left_ace Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Υπαρχει η δυνατοτητα να προσθεσω στον stock browser η σε καποιον αλλον(πχ τον boat)εναν reader για να μετατρεπει καποιες ιστοσελιδες σε αναγνωσιμες,η υπαρχει καποια εφαρμογη; Ειναι κουραστικο οταν θες να διαβασεις κατι....zoom in-out Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 ετσι πιστευω γιατι δεν βρηκα κατι στο play...το θεμα ειναι να βρω ποιο mod ειναι Η AOKP σίγουρα το είχε. Εδώ και ένα εξάμηνο είμαι στοκ επομένως έχω χάσει επεισόδια στον τομέα των custom roms. Αν υπάρχει σκέτο σαν mod δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Υπαρχει η δυνατοτητα να προσθεσω στον stock browser η σε καποιον αλλον(πχ τον boat)εναν reader για να μετατρεπει καποιες ιστοσελιδες σε αναγνωσιμες,η υπαρχει καποια εφαρμογη; Ειναι κουραστικο οταν θες να διαβασεις κατι....zoom in-out Για δοκίμασε αυτό να δεις αν σε βολεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Ωραία, τότε το επόμενο βήμα είναι το εξής: Αν μπορείς ανέβασε screenshots απο το σετάρισμα που έχεις κάνει στο gmail σου (account setup, options and folders και special settings). Ξέρω ότι είναι ταλαιπωρία αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο αυτήν την στιγμή. Για την ιστορία, έχω την pro έκδοση (δεν πιστεύω ότι έχει σημασία,απλά το αναφέρω). Άγγελε σε ευχαριστώ πολύ για τη προθυμία να τα τσεκάρεις όλα αυτά,αλλά αποφάσισα να γυρίσω στο maildroid που ήταν απροβλημάτιστο τόσο καιρό! (Δεν νομίζω να ήταν θέμα ρυθμίσεων πάντως) Με εκνεύρισε και το έσβυσα! Να'σαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Η AOKP σίγουρα το είχε. Εδώ και ένα εξάμηνο είμαι στοκ επομένως έχω χάσει επεισόδια στον τομέα των custom roms. Αν υπάρχει σκέτο σαν mod δεν ξέρω. να σαι καλα αδερφε... παντως βρηκα κατι στο play αλλα δεν το δοκιμασα ακομα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Υπαρχει η δυνατοτητα να προσθεσω στον stock browser η σε καποιον αλλον(πχ τον boat)εναν reader για να μετατρεπει καποιες ιστοσελιδες σε αναγνωσιμες,η υπαρχει καποια εφαρμογη; Ειναι κουραστικο οταν θες να διαβασεις κατι....zoom in-out Ο Firefox πάντως έχει αυτή τη δυνατότητα. Σου βγάζει μέσα στην address bar ένα εικονίδιο σαν βιβλίο, το πατάς και στο μετατρέπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Το ίδιο ισχύει και στον maxthon αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Παιδιά έπεσε στα χέρια μου η καινούρια εφαρμογή Skype και πρέπει να είναι μονταρισμενη, βλέπω βελτίωση και όταν πατάμε το menu έχει επιλογή exit... Όποιος την θέλει την έχω ανεβάσει εδώ... Απλά πρέπει πρώτα να απεγκαταστησετε την προηγούμενη που έχετε.. http://db.tt/G5SXUtuy Έχει επιλογή να φύγει το notification από πάνω αριστερά και να παραμένεις συνδεδεμένος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Έχει επιλογή να φύγει το notification από πάνω αριστερά και να παραμένεις συνδεδεμένος? Όχι, γιατί το είχε η προηγούμενη έκδοση;; Πάντως που την δοκίμασα δουλεύει μια χαρά, και δεν είναι τόσο βαριά όσο η προηγούμενη.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Δοκίμασε το root call blocker. Ευχαριστώ για την εφαρμογή. Από αυτά που αναφέρετε είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Άγγελε σε ευχαριστώ πολύ για τη προθυμία να τα τσεκάρεις όλα αυτά,αλλά αποφάσισα να γυρίσω στο maildroid που ήταν απροβλημάτιστο τόσο καιρό! (Δεν νομίζω να ήταν θέμα ρυθμίσεων πάντως) Με εκνεύρισε και το έσβυσα! Να'σαι καλά. Να`σαι καλά και εσύ! Εφόσον σε βολεύει ο maildroid τότε οκ ;) Εγώ πάλι τι να σου πω, από maildroid πήγα aqua lol Αρχικά είχα δοκιμάσει Kaiten mail, K-@ mail (η συνέχεια του K9 που παρεπιπτόντως αν τον προσέξουν θα γίνει μελλοντικά,κατ'εμέ, κορυφαίος mail client), στην συνέχεια το maildroid (€14,68 η pro έκδοση???είμαστε σοβαροί? και δεν κάνει τίποτα παραπάνω απο τον aqua,το αντίθετο θα έλεγα) και "άραξα" στον aqua pro, όπου προς το παρόν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Όχι, γιατί το είχε η προηγούμενη έκδοση;; Πάντως που την δοκίμασα δουλεύει μια χαρά, και δεν είναι τόσο βαριά όσο η προηγούμενη.. Φυσικά και το είχε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 ξερει κανεις πως μπορω να αλλαξω αν μπορω φυσικα τους ηχους πληκτρολογιου στο swiftkey? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 @ea6gka Έχουν κάνει αίτημα στο site,αν τους ακούσει ο dev θα το προσθέσει στην επόμενη έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Παιδια το προγραμμα helium για οσους δουλευει ειναι πολυ καλο αλλα εχει ενα μειον οτι ΔΕΝ μπορεις να κανεις backup εφαρμογες του συστηματος οπως π.χ. τους αποθηκευμενους κωδικους wifi και αλλα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Παιδια το προγραμμα helium για οσους δουλευει ειναι πολυ καλο αλλα εχει ενα μειον οτι ΔΕΝ μπορεις να κανεις backup εφαρμογες του συστηματος οπως π.χ. τους αποθηκευμενους κωδικους wifi και αλλα..... Λογικό μού φαίνεται, αφού χωρίς root δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στο /system. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 (edited) Στο simple text μπορώ να προσθέσω και άλλες γραμματοσειρές και πως γίνεται αυτό; Και.να ρωτήσω για δεύτερη φορά τι παίζει με το Skype; Εχω δοκιμάσει εκτός από την τελευταία έκδοση και παλιότερες αλλά το πρόβλημα παραμένει. Δεν έχω ήχο από το ηχείο παρά μόνο από το ακουστικό. Σε τηλεφωνική συνομιλία ή ανοικτή ακρόαση λειτουργεί κανονικά αλλά με το Skype είναι βουβό. Τσέκαρα και όλες τις εντάσεις και είναι στο τέρμα. Δεν μπορώ να βρω τι έχει μεσολαβήσει. Το μόνο που έκανα πριν από λίγες μέρες ήταν απλώς να το ρουταρω. Edited July 6, 2013 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosgtr82 Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Καλησπερα σε ολους! πριν λιγες μερες ανεβασα στο google play ενα widget και θελω να δειτε το βιντεακι να μου πειτε την γνωμη σας! περιμενω σχολια!!! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intrens.gtwidget&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5pbnRyZW5zLmd0d2lkZ2V0Il0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Καλησπερα σε ολους! πριν λιγες μερες ανεβασα στο google play ενα widget και θελω να δειτε το βιντεακι να μου πειτε την γνωμη σας! περιμενω σχολια!!! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intrens.gtwidget&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5pbnRyZW5zLmd0d2lkZ2V0Il0. Καλή εφαρμογή φίλε μου σίγουρα κάπου θα χρειαστεί... Και η Μακεδονία είναι Ελληνική.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Καλησπερα σε ολους! πριν λιγες μερες ανεβασα στο google play ενα widget και θελω να δειτε το βιντεακι να μου πειτε την γνωμη σας! περιμενω σχολια!!! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intrens.gtwidget&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5pbnRyZW5zLmd0d2lkZ2V0Il0. μολις την αγορασα χωρις ενδοιασμο!καλη προσπαθεια και πρεπει να ανταμειβεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosgtr82 Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Σε ευχαριστω φιλε μου motomoto00! οντως ειναι πολυ απλη και θα χρειαστει! Φιλε μου fuorigioco1981 να σαι καλα και σε ευχαριστω πολυ! πιστευω να σου φανει χρησιμη!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Στην περιγραφή γράφει ότι υποστηρίζει τη γλώσσα "Macedonian". Απαράδεκτο για ελληνική εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Χρησιμοποιώ τον Nova launcher Prime, αγορασμένο κανονικά και αντιμετωπίζω την εξής ενόχληση: που και που πατώντας το back για να βγω στην home screen μου γυρνάει στον tw launcher. Βέβαια πατάω το home και ξαναβγαίνει στον Nova αλλά δεν παύει να είναι ενοχλητικό. Καμιά ιδέα για να διορθωθεί? Σε Galaxy S4 αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 (edited) Έχετε να προτείνετε κάποιον browser που να έχει adblocker ή να υποστηρίζει plug-ins φλας; Ο Opera & Chrome δεν έχουν και τα 2. Επίσης κάποιο καλό πρόγραμμα ραδιοφώνου(όχι online) γιατί το spirit ui που έχω τώρα είναι πολύ buggy Edited July 8, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Χρησιμοποιώ τον Nova launcher Prime, αγορασμένο κανονικά και αντιμετωπίζω την εξής ενόχληση: που και που πατώντας το back για να βγω στην home screen μου γυρνάει στον tw launcher. Βέβαια πατάω το home και ξαναβγαίνει στον Nova αλλά δεν παύει να είναι ενοχλητικό. Καμιά ιδέα για να διορθωθεί? Σε Galaxy S4 αυτό. Έχεις εγκατεστημένη την εφαρμογή της εθνικής τράπεζας;αν ναι αυτή φταίει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts