Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρα που καταλήγουμε. Ποιος είναι ο καλύτερος σε θέμα κατανάλωσης. Εγώ χρησιμοποιώ στοκ γιατί είναι γρήγορος και υποστηρίζει φλας

Τι λέει από κατανάλωση και φλας

Flash έχει κανονικά. Κατανάλωση μπαταρίας ή δεδομένων? Μπαταρία φυσιολογικά και δεδομένα δεν με ενδιαφέρει οπότε δεν ασχολούμαι αλλά δεν έχω παρατήσει κάποια ιδιαίτερη κατανάλωση.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Απο θεμα ταχυτητας δεν μπορει να τον πιασει τον μανισιο, με τιποτα... σε οποιαδηποτε συσκευη... ο opera mini τι λεει ρε παιδια, ειναι καλος??

Τον χρησιμοποιώ εγώ για Facebook και άλλα όταν είμαι σε 3g.

Μια χαρά είναι και με σημαντική οικονομία δεδομένων.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Ποιος υποστηρίζει flash? μόνο ο chrome?

ο chrome οχι.flash υποστηριζoυν οι στοκ,dolphin,boat,maxthon

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Το WiFi του σπιτιού αν χάνεται θέλω να προκαλεί το κλείσιμο του WiFi.και φυσικά όταν επιτρεφω να ξανά ανάβει το WiFi και να ξανά συνδέεται

Για αυτό εδώ θέλεις τα nfc, είναι κάτι αυτοκολλητάκια τα οποία τα δίνεις συγκεκριμένες εντολές

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Αν σκεφτείς καλά θα δεις ότι αυτό που λες, δε γίνεται όπως το θες. Είσαι σπίτι, με wifi ενεργό συνδεδεμένος στο τοπικό σου δίκτυο. Φεύγεις από το σπίτι, χάνεται η σύνδεση με το τοπικό σου δίκτυο, και εσυ θες το wifi να απενεργοποιηθεί!!! Οπότε όταν επιστρεψεις σπίτι, με trigger μόνο το wifi, δε μπορείς να ξανασυνδεθείς αυτόματα στο τοπικό δίκτυο, αφού το wifi είναι off! Πρέπει να βάλεις είτε gps είτε αυτό με την κεραία που είπε παραπάνω ο φίλος. Πολύ δουλειά για το τίποτα κατά τη γνωμη μου βέβαια, και πιστεύω ότι και να το κάνεις θα δεις μια καποια επίπτωση στη μπαταρία, αν πρέπει να σκανάρει διαρκώς gps ή κεραία.

.

Νομίζω την κεραία την σκανάρει έτσι και αλλιώς, για αυτό και δεν είναι μεγάλη επιβάρυνση αυτό...

Καλησπέρα,

ψάχνω να βρω έναν τρόπο για να δείχνω την εικόνα του tablet μου στο pc / οθόνη / τηλεόραση αλλά wirelessly.

Υπάρχει κάποια σχετική εφαρμογή/τρόπος?

Το tablet ειναι samsung και έχει android λειτουργικό.

Ευχαριστώ

BBQscreen, θελει root, και ειναι paid ομως. Ειναι καινουρια εφαρμογη και εχει ελλειψεις.

Όποιος /όποια θέλει ας δοκιμάσει τον καινουργιο ES File Explorer 3

Samsung galaxy s21+

Πολύ ενδιαφέρον.......

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τι παραπάνω μπορούν να κανουν αυτες οι εφαρμογές περα απο την στοκ εφαρμογή της samsung;

Θοδωρής

Ξεκίνησα δοκιμές και διάβασμα του thread στο xda. Στις πρώτες σελίδες κάποιος λέει πως δεν βγάζει update για hibernated apps στο play.

Ισχύει αυτό;

Επιστρέφω στο Greenify για να διαψεύσω την παρατήρηση του παιδιού απ'το xda, μόλις μου ήρθε αναβάθμιση για το TuneIn Radio που το έχω στις "hibernated" εφαρμογές..;)

Τι παραπάνω μπορούν να κανουν αυτες οι εφαρμογές περα απο την στοκ εφαρμογή της samsung;

Εγώ που έχω τον Solid, με βολεύει (κυρίως) γιατί έχει διπλό πάνελ, περισσότερες επιλογές και είναι πιο όμορφα στημένος.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Επιστρέφω στο Greenify για να διαψεύσω την παρατήρηση του παιδιού απ'το xda, μόλις μου ήρθε αναβάθμιση για το TuneIn Radio που το έχω στις "hibernated" εφαρμογές..;)

Και σε μένα ήρθε αναβάθμιση πριν από λίγο σε app που είχα hibernated και το εμφάνισε και στην notification bar. Κανένα πρόβλημα με το greenify ως τώρα.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Ρε παιδια πειτε ενα καλο headset προγραμμα που να μπορω να δηλωσε τι ακριβως θα κανει με το κουμπι του headset αναλογα με το ποσες φορες το παταω οπως επισης ποιο προγραμμα να ανοιγει οταν συνδεω τα ακουστηκα και οταν τα αποσυνδεω να το κλεινει.

Εχω δοκιμασει το "Headset Button ControllerTrial" και οντως ειναι πολυ καλο αλλα δεν κλεινει το προγραμμα που του εχω δηλωσει να ανοιγει καθε φορα που συνδεω τα ακουστικα.

καλημέρα. να ρωτήσω κάτι.

μιας και έκανα root το κινητό μου που μπορώ να βρω εφαρμογές που μπλοκάρουν τις διαφημίσεις?

είδα ότι στο google play δεν υπάρχουν πλέον!!

καλημέρα. να ρωτήσω κάτι.

μιας και έκανα root το κινητό μου που μπορώ να βρω εφαρμογές που μπλοκάρουν τις διαφημίσεις?

είδα ότι στο google play δεν υπάρχουν πλέον!!

http://code.google.com/p/ad-away/

adaway, αρκετά καλό.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Ρε παιδια πειτε ενα καλο headset προγραμμα που να μπορω να δηλωσε τι ακριβως θα κανει με το κουμπι του headset αναλογα με το ποσες φορες το παταω οπως επισης ποιο προγραμμα να ανοιγει οταν συνδεω τα ακουστηκα και οταν τα αποσυνδεω να το κλεινει.

Εχω δοκιμασει το "Headset Button ControllerTrial" και οντως ειναι πολυ καλο αλλα δεν κλεινει το προγραμμα που του εχω δηλωσει να ανοιγει καθε φορα που συνδεω τα ακουστικα.

για δες αυτο:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonyericsson.extras.liveware#?t=W251bGwsMSwxLDIxMiwiY29tLnNvbnllcmljc3Nvbi5leHRyYXMubGl2ZXdhcmUiXQ..

ειναι βεβαια για sony τηλεφωνα, αλλα δε βλεπω το λογο να μη δουλευει και σε οποιοδηποτε αλλο

Αν έχεις προγράμματα εγκατεστημένα τα οποία είναι πολύ επιθετικά ή πολύ παθητικά με την αντίληψη headset κανένα πρόγραμμα του είδους δε σε σώζει πάντως.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Μια ερώτηση,υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να αφορά την δόνηση του κινητού;και δεν εννοώ κατά την εισερχόμενη Κλήση,εννοώ στο πληκτρολόγιο και τα keys του κινητού.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Μια ερώτηση,υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να αφορά την δόνηση του κινητού;και δεν εννοώ κατά την εισερχόμενη Κλήση,εννοώ στο πληκτρολόγιο και τα keys του κινητού.

Στα sound settings υπάρχει ρύθμιση για το Touch feedback και στις ρυθμίσεις του εκάστοτε πληκτρολογίου είναι οι ρυθμίσεις για τη δόνηση. Δεν ξέρω αν θες κάτι πιο προχωρημένο.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Αν εννοείς για τη δόνηση όταν πατάς γράμματα στο πληκτρολόγιο ή όταν πατάς σε κάποιο κουμπί του κινητού, δε θες εφαρμογή. Είναι στις ρυθμίσεις του κινητού σου.

Για το πληκτρολόγιο, ρυθμίσεις πληκτρολογίου και για τα πλήκτρα θα πρέπει να υπάρχει κάποια επιλογή όπως 'Δόνηση κατά το πάτημα'. Δε θυμάμαι ακριβώς. Εμένα πάντως η custom έτσι το έχει..

Στα sound settings υπάρχει ρύθμιση για το Touch feedback και στις ρυθμίσεις του εκάστοτε πληκτρολογίου είναι οι ρυθμίσεις για τη δόνηση. Δεν ξέρω αν θες κάτι πιο προχωρημένο.

Εννοείς στις μαμά ρυθμίσεις;στο Xperia P δε βρίσκω κάτι τέτοια

Edit,για το μαμά πληκτρολόγιο βρήκα,για τα keys???

Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εννοείς στις μαμά ρυθμίσεις;στο Xperia P δε βρίσκω κάτι τέτοια

Edit,για το μαμά πληκτρολόγιο βρήκα,για τα keys???

Στο Galaxy Nexus όλες οι custom το έχουν, σε σημείο που πίστευα ότι είναι από stock (και ίσως να είναι διότι είναι σε άλλη περιοχή από τις custom ρυθμίσεις). Τώρα με το firmware της Sony δεν ξέρω τι παίζει.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Στο Galaxy Nexus όλες οι custom το έχουν, σε σημείο που πίστευα ότι είναι από stock (και ίσως να είναι διότι είναι σε άλλη περιοχή από τις custom ρυθμίσεις). Τώρα με το firmware της Sony δεν ξέρω τι παίζει.

Σίγουρα υπάρχει η ρύθμιση του πληκτρολογίου. Για τη δόνηση στα πλήκτρα και εγώ δεν είμαι σίγουρος 100%..

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II