elthis Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Καλησπερα παιδια. Μια ερωτηση σχετικα με το fast reboot θελω να κανω. Πρεπει να παταμε το κουμπι reboot στην εφαρμογη συνεχεια μεχρι να μηδενισει, η μια φορα στην αρχη φτανει? Και να προσπαθήσεις σκληρά δε πρόκειται να μηδενίσει.Κάποιες εφαρμογές συστήματος δε κλείνουν και είναι αναγκαίες για τη λειτουργία της συσκευής. Άρα λοιπόν, μια φορά αρκεί...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Καλησπέρα! Ξέρετε καμιά εφαρμογή για να περάσω τις επαφές μου γιατί με τη stock έχω κάποιο πρόβλημα? & κάποια άλλη που να συνδυάζει ημερολόγιο ατζέντα & σημειώσεις μαζί? Ευχαριστώ. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Καλησπέρα! Ξέρετε καμιά εφαρμογή για να περάσω τις επαφές μου γιατί με τη stock έχω κάποιο πρόβλημα? & κάποια άλλη που να συνδυάζει ημερολόγιο ατζέντα & σημειώσεις μαζί? Ευχαριστώ. Για το πρώτο δε μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δουλεύω τον stock dialer. Σχετικά με το δεύτερο ερώτημά σου, μόλις προχθές αγόρασα μία πολύ καλή, το Pocket Informant. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Καλησπέρα! Ξέρετε καμιά εφαρμογή για να περάσω τις επαφές μου γιατί με τη stock έχω κάποιο πρόβλημα? & κάποια άλλη που να συνδυάζει ημερολόγιο ατζέντα & σημειώσεις μαζί? Ευχαριστώ. jorte callendar, simple callendar & google callendar αν κατάλαβα τι ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 χτες το βραδυ ειπα να επεκτινω την κυρια μνημη της συσκευης μου,δημιουργησα λοιπον με το recovery μενου ενα δευτερο παρτισιον των 512 μβ μιας και η καρτα μου ειναι 8αρα και δεν σηκωνει παραπανω και επειτα εγκατεστησα το link2sd. επειτα απο την πρωτη επανακιννηση αναγωνρισε το δευτερο παρτισιον και ολα εγιναν οπως επρεπε,πως θα καταλαβω ομως αν ειναι ολα οκ? δηλαδη αν αποθηκευονται οι εφαρμογες εκει και οχι στην μνημη της συσκευης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Θελω να δω σημερα την Formula 1 στον Alpha απο το κινητο γιατι θα βγω στη μεση της μεταδοσης .... Υπαρχει κατι να δουλευει 100% ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Θελω να δω σημερα την Formula 1 στον Alpha απο το κινητο γιατι θα βγω στη μεση της μεταδοσης .... Υπαρχει κατι να δουλευει 100% ? Έχεις δει την εφαρμογή του alpha; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Ναι αλλα δεν ειναι διαθεσιμο το περιεχομενο μεσω ιντερνετ (για φορμουλα) Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Καλησπέρα! Η επίσημη εφαρμογή του Facebook στο Play Store αξίζει να την κατεβάσει κάποιος; Γιατί διαβάζω διάφορα σχόλια και δε μπορώ να πω ότι είναι ενθαρρυντικά... :worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Καλησπέρα! Η επίσημη εφαρμογή του Facebook στο Play Store αξίζει να την κατεβάσει κάποιος; Γιατί διαβάζω διάφορα σχόλια και δε μπορώ να πω ότι είναι ενθαρρυντικά... :worry: Δεν το χρησιμοποιώ, αλλά το Facebook έχει φάει πολύ κράξιμο για την εφαρμογή σε Android. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Καλησπέρα! Η επίσημη εφαρμογή του Facebook στο Play Store αξίζει να την κατεβάσει κάποιος; Γιατί διαβάζω διάφορα σχόλια και δε μπορώ να πω ότι είναι ενθαρρυντικά... :worry: Όχι μη κάνεις τον κόπο,την είχα κ γω αλλά ήταν εκνευριστική κ την έστειλα.μπαίνω μέσω dolphin που είναι σούπερ Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Θελω να δω σημερα την Formula 1 στον Alpha απο το κινητο γιατι θα βγω στη μεση της μεταδοσης .... Υπαρχει κατι να δουλευει 100% ? Υπαρχει η εφαρμογη f1 timing στο play, αλλα ειναι paid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Καλησπέρα! Η επίσημη εφαρμογή του Facebook στο Play Store αξίζει να την κατεβάσει κάποιος; Γιατί διαβάζω διάφορα σχόλια και δε μπορώ να πω ότι είναι ενθαρρυντικά... :worry: Έχουν πει ότι θα βγάλουν update κάποια στιγμή που θα είναι σε Java γραμμένη.. Κι εγώ τώρα δεν το έχω καν εγκατεστημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Δεν το χρησιμοποιώ, αλλά το Facebook έχει φάει πολύ κράξιμο για την εφαρμογή σε Android. Όχι μη κάνεις τον κόπο,την είχα κ γω αλλά ήταν εκνευριστική κ την έστειλα.μπαίνω μέσω dolphin που είναι σούπερ Έχουν πει ότι θα βγάλουν update κάποια στιγμή που θα είναι σε Java γραμμένη.. Κι εγώ τώρα δεν το έχω καν εγκατεστημένο. Thanks για τις γρήγορες απαντήσεις!! Ευτυχώς που δεν το εγκατέστησα... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Thanks για τις γρήγορες απαντήσεις!! Ευτυχώς που δεν το εγκατέστησα... δε χανεις τιποτα να τη δοκιμασεις, κι αν δε σ' αρεσει την καταργεις. εγω τη χρησιμοποιω και δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα. χοντρικα, ειναι σαν να μπαινεις στο facebook απο καποιο browser που εχεις ρυθμισει σε mobile προβολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 δε χανεις τιποτα να τη δοκιμασεις, κι αν δε σ' αρεσει την καταργεις. εγω τη χρησιμοποιω και δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα. χοντρικα, ειναι σαν να μπαινεις στο facebook απο καποιο browser που εχεις ρυθμισει σε mobile προβολη. Αυτό ακριβώς.. και σε μένα δουλεύει μια χαρά στο Sii πάντως. Σίγουρα σηκώνει βελτίωση αλλά δεν αντιμετωπίζω και τίποτα που να με απασχολεί ιδιαίτερα.. κι αν ποτέ προκύψει, "σουτ" και είσοδο απ'τον browser.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Είχα πριν και 7αρι ταμπλετ και δεν αξίζει την ταλαιπωρία. Όταν με ένα κινητό κάνεις άνετα την ίδια δουλειά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Αυτό ακριβώς.. και σε μένα δουλεύει μια χαρά στο Sii πάντως. Σίγουρα σηκώνει βελτίωση αλλά δεν αντιμετωπίζω και τίποτα που να με απασχολεί ιδιαίτερα.. κι αν ποτέ προκύψει, "σουτ" και είσοδο απ'τον browser.:) αν εχεις 512 ραμ και αργο επεξεργαστη καταλαβαινεις τι αθλια που ειναι η εφαρμογη,βεβαια πρεπει να πουμε οτι διαχειριζεται και ενα καρο δεδομενα..παντως ηταν ο λογος που μου γονατιζε το se arc S, σε αντιθεση με το xpria P που δεν νιωθει..οποτε αν εχεις δυνατο κινητο δεν υπαρχει λογος να μην την βαλεις!α! και καταπινει και data...ειδικα αν βαλεις πολλα notifications.. γιατι με το που ερθουν χτυπαει,σε αντιθεση με το να μπαινεις απο τον browser του κινητου οπου καταναλωνει μονο οποτε μπεις.εγω με 250ΜΒ οριακα τη βγαζω αν το λιωσω. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Εδώ και μερικές μέρες κάτι συμβαίνει με τις ειδοποιήσεις τον sms (και με handcent και με go).Μου στέλνουν sms ,και κάποιες φορές δεν γίνεται τίποτα.κάποιες φορές έρχεται το μήνυμα αλλά δεν υπάρξει καμία ειδοποίηση.Και κάποιες φορές (σπάνια)λειτουργεί σωστά. Έχει κανείς καμιά ιδέα,τί μπορεί να φταίει; Βοήθεια Παιδιά.κάποια μηνύματα μπορεί να είναι σημαντικά,κι εγώ δεν ξέρω καν ότι μού έστειλαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Βοηθεια παιδια.... Σε καποια εφορμογη (δεν θυμαμαι ποια) δεχτηκα και εγινε εγκατασταση σε δυο bookmars που δεν μπορω να βγαλω με τιποτα. Υπαρχει καποιος τροπος; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 καλησπερα! μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη που να προσθετει emoticons στο πληκτρολογιο? να τα εμφανιζει οταν γραφουμε sms στο fb στο twitter κτλ οπως το iphone?? για το galaxy s 3.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 καλησπερα! μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη που να προσθετει emoticons στο πληκτρολογιο? να τα εμφανιζει οταν γραφουμε sms στο fb στο twitter κτλ οπως το iphone?? για το galaxy s 3.. GO Keyboard με το Emoji plugin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Thanks για τις γρήγορες απαντήσεις!! Ευτυχώς που δεν το εγκατέστησα... Φιλε μου δοκιμασε τη πρωτα και αν δε σου αρεσει, βγαλτη. Μην ακους απο δω και απο κει. Στο κατω κατω προσωπικες αποψεις εχουμε ολοι. Δηλαδη οι 100000000 που τη χρησιμοποιουν λες να εχουν τοοοσα προβληματα. Σε μενα δουλευουν ολα περιφημα...push notifications, posts, upload, tags, messenger κτλ, κτλ, κτλ. Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 (edited) Να ρωτησω κι εγω κατι σχετικα με το FB που δεν εχω καταλαβει. Η default εφαρμογη και το Messenger τι διαφορα εχουν? Επι της ουσιας εννοω, γιατι δεν βλεπω τον λογο να εχει καποιος εγκατεστημενα και τα δυο αφου η εφαρμογη εχει και Messenger. Μου διαφευγει κατι? :) Edited November 26, 2012 by Prattein_Aloga Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 GO Keyboard με το Emoji plugin τα κατεβασα αλλα δεν μου τα εμφανιζει οταν γραφω μηνυμα μου βγαζει κατι τετραγωνακια..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts