Giov87 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Τελικά το κόλπο με το WPA finder, δεν μου δούλεψε.. Έχω το 3.2 τώρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Τελικά το κόλπο με το WPA finder, δεν μου δούλεψε.. Έχω το 3.2 τώρα.. ουτε σ΄εμενα... Trial period is over, γραφει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 η beta 4 του tapatalk ειναι μονο για 4.Χ συσκευες? σε 2.3 δε κανει εγκατασταση Ναι ειναι για ics και άνω.Επισης κάποια στιγμή λένε ότι θα γίνει ένα με το tapatalk hd.Το hd το είχα αγοράσει όταν είχα το n7 και ήταν σε προσφορά στα 0,99.Ειμαι περίεργος να δω αν θα χρειαστεί να ξαναπληρώσουμε όταν το hd και το 4 γίνουν η ίδια εφαρμογή Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis78 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Παιδιά καλησπέρα, το tapatalk σας δουλεύει κανονικά αυτές τις μέρες; Εμένα εδώ και μια βδομάδα μου εμφανίζει 3-4 κενά μηνύματα πάνω πάνω και ενώ έχω επιλέξει να με ξεκινάει από το μήνυμα που δεν έχω διαβάσει, με βγάζει όπου να 'ναι. Ξέρω ότι το forum δεν θέλει να υποστηρίζει το tapatalk αλλά πριν ξεκινήσει το θέμα με την υποστήριξη του tapatalk δούλευε μια χαρά. Μήπως μπορεί να φταίει και η καινούργια έκδοση που βγήκε; Εγώ έχω την 2. Είμαι στην έκδοση 2.4.5 και έχω το ίδιο πρόβλημα , σε κάθε νήμα , σε κάθε σελίδα τα δύο πρώτα posts είναι κενά.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Είμαι στην έκδοση 2.4.5 και έχω το ίδιο πρόβλημα , σε κάθε νήμα , σε κάθε σελίδα τα δύο πρώτα posts είναι κενά.:confused: εχω την 2.4.13 και δουλεύει άψογα. Δοκίμασέ την...δεν νομίζω οτι HD είναι κάτι απαραίτητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis78 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 εχω την 2.4.13 και δουλεύει άψογα. Δοκίμασέ την...δεν νομίζω οτι HD είναι κάτι απαραίτητο. Εχεις απόλυτο δίκιο και στο tablet και στο τηλέφωνο πέρασα την 2.4.13 και δουλεύουν μια χαρά σε ο,τι δοκίμασα! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Τελικά το κόλπο με το WPA finder, δεν μου δούλεψε.. Έχω το 3.2 τώρα.. Κι εγώ το ίδιο θέμα έχω με την τελευταία έκδοση και πήγα στη 3.2 Έλληνας δεν την έκανε την εφαρμογή; έψαξα στο Google μήπως βρω τον κατασκευαστή αλλά βρήκα μόνο λινκ για να κατεβάσουμε τις διάφορες εκδόσεις. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Έχει βρει μια λύση για το WPA finder ο @motomoto00 .. Όποιος θέλει ας του στείλει ένα PM για λεπτομέρειες.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MTS Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 (edited) Οπως τα λεει ο τιτλος. Υπαρχει καποια εφαρμογη (ή καποιος τροπος) να τεσταρω αν δουλευει το εσωτερικο ακουστικο της συσκευης (αυτο που ακους οταν μιλας σε μια κληση), ενω δεν εχει καρτα sim? και πως το λενε ρε παιδια αυτο στην αγγλικη? Buildin Earpiece, build in speaker? Ευχαριστω! Edited June 6, 2013 by MTS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Γύρισα στο 3.2 εγώ, βρήκε λύση για την 3.4; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Γύρισα στο 3.2 εγώ, βρήκε λύση για την 3.4; Ναι.. Δουλεύει μια χαρά.