sleon Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Ρε παιδια τι γινετε ? Σεταρα σε ενα κινητο το maildroid με ενα εταιρικο email και σε ενα αλλο επισης . Το ενα το ειχα σε thunderbird στο pc και το αλλο σε live mail 2011 ... Απο τη στιγμη που σεταρα το maildroid τα pc δεν μπορουν να συνδεθουν . Τι γινετε ? Περίεργο. Μήπως υπάρχει κάποια επιλογή στα μάιλ σου για μη υπαρχει πρόσβαση απο άλλη συσκευή και το maildroid πηρε την προτεραιότητά? Έχεις πολλές ρυθμίσεις το maildroid οπότε θέλει αρκετο σκάλισμα. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Ξέρει κανείς γιατί το Rom manager μετά από Backup μου βγάζει την παρακάτω ημερομηνία..??? http://s7.directupload.net/images/121209/5exdi6sn.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Περίεργο. Μήπως υπάρχει κάποια επιλογή στα μάιλ σου για μη υπαρχει πρόσβαση απο άλλη συσκευή και το maildroid πηρε την προτεραιότητά? Έχεις πολλές ρυθμίσεις το maildroid οπότε θέλει αρκετο σκάλισμα. Πρωτη φορα το χρησιμοποιω γιατι το προτειναν πολλα παιδια .... Αμα ξερει καποιος ας βοηθησει ... Στο κινητο σεταρα ιδιες διευθυνσεις διακομιστων και θυρων με αυτα των pc .... Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Παιδιά υπάρχει κάτι παρόμοιο με το viber?? Πιο μου προτείνεται γιατί το viber μου κάνει πρόβλημα με τα ακουστικά και ο άλλος με ακούει πολύ λίγο ενώ χωρίς τα ακουστικά δουλεύει άψογα. Αν τα βγάλω και τα βάλω φτιάχνει για ένα λεπτό περίπου και μετά πάλι τα ίδια. Αυτο μου το κάνει μόνο με το viber και ΤΙΣ αδελφής μου το s3 επίσης το ίδια όλη την ώρα βγάζουμε και βάζουμε ακουστικά για να ακούμε και χωρίς αυτά δεν μπορώ να ζήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Δοκίμασε το Skype Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Δοκίμασε το Skype Δεν θέλω το Skype. Δεν έχει με τίποτα την ποιότητα του viber άσε που πρέπει να είμαι συνέχεια log in και δεν θέλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Παιδιά υπάρχει κάτι παρόμοιο με το viber?? Πιο μου προτείνεται γιατί το viber μου κάνει πρόβλημα με τα ακουστικά και ο άλλος με ακούει πολύ λίγο ενώ χωρίς τα ακουστικά δουλεύει άψογα. Αν τα βγάλω και τα βάλω φτιάχνει για ένα λεπτό περίπου και μετά πάλι τα ίδια. Αυτο μου το κάνει μόνο με το viber και ΤΙΣ αδελφής μου το s3 επίσης το ίδια όλη την ώρα βγάζουμε και βάζουμε ακουστικά για να ακούμε και χωρίς αυτά δεν μπορώ να ζήσω Tango https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sgiggle.production&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 υπάρχει εφαρμογή η οποία να μπορώ να συνδέσω τον ασύρματο μοχλό του ps3..??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Δεν θέλω το Skype. Δεν έχει με τίποτα την ποιότητα του viber άσε που πρέπει να είμαι συνέχεια log in και δεν θέλω Μα και με το viber συνεχεια Login εισαι Και να βγεις, παλι αν σε παρει καποιος ή σου στειλει μηνυμα θα το λαβεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Μετά από επαναφορά -με titanium- του handy safe pro δεν υπάρχει τίποτα απ'αυτα που είχα αποθηκεύσει. Υπάρχει κάποια λύση σ'αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Μα και με το viber συνεχεια Login εισαι Και να βγεις, παλι αν σε παρει καποιος ή σου στειλει μηνυμα θα το λαβεις Το ξέρω απλά δεν θέλω το Skype. Μήπως έχεις ιδέα γιατί το κάνει αυτό όταν έχω πάνω τα ακουστικά; εσύ έχεις κακό ήχο με τα ακουστικά; πάντως και η αδελφή μου έχει το ίδιο πρόβλημα με μένα μετά από ένα λεπτό πρέπει να βγάλουμε και να βαλουμε πάλι τα ακουστικά για να ακούμε καλα. Στο iPhone δεν είχα τέτοιο θέμα βέβαια εδώ είναι ανώτερο επειδή όταν έχω πάνω τα ακουστικά το ακούω να χτυπάει ενω στο iPhone χτύπαγε μέσα από τα ακουστικά οπότε δεν το άκουγα ποτέ. χωρίς τα ακουστικά ο ήχος είναι τελειός και πεντακάθαρος. Αλλά δεν μπορώ χωρίς ακουστικά μιας και τα έχω συνηθίσει τόσο πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Μετά από επαναφορά -με titanium- του handy safe pro δεν υπάρχει τίποτα απ'αυτα που είχα αποθηκεύσει. Υπάρχει κάποια λύση σ'αυτο? Έπρεπε να αποθηκεύσεις επίσης και να μεταφέρεις τον φάκελο com.epocware.handysafe από τη μία μνήμη στην άλλη. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Δοκίμασε : ρυθμίσεις >Εφαρμογές>Play Store>Εκκαθάριση Δεδομένων και Cache το ειχα δοκιμασει, αλλα τιποτα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Έπρεπε να αποθηκεύσεις επίσης και να μεταφέρεις τον φάκελο com.epocware.handysafe από τη μία μνήμη στην άλλη. Οπότε τώρα τίποτα ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Εννοεις να καταλαβαίνει την κίνησή του κινητού χωρίς να πατας στην οθόνη. Δεν έχω βρει κάτι τέτοιο αλλα το mantano έχει επιλογή εκτός από swype να αλλάζεις σελίδα απλα με πατημα στο δεξι μέρος η στο αριστερό. Είναι αρκετά βολικό. Σου δίνει επίσης τη δυνατότητα να σκρολαρει η σελίδα δεξιά αριστερά η πάνω κατω. ναι φιλε εννοω το πρωτο που λες με τον αισθητηρα που εχει το τηλ να το κουνας αναλογα και να αλλαζει σελιδα η να παει κατω ,παντως θα δοκιμασω αυτο που λες να δω αν αξιζει ,να σαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Καλησπέρα! Ποια εφαρμογή έχετε να προτείνετε, που να μπορεί κάποιος να βάλει όλους τους λογαριασμούς του και να επιλέγει σε ποιον θα κάνει login; Είχα τον imo messenger, αλλά τώρα τελευταία έχει κάποια θέματα και δε βλέπω να βγάζει κάποιο update ο developer... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 (edited) δοκιμασε τον eBuddy Messenger αν και εχει λιγες διαφημισεις:rolleyes: Edited December 9, 2012 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 δοκιμασε τον eBuddy Messenger αν και εχει λιγες διαφημισεις:rolleyes: Thanks για τη γρήγορη απάντηση! Δεν έχει όμως επιλογή για skype.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 υπάρχει εφαρμογή η οποία να μπορώ να συνδέσω τον ασύρματο μοχλό του ps3..??? Sixaxis Controller Θέλει root, το έχω δοκιμάσει και λειτουργεί τέλεια με emulators. Εαν σε ενδιαφέρει βάλε πρώτα το Compatibility Checker για να δεις άμα έχει κάποιο θέμα με την συσκευή σου. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Thanks για τη γρήγορη απάντηση! Δεν έχει όμως επιλογή για skype..δοκιμασε αυτην φιλε μπορει να σου κανει και υποστηριζει και skype https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yokemessenger&feature=also_installed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 ξερει κανεις γιατι ο Uc browser παροτι του κανω exit μενει και φαινεται στις εφαρμογες που τρεχουν?btw πολυ γρηγορος και ελαφρυς μου φαινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Υπαρχει τροπος να εχω το ιδιο προγραμμα, 2 φορες περασμενο στο κινητο? Να μην γινει εγκατασταση πανω στο αλλο. Ο λογος ειναι να εχω το ιδιο προγραμμα, αλλα σε διαφορετικες εκδοσεις. Δηλαδη το ααα v.1.0 και το ααα v.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Καλημέρα, υπάρχει εφαρμογή που να μπορώ να διαχειρίζομαι τις αποθηκευμένες συσκευές bluetooth ? Δηλαδή να του ρυθμίζω πότε να συνδέεται το ένα και πότε το άλλο ... επίσης όταν βρίσκει πάνω απο μία συσκευή, με μια να συνδέεται... π.χ. έχω το bluetooth hands free και όταν μπαίνω στο αυτοκίνητο θέλω να κόβει το hands free και να συνδέεται με το αυτοκίνητο... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Καλησπέρα.... Ξέρει κανείς καπιο αξιόπιστο πρόγραμμα για μπακαπ του κινητού εφαρμογές και δεδομένα εκτός από το my backup PRO το οποίο κάνει 2 ώρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Καλησπέρα.... Ξέρει κανείς καπιο αξιόπιστο πρόγραμμα για μπακαπ του κινητού εφαρμογές και δεδομένα εκτός από το my backup PRO το οποίο κάνει 2 ώρες! titanium backup αλλα θελει root Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts