DragonlordP Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 (edited) Καλημέρα! Μόλις το παρέλαβα κι εγώ, πάρα πολύ ωραίο και εξωτερικά αρκετά ποιοτικό, δε δικαιολογείται σε καμία περίπτωση η διαφορά με τα επώνυμα των 300-400 ευρώ με αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Το ερώτημα είναι, ποια rom περνάω; Θέλω jb. Του bruno ή τη lewa; Γενικά δεν το έχω ξανακάνει και θα προτιμούσα να περάσω κάτι και να μην ξανασχοληθώ. Σε αυτές τις rom, όταν βγαίνει νέα έκδοση γίνεται update ή πρέπει να ξαναπεράσω τη νέα έκδοση; Γιατί πχ βλέπω ότι του bruno έχει θέμα με την ένταση, που υποθέτω μπορεί να λυθεί μελλοντικά. Αν προτείνετε τη lewa, βλέπω ότι κάποιο παιδί από εδώ κάνει τη μετάφραση στα ελληνικά, για πότε την περιμένουμε περίπου; Ευχαριστώ! ΥΓ: 2 βδομάδες μου έκανε από merimobiles με δωρεάν αποστολικά Edited April 25, 2013 by DragonlordP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Θέλω να το παραγγείλω τώρα από merimobiles. Έχουμε κανένα κουπόνι; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaban22 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Θέλω να το παραγγείλω τώρα από merimobiles. Έχουμε κανένα κουπόνι; Σ/Κ Βγαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Σ/Κ Βγαίνει. Καλημέρα. Θέλω και εγώ κουπόνι για merimobiles. Μου φαίνεται το ποιο φθηνό σαιτ για το συγκεκριμένο τηλέφωνο τι λέτε και εσείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Σ/Κ Βγαίνει. Βρήκα ένα ήδη που αφαιρεί 7$ (5%). Παίζει να είναι μεγαλύτερο αυτό που λες; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaban22 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 (edited) Βρήκα ένα ήδη που αφαιρεί 7$ (5%). Παίζει να είναι μεγαλύτερο αυτό που λες; Το κουπόνι που αγόρασα το κινητό μου αφαίρεσε 10$ Το merimobiles είναι αξιόπιστο μέχρι τώρα. Edited April 25, 2013 by kaban22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Το κουπόνι που αγόρασα το κινητό μου αφαίρεσε 10$ Το merimobiles είναι αξιόπιστο μέχρι τώρα. Το ποσοστό έχει σημασία. Γιατί αλλιώς είναι να κέρδισες τα 10$ στα 140$ και αλλιώς στα 170$. Θυμάσαι τι αρχικό σύνολο έβγαινε ; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SavasF Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Το ποσοστό έχει σημασία. Γιατί αλλιώς είναι να κέρδισες τα 10$ στα 140$ και αλλιώς στα 170$. Θυμάσαι τι αρχικό σύνολο έβγαινε ; Εχει ενα κουπονι που σου δινει -10δολλαρια οχι της % . Ισχυει μεχρι τελος του μηνα για ολα τα προιοντα ZTE . Ο κωδικος ειναι : ΖTE Εγω προχωρησα στην αγορα χθες και εβαλα και free shipping και βγηκε μια χαρα τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaban22 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Το ποσοστό έχει σημασία. Γιατί αλλιώς είναι να κέρδισες τα 10$ στα 140$ και αλλιώς στα 170$. Θυμάσαι τι αρχικό σύνολο έβγαινε ; Subtotal: €115.22 Coupon Code (tenner): -€7.68 Shipping: €6.15 Grand Total: €113.69 1 x ZTE V970 3G WCDMA Android4.0 Dual Core 1.0GHz Dual Sim 4.3"QHD (MERI0362: No, MERI0685: No, MERI0076: No, MERI521: No, MERI4831: No, MERI10000: No, MERI4830: No, MERI522: No, MERI99902: No, Color(s): None, Screen Protector Install: No) €115.22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Εχει ενα κουπονι που σου δινει -10δολλαρια οχι της % . Ισχυει μεχρι τελος του μηνα για ολα τα προιοντα ZTE . Ο κωδικος ειναι : ΖTE Εγω προχωρησα στην αγορα χθες και εβαλα και free shipping και βγηκε μια χαρα τιμη. Μπράβο ρε μάγκα. Με το κουπόνι αυτό , με Singapore post και με screen protector μέσα, βγαίνει τελικό 105€. Ευχαριστώ :-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BAOTIAN Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Πιο πίσω έχω λινκ με την στοκ ρομ. Φλάσαρέ την όλη με το sp flash tool για να επανέλθει το κινητό. EDIT: http://d-h.st/DTN Να φλασαρω τη ρομ στο ZIP φακελο η μονο το IMAGE(BOOT); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Να φλασαρω τη ρομ στο ZIP φακελο η μονο το IMAGE(BOOT); Αυτή είναι η στοκ. Φορτώνεις το scatter στο sp flash tool και φλασάρεις όλα τα αρχεία όπως είναι ήδη επιλεγμενα πατώντας upgrade και συνδέοντας το κινητό χωρίς μπαταρία, για να το επαναφέρεις σε περίπτωση που τα θαλάσσωσες και δεν ανοίγει ούτε στο recovery Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Όσο αφορά την lewa OS rom, έχει κολλήσει η μετάφραση στο 71%. Εγώ έχω ελάχιστο χρόνο για να αφιερώσω αυτές τις μέρες. όποιος θέλει μεταφράζει ότι μπορεί. http://androidtranslator.etomaszow.eu/LewaOS-4.1/?lang=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ztebladepp Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Παιδιά έχω παραγγείλει το κινητό, από 18 του μήνα είναι shipped με EMS και η τελευταία ενημέρωση στο tracking number είναι την Κυριακή 21 που βρισκόταν στην Κίνα.Να ανησυχίσω ή απλά δεν ανανεώνουν τα tracking numbers συχνά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Παιδιά έχω παραγγείλει το κινητό, από 18 του μήνα είναι shipped με EMS και η τελευταία ενημέρωση στο tracking number είναι την Κυριακή 21 που βρισκόταν στην Κίνα.Να ανησυχίσω ή απλά δεν ανανεώνουν τα tracking numbers συχνά;Να περιμένεις ν ανοιχτεί στο αεροδρόμιο και να καταγραφεί. Όσο αφορά την lewa OS rom, έχει κολλήσει η μετάφραση στο 71%. Εγώ έχω ελάχιστο χρόνο για να αφιερώσω αυτές τις μέρες. όποιος θέλει μεταφράζει ότι μπορεί. http://androidtranslator.etomaszow.eu/LewaOS-4.1/?lang=elτο παλεύω κι εγώ πού κ πού αλλά χωρίς κινητό με lewa να τρέχει είναι λίγο δύσκολο σε πολλά σημεία Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Ενώ έχω βάλει τους drivers, στο device manager μου το βγάζει με θαυμαστικό . !ΜΤ65xx. Τι μπορεί να έκανα λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Παιδεία μόλις μπήκα στο merimobiles και το κατέβασε στα 135usd μαζί με το κουπόνι ZTE βγαίνει -10usd δηλαδή 125usd και σκέφτομαι να το πάρω με free shippng τελική τιμή 125usd άλλα δεν ξέρω τι γίνεται με το free shipping πόσες μέρες κάνει και αν σου στέλνουν tracking number ? Μήπως είναι καλύτερα με singapore post με επιπλέον κόστος άλλα 8usd αλλά για λόγους οικονομίας λέω να τα γλιτώσω και αυτά. Τι με συμβουλέυεται να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 εγώ προσωπικά δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με δωρεάν μεταφορικά. έκανε 16 μέρες να μου έρθει και ήταν κανονικά με tracking number. με δωρεαν μεταφορικά κανει 15-45 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 ναι αλλά αν πας custom install και ξετικάρεις το κουτάκι wipe data, και μετά ξαναεπιλέξεις τα ίδια που χες βάλει, δεν χάνεις τίποτα, απλά αλλάζει το mms το εκανα και χαθηκε η εφαρμογη μηνυματων :Ο :p λογικα καποιο λαθος εκανα :wacko: .Λοιπον υπαρχει καποια αφαρμογη σμσ στο play store που να κανει για δικαρτα (δλδ οταν ειναι να κανουμε αποστολη να επιλεγουμε με ποια σιμ θελουμε.... ) και να γινεται να γραψεις 160 χαρακτηρες ; Τελος ποια σιμ ειναι 3g αυτη που λεει W/G ή αυτη που λεει GSM ;:X ευχαριστω εκ των πρωτερων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 εγώ προσωπικά δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με δωρεάν μεταφορικά. έκανε 16 μέρες να μου έρθει και ήταν κανονικά με tracking number. με δωρεαν μεταφορικά κανει 15-45 μέρες. Εσύ από που το αγόρασες φίλε και πόσο? Επίσης όταν λες δωρεάν μεταφορικά ενοης free ship και όχι singapore post έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 (edited) Σήμερα μου ήρθε και η 2η συσκευή, εδω και ώρα προσπαθώ να κάνω το mode για τους 160 χαραχτήρες, έχω κατεβάσει τα 2 αρχεία Mms.apk και Mms.odex . Έχω δοκιμάσει Α) να αποσυμπιεσω τη ρομ του μπρουνο και να ανατικαστήσω και τα 2 αρχεία (στο φάκελο system/app), και μετα να τη συμπιεσω παλι (με το προγραμμα winrar), Β) να προσθέσω τα αρχεια απλα κάνοντας add στο φάκελο system/app (με το προγραμμα winrar), Γ) απλά να τα σύρω μέσα στο φάκελο στο φάκελο system/app... Και στις 3ης περιπτώσεις φλάσσαρα απο την αρχή τη ρόμ (με ενεργοποιημενα τα wipe). Όλες τις φορές είναι εξαφανισμένη η εφαρμογή για τα μνμ ...σαν να μην έχει εγκατασταθεί :( Η κάρτα σιμ που θα χρησιμοποιήθει για 3g που τοποθετείται στην W/G ή στη GSM υποδοχή? Edited April 25, 2013 by leros2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 αχχαχα φιλε τις ιδιες αποριες εχουμε χδ .Ας περιμενουμε λοιπον να μας τις λυσει καποιοις απο τους εμπειρους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Ερώτηση για εφαρμογή που θέλω να δω αν σας το κάνει και σε σας. Προσπαθώ να ρυθμίσω αυτή την εφαρμογή αλλά δεν με αφήνει να επιλέξω κάποιες από τις ρυθμίσεις. το κάνει και σε σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 (edited) Σήμερα πρώτη μέρα που παιδεύομαι με τo κινητό όπως ήρθε από τη μαμά του. Ένα αρνητικό είναι το θέμα με την sd .Και το άλλο είναι ότι δε συγχρονίζει με τίποτα με την google.(gmail κα) Κατά τα άλλα είναι μια χαρά και έτσι . Κινέζικες εφαρμογές δεν είχε καθόλου. Αν πάω σε custom rom θα λυθεί το θέμα με την google? Μετά από restore των εφαρμογών μου με titanium έφερε 5883 στο Antutu. Edited April 25, 2013 by frapedia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Σήμερα πρώτη μέρα που παιδεύομαι με τo κινητό όπως ήρθε από τη μαμά του. Ένα αρνητικό είναι το θέμα με την sd .Και το άλλο είναι ότι δε συγχρονίζει με τίποτα με την google.(gmail κα) Κατά τα άλλα είναι μια χαρά και έτσι . Κινέζικες εφαρμογές δεν είχε καθόλου. Αν πάω σε custom rom θα λυθεί το θέμα με την google? Με bruno Jealy Bean δουλεύει μια χαρά ο συγχρονισμός :cool: αχχαχα φιλε τις ιδιες αποριες εχουμε χδ .Ας περιμενουμε λοιπον να μας τις λυσει καποιοις απο τους εμπειρους :) Ούτε συνεννοημένοι να ήμασταν :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts