tsabasid Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Δηλαδη εφαρμογες σαν αυτην δεν θα τις προτεινες σωστα? Και θα προτεινες αυτη που ειπες σε παλιοτερο ποστ σου σχετικα με τη μνημη σωστα? Παντως το clean master κανει κατι που δεν το εχω βρει σε καποια αλλη εφαρμογη και αυτο ειναι οτι οταν απεγκαθιστας καποια εφαρμογη σε ρωταει αν θες να καθαρισει και τα καταλληπα που αφηνει αυτη η εφαρμογη μετα την απεγκατασταση της. Υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει αυτη τη δουλεια καλητερα απο το clean master? Αν ναι ποιο και γιατι? Δεν ξέρω σε ποιο παλιότερο ποστ μου αναφέρεσαι. Δεν νομίζω να έχω προτείνει πότε τέτοιου είδους πρόγραμμα. Το ίδιο πράγμα με αυτό που λες το κάνει και το Android μόνο του. Όταν κανείς long press για να κάνεις uninstall αντί για uninstall πας στο app info. Εκεί, πατάς πρώτα την επιλογη clear data, και μετά uninstall app. Έτσι το κάνω εγώ. Και δεν χρειάζεται κανένα επιπλέον app για αυτό το λόγο. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Δεν πήρες μήνυμα με τον αριθμό της νέας Sim που μπορεί να πέρασε ο κλέφτης? Είχες περάσει το Cerberus σαν εφαρμογή συστήματος ή απλή εγκατάσταση? Edit: Το σωστό θέμα είναι εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291945 Όχι μήνυμα με την νέα SIM δεν πήρα, γιατί στην συγκεκριμένη συσκευή δεν είχα ενεργοποιήσει την ρύθμιση: Ελεγκτής SIM. Σχετικά με το δεύτερο δεν ξέρω την διαφορά της απλής εγκατάστασης ή εγκατάστασης ως εφαρμογή συστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Δεν ξέρω σε ποιο παλιότερο ποστ μου αναφέρεσαι. Δεν νομίζω να έχω προτείνει πότε τέτοιου είδους πρόγραμμα. Το ίδιο πράγμα με αυτό που λες το κάνει και το Android μόνο του. Όταν κανείς long press για να κάνεις uninstall αντί για uninstall πας στο app info. Εκεί, πατάς πρώτα την επιλογη clear data, και μετά uninstall app. Έτσι το κάνω εγώ. Και δεν χρειάζεται κανένα επιπλέον app για αυτό το λόγο. Και μετά από clear data πολλές φορές μένει ο φάκελος του προγράμματος. Όσο για τον φίλο που ρωτάει για το clean master.Κράτησε το ,απλά μην χρησιμοποιείς τον task manager. Νομίζω το καλύτερο αυτή την στιγμή για καλύτερη διαχείριση εφαρμογών είναι το Greenify. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Ναι αλλά αυτό είναι μόνο για ρουτ κινητά οπότε...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 ο ROM Manager και ο Titanium Back up Root αξίζει να τα αγοράσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 (edited) με ποια εφαρμογη δωρεαν ανοιγουμε tif αρχεια αλλα και αλλα? Edited March 29, 2013 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 ο ROM Manager και ο Titanium Back up Root αξίζει να τα αγοράσω? Τα έχω και τα 2. Το TiBu χωρίς 2η σκέψη, πολύ εργαλείο αν κάνεις flashing. Το Rom manager θα σου λεγα όχι. Στην ουσία δεν. Προσφέρει τίποτα. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Όχι μήνυμα με την νέα SIM δεν πήρα, γιατί στην συγκεκριμένη συσκευή δεν είχα ενεργοποιήσει την ρύθμιση: Ελεγκτής SIM. Σχετικά με το δεύτερο δεν ξέρω την διαφορά της απλής εγκατάστασης ή εγκατάστασης ως εφαρμογή συστήματος. Εάν την είχες ενεργοποιημένη θα είχες τον αριθμό και θα μπορούσες με το άλλο πρόγραμμα της Cerberus να ενεργοποιήσεις Wi-Fi ή data με ένα μήνυμα που δεν θα φαινόταν κιόλας στον άλλον. Η διαφορά είναι πως το ένα φεύγει με factory reset ενώ το άλλο όχι, αλλά θέλει root. @ Σχετικά με το Greenify, όσοι είστε rooted με όποια συσκευή.. απλά δοκιμάστε το. Ο άνθρωπος πραγματικά πέτυχε κάτι που κανένας task manager/killer δεν μπορεί να κάνει. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Τα έχω και τα 2. Το TiBu χωρίς 2η σκέψη, πολύ εργαλείο αν κάνεις flashing. Το Rom manager θα σου λεγα όχι. Στην ουσία δεν. Προσφέρει τίποτα. ευχαριστώ. για Kernel Flasher καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 (edited) Βρήκα αυτό και επειδή είναι φοβερή εφαρμογή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2211504 Νομίζω δίνουν το apk. Βρήκα αυτό και επειδή είναι φοβερή εφαρμογή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2211504 Νομίζω δίνουν το apk. Εχει δοκιμαστεί και σε note 2(οχι απο εμενα) γιαυτο το εβαλα. Edited March 29, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Καλημερα παιδια.Στο pc χρησιμοποιω τον chrome και μου μεταφραζει τις σελιδες αυτοματα.Κατι αντιστοιχο για το κινητο υπαρχει? Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Βρήκα αυτό και επειδή είναι φοβερή εφαρμογή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2211504 Νομίζω δίνουν το apk. Εχει δοκιμαστεί και σε note 2(οχι απο εμενα) γιαυτο το εβαλα. Δουλεύει σε σ2; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Δουλεύει σε σ2; Δεν ξέρω:( Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Χρειάζεται να είναι root το κινητό για να δουλέψει; Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 @ Σχετικά με το Greenify, όσοι είστε rooted με όποια συσκευή.. απλά δοκιμάστε το. Ο άνθρωπος πραγματικά πέτυχε κάτι που κανένας task manager/killer δεν μπορεί να κάνει. φίλε όντως απίστευτο. βλέπω ήδη διαφορά σε κατανάλωση RAM καθώς και στην μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 φίλε όντως απίστευτο. βλέπω ήδη διαφορά σε κατανάλωση RAM καθώς και στην μπαταρία Μόλις το έβαλα κι εγώ, αν κατάλαβα καλά τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει σωστά τότε σύντομα θα έχω αποτελέσματα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 @ Σχετικά με το Greenify, όσοι είστε rooted με όποια συσκευή.. απλά δοκιμάστε το. Ο άνθρωπος πραγματικά πέτυχε κάτι που κανένας task manager/killer δεν μπορεί να κάνει. Ξεκίνησα δοκιμές και διάβασμα του thread στο xda. Στις πρώτες σελίδες κάποιος λέει πως δεν βγάζει update για hibernated apps στο play. Ισχύει αυτό; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 με ποια εφαρμογη δωρεαν ανοιγουμε tif αρχεια αλλα και αλλα? Αν tif είναι οι ασυμπίεστες φωτογραφίες τότε δοκίμασε το quickpic Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Ξεκίνησα δοκιμές και διάβασμα του thread στο xda. Στις πρώτες σελίδες κάποιος λέει πως δεν βγάζει update για hibernated apps στο play. Ισχύει αυτό; Εννοεί ότι δεν τις βγαζει στο notification bar, η ότι δεν αντιλαμβανεται το update καθόλου; Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Εννοεί ότι δεν τις βγαζει στο notification bar, η ότι δεν αντιλαμβανεται το update καθόλου; Δεν κατάλαβα και γι'αυτό ρωτάω τον Sofo που το έχει καιρό. Σαν notification δεν με νοιάζει καν. Κοιτάω τακτικά για updates. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Δεν κατάλαβα και γι'αυτό ρωτάω τον Sofo που το έχει καιρό. Σαν notification δεν με νοιάζει καν. Κοιτάω τακτικά για updates. Εάν δεν κάνω τόσο λάθος, πριν λίγες ημέρες έκανε update το Facebook. Το έχω hibernated. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Εάν δεν κάνω τόσο λάθος, πριν λίγες ημέρες έκανε update το Facebook. Το έχω hibernated. Επειδη τωρα εβαλα κ εγω την εφαρμογη, μπορεις να μου εξηγησεις τι παιζει?? Αν κανεις τις εφαρμογες hibernated τι παιζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Για να καταλάβω πως δουλεύει το Greenify.. απλώς επιλέγω τις εφαρμογές που εμφανίζει στην πρώτη οθόνη και τις κάνω hibernate; Κι αν μπω μέσα σε αυτές που έχω κάνει hibernate και επιλέγω μία από αυτές γιατί βγάζει από κάτω τα πλήκτρα play και pause; Για να σταματώ και να ξεκινώ και πάλι τo hibernation όποτε θέλω εγώ; Κάτι ακόμα, νωρίτερα επέλεξα καμμιά 10αριά εφαρμογές και τις έκανα hibernate, τώρα το απόγευμα που μπήκα να δω ποιες έχω βάλει σε τέτοια κατάσταση δεν μου εμφάνιζε καμμία, γιατί αυτό; Προφανώς κάτι δεν έχω "πιάσει" στη λογική της εφαρμογής.. Με χάλασε λίγο κι αυτό με τα updates απ'το play, αν όντως ισχύει θα τη σβήσω..:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 (edited) Για να καταλάβω πως δουλεύει το Greenify.. απλώς επιλέγω τις εφαρμογές που εμφανίζει στην πρώτη οθόνη και τις κάνω hibernate; Κι αν μπω μέσα σε αυτές που έχω κάνει hibernate και επιλέγω μία από αυτές γιατί βγάζει από κάτω τα πλήκτρα play και pause; Για να σταματώ και να ξεκινώ και πάλι τo hibernation όποτε θέλω εγώ; Κάτι ακόμα, νωρίτερα επέλεξα καμμιά 10αριά εφαρμογές και τις έκανα hibernate, τώρα το απόγευμα που μπήκα να δω ποιες έχω βάλει σε τέτοια κατάσταση δεν μου εμφάνιζε καμμία, γιατί αυτό; Προφανώς κάτι δεν έχω "πιάσει" στη λογική της εφαρμογής.. Με χάλασε λίγο κι αυτό με τα updates απ'το play, αν όντως ισχύει θα τη σβήσω..:worry: Στη πρώτη οθόνη Pending : σε ενημερώνει για το ποιες εφαρμογές περιμένουν να γίνουν Hibernated (θα γίνουν αφού κλείσει η οθόνη σου για μερικά δευτερόλεπτα γιατί μιας και είναι pending σημαίνει πως τις άνοιξες εσύ) Hibernated : ήδη η εφαρμογή κοιμάται και δεν τρέχει καμία διεργασία της, κανένα service της. Με το pause και το play ναι τις ξεκινάς και τις σταματάς όποτε θέλεις εσύ. Προσωπικά επειδή είδα σε log το πως δουλεύει σου προτείνω να αφήνεις το σύστημα να τις κάνει Hibernate από μόνο του μιας και έχω δει πως τις κλείνει πιο ομαλά και πραγματικά μετά δεν ξανατρέχει καμία τους στο παρασκήνιο. Είναι κυριολεκτικά σαν να πατάς Διακοπή στο Titanium Backup. Καμία σχέση με τα taskers που κάνουν kill τη διεργασία και παίζουν hide&seek και ανοιγοκλείνουν όλες οι διεργασίες συνέχεια. Το τι τρέχει στο παρασκήνιο και τι όχι μπορείς επίσης να το δεις στη διαχείριση εφαρμογών στη καρτέλα Εκτελείται. Πχ ενώ οι Χάρτες ήταν σχεδόν συνέχεια ανοιχτοί χωρίς να τους ανοίγω, πλέον δεν τους έχω ξαναδεί να τρέχουν παρά μόνο εάν ξεκινήσω εγώ την εφαρμογή. Τώρα γιατί δεν σου έβγαλε αυτές που είχες επιλέξει να γίνουν Hibernate δεν το γνωρίζω τι μπορεί να πήγε στραβά. Σχετικά με τις ενημερώσεις στο Google Play δεν γνωρίζω και δεν το έχω προσέξει αλλά θα το κοιτάξω. Αμφιβάλλω πάντως γιατί πρόκειται για πολύ καλό προγραμματιστή με πεντακάθαρο κώδικα σε αρκετά projects του (μπορείτε να check το site του κάπου το είχα πετύχει μέσα στα posts). ΠΡΟΣΟΧΗ ποιές εφαρμογές κάνετε Hibernate γιατί κλείνει κάθε είδους updates/notifications κτλ.. Edited March 29, 2013 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Για να καταλάβω πως δουλεύει το Greenify.. απλώς επιλέγω τις εφαρμογές που εμφανίζει στην πρώτη οθόνη και τις κάνω hibernate; Κι αν μπω μέσα σε αυτές που έχω κάνει hibernate και επιλέγω μία από αυτές γιατί βγάζει από κάτω τα πλήκτρα play και pause; Για να σταματώ και να ξεκινώ και πάλι τo hibernation όποτε θέλω εγώ; Κάτι ακόμα, νωρίτερα επέλεξα καμμιά 10αριά εφαρμογές και τις έκανα hibernate, τώρα το απόγευμα που μπήκα να δω ποιες έχω βάλει σε τέτοια κατάσταση δεν μου εμφάνιζε καμμία, γιατί αυτό; Προφανώς κάτι δεν έχω "πιάσει" στη λογική της εφαρμογής.. Με χάλασε λίγο κι αυτό με τα updates απ'το play, αν όντως ισχύει θα τη σβήσω..:worry: Για τα updates δεν είναι σίγουρο. Μια ερώτηση έκανα δεν είπα πως έτσι είναι ;) . Αν ανοίξεις μια εφαρμογή που έχεις κάνει greenify(ας είναι στα pending) και μετά κλείσεις την οθόνη , σε 3 λεπτά μετά η εφαρμογή θα κλείσει από το background αυτόματα και θα γίνει hibernate. Ως τώρα δουλεύει μια χαρά. Κράτησε την εφαρμογή για μερικές μέρες να την δοκιμάσεις και μετά την βγάζεις. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts