Jump to content

LG Optimus L9 (P760)

aenaos15
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικα εστειλα μνμ στο μαγαζι για την γλωσσα και μου απαντησε ''Καλημερα σας θα θελαμε να σας ενημερωσουμε ότι το κινητο δεν γινετε να μπει στα ελληνικα, μονο το πληκτρολογιο μπορει να υποστιριξει ελληνικα με τη χρηση δωρεαν εφαρμογης.''

• Απαντήσεις 400
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποιο ειναι το μαγαζι αυτο;

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

τελικα εστειλα μνμ στο μαγαζι για την γλωσσα και μου απαντησε ''Καλημερα σας θα θελαμε να σας ενημερωσουμε ότι το κινητο δεν γινετε να μπει στα ελληνικα, μονο το πληκτρολογιο μπορει να υποστιριξει ελληνικα με τη χρηση δωρεαν εφαρμογης.''

ποια έκδοση του κινητού έχεις ? lg optimus l9 P76_ μπορείς να το δεις στις ρυθμίσεις του κινητού (settings)-> (about phone)-> (phone identity)->Model Number ή στο αυτοκόλλητο που υπάρχει στο κινητό κάτω απο την μπαταρία.

Πες μας πιο είναι το μοντέλο και εμείς μπορούμε να σε βοηθήσουμε να περάσεις κανονικά τα ελληνικά..

Edit: και πλέον έχουμε σχεδόν 100% λειτουργικό

πολύ πιθανό σύντομα να έχουμε και CM10 με jb 4.1 :) Edited by Spidergr

Καλή φάση οι CM, παρότι δεν με βόλεψαν ποτέ - εκτός από το bloatware λείπουν και κάποια άλλα πραγματάκια, όπως ας πούμε τα γράμματα δεξιά στις επαφές, οπότε το ψάξιμο γίνεται ή με απλό scroll ή πληκτρολογώντας 2-3 γράμματα στο σχετικό πεδίο. Καλό είναι να υπάρχουν πάντως, είναι δείγμα ότι το ενδιαφέρον για την συσκευή είναι έντονο...

• 2 weeks later...

Παιδιά καλημέρα.

Είμαι σε αναζήτηση νέου κινητού προς αγορά και το L9 μου έχει κάνει πολύ θετική εντύπωση...

Δε με ενοχλεί καθόλου η σχετικά μικρή ανάλυση της οθόνης και η απουσία Gorilla Glass...Το design του είναι εξαιρετικό και τα specs του,αναλογικά με τις απαιτήσεις μου υπερικανοποιητικά...

Το μόνο που με προβληματίζει και δεν το έχω αγοράσει ακόμα είναι η σχετικά "μικρή" κάμερά του...Για τέτοιο τηλέφωνο πιστεύω θα έπρεπε να υπάρχει τουλάχιστον 8άρα κάμερα...Και η αλήθεια είναι ό,τι είναι σημαντικό χαρακτηριστικό για μένα μια καλή κάμερα όσον αφορά την επιλογή που θα κάνω...Η κάμερά του τι λέει;Βγάζει ικανοποιητικές φωτογραφίες;Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού πως τα πάει;

Αυτό που σκέφτομαι (επειδή θα το πάρω με επιδότηση από Wind) είναι το εξής:Να πάρω αυτό στα 349 που είδα κάνει ή να περιμένω να βγει στην αγορά το Huawei P2 (είδα ό,τι θα κυκλοφορήσει με τιμή 399 ευρώ,άρα μικρή η διαφορά),με 13άρα κάμερα και σαφώς ανώτερα specs;

Ευχαριστώ.:)

Πολλά χρήματα για αυτό το κινητό. Αν το κάνει η wind βάλε την επιδότηση σε έκπτωση από τους λογαριασμούς σου και πάρτο από αλλού κάτω από 300€.

παιδια εχω 2 αποριες πειτε μου μηπως γινεται και στο δικο σας κινητο..

αρχικα οταν το συνδεω στο pc με το καλωδιο δεν μου βγαζει το εικονιδιο της ασφαλης καταργησης στο pc αλλα ουτε καποια παρομοια επιλογη στο κινητο..συνηθως το γυρναω στην φορτιση και μετα το βγαζω,εσεις τι κανετε?

και επισης,ειχα μια καρτα sd απ το προηγουμενο κινητο που την ειχα κανει format πριν την βαλω, ενω την αναγνωριζει και στο ανοιγμα του κινητου και κατα την συνδεση με το pc δεν αποθηκευει τιποτα στην καρτα και οι επιλογες που εχει για mount και erase στις ρυθμισεις ειναι γκρι..ξερετε κατι και γι αυτο μηπως?

Edited by broflovski

καλά νέα, βγήκε η jelly bean για το κινητό μας! :D και απο ότι φαίνεται ξεκλειδώνει και ο bootloader, αν και βέβαια δεν έχουμε πολλούς developers που ασχολούνται με αυτό το κινητό, παρόλα αυτά υπάρχουν 2-3 άτομα τα οποία είναι ενεργά στους xda :)

Στο μεταξύ εγώ τώρα το είδα αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να κατεβάσω την rom κάτι έχει γίνει με τα αρχεία...

εξαιρετικά νέα, ανυπομονώ να βρεθώ σε υπολογιστή και να ξεκινήσει πείραμα...

Μόλις κατέβασα την 4.1.2. Μπράβο στην LG :)

EDIT: έφταιγαν τα host μου τελικά

απο που την κατέβασες ? για κάποιο λόγo δεν μου λειτουργεί κανένα link εδώ http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=18

Edited by Spidergr

EDIT: έφταιγαν τα host μου τελικά

απο που την κατέβασες ? για κάποιο λόγo δεν μου λειτουργεί κανένα link εδώ http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=18

Έκανα έλεγχο για αναβαθμίσεις μέσω wi fi, μου εμφάνισε την αναβάθμιση, την κατέβασε και την εγκατέστησε. Το τηλέφωνο είναι Ελληνικό, όχι παραεισαγωγής.

Ηταν προβλημα του υπολογιστη no worries, γενικα δεν εχει σημασια τι εισαγωγης ειναι, μπορεις να περασεις οτι Εκδοση θελεις, εγω πχ θελω να εχω την europe open. Μπορω να πω οτι αυτη η αναβαθμιση ειναι τελεια!!!

το συνεδεσα στον υπολογιστη και μεσω LG pc suite ξεκινησα την αναβαθμιση.γυρω στο 60κατι% μου εβγαλε προβλημα στο Pc suite οτι θα σταματησει να λειτουργει και αποκει και περα δειχνει στο κινητο ενα μηνυμα S/W upgrade please wait.. πανε ολα καλα να υποθεσω??

εχει κολλησει φιλε. Κανε restart τον υπολογιστη , βγαλε και ξαναβαλε την μπαταρια και ξαναδοκιμασε.

χθες το βραδυ που το εβαλα πρωτη φορα εκανε το ιδιο μεχρι που εκλεισε απο μπαταρια το κινητο..και σμρ που το ξαναεβαλα ξεκινησε απ το 60% που εμεινε χθες να κανει..

μεσω pc suite το ξεκινησα και τις 2 φορες μεχρι που εβγαλε παραθυρο οτι πρεπει να κλεισει το προγραμμα του pc suite ενω ηταν στο 60%..και μετα εβγαλε μηνυμα στο κινητο wait while upgrading

επισης μολις μου εσβησε το κινητο, εβγαλα την μπαταρια την ξαναεβαλα και δεν ανοιγει..το συνεδεσα με τον υπολογιστη αλλα απετυχε να αναγνωρισει το κινητο

Μπες παλι σε update mode. Δεν ξερω αν ειναι ιδια η διαδικασια με το 4Χ αλλα , κρατα πατημενο το κουμπι που χαμηλωνει τον ηχο ενω συνδεεις το καλωδιο και αν σου βγαλει κατι τοτε ασε το κουμπι.

μεσω pc suite το ξεκινησα και τις 2 φορες μεχρι που εβγαλε παραθυρο οτι πρεπει να κλεισει το προγραμμα του pc suite ενω ηταν στο 60%..και μετα εβγαλε μηνυμα στο κινητο wait while upgrading

Δοκίμασε μέσω wi fi άμεσα. έτσι το αναβάθμισα.

• The title was changed to LG Optimus L9 (P760)