Jump to content

[Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχώς γνωστός δεν υπάρχει, εν τω μεταξύ η ίδια διαδικασία μπορεί να γίνει και απο Γερμανία. Αλλα και εκεί μάλλον την ίδια πόρτα θα φάμε....Εκτός και αν το έκανε κάποιος πρόσφατα να μας πει.

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δυστυχώς γνωστός δεν υπάρχει, εν τω μεταξύ η ίδια διαδικασία μπορεί να γίνει και απο Γερμανία. Αλλα και εκεί μάλλον την ίδια πόρτα θα φάμε....Εκτός και αν το έκανε κάποιος πρόσφατα να μας πει.

Στο ακυρωσαν τελικα ?

Ακόμα είμαι σε status prossecing.....το παρήγγειλα χθες το πρωί αύριο πιστεύω θα ξέρω σίγουρα! :worry::worry:

Τι έγινε τελικά?Προχώρησε η παραγγελία?

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Παιδιά οι αποδείξεις από Google store δεν είναι ονομαστικές;

Οπότε αν το πάρει άλλος και μας το φέρει, αλλά τι γίνεται με την εγγύηση αφού θα είναι σε άλλο όνομα;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Οπότε αν το πάρει άλλος και μας το φέρει, αλλά τι γίνεται με την εγγύηση αφού θα είναι σε άλλο όνομα;

Τι σχέση έχει το όνομα?Το IMEI είναι η ταυτότητα του κινητού για το service

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Γιατί θα σου ζητήσει κανείς ταυτότητα στο service;

Επίσης υπάρχει η πιθανότητα να το έχεις αγοράσει μεταχειρισμένο. Δεν είναι παράνομο κάτι τέτοιο εφόσον στην πρώτη πώληση έχει πληρωθεί ο ΦΠΑ.

مفاجأة

Δυστυχώς μου την έριξαν χθες την πόρτα... Ακόμα τα χρήματα είναι δεσμευμένα..

Λέω να αλλάξω το billing adress στην παραγγελία και να βάλω το πραγματικό . Μήπως και γίνει δεκτή η παραγγελία.

Σε πόσες μέρες σας γύρισαν τα χρήματα πίσω?

Δυστυχώς μου την έριξαν χθες την πόρτα... Ακόμα τα χρήματα είναι δεσμευμένα..

Λέω να αλλάξω το billing adress στην παραγγελία και να βάλω το πραγματικό . Μήπως και γίνει δεκτή η παραγγελία.

Σε πόσες μέρες σας γύρισαν τα χρήματα πίσω?

Τι να βάλεις?Διεύθυνση ελληνική?Δεν γίνεται

Κανένα πρόβλημα. Εμένα η απόδειξη είναι στο όνομα του ξαδέλφου μου και δεν είχα θέμα.

θελω την βοηθεια σας

επιτελους μετα απο πολυ καιρο θα αγορασω το nexus 4 .

θελω να το αγορασω απο την αγγλια(εχω ηδη προσβαση με το gmail στο αγγλικο play store) οποτε εχω την δυνατοτητα να το αγορασω απο εκει.

εχω βρει μια φιλη της αδερφης μου που μενει αγγλια και την γνωριζει ωστε με τα στοιχεια της να το αγορασω.δηλαδη να βαλω την διευθυνση της να το παραλαβει και να μου το στειλει.

και ο δευτερος ειναι ο γνωστος που το εχετε κανει αρκετοι ειναι αυτη την φορα με το Forward to Me

αλλα φοβαμαι καπως. και ο λογος ειναι οτι δεν εχω καταλαβει το εξης

κανω την εγγραφη σε αυτους μου στελνουν τα στοιχεια τους τα καταχωρω στο λογαρισμο μου(gmail)

επειτα το αγοραζω και μου το στελνουν στην διευθυνση που εχω βαλει.

αυτοι(αναφερομαι για το forward tome) πως καταλαβαινουν οτι το nexus ειναι δικο μου και θα πρεπει να μου το στελνουν.

ποιο τροπο να επιλεξω καλυτερα?

μακαρι το κινητο να αξιζει και να μην πανε χαμενα τα χρηματα(ειδικα για το ηχειο φοβαμαι πιο πολυ)

:)

Edited by makarios91

θελω την βοηθεια σας

επιτελους μετα απο πολυ καιρο θα αγορασω το nexus 4 .

θελω να το αγορασω απο την αγγλια(εχω ηδη προσβαση με το gmail στο αγγλικο play store) οποτε εχω την δυνατοτητα να το αγορασω απο εκει.

εχω βρει μια φιλη της αδερφης μου που μενει αγγλια και την γνωριζει ωστε με τα στοιχεια της να το αγορασω.δηλαδη να βαλω την διευθυνση της να το παραλαβει και να μου το στειλει.

και ο δευτερος ειναι ο γνωστος που το εχετε κανει αρκετοι ειναι αυτη την φορα με το Forward to Me

αλλα φοβαμαι καπως. και ο λογος ειναι οτι δεν εχω καταλαβει το εξης

κανω την εγγραφη σε αυτους μου στελνουν τα στοιχεια τους τα καταχωρω στο λογαρισμο μου(gmail)

επειτα το αγοραζω και μου το στελνουν στην διευθυνση που εχω βαλει.

αυτοι(αναφερομαι για το forward tome) πως καταλαβαινουν οτι το nexus ειναι δικο μου και θα πρεπει να μου το στελνουν.

ποιο τροπο να επιλεξω καλυτερα?

μακαρι το κινητο να αξιζει και να μην πανε χαμενα τα χρηματα(ειδικα για το ηχειο φοβαμαι πιο πολυ)

:)

Ακολούθησε τον πρώτο τρόπο, με τον δεύτερο εγώ και πολύ άλλοι δεν τα καταφέραμε.

Στις 9 του μήνα (περίπου αυτή την ώρα) έκανα την παραγγελία με τον τρόπο forward2me, play store uk κτλπ.

Σήμερα (τώρα) έφαγα άκυρο... :(

Επειδή γνωστός στο εξωτερικό δεν παίζει... μένει μόνο το amazon.

Έχω 2 απορίες.

1ον) Υπάρχει περίπτωση να είναι μαιμού κινητό από το amazon (συγκεκριμένα αυτό)

2ον) Όσο αφορά την εγγύηση... Κάποιος έλεγε ότι ισχύει κανονικά, ισχύει όντως?!

Έχει αγοράσει κάποιος απο εκεί να μας πει με σιγουριά?

(Θα είναι η πρώτη μου αγορά από amazon και το ψιλοφοβάμαι να σας πω την αλήθεια. Είναι κοντά 400€ δεν είναι λίγα...)

▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄

Ενδιαφέρον... αν και δεν με καίει ο ασύρματος φορτιστής... καλή προσφορά. Ευχαριστώ θα το κοιτάξω και αυτό.

Το κατάστημα είναι εγγύηση!!!! Απλά κοίτα την εγγύηση της LG....κάνει κάτι χαζά τώρα τελευταία. Δεν ήταν και σίγουρο ότι θα είχες εγγύηση αγοράζοντας από μαγαζάκι του amazon......!!!

Στο Amazon. Co. UK το πουλάει η ίδια η LG.

Οπότε για ποιο μαγαζάκι λες;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έχω μάλλον μερικές μέρες για να το σκεφτώ γιατί τα λεφτά δεσμεύτηκαν και δεν μπορώ να κάνω καμία αγορά για την ώρα... :(

Αυτό το Σ/Κ μεσολαβεί και updates στις Τράπεζες Πειραιώς και έτσι θα το "χάσω" το Σ/Κ όπως και να'χει... ελπίζω από Δευτέρα - Τρίτη να τα έχω διαθέσιμο υπόλοιπο... :/

Μην παρετε απο αυτα τα bumper που κυκλοφορουν στο ebay με 7-8$ αλλα μονο αυτα απο το aliexpress ! Aυτα του ebay ειναι τελιως μαπα....

Μην παρετε απο αυτα τα bumper που κυκλοφορουν στο ebay με 7-8$ αλλα μονο αυτα απο το aliexpress ! Aυτα του ebay ειναι τελιως μαπα....

Και γω από το aliexpress πήρα. Το περιμένω από βδομάδα. Πήρα και τις ζελατίνες που είχε μαζί με το bumper.

:D

Wow.

Γιατι ρε γ@....το τετοια μαγαζια δεν εμφανιζονται στο σκρουτζ?

420 που το εχουν αλλοι ειναι χωρις φορτιστη και το κυριοτερο χωρις εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας.....!!! Το e-shop το ειχε κατι φεγγαρια 420 με 1 χρονο εγγυηση.

Too good to be true?

Εχει ψωνισει κανεις απο εδω?

αν το αγορασω και εχω βαλει το ονομα μου θα μπορεσει να το παραλαβει η κοπελα που ειναι στην αγγλια.

δηλαδη ζητανε ταυτοτητα για να σου δωσουν το κινητο.

σας παρακαλω πολυ να μου απαντησετε γιατι εχω βαλει τα λεφτα στην καρτα και δεν ξερω τι να κανω

• The title was changed to [Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά