mobster21 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Υπάρχει περίπτωση να προβάλω ασύρματα την οθόνη του κινητού στην τηλεόραση? Κανείς???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Πέρσι είχε ακουστεί ότι η εφαρμογή gmail κάποια στιγμή θα υποστήριζε και accounts άλλων email providers πλην google.έχουμε κανένα νέο επ αυτού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Πέρσι είχε ακουστεί ότι η εφαρμογή gmail κάποια στιγμή θα υποστήριζε και accounts άλλων email providers πλην google.έχουμε κανένα νέο επ αυτού; Εκτός κι αν έχεις κάποιον συγκεκριμένο λόγο να θες το συγκεκριμένο app, θα σου πρότεινα να δεις το στοκ email app του Android. Το χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο για 6 email accounts imap exchange και Pop και είναι μια χαρά. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Εκτός κι αν έχεις κάποιον συγκεκριμένο λόγο να θες το συγκεκριμένο app, θα σου πρότεινα να δεις το στοκ email app του Android. Το χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο για 6 email accounts imap exchange και Pop και είναι μια χαρά. εχω ερωτευτει το aquamail προς το παρον που με αφηνει να διαχειριστω με λεπτομερεια και πως θα ειδοποιουμαι για καθε account αλλα και ποσα data θα φορτωνει σε καθε περιπτωση.3g,wifi συγκεκριμενες ωρες κλπ!απλα ρωτησα για το gmail :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 εχω ερωτευτει το aquamail προς το παρον που με αφηνει να διαχειριστω με λεπτομερεια και πως θα ειδοποιουμαι για καθε account αλλα και ποσα data θα φορτωνει σε καθε περιπτωση.3g,wifi συγκεκριμενες ωρες κλπ!απλα ρωτησα για το gmail :) Ξέρεις αν το aquamail δέχεται gmail ΚΑΙ Hotmail ως exchange accounts? Δηλαδη να σε ειδοποιεί άμεσα όταν έχεις νέο mail? Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Ξέρεις αν το aquamail δέχεται gmail ΚΑΙ Hotmail ως exchange accounts? Δηλαδη να σε ειδοποιεί άμεσα όταν έχεις νέο mail? gmail το βαζει σαν imap και ναι λαμβανω τα email σαν push,αμεσα.ακομα και πιο γρηγορα απο το thunderbird στον υπολογιστη που το εχω να ψαχνει για νεα email καθε ενα λεπτο!.για hotmail δεν ξερω δεν εχω λογαριασμο αλλα φανταζομαι οτι θα υποστηριζει push ΕΑΝ το υποστηριζει η μαμα email εταιρια.γιατι στα yahoo που εχω δεν υποστηριζει push αν δεν εχεις την πληρωμενη εκδοση yahoomail.παρολα αυτα αν βαλω την yahoo σε imap και το maildroid και το aquamail φερνουν τα email σαν push!idle push το λενε οι δημιουργοι των δυο email προγραμματων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Καλημέρα στην παρέα του topic. Θα ήθελα αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει, αντιμετωπίζω "πρόβλημα" με την εφαρμογή Fake call me PRO, την οποία όταν είχα εγκατεστημένη σε οποιοδήποτε κινητό με GB (2.3) όταν την ενεργοποιούσα και στη συνέχεια μου έκανε κλήση, απενεργοποιούσε τον ήχο εισερχομένων, ούτως ώστε αν τύχαινε να με καλέσει κάποιος την ώρα της ψεύτικης κλήσης να μην ακούγεται. Στο SE Live που έχω τώρα (ICS 4.0.4), όταν την εγκαθιστώ και ακολουθώ τα ίδια βήματα, δεν ενεργοποιείται η σίγαση. Εν πάσει περιπτώσει, επειδή πιστεύω πως αυτό οφείλεται στην έκδοση του android και όχι στη συσκευή μου, γνωρίζει κάποιος καμία παρόμοια εφαρμογή που να υποστηρίζει σίγαση κατά τη διάρκεια της ψεύτικης κλήσης; Έχω τρελαθεί στο ψάξιμο χωρίς αποτέλεσμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 (edited) Κανείς???? Από ότι ξέρω μόνο ενσύρματα μπορούμε....με καλώδιο HDMI ..!!! Edited March 26, 2013 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 χρησιμοποιεί κανείς την εφαρμογή endomondo sports tracker? ενώ έχω κάνει κανονικά λογαριασμό στην ιστοσελίδα τους και συνδέθηκα αρκετές φορές, πλέον μου ζητά confirm e-mail και ενώ το κάνω συνεχίζει και το ζητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 (edited) Μάλλον πάπαλα το adfree τόσο playstore όσο και στην σελίδα του. Έχω βρει αυτό AdAway Version 2.3, αν υπάρχει κάτι άλλο προτείνεται το. Το AdAway μόλις το δοκίμασα πολύ καλό φαίνεται. Edited March 26, 2013 by maarinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Μάλλον πάπαλα το adfree τόσο playstore όσο και στην σελίδα του. Έχω βρει αυτό AdAway Version 2.3, αν υπάρχει κάτι άλλο προτείνεται το. Το AdAway μόλις το δοκίμασα πολύ καλό φαίνεται. Ότι καλύτερο το AdAway.. Πάντα αυτό είχα.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Μάλλον πάπαλα το adfree τόσο playstore όσο και στην σελίδα του. Έχω βρει αυτό AdAway Version 2.3, αν υπάρχει κάτι άλλο προτείνεται το. Το AdAway μόλις το δοκίμασα πολύ καλό φαίνεται. Είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει έως τώρα, και κάνει ότι υπόσχεται. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Αυτά τα προγράμματα δεν ρουφάνε μπαταρία; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Πίστεψε με καθόλου, ούτε καν το καταλαβαίνεις ότι τρέχει παρασκήνιο. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Αυτά τα προγράμματα δεν ρουφάνε μπαταρία; Αυτό που κάνει ένα πρόγραμμα ad free είναι να αλλάζει μια φορά, στην αρχή όταν το τρέχουμε, το host αρχείο στο σύστημα της συσκευής και να προσθέτει διευθύνσεις που μπλοκάρουν τις διαφημίσεις.Άρα δε τρέχει στο παρασκήνιο... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petaloudas Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Θα ήθελα μια βοήθεια με το viber, που συμβαίνει κάτι κουλό.. Έχω το vodafone smart ii, και γίνεται το εξής: Όταν με καλούν ενώ απαντάω, και σε μένα φαίνεται κανονικά ότι απάντησα (τρέχει ο χρόνος συνομιλίας), δεν ακούω τίποτα, ενώ σ' αυτόν που με κάλεσε φαίνεται σαν να μην απαντάω, συνεχίζει δηλαδή να καλεί... όταν τερματιστεί η κλήση, μου έρχεται μήνυμα αναπάντητης κλήσης... Όταν καλώ εγώ κάποιον, και απαντήσει, πάλι ξεκινάει να τρέχει κανονικά ο χρόνος συνομιλίας, μόνο που πάλι δεν υπάρχει καμία ακουστική επικοινωνία... Το viber είναι στην τελευταία έκδοση (2.3.6 νομίζω), και όλα αυτά μέσω wifi... Καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Θα ήθελα μια βοήθεια με το viber, που συμβαίνει κάτι κουλό.. Έχω το vodafone smart ii, και γίνεται το εξής: Όταν με καλούν ενώ απαντάω, και σε μένα φαίνεται κανονικά ότι απάντησα (τρέχει ο χρόνος συνομιλίας), δεν ακούω τίποτα, ενώ σ' αυτόν που με κάλεσε φαίνεται σαν να μην απαντάω, συνεχίζει δηλαδή να καλεί... όταν τερματιστεί η κλήση, μου έρχεται μήνυμα αναπάντητης κλήσης... Όταν καλώ εγώ κάποιον, και απαντήσει, πάλι ξεκινάει να τρέχει κανονικά ο χρόνος συνομιλίας, μόνο που πάλι δεν υπάρχει καμία ακουστική επικοινωνία... Το viber είναι στην τελευταία έκδοση (2.3.6 νομίζω), και όλα αυτά μέσω wifi... Καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;; Μήπως έχει οριστεί το viber για default εφαρμογή τηλεφώνου και γίνεται κάποιο μπέρδεμα; εγώ έχω default το Phone app το stock δηλαδή. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petaloudas Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Μήπως έχει οριστεί το viber για default εφαρμογή τηλεφώνου και γίνεται κάποιο μπέρδεμα; εγώ έχω default το Phone app το stock δηλαδή. Όχι, δεν έχω καμιά προεπιλογή για το viber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 gmail το βαζει σαν imap και ναι λαμβανω τα email σαν push,αμεσα.ακομα και πιο γρηγορα απο το thunderbird στον υπολογιστη που το εχω να ψαχνει για νεα email καθε ενα λεπτο!.για hotmail δεν ξερω δεν εχω λογαριασμο αλλα φανταζομαι οτι θα υποστηριζει push ΕΑΝ το υποστηριζει η μαμα email εταιρια.γιατι στα yahoo που εχω δεν υποστηριζει push αν δεν εχεις την πληρωμενη εκδοση yahoomail.παρολα αυτα αν βαλω την yahoo σε imap και το maildroid και το aquamail φερνουν τα email σαν push!idle push το λενε οι δημιουργοι των δυο email προγραμματων. Και εγώ ύστερα από αρκετές δοκιμές διαφόρων email client (Κ-@, stock του Note II, Maildroid, Aqua mail, Kaiten mail) κατέληξα στον Aqua! Μάλιστα αγόρασα την paid έκδοση. Αυτή η εφαρμογή καλύπτει πλήρως, στην παρούσα φάση, τις ανάγκες μου. Έχω 2 gmail, 1 yahoo και ένα εταιρικό. Συμβαίνει ακριβώς αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω. Στα imap έχει πολύ γρήγορο push. Όσον αφορά το yahoo, δεν υποστηρίζει imap αλλά είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο και έτσι μπορείς να το ρυθμίσεις εσύ κάθε πότε να του κάνει refresh! Έχει ρύθμιση, ώστε όταν πέφτεις για ύπνο, να μην κάνει τόσο συχνούς συγχρονισμούς και πάρα πολλά άλλα. Για μένα στην παρούσα φάση είναι από τις εφαρμογές στις οποίες η υλοποίηση που έχει γίνει είναι πάρα πολύ καλή. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να το υποστηρίζει ο developer του. Όσον αφορά τον stock, θεωρώ πως είναι από τους πολύ καλούς που έχω δοκιμάσει και μάλιστα πιστεύω ότι αν του δώσουνε μεγαλύτερη σημασία από την Samsung και διορθώσουν κάποια πράγματα, θα εξελιχθεί σε έναν πολύ stable και αξιόπιστο email client. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 (edited) Κριμα που το προγραμμα adaway δουλευει μονο σε ρουτ συσκευες.... @agelos_22 Εγω παλι εχω βολευτει με το μαμα email προγραμμα που εχει το samsung galaxy s2 που μια χαρα υποστηριζει ολα τα mail clients. Edited March 27, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Κριμα που το προγραμμα adaway δουλευει μονο σε ρουτ συσκευες.... @agelos_22 Εγω παλι εχω βολευτει με το μαμα email προγραμμα που εχει το samsung galaxy s2 που μια χαρα υποστηριζει ολα τα mail clients. Όλοι οι ma clients υποστηρίζουν όλα τα email. Το θέμα είναι αν δίνουν push notifications για όλα. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 (edited) Τι εννοεις push notifications? Μηπως να σε ειδοποιοει στη μπαρα ειδοποιησεων? Αν ναι τοτε το κανει το προεγκατεστημενο προγραμμα της samsung για τα mail. Edited March 27, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Τι εννοεις push notifications? Μηπως να σε ειδοποιοει στη μπαρα ειδοποιησεων? Αν ναι τοτε το κανει το προεγκατεστημενο προγραμμα της samsung για τα mail. Εννοώ να σε ειδοποιεί την ώρα που έρχεται το mail και όχι να περιμένεις το πότε θα γίνει το προγραμματισμενο update. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Εννοώ να σε ειδοποιεί την ώρα που έρχεται το mail και όχι να περιμένεις το πότε θα γίνει το προγραμματισμενο update. Πάντως και στο maildroid και στο aquamail ακόμα και σε yahoo που στην free έκδοση ΔΕΝ έχει push,αν τους λογαριασμούς της yahoo στο setup βάλετε αντί για pop ,IMAP τότε ακόμα και έτσι κανει push και τα mail από free yahoo accounts! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Πάντως και στο maildroid και στο aquamail ακόμα και σε yahoo που στην free έκδοση ΔΕΝ έχει push,αν τους λογαριασμούς της yahoo στο setup βάλετε αντί για pop ,IMAP τότε ακόμα και έτσι κανει push και τα mail από free yahoo accounts! Καλά εννοείται μόνο imap όπου είναι δυνατόν και διαθέσιμο. Κανένας λόγος για pop στην πλειοψηφία των περιπτώσεων. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts