Jump to content

[Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε εμενα τα δικα μου τα στειλαν προχ8ες με royal mail signed for συστημενο και ασφαλισμενα για 500 λιρες με 16 λιρες αγγλιας εξοδα.Συνη8ως κανουν 3-5 μερες εργασιμες να παραδοθουν αλλα τωρα λογω γιορτων μπορει να καθηστερησουν.Νομιζω οτι πιο φθηνα απο royal mail δεν 8α βρεις.

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αφού έφτασα μέχρι το κέντρο διανομής των ΕΛΤΑ της Νέας Ιωνίας, το τηλ εδώ και 3 ώρες επιτέλους είναι στα χέρια μου:lol:

Οι πρώτες εντυπώσεις αν και δεν είμαι κανένας ΄΄τρελός΄΄ χρήστης είναι απόλυτα θετικές! Και η ποιότητα κατασκευής είναι φοβερή, χρώματα, ηχείο και ταχύτητα απλά απίστευτα!!!!!!!! Με λίγα λόγια τέτοιο ΄΄πράγμα΄΄ δεν έχω ξαναπιάσει στα χέρια μου:)

Με το που το άνοιξα κλασσικά εγκατάσταση των απαραίτητων για μένα εφαρμογών μέσω Play store, μου έβγαλε αναβάθμιση και πλέον τρέχει 4.2.1.

Εχει αυτοκόλλητα προστασίας μπροστά και πίσω και αφού ακόμα δεν έχω τις θήκες μου όσο και να το λιγουρεύομαι δεν τα βγάζω .

Η συνέχεια .....αργότερα.......

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Και μια συγνώμη.....:D

"Google UK boss offers 'unreserved apology' for delayed Nexus 4 orders"

Dear all

I know that what you are going through is unacceptable and we are all working through the nights and weekends to resolve this issue. Supplies from the manufacturer are scarce and erratic, and our communication has been flawed. I can offer an unreserved apology for our service and communication failures in this process.

For those that originally received a 3-5 days shipping estimate, your orders are now in process for fulfillment. You can expect an email notification early this week which will include tracking information. Although you will be initially charged in full, you will receive a credit for the shipping charge soon after.

For others that received pre-Christmas shipping estimates, we anticipate processing your orders for fulfillment this week.

I realise that the people who ordered the Nexus 4 so early are among our most committed and loyal users and we are doing all we can to put things right.

Sorry again.

Dan

http://www.androidcentral.com/google-uk-boss-offers-unreserved-apology-delayed-nexus-4-orders

Γρηγόρης Δάρης

Τιποτα.

Καλοριζικο.

Αυριο θα εχω ενα bumper του κουτιου για φωτο πριν φυγει για πουλημα.

Το εχει παρει κανεις?

Τί ακριβώς εννοείς bumper; Την θήκη προστασίας που πουλιέται από το Google Play;

Αν ναι, θα ενδιαφερόμουν να μου πεις πόσο θα την πουλήσεις, αν δεν έχεις βρει ήδη αγοραστή.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Μετά την έλλειψη που δημιουργήθηκε για άλλη μια φορά στο play-store (Γερμανίας, αλλά κι όχι μόνο) μοναδική μου ελπίδα ο ...ευτραφής παππούλης με την άσπρη γεννειάδα και την κόκκινη στολή!Ελπίζω μόνο το γράμμα που θα του στείλω να μην επιστραφεί με την ένδειξη 'out of stock':)

Προσωπικά βαρέθηκα να περιμένω και κουράστηκα να "παρακαλάω" να αγοράσω ένα κινητό ενώ κανονικά θα έπρεπε οι εταιρίες να μας παρακαλάνε να το αγοράσουμε.

Ήθελα να το πάρω μέσα στις γιορτές αλλά όπως λένε "υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια".

Καλή υπομονή σε όσους το περιμένουν!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Αν φτάσουμε να παρακαλαμε για ενα κινητο τοτε θα εχουμε σίγουρα προβλημα

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Προσωπικά βαρέθηκα να περιμένω και κουράστηκα να "παρακαλάω" να αγοράσω ένα κινητό ενώ κανονικά θα έπρεπε οι εταιρίες να μας παρακαλάνε να το αγοράσουμε.

Ήθελα να το πάρω μέσα στις γιορτές αλλά όπως λένε "υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια".

Α γεια σου!

και γω κουραστηκα πολυ 20 μερες μετα κανενα νεο..βεβαια ελεγε 8-9 weeks αλλα...2μιση μηνες για κινητο?παει πολυ..
Vamos Aris

Kι εγω μαζι σας φιλoι μoυ.Μας εχoυν αναγκη δεν τoυς εχoυμε.Γι αυτo κι εγω λεω bye bye στo Ν4 και παω για Gnex.Παλι δηλαδη σε nexus παω απλα στo πρoηγoυμενo μoντελo.Τoυ χρoνoυ βλεπoυμε.

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Σχετικά με την όλη ιστορία που δημιουργήθηκε, παρακάτω υπάρχει η απάντηση του Dan Cobley, Γενικού Διευθυντή της Google στο Ηνωμένο Βασίλειο

https://sites.google.com/site/nexus4cr/responses

Και εδώ είναι η επιστολή που το στάλθηκε https://sites.google.com/site/nexus4cr/the-letter

Πραγματικά μακάρι να λυθεί το πρόβλημα γιατί είναι κρίμα να περιμένουν μερικοί τόσες βδομάδες για να πάρουν το κινητό τους.

Φυσικά αυτό δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση το χάος που έχει υπάρξει μέχρι τώρα στις παραγγελίες! Τόσο η LG όσο και η Google είναι συνυπεύθυνες σε αυτό το μπέρδεμα που δημιουργήθηκε.

Τέλος πάντων, εγώ όπως είπα δεν είμαι διατεθειμένος να περιμένω και γυρίζω πίσω στα παλιά καλά λημέρια. Είπα να κάνω την αλλαγή αλλά δεν μου βγήκε!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Φεύγω για Λονδίνο 21 Δεκεμβρίου. Έχει ψάξει κανείς πόσο κοστίζει εκεί?

Μου καρφώθηκε στο μυαλό από εχθές να το πάρω! Αξίζει η αγορά του από εκεί?

380 λιρες στα carphonehouse καταστηματα

ηταν στα σχεδια μου να το αποκτησω αλλα με τοση αναμονη δεν προκειται.

τωρα που το htc one x απεκτησε και jb. , τωρα ειναι που δεν με νοιαζει καθολου πια :)

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Εγώ παρήγγειλα 4/12 με ελληνική πιστωτική από Google play και σήμερα μου ήρθε email με tracking number. Αύριο η μεθαύριο θα είναι στη φίλη μου στην Γερμανία και σε καμία εβδομάδα στα χεράκια μου!!

Δεν σου ήρθε άκυρο για την ελληνική κάρτα; Offtopic βέβαια, but Google, you are worthless at security...

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατι παρακαλας?

Πρωτα απολα εκτος του οτι υπαρχουν και καλυτερα κινητα, μπορεις να το αγορασεις χωρις να περιμενεις, τουλαχιστον απο UK που το πηρα.

Και φθηνοτερα ακομα (απο καταστηματα κινητης) σε τυπου gumtree sites, οποτε μπορεις να το παρεις μεσα στις γιορτες.

Δεν υπηρξε μπερδεμα, εκτος αν εννοεις τα backorders που ατομα που δεν ειχαν κανει ποτε παραγγελια αποτ playstore δεν ηξεραν τι ειναι.

Αλλα δεν ξερουμε καν το συνολικο αριθμο συσκευων που πουληθηκαν, παροτι προφανως υπαρχουν πολλοι που κλαιγονται.

Εγω ειχα αριστη επικοινωνια και τις δυο φορες που παρηγγειλα και κανενα προβλημα.

Δεν αρνουμαι οτι ειδικες περιπτωσεις ηταν οντως κακη η συνεργασια πελατη-google.

Το παρήγγειλα 5/12, 24 ώρες μετά το άνοιγμα και 13 μέρες μετά δεν έχουν δεσμεύσει καν τα χρήματά μου. Οταν φτάνεις να ελεγχεις 2-3 φορές την μέρα το μειλ σου και να είσαι συνέχεια σε κατάσταση αναμονής για να σκάσεις κοντά 400 ευρώ, ε αισθάνεσαι ότι κάτι δεν στέκει εδώ. Εχουμε φτάσει στο σημείο να προσπαθούμε να τους δώσουμε τα λεφτά μας και να μην τα καταφέρνουμε. Είναι λίγο κωμικοτραγική η κατάσταση.
Κώστας

Κι εγω στη πρεμιερα τα δυο και οταν ξαναηταν διαθεσιμο αλλο ενα και σε δυο μερες ηταν στη πορτα μου.

Το bumper εκανε 10 μερες και αποζημιωθηκα το κοστος αποστολης.

Οπως και πολλοι που βρεθηκαν με αναμονη 5-7 εβδομαδων οταν το παραγγελναν να το παρουν σε μια.

Ολοι εχουμε απο μια ιστορια.

Το να ελεγχεις 2-3 φορες τα μειλ σου για ενα τηλεφωνο ναι, ειναι καπως.

Παντως η δικη σου συσκευη υπαρχει περιπτωση να αργησει.

Τι σε εχουν ενημερωσει?

Edited by g47

Το να ελεγχεις 2-3 φορες τα μειλ σου για ενα τηλεφωνο ναι, ειναι καπως.

Το να ελέγχω το μειλ μου 2-3 φορές την μέρα για ένα κινητό δεν ειναι περισσότερο "καπως" απο το να επισκέπτομαι επαλειμμένα ένα φόρουμ σε καθημερινή βάση με αφορμή ένα κινητό. Δεν χρειάζεται να γινόμαστε εξυπνάκηδες. :down:

Κώστας

Πληρης αντιστοιχια παραδειγματος φορουμ - αναμονης μειλ για ενα κινητο με συνεχη κατασταση αναμονης. :lol:

Φαντασου δηλαδη τι θα ελεγες αν επισκεπτοσουν το xda που τα χρησιμα ποστ πεφτουν βροχη.

Παντως αν θελετε να κατηγορησετε ακομα μια εταιρια, καλη ειναι η Computer 2000 αλλα δε ξερω αν εχει συμμετοχη στο Ευρωπαικο κομματι.

Εγώ επίσης στη 2η παρτίδα έλεγε 1-2 βδομάδες και ακόμα τπτ και εγώ,και μάλιστα θυμάμαι τη χαρά μου όταν με είπε φίλος"δεσμεύτηκαν τα χρήματα για 2"αλλά τελικά ο ανότητος(μη τον πω αλλιώς)ακύρωσε το ένα.Αλλά δε χαλιόμαστε.Ήθελα το Nexus για πριν τα Χριστούγεννα αλλά δε θα χαλάσω τη ζαχαρένια μου :happy:.

Εγώ επίσης στη 2η παρτίδα έλεγε 1-2 βδομάδες και ακόμα τπτ και εγώ,και μάλιστα θυμάμαι τη χαρά μου όταν με είπε φίλος"δεσμεύτηκαν τα χρήματα για 2"αλλά τελικά ο ανότητος(μη τον πω αλλιώς)ακύρωσε το ένα.Αλλά δε χαλιόμαστε.Ήθελα το Nexus για πριν τα Χριστούγεννα αλλά δε θα χαλάσω τη ζαχαρένια μου :happy:.

Έτσι ακριβώς είναι, μακάρι να είναι αυτά τα προβλήματα μας όλα :)

Πάντως τώρα και εν όψη Χριστουγεννων πρέπει να αρχίσει το shipping η Google, να καλύψει έστω αυτούς που κατάφεραν να βάλουν την παραγγελία στην 2η παρτιδα

Η google gr διαβάζει myphone

Great news! Your order on Google Play has shipped.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Και σήμερα φεύγει ο φίλος απο Αγγλία.Δε προλάβαμε.Δε βαριέσαι.10-15/1

Δεν σου ήρθε άκυρο για την ελληνική κάρτα; Offtopic βέβαια, but Google, you are worthless at security...

Δεν έχει σχέση το security με τον τρόπο πληρωμής εφόσον υποστηρίζει με vises, mastarcards κοκ.

Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610

• The title was changed to [Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά