Viper Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Το πρωι που κοιταξα ηταν out of stock και το 8αρι και το 16αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Το πρωι που κοιταξα ηταν out of stock και το 8αρι και το 16αρι. Εδω και μερες,ναι. Ετοιμαζονται για το 5αρι μαλλον. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 παιδια ειναι out of stock στο uk ? βλεπει κανεις? tunnel bear δε μου ανοιξει Επιβεβαιωνω κ γω απο οτι είδα χτες.τέλος Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 απο τις 17 Σεπτεμβρη εχει εξαντληθει, περιμενουμε το 5αρι τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GANA Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 out of stock λεει νομιζω, το αμερικανικο γραφει discontinued? δε τι θελω τη γκουμουτσα 5 ιντσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 out of stock λεει νομιζω, το αμερικανικο γραφει discontinued? δε τι θελω τη γκουμουτσα 5 ιντσες Πανω κάτω στις ίδιες διαστάσεις θα είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpa Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 και γιατι λέει δοκιμαστε ξανα συντομα..? Παράθεση IPhone 3GS,Samsung S III,IPhone 5s,IPad mini retina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GANA Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 (edited) τελικα πως μπορω να μπω στο play store?, το tunnel bear δε θελει Edited September 24, 2013 by GANA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Τι να κανεις στο playstore τωρα? :lol: Πανε ολα, στο 5 παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 τελικα πως μπορω να μπω στο play store?, το tunnel bear δε θελει Εμενα μπαινει μια χαρα με tunnelbear και browser. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 καλημερα ξερει κανεις ενα καλο σκρουτζομαγαζο να το εχει παρει τωρα τελευταία και να ειναι τελευταία παρτιδα με ποδαράκια? θελω να το αγοράσω Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Να τους πείς ότι θα το παραγγείλεις μόνο αν σου πουν τα τρία πρώτα ψηφία του Seria Number που αναγράφεται εξωτερικά στο κουτί. Θα σου πρότεινα να δεχτείς να σου στείλουν μόνο κάτι που ξεκινάει από 305, 306, 307 και 308 δηλαδή παραγωγής μηνών 05, 06, 07 και 08 του 2013. Θα έχει σίγουρα ποδαράκια και όλες τις τελευταίες βελτιώσεις στο hardware (εμφανείς και μη). Οκ ευχαριστώ!!! εγω εχω του Απριλίου με ποδαράκια ενας φιλος θελει να αγορασει αμεσα.... στο hardware τι βελτιώσεις εχουν γινει κ δεν ξέρω??? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GANA Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 επειδη το 4 δε το προλαβα και το 5 μου φαινεται παντοφλα, αν θελει να κανεις να σκοτωσει το δικο του ποδαρατο, εδω ειμαστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 επειδη το 4 δε το προλαβα και το 5 μου φαινεται παντοφλα, αν θελει να κανεις να σκοτωσει το δικο του ποδαρατο, εδω ειμαστε Δεν είναι παντόφλα.στα ίδια μεγέθη θα ναι πανω κάτω. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 επειδη το 4 δε το προλαβα και το 5 μου φαινεται παντοφλα, αν θελει να κανεις να σκοτωσει το δικο του ποδαρατο, εδω ειμαστε Skroutz υπάρχει σε καλη Τίμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 επειδη το 4 δε το προλαβα και το 5 μου φαινεται παντοφλα, αν θελει να κανεις να σκοτωσει το δικο του ποδαρατο, εδω ειμαστε Ενα κουτσό δικό μου 16αρι που έχω το σκοτώνω στα 300 ακατέβατα, είσαι ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Και η κάμερα έχει αλλάξει δύο φορές από την αρχή. Link? Δεν αναφερεσαι στο πλαισιο λογικα, αυτο δεν εχει σχεση με τη καμερα την ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GANA Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Ενα κουτσό δικό μου 16αρι που έχω το σκοτώνω στα 300 ακατέβατα, είσαι ? ευχαριστω αλλα καλυτερα καινουργιο σε αυτα τα επιπεδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Ενα κουτσό δικό μου 16αρι που έχω το σκοτώνω στα 300 ακατέβατα, είσαι ? Τι σημαινει κουτσο; Χωρις ποδαρακια; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Τι σημαινει κουτσο; Χωρις ποδαρακια; Ακριβώς...... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Αν κάνεις κάτι καλύτερο ίσως σου έχω αγοραστή.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Αν κάνεις κάτι καλύτερο ίσως σου έχω αγοραστή.. ας βγει το 5 πρώτα και μετά τα συζητάμε όλα :-) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Οποιος ενδιαφερεται δινω το δικο μου στα 250.Κουτσο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Προβλεπω μετα την έλευση του nexus 5 θα γίνει το μεγαλο παζάρι :p Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Προβλεπω μετα την έλευση του nexus 5 θα γίνει το μεγαλο παζάρι :p Αν πιστεύεις οτι θα σκοτωσουν τα Ν4 κάνεις λάθος. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts