asxetossss Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Παιδιά έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το μνμ της Nokia. Με ενοχλεί και το ''φακέλωμα'' (το οποίο άλλωστε ισχύει και χωρίς την αποστολή τέτοιου μηνύματος) αλλά και το γεγονός ότι απ' ότι καταλαβαίνω θα χρεωθώ κιόλας. Τη συσκευή μου την αγόρασα από mediamarkt (έχει και ελληνικούς χαραχτήρες στα πλήκτρα αν αυτό βοηθάει). Καμμία σίγουρη λύση; Υπάρχει κάποιο τηλ. επικοινωνίας με nokia Ελλάδας ; (ψάχνω αλλά δε βρίσκω). Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetossss Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Καλημέρα. Δεν υπάρχει κανείς να μου απαντήσει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Δεν νομίζω ότι σε ανάλογες περιπτώσεις υπάρχει η πιθανότητα χρέωσης. Από εκεί και πέρα αν θέλεις να έχεις επίσημη επικοινωνία στείλε ένα mail http://www.nokia.com/gr-el/support/contact-us/?view=detail ή ρίξε μια ματιά στο Forum υποστήριξης http://discussions.nokia.com/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetossss Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Σ'ευχαριστώ φίλε μου, θα κάνω όπως με συμβουλεύεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Παιδια γινεται, να μην σβηνει ποτε η οθονη αναμονης? και να εμφανιζεται μονιμα το ρολοι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Να ρωτήσω κάτι: Το κινητό υποστηρίζει Viber για κλήσεις ; Από μπαταρία πως πάει. Για στρατό το θέλω είναι η αλήθεια. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Να ρωτήσω κάτι: Το κινητό υποστηρίζει Viber για κλήσεις ; Από μπαταρία πως πάει. Για στρατό το θέλω είναι η αλήθεια. Δεν έχω καταφέρει να κάνω κλήσεις μέσω Viber, γενικά είναι άβολο το συγκεκριμένο κινητό για διαδικτυακές εφαρμογές αυτού του τύπου (e-buddy κλπ) μιας και αφενός δεν τρέχουν στο παρασκήνιο ώστε να μπορείς ταυτόχρονα να κάνεις και κάτι άλλο και αφετέρου έχει πολύ μικρή εσωτερική μνήμη το κινητό η οποία μετά από αναβαθμίσεις των συγκεκριμένων προεγκατεστημένων προγραμμάτων γεμίζει...:blink: Από μπαταρία σχετικά καλό είναι (για δίκαρτο) αλλά για τον στρατό θα σου πρότεινα να δεις αυτό το θέμα!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Παίδες από birdphone στα χαρακτηριστικά είδα ότι διατίθεται με ελληνικό μενού το κινητό. Ισχύει;; Ρωτάω γιατί είναι ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Παίδες από birdphone στα χαρακτηριστικά είδα ότι διατίθεται με ελληνικό μενού το κινητό. Ισχύει;; Ρωτάω γιατί είναι ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας.. Και βέβαια ισχύει, αρκεί να έχει εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας και να μην είναι προϊόν παραεισαγωγής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Και βέβαια ισχύει, αρκεί να έχει εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας και να μην είναι προϊόν παραεισαγωγής... ευχαριστω.. και πως το διαβεβαιωνω;; τους παιρνω τηλ;; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Ένας "μπακάλικος" τρόπος για να διασταυρώσεις αν ένα κινητό Nokia είναι παραεισαγωγής ή όχι, είναι να έχει και ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο. Αλλά και να τους πάρεις τηλέφωνο θα σου πουν πως ούτως ή άλλως το 95% των συσκευών πλέον δεν έχει. Κάτι που φυσικά είναι αναληθές... :shifty: Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Ένας "μπακάλικος" τρόπος για να διασταυρώσεις αν ένα κινητό Nokia είναι παραεισαγωγής ή όχι, είναι να έχει και ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο. Αλλά και να τους πάρεις τηλέφωνο θα σου πουν πως ούτως ή άλλως το 95% των συσκευών πλέον δεν έχει. Κάτι που φυσικά είναι αναληθές... :shifty: Η δουλειά είναι να μην γίνει ζημιά και μου μείνει το παραεισαγωγής στο χέρι... θέλω δηλαδή να προλάβω για να μην πάθω.. αν λέμε ... αν το παραγγείλω, έρθει και είναι παραεισαγωγής... μπόρω να το επιστρέψω;; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkz Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Καλημέρα. Έχω πάρει το 206 και εχω μια απορια για το ξυπνητηρι. Το ρυθμιζω και χτυπαει κανονικα με τον ηχο που εχω επιλεξει, με το χρονο αναβολης που εχω επιλεξει. Αν ομως θελω να το ρυθμισω για την επομενη φορα δεν κραταει καμια απο τις ρυθμισεις ουτε τον ιδιο ηχο ουτε το χρονο αναβολης. Πηγα στις ρυθμισεις της ωρας και δεν εχει ρυθμιση για την αφυπνιση,μονο για εμφανιση ωρας κλπ, και στο προφιλ με αφηνει να ρυθμισω μονο ηχους κλησης. Ξερετε τι μπορω να κανω για αυτο? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Η δουλειά είναι να μην γίνει ζημιά και μου μείνει το παραεισαγωγής στο χέρι... θέλω δηλαδή να προλάβω για να μην πάθω.. αν λέμε ... αν το παραγγείλω, έρθει και είναι παραεισαγωγής... μπόρω να το επιστρέψω;; Αν έχετε την καλοσύνη... απαντήστε μου... :-) Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Αν έχετε την καλοσύνη... απαντήστε μου... :-) Αγόρασε το από κατάστημα που φέρνει ελληνικά κινητά κυρίως (πχ Πλαίσιο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Το πλαισιο ομως δεν το προμηθευει..στο e-shop διατιθεται με αγγλικο μενου..και στο birdphone διατιθεται στα ελληνικα. Τι δηλαδη μου λενε ψεμματα; Ασε που τελειωσε το χρωμα μπλε! Αν δηλαδη το προμηθευτω και ειναι παρα-εισαγωγης δεν μπορω να το επιστρεψω παιρνοντας τα λεφτα μου πισω; Εσυ απο birdphone το αγορασες; Ελλ. Μενου εχει; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Το πλαισιο ομως δεν το προμηθευει..στο e-shop διατιθεται με αγγλικο μενου..και στο birdphone διατιθεται στα ελληνικα. Τι δηλαδη μου λενε ψεμματα; Ασε που τελειωσε το χρωμα μπλε! Αν δηλαδη το προμηθευτω και ειναι παρα-εισαγωγης δεν μπορω να το επιστρεψω παιρνοντας τα λεφτα μου πισω; Εσυ απο birdphone το αγορασες; Ελλ. Μενου εχει; Εγώ από Kaizer. Το κίτρινο δε βγαίνει σε ελληνικό και έτσι ήξερα αμέσως ότι είναι παραεισαγωγής. Φυσικά και έχει ελληνικό μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Ποια ειναι με ελληνικο μενου; Αυτα στο birdphone; (στα χαρακτηριστικα αυτο λεει, αλλα ειναι αληθεια;) δν μου απαντας ομως στο αν μπορω να το επιστρεψω; γινεται; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Ποια ειναι με ελληνικο μενου; Αυτα στο birdphone; (στα χαρακτηριστικα αυτο λεει, αλλα ειναι αληθεια;) δν μου απαντας ομως στο αν μπορω να το επιστρεψω; γινεται; Δεν ξέρω αν μπορείς να το επιστρέψεις. Πάρε τηλέφωνο και ρώτησε τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Επικοινώνησα με e-mail με το mmplanet.gr για να τους ρωτήσω για το αν το κινητό (206 DS) διατίθεται με ελληνική γλώσσα και μενού Μου απήντησαν σήμερα με το εξής που με προβλημάτισε... "Η συσκευή περιέχει κανονικά την Ελληνική γλώσσα και στα μενού του, και στο πληκτρολόγιο, μόνο στα κουμπιά δεν είναι τυπωμένα τα Ελληνικά γράμματα. (δηλαδή στο κουμπί 2 λέει ABC αλλά μπορείτε να γράψετε κανονικά ΑΒΓ)" Και με προβλημάτισε διότι κάποιος έγραψε παραπάνω ότι όταν το κινητό δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο τυπωμένο πάνω στα κουμπιά του τότε θα είναι και παραεισαγωγής...τι να κάνω; Να επιμείνω σε e-mail για περαιτέρω διευκρινίσεις; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 31, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Εφόσον λένε ότι δεν έχει Ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο τότε η συσκευή είναι παραεισαγωγής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Εφόσον λένε ότι δεν έχει Ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο τότε η συσκευή είναι παραεισαγωγής. δεν μου ξαναπαντησαν μετα απο διευκρινιστικη ερωτηση που εκανα... περιμενω.. απλα και παραεισαγωγης που θα 'ναι γινεται να εχει ελληνικο μενου και πληκτρολογιο οπως με διαβεβαιωσε; ασχετως αν στα κουμπια δεν εχει ελληνικα γραμματα..; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 31, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Λογικά ναι γίνεται. Και λέω λογικά γιατί χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός για να περαστούν τα Ελληνικά λόγο απουσίας θύρας usb. Κάτι το οποίο πρέπει να ισχύει εφόσον παραδίδουν συσκευές με αλλαγμένη γλώσσα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 (edited) Λογικά ναι γίνεται. Και λέω λογικά γιατί χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός για να περαστούν τα Ελληνικά λόγο απουσίας θύρας usb. Κάτι το οποίο πρέπει να ισχύει εφόσον παραδίδουν συσκευές με αλλαγμένη γλώσσα. Ωραία, α και κάτι τελευταίο...αφού υπάρχει ειδικός εξοπλισμός όπως λες... αυτό σημαίνει ότι οι ίδιοι στο εκάστοτε ηλεκτρονικό μαγαζί "βάλαν χέρι" στην συσκευή που προτίθεμαι να αγοράσω;;; Edited October 31, 2013 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 31, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Λέγοντας ειδικό εξοπλισμό εννοώ τρόπος σύνδεσης με υπολογιστή λόγο της απουσίας usb. Δεν πρόκειται για ένα απλό καλώδιο που μπορούμε να βρούμε παντού. Άσχετα όμως με τον εξοπλισμό, ακόμα και για την πλειοψηφία των συσκευών που υποστηρίζουν σύνδεση usb, εννοείται ότι «μπαίνει χέρι». Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts