Jump to content

[Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νορμάλ τιμή είναι κάτω από τα 400 που κάνει στη Γερμανία.

εγώ θα περιμένω μέχρι αύριο αν βρεθεί τίποτα, διαφορετικά αύριο θα πάω να βάλω λεφτά στην κάρτα και θα το πάρω από uk

ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ίσως η αγορά από το εξωτερικό είναι η μόνη λύση αν δε θες να πληρώσεις καπέλο.
Φιλικά Γιώργος

Ίσως η αγορά από το εξωτερικό είναι η μόνη λύση αν δε θες να πληρώσεις καπέλο.

το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεις πλέον ούτε με νορμάλ καπέλο (30 έως 50 ευρώ) και δεν ξέρω αν θα προλάβω αύριο (είδη στην Γαλλία είναι ξανά out of stock)

Nexus ακουμε,nexus πουθενα.Θα μου πειτε οι περισσοτεροι,ας το παρω στα χερια μου και ας ειναι οτι χρωμα θελει!http://www.phonearena.com/news/Complete-photo-shoot-with-the-white-Nexus-4-appears_id39271#16-

Αξιζει ενα μηνα αναμονη αν ανακοινωθει συντομα;

έκανα την παραγγελία (beartunel & f2me) και τώρα μέσα στο wallet είναι σε εκκρεμότητα, έτσι είναι το σωστό? ή έχει γίνει τίποτα λάθος

Παιδιά να ρωτήσω βρήκα άκρη στην Γερμανία μια γνωστή μου που είναι φοιτήτρια έχει μόνιμη κατοικία εκεί το μόνο που δεν έχει είναι πιστωτική καρτα γερμανική αλλά έχει ελληνική .Μπορει με την ελληνική πιστωτική κάρτα να κάνει την αγορά;

Παιδιά να ρωτήσω βρήκα άκρη στην Γερμανία μια γνωστή μου που είναι φοιτήτρια έχει μόνιμη κατοικία εκεί το μόνο που δεν έχει είναι πιστωτική καρτα γερμανική αλλά έχει ελληνική .Μπορει με την ελληνική πιστωτική κάρτα να κάνει την αγορά;

Όχι φυλές δυστυχώς θα πρέπει να έχει καρτά της χώρας

Ναι φιλε μου μια χαρα μπορει...απλα πρεπει να βαλει διευθυνση της καρτα την ιδια με την διευθυνση αποστολης..

Ναι φιλε μου μια χαρα μπορει...απλα πρεπει να βαλει διευθυνση της καρτα την ιδια με την διευθυνση αποστολης..

Πως μπορεί να δηλώσει διεύθυνση Ελληνική απο την στιγμή που η παραγγελία θα γίνει απο Γερμανία;

Πως μπορεί να δηλώσει διεύθυνση Ελληνική απο την στιγμή που η παραγγελία θα γίνει απο Γερμανία;

Δ/νση Γερμανίας θα δηλώσει διαφορετικά δεν θα την δεχτεί

διευθυνση γερμανιας...εκει που θα γινει η αποστολη...ποιος μιλησε για διευθυνση ελλαδας?

ε μαλλον,τη χρεωση ουτως η αλλως τη κανει οταν σο στελνει..

μεσω beartunnel μπορεις να μπεις κανονικα στο play (οποιο θελεις) και να κανεις αγορα βαζοντας την ελληνικη σου καρτα?και να το στειλεις σε καποιον που εχεις στη χωρα?

Vamos Aris

στο play store στις ρυθμίσεις παραγγελίες φαίνεται σαν Προπαραγγελία και στο wallet σε εκκρεμότητα σωστά?

ε μαλλον,τη χρεωση ουτως η αλλως τη κανει οταν σο στελνει..

μεσω beartunnel μπορεις να μπεις κανονικα στο play (οποιο θελεις) και να κανεις αγορα βαζοντας την ελληνικη σου καρτα?και να το στειλεις σε καποιον που εχεις στη χωρα?

Καλημερα, το tunnelbear εχει μονο 2 επιλογες, us και uk. Πως το χρησιμοποιω για Γερμανια?

τα λεφτά από την κάρτα πότε τα παίρνει? στην κάρτα φαίνεται κάποια κίνηση? γιατί σε μένα δεν δείχνει τίποτα.

τα λεφτά από την κάρτα πότε τα παίρνει? στην κάρτα φαίνεται κάποια κίνηση? γιατί σε μένα δεν δείχνει τίποτα.

Στην απόδειξη που σου έστειλε το Google Play λέει πάνω πάνω "You will not be charged until your order has shipped". Που σημαίνει ότι η χρέωση της κάρτας σου θα γίνει μόλις αποσταλεί. Παρ' όλα αυτά στην δικιά μου(χρεωστική) έχει γίνει δέσμευση του ποσού από τον λογαριασμό μου, αλλά αν κάτι πάει στραβά απλά θα αποδεσμευτεί το ποσό. (Ελπίζω να μην...:X)

στο play store στις ρυθμίσεις παραγγελίες φαίνεται σαν Προπαραγγελία και στο wallet σε εκκρεμότητα σωστά?

Εμένα στην κατάσταση στο play store μου λέει: Εκτίμηση αποστολής: 13 Φεβρουάριος 2013

και στο wallet: σε εκκρεμότητα

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Η εξέλιξη των ειδών:

Nokia 3330, Motorola L7, Sony Ericsson W205, LG Cookie KP500, ZTE Blade

Τώρα: neXus 4

Εμένα στην κατάσταση στο play store μου λέει: Εκτίμηση αποστολής: 13 Φεβρουάριος 2013

και στο wallet: σε εκκρεμότητα

μετά από πόση ώρα στο έγραψε αυτό για την εκτίμηση αποστολής

Θα σε γελάσω γιατί δεν το κοίταξα αμέσως. Το είδα μετά από κανά μισάωρο, οπότε μπορεί και να ήταν από την αρχή ή να άλλαξε. Πάντως την αγορά την έκανα περίπου κατά τις 19:00 ώρα Ελλάδος αν σε βοηθάει.

Η εξέλιξη των ειδών:

Nokia 3330, Motorola L7, Sony Ericsson W205, LG Cookie KP500, ZTE Blade

Τώρα: neXus 4

Θα σε γελάσω γιατί δεν το κοίταξα αμέσως. Το είδα μετά από κανά μισάωρο, οπότε μπορεί και να ήταν από την αρχή ή να άλλαξε. Πάντως την αγορά την έκανα περίπου κατά τις 19:00 ώρα Ελλάδος αν σε βοηθάει.

αυτό με την εκτίμηση αποστολής το έχει βγάλει και σε άλλους?

Μπορώ να το πάρω από Γερμανία στα 360 ευρώ παραδοτέο σπίτι μου μέσω συγγενή. Το θέμα είναι όμως ότι είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και αν το τηλέφωνο έρθει Ελλάδα μέχρι 450 ευρώ με συμφέρει. Χωρίς ΦΠΑ θα βγαίνει στα 365 και το περνάω και σαν έξοδο, οπότε γλυτώνω άλλο ένα 20% τουλάχιστον. Δηλαδή 292 ευρώ. Ακόμα και στα 500 αν έρθει Ελλάδα σε συμφέρει στην περίπτωση του Ελεύθερου Επαγγελματία.

Υπάρχει κάποια πληροφόρηση για Ελλάδα;

Μπορώ να το πάρω από Γερμανία στα 360 ευρώ παραδοτέο σπίτι μου μέσω συγγενή. Το θέμα είναι όμως ότι είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και αν το τηλέφωνο έρθει Ελλάδα μέχρι 450 ευρώ με συμφέρει. Χωρίς ΦΠΑ θα βγαίνει στα 365 και το περνάω και σαν έξοδο, οπότε γλυτώνω άλλο ένα 20% τουλάχιστον. Δηλαδή 292 ευρώ. Ακόμα και στα 500 αν έρθει Ελλάδα σε συμφέρει στην περίπτωση του Ελεύθερου Επαγγελματία.

Υπάρχει κάποια πληροφόρηση για Ελλάδα;

1) από την wind ότι θα το φέρει στα μέσα Φεβρουαρίου ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ (και από έξω να το πάρεις νωρίτερα δεν θα έρθει)

2) και μέσα από το forum ότι η τιμή θα είναι κάτω από 500 ευρώ (αν είναι το 16gb σχετικά καλή τιμή είναι ιδικά για εσένα με το σκεπτικό που κάνεις)

1) από την wind ότι θα το φέρει στα μέσα Φεβρουαρίου ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ (και από έξω να το πάρεις νωρίτερα δεν θα έρθει)

2) και μέσα από το forum ότι η τιμή θα είναι κάτω από 500 ευρώ (αν είναι το 16gb σχετικά καλή τιμή είναι ιδικά για εσένα με το σκεπτικό που κάνεις)

Η Wind έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση ή απλά φήμες;

Περί τα 500 και πάνω δεν θα πουλήσει. Είναι ακριβό για την μεγάλη μάζα. Λογικά θα το περίμενα μεταξύ 450-480.

για το θέμα της wind έστειλα email και αυτό μου είπαν μάλιστα μου είπαν να μπω και στην σελίδα τους στο facebook ότι από εκεί θα κάνουν την ενημέρωση.

Η Wind έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση ή απλά φήμες;

Περί τα 500 και πάνω δεν θα πουλήσει. Είναι ακριβό για την μεγάλη μάζα. Λογικά θα το περίμενα μεταξύ 450-480.

οπως δε πουλησε το sgs3 και το onex στα 600?:rolleyes:

Vamos Aris

• The title was changed to [Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά