TheoX Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Για εξοικονόμιση ενέργειας, ένα χρήσιμο καινούργιο app είναι το Smart WiFi Toggler το οποίο ενεργοποιεί/απενεργοποιεί το WiFi με βάση την τοποθεσία από τις κυψέλες κινητής, και όχι με το GPS όπως το Juice Defender. Το δοκίμασα και λειτουργεί όπως λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Δες το haxsync.. έχει τέτοια επιλογή. πάντως συγχρονισμό με το τηλέφωνο από το Facebook έχει τέλειο. Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάτι παρόμοιο για παλιότερη έκδοση android? Gingerbread τρέχει το κινητό μου :) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Για εξοικονόμιση ενέργειας, ένα χρήσιμο καινούργιο app είναι το Smart WiFi Toggler το οποίο ενεργοποιεί/απενεργοποιεί το WiFi με βάση την τοποθεσία από τις κυψέλες κινητής, και όχι με το GPS όπως το Juice Defender. Το δοκίμασα και λειτουργεί όπως λέει. Το juice defender δεν χρησιμοποιεί GPS. Δουλεύει κι'αυτό με κυψέλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Για εξοικονόμιση ενέργειας, ένα χρήσιμο καινούργιο app είναι το Smart WiFi Toggler το οποίο ενεργοποιεί/απενεργοποιεί το WiFi με βάση την τοποθεσία από τις κυψέλες κινητής, και όχι με το GPS όπως το Juice Defender. Το δοκίμασα και λειτουργεί όπως λέει. Εγώ έχω το παρακάτω, μόλις απομακρύνομαι από τα wifi που συνδέομαι μου κλείνει την σύνδεση και μου βγάζει εικονίδιο μέχρι να πάω πάλι κοντά σε γνωστό wifi να το πατήσω για να συνδεθεί ξανά. Του βάζεις και σε πόσο χρόνο θέλεις να σου κάνει κλείσιμο. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droidplant.wifipowersaver&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kcm9pZHBsYW50LndpZmlwb3dlcnNhdmVyIl0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Χαιρετώ! :) Υπάρχει κατι για ενημέρωση υπολοίπου στη Wind οπως ειναι το Cosmote info αντίστοιχα της κοσμοτέ; Έριξα μια ματιά και δεν ειδα τίποτα! :confused: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Οσοι χρησιμοποιειτε το airdroid, εχετε προβλημα με το upload αρχειων; Σε μενα κολλανε ολα στο 100% και δεν αναγραφει "completed", με αποτελεσμα να το κλεινω και η φωτο να εχει ανεβει μιση. Η αλλη μιση ειναι μαυρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Παιδια υπαρχει αντροιντ εφαρμογη που να μου δινει δυνατοτητα να ελενχω το πισι μου αποτο ταμπλετ? Win7 εχει το pd Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Αρκετές, TeamViewer Remote Desktop Client Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Κάποια εφαρμογή που να μπορώ να στείλω fax υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Καλησπέρα. Επειδή και εγώ ψάχνω μια εφαρμογή για απομακρυσμένο έλεγχο ήθελα να ρωτήσω αν κάποιο απο τα παρακάτω υπερτερεί σε αυτόν τον τομέα και αν ναι, ως προς τι? ¤ Teamviewer ¤ Remote Desktop Client ¤ PocketCloud Remote Desktop Pro ¤ LogMeIn Ignition ή οποιοδήποτε άλλο γνωρίζει κάποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 καλημερα!! κατεβασα το Teamviewer συνδεομαι κανονικα κ οταν κλεινω κ θελω να μπω ξανα μου ζηταει αλλα κωδικο απο αυτον που ειχα βαλει.. δεν εχει επιλογη να εχει ενα κωδικο μονο κ τελος? πρεπει να αλλαζει καθε φορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 καλημερα!! κατεβασα το Teamviewer συνδεομαι κανονικα κ οταν κλεινω κ θελω να μπω ξανα μου ζηταει αλλα κωδικο απο αυτον που ειχα βαλει.. δεν εχει επιλογη να εχει ενα κωδικο μονο κ τελος? πρεπει να αλλαζει καθε φορα? Εαν πας στις ρυθμισεις του teamviewer στον υπολογιστη, γραφεις ΕΣΥ τι κωδικο θελεις να εχει καθε φορα Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Δεν ξέρω αν απευθύνομαι στο σωστό thread, γιατί πατάω για γενικές εφαρμογές και με βγάζει στα GPS... τεσπα... ας το πάρει το ποτάμι... Ψάχνω μια εφαρμογή που να δείχνει ποιες εφαρμογές κάνουν sync στο παρασκήνιο. Έχει κανείς υπόψιν καμιά; Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 καλησπερα, ξερετε μηπως ποια ειναι η διαφορα απο το free με το paid LightFlow? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 καλησπερα, ξερετε μηπως ποια ειναι η διαφορα απο το free με το paid LightFlow? http://www.folioflow.com/ff/page/website/lightflow/pageId/1687 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 http://www.folioflow.com/ff/page/website/lightflow/pageId/1687 σε ευχαριστω πολυ, ξερετε γενικα αν εχει προβληματα η συγκεκριμενη εφαρμογη lightflow? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 σε ευχαριστω πολυ, ξερετε γενικα αν εχει προβληματα η συγκεκριμενη εφαρμογη lightflow? Σε ποια συσκευη ενδιαφερεσαι να την εγκαταστησεις? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Παιδια εχει ενας φιλος μου μια εφαρμογη που καθε μια ωρα το τηλεφωνο του την λεει ομιλουμενο.Εχω βρει πολλες τετοιες αλλα θελω να την λεει την ωρα στα ελληνικα.Εχετε κατι υποψιν σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Επειδη ειμαι απο κινητο και δεν βολευει το search, πια ειναι καλη εφαρμογη για μετρηση χρονου ομιλιας ανα μηνα εξαιρωντας καποια συγκεκριμενα νουμερα οπου εχω απεριοριστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 το viber ενω ξεκιναει και τρωει 18-20 mb ram τωρα ,χωρις να το εχω χρησιμοποιησει καθολου δειχνει 60 mb ram!εναλλακτικες εχουμε γιατι μου φαινεται πολυ βαρυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Υπάρχει εφαρμογή για ξύπνημα της συσκευής με κάποιο gesture π.χ ταπ ταπ όπως στο νοκια Ν9? Ώστε να μη χρειάζεται να πατηθεί κάποιο hard button για wake. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 το viber ενω ξεκιναει και τρωει 18-20 mb ram τωρα ,χωρις να το εχω χρησιμοποιησει καθολου δειχνει 60 mb ram!εναλλακτικες εχουμε γιατι μου φαινεται πολυ βαρυ? Νομίζω όλα πάνω κάτω τα ίδια είναι..... Δες το tango... Υποστηρίζει και βίντεο κληση... Απλά το viber είναι πιο διαδεδομένο. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Υπάρχει εφαρμογή για ξύπνημα της συσκευής με κάποιο gesture π.χ ταπ ταπ όπως στο νοκια Ν9? Ώστε να μη χρειάζεται να πατηθεί κάποιο hard button για wake. Δες το tap tap app Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Υπάρχει εφαρμογή για ξύπνημα της συσκευής με κάποιο gesture π.χ ταπ ταπ όπως στο νοκια Ν9? Ώστε να μη χρειάζεται να πατηθεί κάποιο hard button για wake. Δες και το Smart Screen ON Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Επειδη ειμαι απο κινητο και δεν βολευει το search, πια ειναι καλη εφαρμογη για μετρηση χρονου ομιλιας ανα μηνα εξαιρωντας καποια συγκεκριμενα νουμερα οπου εχω απεριοριστο; Έβαλα το dodolphone και ελπίζω να μετράει καλά και τα δεδομένα γιατί έβγαλα το data manager που ήταν πολύ καλό. Και το call meter 3g ήταν καλό αλλά το widget του πρώτου στην notification bar ήταν καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts