Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ swiftkey είχα αλλά αυτό με το υποχρεωτικό κενό ήταν λίγο σπαστικό.Τώρα που δοκιμάζω το Swype βλέπω ότι βάζει κενό οπότε πρέπει.Δηλαδή στις διευθύνσεις ίντερνετ Δεν βάζει οπότε μένω με αυτο !

Αν έχει γίνει επανεκκίνηση του κινητού, την πρώτη φορά που πάτε να αλλάξετε γλώσσα στο Swype, πρέπει να γίνει με πάτημα του space.

Στις επόμενες φορές, δουλεύει κανονικά το σύρσιμο από το S.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έχει κάποιος το forumrunner? Εκτός από insomnia και adslgr τι άλλο έχει; Εντυπώσεις;

Εγώ το έχω για να παρακολουθώ το moto.gr. Ενώ έχει ενδιαφέρουσες λειτουργίες, παρόλα αυτά έχει μείνει πάρα πολύ πίσω και έχω ξεχάσει την τελευταία φορά που έγινε κάποιο update. Κάθε φορά που βγαίνεις από την εφαρμογή, χάνει τις εικόνες των forums που παρακολουθεί. Τώρα πια, πριν βγω, κάνω εκκαθάριση των εικόνων. Χρειάζεται οπωσδήποτε φρεσκάρισμα.

Εννοείς να το ξανα περάσω από την αρχή εγκατάσταση;

Καντο ξανα εγκατασταση και αμα κανει παλι το ιδιο τοτε..πανε σε καποια αλλη εφαρμογη

Τι σκάλωμα έφαγαν τα Tapatalk 2 και 4 και δεν μπορώ να μπω στο myphone ;

Και μένα δεν έμπαινε με τον κωδικό μου! Τώρα μπήκε επιτέλους!

Το plugin φταιει και οχι οι εφαρμογες. Δεν υποστιριζεται απο το myphone και πλεον εχει μεινει πολυ πισω. Ειναι η πολιτικη τους τετοια. Καποια στιγμη πιστευω δεν θα μπορουμε καθολου να μπουμε με tapatalk.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Το plugin φταιει και οχι οι εφαρμογες. Δεν υποστιριζεται απο το myphone και πλεον εχει μεινει πολυ πισω. Ειναι η πολιτικη τους τετοια. Καποια στιγμη πιστευω δεν θα μπορουμε καθολου να μπουμε με tapatalk.

Καλά μιλάμε το myphone πρέπει να είναι το μοναδικό σάιτ που έχω δει να μην ακούει καθόλου τους αναγνώστες του! Τόσες εφαρμογές, τόσοι developers εφαρμογών και ακούνε τα παράπονα των αναγνωστών τους αλλά το myphone, φευ....

Και γώ εδώ και καιρό διαβάζω το myphone αποκλειστικά με το tapatalk. Ειδικά για να εγγραφείς σε θέματα νομίζω είναι καλύτερος τρόπος. Απο τη σελίδα δεν παλεύεται

Καλά μιλάμε το myphone πρέπει να είναι το μοναδικό σάιτ που έχω δει να μην ακούει καθόλου τους αναγνώστες του! Τόσες εφαρμογές, τόσοι developers εφαρμογών και ακούνε τα παράπονα των αναγνωστών τους αλλά το myphone, φευ....

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.

Κρίμα. Δυσκολεύουν τους χρήστες. Θα συνεχίσω να το λέω παρότι δεν ακούν.

Και γώ εδώ και καιρό διαβάζω το myphone αποκλειστικά με το tapatalk. Ειδικά για να εγγραφείς σε θέματα νομίζω είναι καλύτερος τρόπος. Απο τη σελίδα δεν παλεύεται

Διευκολύνει πάρα πολύ. Ούτε για αστείο δεν θα έμπαινα on the go από το mobile site.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.

Κρίμα. Δυσκολεύουν τους χρήστες. Θα συνεχίσω να το λέω παρότι δεν ακούν.

Διευκολύνει πάρα πολύ. Ούτε για αστείο δεν θα έμπαινα on the go από το mobile site.

Βαλ'τε άλλον έναν στη λίστα με τους "υπέρ", πραγματικά απ'την ώρα που έμαθα στο tapatalk.. και ειδικά για το myphone..;)

Παίδες μαζί σας και εγώ, αλλά μην χαλάμε το θέμα εδώ με το θέμα του tapatalk στο myphone.

Έχει συζητηθεί άπειρες φορές και υπάρχει άλλο θέμα που αναφέρει ο καθένας την γνώμη του.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τα ειπες ολα ;) Και φυσικα το αποτελεσμα ειναι εμφανες, σταματησαμε ολοι οι παλιοι χρηστες να ποσταρουμε και να απανταμε εκει που οι νεοι ζητανε βοηθεια...

παιδια καλημερα, να ρωτησω κατι, το swype διαβαζω οτι χρησιμοποιει στην πληκτρολογηση τους default ηχους της εκαστοτε συσκευης, αυτο συμβαινει και με το layout του πληκτρολογιου? πχ εχω ενα S3 και θελω να το κατεβασω να δω αν αλλαζει γιατι το ελληνικο της samsung ειναι γμσετα
All it takes is a swipe...

Τι σκάλωμα έφαγαν τα Tapatalk 2 και 4 και δεν μπορώ να μπω στο myphone ;

Εγώ κανονικά μπαίνω πάντως.

Εγώ κανονικά μπαίνω πάντως.

Παρομοίως, πιθανότατα ήταν κάτι παροδικό για τον φίλο.. εκτός βέβαια κι αν έχει ακόμα το πρόβλημα..

μας ακουνε βρε...απλα μας εχουν γραμμενους....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Καλησπέρα ψάχνω για password manager που να έχει σε browser auto fill. Υπάρχει κανένας δωρεάν γιατί νομίζω μόνο ο lastpass έχει αυτή τη δυνατότητα αλλά κάνει και δώδεκα ευρώ το χρόνο;; Ευχαριστώ

Εχω την αίσθηση πως υπάρχουν πιο πλούσιες version του uccw από αυτή που βρίσκουμε στο play.

Ειδικά στις ρυθμίσεις των ειδικών εφέ μου φαίνεται πολύ λίγο να έχει μόνο ένα εφέ .

Παίζει να υπάρχει κάποια έκδοση μονταρισμενη πιο πλούσια σε εργαλεία;

Την παρακατω εικονα στην δικη μου version δεν την βλεπω

http://cdn.appstorm.net/android.appstorm.net/files/2012/07/uccw_options.jpg

Edited by telmusic

Ψάχνω για κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να δημιουργήσω ένα widget για να εναλλάσσω τους governors και να αλλάζει την κατάσταση wifi, data και λοιπά. Όταν το πατάω δηλαδή να πηγαίνει σε powersave και να κλείνει wifi και ότι άλλο έχω ανοιχτό και όταν το ξαναπατάω να με πηγαίνει στο προηγούμενο προφίλ (ή έστω σε κάποιο άλλο που έχω ορίσει). Μέχρι στιγμής το πιο κοντινό που έχω βρει είναι το CPU tuner αλλά πρέπει να διαμορφώσεις τους δικούς σου governors και εκτός αυτού δεν έχω βγάλει άκρη με τα widgets και πως να κάνω την συχνότητα σταθερή στο πιο χαμηλό.

My History:

Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8

Now:

Samsung Galaxy S8

Πήρα κι εγώ το Tapatalk 4 παρόλο που είχα το 2. Λόγω τιμής διαφορετικά...

Καλές οι οποίες αλλαγές αλλά δεν κρατάει το σημείο που έχεις μείνει σε thread που παρακολουθείς. Κρατάει τη σελίδα μόνο γενικά. Το 2 σε συνέχιζε από εκεί που είχες μείνει.

Κατά τα άλλα θα ήθελα να δω πόσο data καταναλώνει όταν διαβάζεις μέσω 3g. Στο προηγούμενο η κατανάλωση ήταν αμελητέα. Σε αυτό;

Πήρα κι εγώ το Tapatalk 4 παρόλο που είχα το 2. Λόγω τιμής διαφορετικά...

Καλές οι οποίες αλλαγές αλλά δεν κρατάει το σημείο που έχεις μείνει σε thread που παρακολουθείς. Κρατάει τη σελίδα μόνο γενικά. Το 2 σε συνέχιζε από εκεί που είχες μείνει.

Κατά τα άλλα θα ήθελα να δω πόσο data καταναλώνει όταν διαβάζεις μέσω 3g. Στο προηγούμενο η κατανάλωση ήταν αμελητέα. Σε αυτό;

Και στο 4 κρατάει το σημείο που έχεις μείνει.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II