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Ναι.. Δουλεύει μια χαρά.. ;) Γιατί δεν το λες στο φόρουμ; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis78 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Γιατι δεν λέτε εδώ την λύση να την ξέρουμε όλοι ; Μην τον πλακώσουμε όλοι τον άνθρωπο στα πμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Γιατι δεν λέτε εδώ την λύση να την ξέρουμε όλοι ; Μην τον πλακώσουμε όλοι τον άνθρωπο στα πμ. Βρηκα αυτο και δουλεύει.... http://www.mediafire.com/?gzpdq662d617en7 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Βρηκα αυτο και δουλεύει.... http://www.mediafire.com/?gzpdq662d617en7 Ευχαριστώ! Δουλεύει μόνο για τα rooter που αναφέρει και τον default κωδικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Η οποία πρέπει να είναι η 3.2 ασχέτως ότι το αρχείο ονομάζεται 3.4 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Θυμήστε μου ρε παιδιά... Επειδή έχω το adfree ...Και δεν μου εμφανίζει την αρχική διαφήμιση για να ενεργοποιηθεί η εφαρμογή....Ποιο αρχείο πρέπει να σβήσω από το system για να εμφανιστεί η διαφήμιση... Host κάτι θυμάμαι αλλά που βρίσκεται και πως ακριβώς ονομάζεται...?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Δεν έχει την δυνατότητα το adfree να κάνει revert τα hosts; Ψάξε λίγο στις επιλογές, αν θυμάμαι καλά την είχε παλιότερα. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Η οποία πρέπει να είναι η 3.2 ασχέτως ότι το αρχείο ονομάζεται 3.4 Όντως 3.2 είναι με άλλα χρώματα και 3.4 τίτλο. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 (edited) Λοιπον παιδιά για να μην το συζητήσουμε αλλο, η εφαρμογή ειναι η 3.2 με + αρκετους κωδικους απο την 3.4... Edited June 6, 2013 by motomoto00 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Δεν έχει την δυνατότητα το adfree να κάνει revert τα hosts; Ψάξε λίγο στις επιλογές, αν θυμάμαι καλά την είχε παλιότερα. Ναι την έχει ...απλά δεν έπιανε στην αρχή... Τελικά το έκανε και όλα οκ. Όντως 3.2 είναι με άλλα χρώματα και 3.4 τίτλο. Ναι όντως δεν μοιάζει καθόλου με την 3.4 που είχα δοκιμάσει παλιότερα... Μια μεταμφιεσμένη 3.2 είναι..... Αλλά αυτό που μετράει είναι πόσα καινούρια κλειδιά περιέχει.....;);););) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MTS Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Επειδη εγινε μεταφορα σε αυτο το τοπικ και μαλλον χαθηκε λιγο πισω, ρωταω ξανα Υπαρχει καποια εφαρμογη (ή καποιος τροπος) να τεσταρω αν δουλευει το εσωτερικο ακουστικο της συσκευης (αυτο που ακους οταν μιλας σε μια κληση), ενω δεν εχει καρτα sim? και πως το λενε ρε παιδια αυτο στην αγγλικη? Buildin Earpiece, build in speaker? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Επειδη εγινε μεταφορα σε αυτο το τοπικ και μαλλον χαθηκε λιγο πισω, ρωταω ξανα Υπαρχει καποια εφαρμογη (ή καποιος τροπος) να τεσταρω αν δουλευει το εσωτερικο ακουστικο της συσκευης (αυτο που ακους οταν μιλας σε μια κληση), ενω δεν εχει καρτα sim? και πως το λενε ρε παιδια αυτο στην αγγλικη? Buildin Earpiece, build in speaker? Ευχαριστω! Απ' ότι βλέπω έχεις το note. Δεν χρειάζεσαι εφαρμογή. Πήγαινε στον dialer, πάτα *#0*# και θα σου βγάλει το test menu. Για να τσεκάρεις αν δουλεύει το ακουστικό πάτα την επιλογή "receiver". Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MTS Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Απ' ότι βλέπω έχεις το note. Δεν χρειάζεσαι εφαρμογή. Πήγαινε στον dialer, πάτα *#0*# και θα σου βγάλει το test menu. Για να τσεκάρεις αν δουλεύει το ακουστικό πάτα την επιλογή "receiver". Ελα μου που δεν ειναι για το note ομως... Ευχαριστω παντως, αν καποιος αλλος εχει να προτεινει κατι αναμενω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Ελα μου που δεν ειναι για το note ομως... Ευχαριστω παντως, αν καποιος αλλος εχει να προτεινει κατι αναμενω! Πες ποια συσκευή θες να ελέγξεις μπας και την έχει κανείς να σου πει. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts