petritis Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Δυστυχώς γνωστός δεν υπάρχει, εν τω μεταξύ η ίδια διαδικασία μπορεί να γίνει και απο Γερμανία. Αλλα και εκεί μάλλον την ίδια πόρτα θα φάμε....Εκτός και αν το έκανε κάποιος πρόσφατα να μας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Δυστυχώς γνωστός δεν υπάρχει, εν τω μεταξύ η ίδια διαδικασία μπορεί να γίνει και απο Γερμανία. Αλλα και εκεί μάλλον την ίδια πόρτα θα φάμε....Εκτός και αν το έκανε κάποιος πρόσφατα να μας πει. Στο ακυρωσαν τελικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petritis Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Ακόμα είμαι σε status prossecing.....το παρήγγειλα χθες το πρωί αύριο πιστεύω θα ξέρω σίγουρα! :worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ακόμα είμαι σε status prossecing.....το παρήγγειλα χθες το πρωί αύριο πιστεύω θα ξέρω σίγουρα! :worry::worry: Τι έγινε τελικά?Προχώρησε η παραγγελία? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Παιδιά οι αποδείξεις από Google store δεν είναι ονομαστικές; Οπότε αν το πάρει άλλος και μας το φέρει, αλλά τι γίνεται με την εγγύηση αφού θα είναι σε άλλο όνομα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Παιδιά οι αποδείξεις από Google store δεν είναι ονομαστικές; Οπότε αν το πάρει άλλος και μας το φέρει, αλλά τι γίνεται με την εγγύηση αφού θα είναι σε άλλο όνομα; Τι σχέση έχει το όνομα?Το IMEI είναι η ταυτότητα του κινητού για το service Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Παιδιά οι αποδείξεις από Google store δεν είναι ονομαστικές; Οπότε αν το πάρει άλλος και μας το φέρει, αλλά τι γίνεται με την εγγύηση αφού θα είναι σε άλλο όνομα; Γιατί θα σου ζητήσει κανείς ταυτότητα στο service; Επίσης υπάρχει η πιθανότητα να το έχεις αγοράσει μεταχειρισμένο. Δεν είναι παράνομο κάτι τέτοιο εφόσον στην πρώτη πώληση έχει πληρωθεί ο ΦΠΑ. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petritis Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Δυστυχώς μου την έριξαν χθες την πόρτα... Ακόμα τα χρήματα είναι δεσμευμένα.. Λέω να αλλάξω το billing adress στην παραγγελία και να βάλω το πραγματικό . Μήπως και γίνει δεκτή η παραγγελία. Σε πόσες μέρες σας γύρισαν τα χρήματα πίσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Δυστυχώς μου την έριξαν χθες την πόρτα... Ακόμα τα χρήματα είναι δεσμευμένα.. Λέω να αλλάξω το billing adress στην παραγγελία και να βάλω το πραγματικό . Μήπως και γίνει δεκτή η παραγγελία. Σε πόσες μέρες σας γύρισαν τα χρήματα πίσω? Τι να βάλεις?Διεύθυνση ελληνική?Δεν γίνεται Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petritis Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Έβαλα και τώρα μου λέει unsuported payment method....Ειλικρινά τόση ατυχία... Μάλλον δεν γίνετε τίποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matrox Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Εμένα έκαναν 10 εργάσιμες να αποδεσμευτούν τα χρήματα από την κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Παιδιά οι αποδείξεις από Google store δεν είναι ονομαστικές; Οπότε αν το πάρει άλλος και μας το φέρει, αλλά τι γίνεται με την εγγύηση αφού θα είναι σε άλλο όνομα; Κανένα πρόβλημα. Εμένα η απόδειξη είναι στο όνομα του ξαδέλφου μου και δεν είχα θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 (edited) θελω την βοηθεια σας επιτελους μετα απο πολυ καιρο θα αγορασω το nexus 4 . θελω να το αγορασω απο την αγγλια(εχω ηδη προσβαση με το gmail στο αγγλικο play store) οποτε εχω την δυνατοτητα να το αγορασω απο εκει. εχω βρει μια φιλη της αδερφης μου που μενει αγγλια και την γνωριζει ωστε με τα στοιχεια της να το αγορασω.δηλαδη να βαλω την διευθυνση της να το παραλαβει και να μου το στειλει. και ο δευτερος ειναι ο γνωστος που το εχετε κανει αρκετοι ειναι αυτη την φορα με το Forward to Me αλλα φοβαμαι καπως. και ο λογος ειναι οτι δεν εχω καταλαβει το εξης κανω την εγγραφη σε αυτους μου στελνουν τα στοιχεια τους τα καταχωρω στο λογαρισμο μου(gmail) επειτα το αγοραζω και μου το στελνουν στην διευθυνση που εχω βαλει. αυτοι(αναφερομαι για το forward tome) πως καταλαβαινουν οτι το nexus ειναι δικο μου και θα πρεπει να μου το στελνουν. ποιο τροπο να επιλεξω καλυτερα? μακαρι το κινητο να αξιζει και να μην πανε χαμενα τα χρηματα(ειδικα για το ηχειο φοβαμαι πιο πολυ) :) Edited April 11, 2013 by makarios91 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petritis Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 θελω την βοηθεια σας επιτελους μετα απο πολυ καιρο θα αγορασω το nexus 4 . θελω να το αγορασω απο την αγγλια(εχω ηδη προσβαση με το gmail στο αγγλικο play store) οποτε εχω την δυνατοτητα να το αγορασω απο εκει. εχω βρει μια φιλη της αδερφης μου που μενει αγγλια και την γνωριζει ωστε με τα στοιχεια της να το αγορασω.δηλαδη να βαλω την διευθυνση της να το παραλαβει και να μου το στειλει. και ο δευτερος ειναι ο γνωστος που το εχετε κανει αρκετοι ειναι αυτη την φορα με το Forward to Me αλλα φοβαμαι καπως. και ο λογος ειναι οτι δεν εχω καταλαβει το εξης κανω την εγγραφη σε αυτους μου στελνουν τα στοιχεια τους τα καταχωρω στο λογαρισμο μου(gmail) επειτα το αγοραζω και μου το στελνουν στην διευθυνση που εχω βαλει. αυτοι(αναφερομαι για το forward tome) πως καταλαβαινουν οτι το nexus ειναι δικο μου και θα πρεπει να μου το στελνουν. ποιο τροπο να επιλεξω καλυτερα? μακαρι το κινητο να αξιζει και να μην πανε χαμενα τα χρηματα(ειδικα για το ηχειο φοβαμαι πιο πολυ) :) Ακολούθησε τον πρώτο τρόπο, με τον δεύτερο εγώ και πολύ άλλοι δεν τα καταφέραμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPHSTOS_ Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Στις 9 του μήνα (περίπου αυτή την ώρα) έκανα την παραγγελία με τον τρόπο forward2me, play store uk κτλπ. Σήμερα (τώρα) έφαγα άκυρο... :( Επειδή γνωστός στο εξωτερικό δεν παίζει... μένει μόνο το amazon. Έχω 2 απορίες. 1ον) Υπάρχει περίπτωση να είναι μαιμού κινητό από το amazon (συγκεκριμένα αυτό) 2ον) Όσο αφορά την εγγύηση... Κάποιος έλεγε ότι ισχύει κανονικά, ισχύει όντως?! Έχει αγοράσει κάποιος απο εκεί να μας πει με σιγουριά? (Θα είναι η πρώτη μου αγορά από amazon και το ψιλοφοβάμαι να σας πω την αλήθεια. Είναι κοντά 400€ δεν είναι λίγα...) Παράθεση ▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPHSTOS_ Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Mήπως να έβλεπες κι αυτό σαν λύση;http://www.extreme-mobile.gr/p.LG-Google-Nexus-4-16GB-Ellinikis-Antiprosopeias-Asyrmatos-fortistis.776448.html Ενδιαφέρον... αν και δεν με καίει ο ασύρματος φορτιστής... καλή προσφορά. Ευχαριστώ θα το κοιτάξω και αυτό. Παράθεση ▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Το κατάστημα είναι εγγύηση!!!! Απλά κοίτα την εγγύηση της LG....κάνει κάτι χαζά τώρα τελευταία. Δεν ήταν και σίγουρο ότι θα είχες εγγύηση αγοράζοντας από μαγαζάκι του amazon......!!! Στο Amazon. Co. UK το πουλάει η ίδια η LG. Οπότε για ποιο μαγαζάκι λες; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPHSTOS_ Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Έχω μάλλον μερικές μέρες για να το σκεφτώ γιατί τα λεφτά δεσμεύτηκαν και δεν μπορώ να κάνω καμία αγορά για την ώρα... :( Αυτό το Σ/Κ μεσολαβεί και updates στις Τράπεζες Πειραιώς και έτσι θα το "χάσω" το Σ/Κ όπως και να'χει... ελπίζω από Δευτέρα - Τρίτη να τα έχω διαθέσιμο υπόλοιπο... :/ Παράθεση ▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 θα εχω προβλημα που θα βαλω τα στοιχεια τις κοπελας ενω η καρτα ειναι σε εμενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 στο πλαισιο που εχειτην χρεωστικη καρτα εχω βαλει σαν ονομα το δικο της κ οχι το δικο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 μπορειται να με βοηθησετε γιατι θελω να το αγορασω σημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Μην παρετε απο αυτα τα bumper που κυκλοφορουν στο ebay με 7-8$ αλλα μονο αυτα απο το aliexpress ! Aυτα του ebay ειναι τελιως μαπα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Μην παρετε απο αυτα τα bumper που κυκλοφορουν στο ebay με 7-8$ αλλα μονο αυτα απο το aliexpress ! Aυτα του ebay ειναι τελιως μαπα.... Και γω από το aliexpress πήρα. Το περιμένω από βδομάδα. Πήρα και τις ζελατίνες που είχε μαζί με το bumper. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Mήπως να έβλεπες κι αυτό σαν λύση;http://www.extreme-mobile.gr/p.LG-Google-Nexus-4-16GB-Ellinikis-Antiprosopeias-Asyrmatos-fortistis.776448.html Wow. Γιατι ρε γ@....το τετοια μαγαζια δεν εμφανιζονται στο σκρουτζ? 420 που το εχουν αλλοι ειναι χωρις φορτιστη και το κυριοτερο χωρις εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας.....!!! Το e-shop το ειχε κατι φεγγαρια 420 με 1 χρονο εγγυηση. Too good to be true? Εχει ψωνισει κανεις απο εδω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 αν το αγορασω και εχω βαλει το ονομα μου θα μπορεσει να το παραλαβει η κοπελα που ειναι στην αγγλια. δηλαδη ζητανε ταυτοτητα για να σου δωσουν το κινητο. σας παρακαλω πολυ να μου απαντησετε γιατι εχω βαλει τα λεφτα στην καρτα και δεν ξερω τι να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts