rama Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Θα είχε ενδιαφέρον πάντως να έχουμε συγκεντρωμένους τους τρόπους αγοράς σε ένα post: π.χ. play store (όοοοταν ξαναπαίξει σαν επιλογή), mediamarkt.de, saturn.de κτλ με τους απαραίτητους περιορισμούς και tricks για κάθε περίπτωση (αν δηλαδή ο αγοραστής δεν μένει στην χώρα που πωλείται το κινητό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Πολύ σιωπή με το κατάστημά αλυσίδα πού θα φέρει το κινητό. Ήμαστε σύμφορουμιτες?μοιραζόμαστε την ίδια τρελά? Ποιος λοιπόν ο λόγος της σιωπής???μην χαλάσει η είδηση στην αρχική σελίδα? Δε το καταλαβαίνω αυτό. Ακόμα και αν δεν ευσταθεί ότι θα έρθει και είναι απλά φήμη καλό θα ήτανε να ειπωθεί το κατάστημά. Λέω εγώ τώρα......σαφώς και θα υπάρξουν 1000 λόγοι για μη σωστή απορία του μηνύματός μου . Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 δεν υπάρχει λόγος να απολογούμαι για κάτι...οι πληροφορίες έρχονται από άτομα που έχουν να ρισκάρουν κάτι και αυτό είναι σεβαστό. Ούτε να κρεμάσω την εμπιστοσύνη τους παίζει, ούτε να τους φέρω σε δύσκολη θέση. Όταν πρέπει και γίνεται, θα μαθαίνετε και οι υπόλοιποι τις λεπτομέρειες...τόσο απλά. :) Αν κάποιος δεν μπορεί να κάνει υπομονή μια βδομάδα....ας πρόσεχε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Τέλος πάντων,απλα δεν ήξερα οτι πλέον και στα κινητά υπάρχει αυτή η μυστικοπαθεια απο τα καταστήματα.εγινε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Σε άλλες χώρες πέρα από Γερμανία το κινητό κυκλοφορεί στα καταστήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 δεν υπάρχει λόγος να απολογούμαι για κάτι... Όπως και να έχει , ευχαριστούμε που μοιράστηκες την είδηση μαζί μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Όπως και να έχει , ευχαριστούμε που μοιράστηκες την είδηση μαζί μας. παρακαλώ..:) το τηλέφωνο αναμένεται από την wind, μέχρι τις αρχές του Φλεβάρη...μιλάμε δηλαδή για 7-10 μέρες από σήμερα (καλώς εχόντων των πργμάτων...δεν είμαι και ο υπεύθυνος των αποθηκών τους και της διανομής :O ) πληροφορίες για τιμή...σύντομα...:):O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Φαντάζεσαι να το δίνει στο 500άρικο και στο skroutz να παίζει πιο χαμηλά; :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos_x Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 και να ρωτησω κατι οταν θα ερθει με το καλο στην wind θα βαλουν και δικα τους πραματα μεσα οπως εφαρμογες και αλλα σπαστικα οπως η vodafone η θα ειναι καθαρο οπως πχ δινει της συσκευες ο γερμανος ρωταω γιατι δεν εχω παρει ποτε απο την wind kινητο. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 παρακαλώ..:) το τηλέφωνο αναμένεται από την wind, μέχρι τις αρχές του Φλεβάρη...μιλάμε δηλαδή για 7-10 μέρες από σήμερα (καλώς εχόντων των πργμάτων...δεν είμαι και ο υπεύθυνος των αποθηκών τους και της διανομής :O ) πληροφορίες για τιμή...σύντομα...:):O Ξέρουμε τίποτα για τιμή? Ευχαριστούμε...:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Να πω ότι δεν έγραφε «πληροφορίες για τιμή...σύντομα...:):O»... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 παρακαλώ..:) το τηλέφωνο αναμένεται από την wind, μέχρι τις αρχές του Φλεβάρη...μιλάμε δηλαδή για 7-10 μέρες από σήμερα (καλώς εχόντων των πργμάτων...δεν είμαι και ο υπεύθυνος των αποθηκών τους και της διανομής :O ) πληροφορίες για τιμή...σύντομα...:):O Μακάρι να το φέρει η Wind καθώς έχει τα καλύτερα προγράμματα Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Aντε να δουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 και να ρωτησω κατι οταν θα ερθει με το καλο στην wind θα βαλουν και δικα τους πραματα μεσα οπως εφαρμογες και αλλα σπαστικα οπως η vodafone η θα ειναι καθαρο οπως πχ δινει της συσκευες ο γερμανος ρωταω γιατι δεν εχω παρει ποτε απο την wind kινητο. ευχαριστω σε Nexus δεν παιζει κατι τετειο εισαι ανετος και χωρις καμμια προσθηκη απο τον παροχο μια και το λογισμικο παραμενει οπως το εκανε η google Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 (edited) Εχω παρανοησει, εχω βαλει το gnex αγγελια ακομα δε το πηρα, και δε ξερω αν θελω να το δωσω,κι αν το δωσω για ποσο θα μεινω "χωρις" συσκευη;ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΑΛΟ ΜΟΥ??! Edited January 28, 2013 by Lacrymosa Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Ξέρουμε τίποτα για τιμή? Ευχαριστούμε...:) έχω ήδη δώσει στίγμα σε παλαιότερα ποστς, και νέες πληροφορίες σύντομα... btw, φιλικά στο λέω,τσέκαρε πάλι την αγγελία σου αν θέλεις, γιατί μπροστά στα 430 για σφραγισμένο που δίνει φίλος, εεε φαίνεται λίγο αστεία...:O;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 True that. Tο δικο μου εφυγε πριν διμηνο με χαμηλοτερη τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 έχω ήδη δώσει στίγμα σε παλαιότερα ποστς, και νέες πληροφορίες σύντομα... btw, φιλικά στο λέω,τσέκαρε πάλι την αγγελία σου αν θέλεις, γιατί μπροστά στα 430 για σφραγισμένο που δίνει φίλος, εεε φαίνεται λίγο αστεία...:O;) παιδιά η τιμή του είναι ακρως δελεαστική,αν σκεφτείτε ότι σε άλλο φόρουμ κάποιος ζητάει 620 € αλλά επειδή είναι και μεγάλη καρδιά την συζητάει ελαφρώς !!! ( μαζεύετε τους λέμεεεεεεε, δεν πάει καλά ο κόσμος :mad::mad::mad:) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Οταν σκεφτεί κανεις και ψάξει....ποσα μέλη έφεραν nexus 4 και τα βαλαν αγγελία σε αδικαιολόγητη εννοείται τιμη τότε το ενα nexus που έβαλα εγώ δε λέει κατι... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Οταν σκεφτεί κανεις και ψάξει....ποσα μέλη έφεραν nexus 4 και τα βαλαν αγγελία σε αδικαιολόγητη εννοείται τιμη τότε το ενα nexus που έβαλα εγώ δε λέει κατι... Όλοι οι αδικαιολόγητοι από ένα έβαλαν σε αγγελία, δεν πήρε ο καθένας 5_6. Απαράδεκτο λέμε Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Τι σου είναι αυτός ο (νεο)έλληνας πάντως ε.. μια ζωή για τους άλλους λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Το έγραψα και καποιες σελίδες πιο πίσω....."ΛΑΜΟΓΙΕΣ" είναι αυτά! έφεραν κάποιοι απο 4-6 συσκευές, μας έκαναν τους έξυπνους και μόλις είδαν οτι έχει ελλειψη και ζήτηση αρχισε το μοσχοπουλημα. Αλλά καλά κανουν! Όσο υπαρχουν μα....κες που τα αγοραζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Οταν σκεφτεί κανεις και ψάξει....ποσα μέλη έφεραν nexus 4 και τα βαλαν αγγελία σε αδικαιολόγητη εννοείται τιμη τότε το ενα nexus που έβαλα εγώ δε λέει κατι... looool...πιο lame δικαιολογία δεν θα μπορούσες να γράψεις...:D σαν τα παιδάκια..''μόνο εγώ μιλάω κυρία?''....ή σκέψου το και στο δικαστήριο..''γιατί κύριε πρόεδρε, μόνο εγώ κλέβω?'' anyway...είμαστε offtopic..και σταματάμε εδώ αυτήν την κουβέντα! η τιμή ξαναλέω θα είναι κάτω από τα 500 ευρώ από την wind, οπότε ο καθένας κρίνει και πράττει... σύντομα καντά μας..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Αν ειναι κάτω απο τα 500 ευρω τότε μια χαρά... Οσο για την δικαιολογία???no comment καλύτερα :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 (edited) looool...πιο lame δικαιολογία δεν θα μπορούσες να γράψεις...:D σαν τα παιδάκια..''μόνο εγώ μιλάω κυρία?''....ή σκέψου το και στο δικαστήριο..''γιατί κύριε πρόεδρε, μόνο εγώ κλέβω?'' anyway...είμαστε offtopic..και σταματάμε εδώ αυτήν την κουβέντα! η τιμή ξαναλέω θα είναι κάτω από τα 500 ευρώ από την wind, οπότε ο καθένας κρίνει και πράττει... σύντομα καντά μας..:) και λογικά θα μπορείς να παίξεις και με πιστωτική κάρτα (δηλαδή δεν θα είναι απαραίτητο να σκάσεις μετρητά από 450 έως 500) :rolleyes::rolleyes: ελπίζω μονο η wind να φερει αρκετα κομματια Edited January 29, 2013 by jgk31 Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts