Jump to content

[Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα είχε ενδιαφέρον πάντως να έχουμε συγκεντρωμένους τους τρόπους αγοράς σε ένα post:

π.χ. play store (όοοοταν ξαναπαίξει σαν επιλογή), mediamarkt.de, saturn.de κτλ με τους απαραίτητους περιορισμούς και tricks για κάθε περίπτωση (αν δηλαδή ο αγοραστής δεν μένει στην χώρα που πωλείται το κινητό).

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολύ σιωπή με το κατάστημά αλυσίδα πού θα φέρει το κινητό.

Ήμαστε σύμφορουμιτες?μοιραζόμαστε την ίδια τρελά?

Ποιος λοιπόν ο λόγος της σιωπής???μην χαλάσει η είδηση στην αρχική σελίδα?

Δε το καταλαβαίνω αυτό.

Ακόμα και αν δεν ευσταθεί ότι θα έρθει και είναι απλά φήμη καλό θα ήτανε να ειπωθεί το κατάστημά.

Λέω εγώ τώρα......σαφώς και θα υπάρξουν 1000 λόγοι για μη σωστή απορία του μηνύματός μου .

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

δεν υπάρχει λόγος να απολογούμαι για κάτι...οι πληροφορίες έρχονται από άτομα που έχουν να ρισκάρουν κάτι και αυτό είναι σεβαστό. Ούτε να κρεμάσω την εμπιστοσύνη τους παίζει, ούτε να τους φέρω σε δύσκολη θέση. Όταν πρέπει και γίνεται, θα μαθαίνετε και οι υπόλοιποι τις λεπτομέρειες...τόσο απλά. :)

Αν κάποιος δεν μπορεί να κάνει υπομονή μια βδομάδα....ας πρόσεχε..

Τέλος πάντων,απλα δεν ήξερα οτι πλέον και στα κινητά υπάρχει αυτή η μυστικοπαθεια απο τα καταστήματα.εγινε.

δεν υπάρχει λόγος να απολογούμαι για κάτι...

Όπως και να έχει , ευχαριστούμε που μοιράστηκες την είδηση μαζί μας.

Όπως και να έχει , ευχαριστούμε που μοιράστηκες την είδηση μαζί μας.

παρακαλώ..:)

το τηλέφωνο αναμένεται από την wind, μέχρι τις αρχές του Φλεβάρη...μιλάμε δηλαδή για 7-10 μέρες από σήμερα (καλώς εχόντων των πργμάτων...δεν είμαι και ο υπεύθυνος των αποθηκών τους και της διανομής :O )

πληροφορίες για τιμή...σύντομα...:):O

και να ρωτησω κατι οταν θα ερθει με το καλο στην wind θα βαλουν και δικα τους πραματα μεσα οπως εφαρμογες και αλλα σπαστικα οπως η vodafone η θα ειναι καθαρο οπως πχ δινει της συσκευες ο γερμανος ρωταω γιατι δεν εχω παρει ποτε απο την wind kινητο.

ευχαριστω

το τηλέφωνο αναμένεται από την wind, μέχρι τις αρχές του Φλεβάρη...μιλάμε δηλαδή για 7-10 μέρες από σήμερα (καλώς εχόντων των πργμάτων...δεν είμαι και ο υπεύθυνος των αποθηκών τους και της διανομής :O )

Ξέρουμε τίποτα για τιμή?

Ευχαριστούμε...:)

Μακάρι να το φέρει η Wind καθώς έχει τα καλύτερα προγράμματα

ck

και να ρωτησω κατι οταν θα ερθει με το καλο στην wind θα βαλουν και δικα τους πραματα μεσα οπως εφαρμογες και αλλα σπαστικα οπως η vodafone η θα ειναι καθαρο οπως πχ δινει της συσκευες ο γερμανος ρωταω γιατι δεν εχω παρει ποτε απο την wind kινητο.

ευχαριστω

σε Nexus δεν παιζει κατι τετειο εισαι ανετος και χωρις καμμια προσθηκη απο τον παροχο μια και το λογισμικο παραμενει οπως το εκανε η google

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Εχω παρανοησει, εχω βαλει το gnex αγγελια ακομα δε το πηρα, και δε ξερω αν θελω να το δωσω,κι αν το δωσω για ποσο θα μεινω "χωρις" συσκευη;ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΑΛΟ ΜΟΥ??! Edited by Lacrymosa
Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap:

Ξέρουμε τίποτα για τιμή?

Ευχαριστούμε...:)

έχω ήδη δώσει στίγμα σε παλαιότερα ποστς, και νέες πληροφορίες σύντομα...

btw, φιλικά στο λέω,τσέκαρε πάλι την αγγελία σου αν θέλεις, γιατί μπροστά στα 430 για σφραγισμένο που δίνει φίλος, εεε φαίνεται λίγο αστεία...:O;)

έχω ήδη δώσει στίγμα σε παλαιότερα ποστς, και νέες πληροφορίες σύντομα...

btw, φιλικά στο λέω,τσέκαρε πάλι την αγγελία σου αν θέλεις, γιατί μπροστά στα 430 για σφραγισμένο που δίνει φίλος, εεε φαίνεται λίγο αστεία...:O;)

παιδιά η τιμή του είναι ακρως δελεαστική,αν σκεφτείτε ότι σε άλλο φόρουμ κάποιος ζητάει 620 € αλλά επειδή είναι και μεγάλη καρδιά την συζητάει ελαφρώς !!!

( μαζεύετε τους λέμεεεεεεε, δεν πάει καλά ο κόσμος :mad::mad::mad:)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οταν σκεφτεί κανεις και ψάξει....ποσα μέλη έφεραν nexus 4 και τα βαλαν αγγελία σε αδικαιολόγητη εννοείται τιμη τότε το ενα nexus που έβαλα εγώ δε λέει κατι...

Οταν σκεφτεί κανεις και ψάξει....ποσα μέλη έφεραν nexus 4 και τα βαλαν αγγελία σε αδικαιολόγητη εννοείται τιμη τότε το ενα nexus που έβαλα εγώ δε λέει κατι...

Όλοι οι αδικαιολόγητοι από ένα έβαλαν σε αγγελία, δεν πήρε ο καθένας 5_6. Απαράδεκτο λέμε

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το έγραψα και καποιες σελίδες πιο πίσω....."ΛΑΜΟΓΙΕΣ" είναι αυτά! έφεραν κάποιοι απο 4-6 συσκευές, μας έκαναν τους έξυπνους και μόλις είδαν οτι έχει ελλειψη και ζήτηση αρχισε το μοσχοπουλημα. Αλλά καλά κανουν! Όσο υπαρχουν μα....κες που τα αγοραζουν.

looool...πιο lame δικαιολογία δεν θα μπορούσες να γράψεις...:D

σαν τα παιδάκια..''μόνο εγώ μιλάω κυρία?''....ή σκέψου το και στο δικαστήριο..''γιατί κύριε πρόεδρε, μόνο εγώ κλέβω?''

anyway...είμαστε offtopic..και σταματάμε εδώ αυτήν την κουβέντα!

η τιμή ξαναλέω θα είναι κάτω από τα 500 ευρώ από την wind, οπότε ο καθένας κρίνει και πράττει...

σύντομα καντά μας..:)

Αν ειναι κάτω απο τα 500 ευρω τότε μια χαρά...

Οσο για την δικαιολογία???no comment καλύτερα :)

looool...πιο lame δικαιολογία δεν θα μπορούσες να γράψεις...:D

σαν τα παιδάκια..''μόνο εγώ μιλάω κυρία?''....ή σκέψου το και στο δικαστήριο..''γιατί κύριε πρόεδρε, μόνο εγώ κλέβω?''

anyway...είμαστε offtopic..και σταματάμε εδώ αυτήν την κουβέντα!

η τιμή ξαναλέω θα είναι κάτω από τα 500 ευρώ από την wind, οπότε ο καθένας κρίνει και πράττει...

σύντομα καντά μας..:)

και λογικά θα μπορείς να παίξεις και με πιστωτική κάρτα (δηλαδή δεν θα είναι απαραίτητο να σκάσεις μετρητά από 450 έως 500) :rolleyes::rolleyes:

ελπίζω μονο η wind να φερει αρκετα κομματια

Edited by jgk31
ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

• The title was changed to [Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά