεν θα έμπαινα on the go από το mobile site. Βαλ'τε άλλον έναν στη λίστα με τους "υπέρ", πραγματικά απ'την ώρα που έμαθα στο tapatalk.. και ειδικά για το myphone..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Παίδες μαζί σας και εγώ, αλλά μην χαλάμε το θέμα εδώ με το θέμα του tapatalk στο myphone. Έχει συζητηθεί άπειρες φορές και υπάρχει άλλο θέμα που αναφέρει ο καθένας την γνώμη του. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Καλά μιλάμε το myphone πρέπει να είναι το μοναδικό σάιτ που έχω δει να μην ακούει καθόλου τους αναγνώστες του! Τόσες εφαρμογές, τόσοι developers εφαρμογών και ακούνε τα παράπονα των αναγνωστών τους αλλά το myphone, φευ.... Τα ειπες ολα ;) Και φυσικα το αποτελεσμα ειναι εμφανες, σταματησαμε ολοι οι παλιοι χρηστες να ποσταρουμε και να απανταμε εκει που οι νεοι ζητανε βοηθεια... Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 παιδια καλημερα, να ρωτησω κατι, το swype διαβαζω οτι χρησιμοποιει στην πληκτρολογηση τους default ηχους της εκαστοτε συσκευης, αυτο συμβαινει και με το layout του πληκτρολογιου? πχ εχω ενα S3 και θελω να το κατεβασω να δω αν αλλαζει γιατι το ελληνικο της samsung ειναι γμσετα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Τι σκάλωμα έφαγαν τα Tapatalk 2 και 4 και δεν μπορώ να μπω στο myphone ; Εγώ κανονικά μπαίνω πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Εγώ κανονικά μπαίνω πάντως. Παρομοίως, πιθανότατα ήταν κάτι παροδικό για τον φίλο.. εκτός βέβαια κι αν έχει ακόμα το πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Καλά μιλάμε το myphone πρέπει να είναι το μοναδικό σάιτ που έχω δει να μην ακούει καθόλου τους αναγνώστες του! Τόσες εφαρμογές, τόσοι developers εφαρμογών και ακούνε τα παράπονα των αναγνωστών τους αλλά το myphone, φευ.... μας ακουνε βρε...απλα μας εχουν γραμμενους.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 UCCW 2.9.9 alpha version Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Καλησπέρα ψάχνω για password manager που να έχει σε browser auto fill. Υπάρχει κανένας δωρεάν γιατί νομίζω μόνο ο lastpass έχει αυτή τη δυνατότητα αλλά κάνει και δώδεκα ευρώ το χρόνο;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 (edited) Εχω την αίσθηση πως υπάρχουν πιο πλούσιες version του uccw από αυτή που βρίσκουμε στο play. Ειδικά στις ρυθμίσεις των ειδικών εφέ μου φαίνεται πολύ λίγο να έχει μόνο ένα εφέ . Παίζει να υπάρχει κάποια έκδοση μονταρισμενη πιο πλούσια σε εργαλεία; Την παρακατω εικονα στην δικη μου version δεν την βλεπω http://cdn.appstorm.net/android.appstorm.net/files/2012/07/uccw_options.jpg Edited August 16, 2013 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokerman54 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Ψάχνω για κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να δημιουργήσω ένα widget για να εναλλάσσω τους governors και να αλλάζει την κατάσταση wifi, data και λοιπά. Όταν το πατάω δηλαδή να πηγαίνει σε powersave και να κλείνει wifi και ότι άλλο έχω ανοιχτό και όταν το ξαναπατάω να με πηγαίνει στο προηγούμενο προφίλ (ή έστω σε κάποιο άλλο που έχω ορίσει). Μέχρι στιγμής το πιο κοντινό που έχω βρει είναι το CPU tuner αλλά πρέπει να διαμορφώσεις τους δικούς σου governors και εκτός αυτού δεν έχω βγάλει άκρη με τα widgets και πως να κάνω την συχνότητα σταθερή στο πιο χαμηλό. Παράθεση My History: Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8 Now: Samsung Galaxy S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Τώρα είναι εντάξει και σε μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Πήρα κι εγώ το Tapatalk 4 παρόλο που είχα το 2. Λόγω τιμής διαφορετικά... Καλές οι οποίες αλλαγές αλλά δεν κρατάει το σημείο που έχεις μείνει σε thread που παρακολουθείς. Κρατάει τη σελίδα μόνο γενικά. Το 2 σε συνέχιζε από εκεί που είχες μείνει. Κατά τα άλλα θα ήθελα να δω πόσο data καταναλώνει όταν διαβάζεις μέσω 3g. Στο προηγούμενο η κατανάλωση ήταν αμελητέα. Σε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Πήρα κι εγώ το Tapatalk 4 παρόλο που είχα το 2. Λόγω τιμής διαφορετικά... Καλές οι οποίες αλλαγές αλλά δεν κρατάει το σημείο που έχεις μείνει σε thread που παρακολουθείς. Κρατάει τη σελίδα μόνο γενικά. Το 2 σε συνέχιζε από εκεί που είχες μείνει. Κατά τα άλλα θα ήθελα να δω πόσο data καταναλώνει όταν διαβάζεις μέσω 3g. Στο προηγούμενο η κατανάλωση ήταν αμελητέα. Σε αυτό; Και στο 4 κρατάει το σημείο που έχεις μείνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts