Dimitris_tz Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 "ΑΝ" σταματήσει η παραγωγή και "ΑΝ" δεν έρθει στην Ελλάδα και χρειαστείς κάποιο ανταλλακτικό από το service θα έχεις σίγουρα μεγάλη καθυστέρηση επισκευής Και μεγαλο κοστος προφανως...?!!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Λάθος λέξη το 'μαγαζί'. :( Όπως και στο προηγούμενο post μου, η ερώτηση αφορούσε σε όσους αγόρασαν από πωλητές του eBay, του Amazon κ.ο.κ. Δηλαδή εγώ που το αγόρασα από eBay Γερμανίας και έχω κανονική απόδειξη από Google Play, αν το κινητό δεν το φέρει στην Ελλάδα η LG, η εγγύηση δεν θα ισχύει (για την Ελλάδα μιλάω πάντα). Τί θα πρέπει όμως εγώ να κάνω όταν θα χρειαστώ service; Ps. Πολύ πιθανό αυτά που γράφουμε να είναι άνευ σημασίας γιατί δεν έχει σταματήσει εν τω μεταξύ η παραγωγή του κινητού, και η LG να το φέρει στην Ελλάδα, άλλα με όλες τις φήμες ή καλύτερα, με όλη αυτή την μη επίσημη ενημέρωση, υπάρχουν εύλογες ερωτήσεις.. Tοτε πρεπει να απευθυνθεις στη google. Η LG δεν θα το υποστηριξει αν δεν ερθει. Δεν θα φερει ανταλλακτικα, δε θα φερει τα service manuals για εκπαιδευση προσωπικου. Και η Google θα κανει ολες τις συναλλαγες με ενα ονομα (του αγοραστη) και μια διευθυνση (της αρχικης αποστολης, του αγοραστη). Οποτε μονο σε συννενοηση με αυτον μπορει να γινει. Αν ειναι απο το ebay πχ....ουσιαστικα δεν εχεις εγγυηση, εκτος και αν ζεις στη χωρα που ζει και αυτος οποτε γινεται πιο πρακτικο το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Η LG δεν έχει διαψεύσει τίποτα ε; Πλέον έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι και να το βρω σε καλή (για μένα) τιμή, θα χρειαστεί ρίσκο για την αγορά του αν όντως σταματήσει η παραγωγή και δεν εισαχθεί στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkazis Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 το ιδιο σκεφτομαι και εγω!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apz Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Μ' αυτά και μ' αυτά έφτασε να πωλείται 400+ ευρώ το προηγούμενο nexus στα ηλεκτρονικά μαγαζιά, το οποίο πριν τις γιορτές το έβρισκες και με 299 ευρώ σε γνωστή αλυσίδα ηλεκτρονικών! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Αντε παιδια περιμενω πως και πως να βγουν οι φημες αληθινες οτι σταματαει η παραγωγη του nexus 4.........θα εχουμε στα χερια μας ενα συλλεκτικο τουμπανο........ενα απο τα 400.000 που κυκλοφορισαν παγκοσμιως με τα καλα και τα κακα που εχει αυτο.........:lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 570k and still counting. Θα ειναι πολλα παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 αισιως μπηκαμε στην 8η απο τις 8-9 βδομαδες αναμονης κ λεω να στειλω ενα μειλακι,μπας και..κουραστηκα λιγο.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Στη δεύτερη φουρνιά ήσουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 570k and still counting. Θα ειναι πολλα παραπανω. Που βλεπεις τις πωλησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 ναι 27 νοεμβρη,δυστυχως αργησαμε λιγο... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LaBron30 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 ναι 27 νοεμβρη,δυστυχως αργησαμε λιγο... φίλε μου μήπως την πάτησες και εσύ σαν και μένα? Για μπές στο google wallet σου και δες τι γίνετε.Μπορεί να προσπαθήσανε να τραβήξουν τα λεφτά και να μην μπορέσανε? Αν έγινε έτσι σου λενε μεσα σε 7 μέρες φτιάξτο αλλιώς ακυρώνετε η παραγγελία και ξανά απο την αρχή..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 ναι 27 νοεμβρη,δυστυχως αργησαμε λιγο... Εγω με 5 Δεκέμβρη παραγγελία παραδωθει την τρίτη που πέρασε Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Εμένα είχε πάει Αγγλία στις 23 του μήνα και σήμερα μου ήρθε τα χέρια μου Ελλάδα.Βασικά τώρα που μιλάω ντρέπομαι να ανοίξω το πακέτο καθότι τρέμουν τα χέρια μου απο συγκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Που βλεπεις τις πωλησεις? xda. Εχουν θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Εγω με 5 Δεκέμβρη παραγγελία παραδωθει την τρίτη που πέρασε τι να πω δε ξερω..με εχουν κουρασει Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apz Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Σύμφωνα με την εταιρία που συνεργάζεται με την Google για την κατασκευή του nexus 4, η γραμμή παραγωγής στη Νότια Κορέα λειτουργεί κανονικά.Μα τι τα κάνουν, τα φτιάχνουν και τα πετάνε στη θάλασσα;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Τα στελνουν στη google (στην εταιρια που κανει τα logistics βασικα) η στα καταστηματα για απευθειας retail sale. Οποτε αν κατασκευαζει κανονικα η LG, τοτε τα κρατα η Google. Ισως δουμε μεγαλο αριθμο συσκευων διαθεσιμο οταν εχει μαζεψει αρκετα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Τα στελνουν στη google (στην εταιρια που κανει τα logistics βασικα) η στα καταστηματα για απευθειας retail sale. Οποτε αν κατασκευαζει κανονικα η LG, τοτε τα κρατα η Google. Ισως δουμε μεγαλο αριθμο συσκευων διαθεσιμο οταν εχει μαζεψει αρκετα. :lol: Εγω βλεπω διαθεσιμοτητα λιιιιιιιγο πριν την MWC Barcelona. Ετσι για να κοψει πωλησεις απο αυτα που θα βγουνε και να κρατησει το hype αλλα και το ονομα της Google σχετικο στις τεχνολογικες ειδησεις της περιοδου ;) Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 μολις η samsung,HTC,Sony,LG,Motorola,klp klp ανακοινωσουν τις καινουργιες ναυαρχιδες τους,τοτε και μονο τοτε θα ξαναβγει στην αγορα διαθεσημο αποθεμα προς καταναλωση......να δειχνει και καλα οτι υπολειπετε σε χαρακτηριστικα απο τους αλλους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 φίλε μου μήπως την πάτησες και εσύ σαν και μένα? Για μπές στο google wallet σου και δες τι γίνετε.Μπορεί να προσπαθήσανε να τραβήξουν τα λεφτά και να μην μπορέσανε? Αν έγινε έτσι σου λενε μεσα σε 7 μέρες φτιάξτο αλλιώς ακυρώνετε η παραγγελία και ξανά απο την αρχή..... πληρωσα συγγενη μου στην αμερικη κ εκανε την αγορα αυτος,με αμερικανικη καρτα δλδ,οποτε δεν υπηρχε θεμα πριν λιγο τους πηρε τηλεφωνο και ειπαν οτι της εχει σταλει!μειλ δε πηρε παντως,αλλα ελπιζω να εχει σταλει οντως! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 ήρθεεεεε :D περισσοτερα στο official thread :D Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcn Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Μετά από ένα μήνα αναμονή (παραγγελία 10/12/2012), έφτασε σήμερα το πρωί στη Γερμανία, στο συγγενή μου. Για όσους έχουν παραλάβει από Γερμανία, ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος αποστολής; Και πόσο το κόστος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Μετά από ένα μήνα αναμονή (παραγγελία 10/12/2012), έφτασε σήμερα το πρωί στη Γερμανία, στο συγγενή μου. Για όσους έχουν παραλάβει από Γερμανία, ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος αποστολής; Και πόσο το κόστος; Μου το έστειλαν από Γερμανία με DHL στις 13/12 και το παρέλαβα με ΕΛΤΑ την παραμονή Χριστουγέννων (πήγα και το παρέλαβα ο ίδιος αφού είχα τηλεφωνήσει το πρωί και μου είπαν ότι είχε φτάσει. Δεν περίμενα να μου φέρει ο ταχυδρόμος ειδοποίηση ή το ίδιο το δέμα, γιατί δεν θα γινόταν την ίδια μέρα). Κόστος δεν γνωρίζω. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 πολυ αργησε.συνηθως δεματα απο γερμανια,παιρνουν καμια βδομαδα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts