Jump to content

ZTE V970

bilya63
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πράγματι το welcome έχει λήξει, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει εκπτωτικό κουπόνι αλλά θα βγάλουν μάλλον το σκ πάλι (οπότε και θα το παραγγείλω). Πάντως για όποιον ενδιαφέρεται, αν πρήξεις λίγο στο chat σου δίνουν δώρο screen protector και αν πρήξεις λίγο ακόμα και car charger.

Αν τους πρήζω κάθε μερα, θα μου κάνουν δώρο και κάνα κινητό, ή θα με κάνουν block? :lol:

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εντάξει το τσίμπησα με singapure post:p

και αυτην http://www.ebay.com/itm/ZTE-GRAND-X-V970-2-LAYER-PLASTIC-SILICONE-BLACK-ON-BLACK-CASE-W-KICKSTAND-/221206437869?pt=PDA_Accessories&hash=item3380ee5fed για παν ενδεχόμενο.

Για να δούμε πότε θα φτάσει Σαλόνικα.

Μολις το παρηγγειλα και εγω και επελεξα αποστολη με EMS...Ενω το συνολο μου εβγαινε 121.73ευρω το paypal μου χρεωσε την καρτα 127 ευρω,μαλλον λογω μετατροπης σε usd.6 ευρω μετατροπη,κλεψια...

Μολις το παρηγγειλα και εγω και επελεξα αποστολη με EMS...Ενω το συνολο μου εβγαινε 121.73ευρω το paypal μου χρεωσε την καρτα 127 ευρω,μαλλον λογω μετατροπης σε usd.6 ευρω μετατροπη,κλεψια...
Και εγώ έτσι την πάτησα όταν το παρήγγειλα με χρέωσε παραπάνω,ενώ έβγαινε λιγότερα ευρώ.:mad:
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Παιδιά δεν είναι κλεψιά.. είναι η καθιερωμένη προμήθεια που παίρνουν όλοι για μετατροπή από το ένα νόμισμα στο άλλο. κάπου 5 ευρώ ανά 100 πάει. το συγκεκριμένο κατάστημα αν και έχει επιλογή να βάλεις να σου τα δείχνει σε ευρώ, είναι απλά ένας μετατροπέας. Όταν θα πατήσεις αγορά, θα στείλει το ποσό σε δολάρια να το πληρώσεις στο paypal. Άλλα sites (πχ banggood) που μπορείς να πληρώσεις και σε ευρώ, όταν βάζεις ευρώ στο βγάζει πιο ακριβά γτ έχουν συνυπολογίσει και την προμήθεια που θα τους κρατήσουν σε αυτούς για να πάρουν δολάρια.

γεια σας κ απο εμενα το τηλεφωνο το πηρα εδω και 3 μερες.. τα σπαει πραγματικα! , παει σφαιρα του εβαλα και το rom του bruno (το τελευταιο)..ειναι super!!

εχω ενα - δυο θεματακια δεν μπορω να εγκαταστήσω το navigon 4,7 η 4,1 η ακομα και το cosmote edition μεσα απο το play store μου βγαζει error: παρουσιαστηκε σφαλμα η ενεργοποίηση απέτυχε... και κατι αλλα που δεν καταλαβαινω..επισης με αλλο πρόγραμμα πλοήγησης (Ndrive) δεν βρισκει δορυφορους ...αν υπαρχει καποιος οδηγος how to...επισης δεν κουδουνιζει πολυ δυνατα ακομα και στο full υπαρχει κατι που μπορω να αλλαξω..

:rolleyes:

ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Για το θέμα συνάλλαγμα διαβάστε το ποστ #2511 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4631866#post4631866

Γενικά όταν κάνουμε αγορές δεν αφήνουμε ούτε το κατάστημα που κάνουμε αγορά ούτε το PayPal να κάνει τη μετατροπή συναλλάγματος , πάντα αγορά στο νόμισμα τους και τη μετατροπή την κάνει η τράπεζα μας.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Παιδες σκεφτομαι να flasharo την JB rom του bruno..

Απο οτι ειδα εχει λυθει σε μεγαλο βαθμο και το θεμα με το GPS οποτε λεω να την δοκιμασω...Υπαρχουν καποια αλλα γνωστα Bugs ή κατι που δεν λειτουργει σωστα?

Το επίπεδο της έντασης του ήχου είναι χαμηλό σε σχέση με την ICS και ΔΕΝ διορθώνεται προς το παρόν.

γεια σας κ απο εμενα το τηλεφωνο το πηρα εδω και 3 μερες.. τα σπαει πραγματικα! , παει σφαιρα του εβαλα και το rom του bruno (το τελευταιο)..ειναι super!!

εχω ενα - δυο θεματακια δεν μπορω να εγκαταστήσω το navigon 4,7 η 4,1 η ακομα και το cosmote edition μεσα απο το play store μου βγαζει error: παρουσιαστηκε σφαλμα η ενεργοποίηση απέτυχε... και κατι αλλα που δεν καταλαβαινω..επισης με αλλο πρόγραμμα πλοήγησης (Ndrive) δεν βρισκει δορυφορους ...αν υπαρχει καποιος οδηγος how to...επισης δεν κουδουνιζει πολυ δυνατα ακομα και στο full υπαρχει κατι που μπορω να αλλαξω..

:rolleyes:

ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Το Navigon έχει ένα bug με όλα τα Dual sim κινητά και δεν ενεργοποιείται, οπότε ξέχνα το, γιατί δεν φαίνονται και προθυμοι ν ασχοληθούν να το φτιάξουν. Για το gps , δοκίμασε απ το YGPS στο engineer menu (*#*#3646633#*#*) να δεις αν δουλεύει. Το θέμα του ηχείου, είναι πρόβλημα της Jelly Bean rom. Στην ICS είναι όλα κομπλέ.

Εδώ http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-ZTE-V970-3G-phone-RAM-1GB-ROM-4GB-Android/829578338.html πέρα από την καλή τιμή (100 ευρώ με την μεταφορά), αναφέρει για 1gb μνήμη. Υπάρχει έκδοση με 1gb ή είναι 512 και ως συνήθως αναφέρουν βλακείες;

Το Navigon έχει ένα bug με όλα τα Dual sim κινητά και δεν ενεργοποιείται, οπότε ξέχνα το, γιατί δεν φαίνονται και προθυμοι ν ασχοληθούν να το φτιάξουν. Για το gps , δοκίμασε απ το YGPS στο engineer menu (*#*#3646633#*#*) να δεις αν δουλεύει. Το θέμα του ηχείου, είναι πρόβλημα της Jelly Bean rom. Στην ICS είναι όλα κομπλέ.

ευχαριστω για την απαντηση....καποιο αλλο προγραμμα να navigation?

Το θέμα του ηχείου, είναι πρόβλημα της Jelly Bean rom. Στην ICS είναι όλα κομπλέ.

Ασχολειται καποιος απο xda με το θεμα της εντασης;Ειναι κριμα για αυτο το πραγμα και μονο να μην ειναι λειτουργικη η ROM..

Σκεφτομαι να το παραγγείλω το Σ/Κ.

Με free μεταφορικα ποσες ημερες θα κανει να ερθει?

Αν καποιος το εχει κ δεν το θελει ας μου στειλει ΠΜ.

δοκίμασα το sygic to trial αργη να κλειδωσει ...και οταν κλειδωσει δεν εχει καλο σημα...

δοκίμασα με ακριβώς ιδιο κινητό φίλου με ακριβώς ίδιο setup στο YGPS στο engineer menu σε αυτον βρισκει 5-7 δορυφους(κοκκινες κουκιδες στο radar) και σε εμενα κανενα(μονο απο κατω κατι μπαρες)...στο ιδιο σημειο!

μηπως επειδη εχω 2 καρτες μεσα?

μηπως το εχω ρυθμίσει στο 3g και οχι gsm?

μηπως να γυρισω στην 4.0.4

αυτα κατα τα αλλα το τηλέφωνο ειναι super!!

Το 3g /gsm δεν έχουν καμιά σχέση με το gps. τελικά Mάλλον την ics θα βάλω και εγώ.. Αν και σκεφτόμουν να δοκιμάσω και αυτή που είναι σε πλήρη ανάπτυξη (σε αντίθεση με τον bruno που είχε πει ότι δεν σκοπεύει προς το παρών να ασχοληθεί με νέα ρομ για το v970). Toυ έστειλα και μύνημα στο xda για να μου στείλει links για να μεταφράσω την rom στα ελληνικά.

Δείτε πάνω κάτω την lewa OS rom.

Edited by kallair

Παίζοντας με τις τάπες... περιμένοντας το ουίσκι να ωριμάσει και το ZTE να έρθει, σκέφτηκα να ρωτήσω κάποια πραγματάκια στους ευτηχής κατόχους :p

1) Με τα παιχνίδια έχετε συναντήσει καποια ασυμβατότητα ? (Συγκεκριμένα έχει δοκιμάσει κανείς το nba 2k13 ?)

2) Με ποιο πρόγραμμα Gps είστε ικανοποιημένοι ?

3) Απο φωτό και video πως πάει το κινητό? (Πρώην κάτοχος Galaxy S, να κρατάω μικρό καλάθι ?)

Παίζοντας με τις τάπες... περιμένοντας το ουίσκι να ωριμάσει και το ZTE να έρθει, σκέφτηκα να ρωτήσω κάποια πραγματάκια στους ευτηχής κατόχους

1) Με τα παιχνίδια έχετε συναντήσει καποια ασυμβατότητα ? (Συγκεκριμένα έχει δοκιμάσει κανείς το nba 2k13 ?)

2) Με ποιο πρόγραμμα Gps είστε ικανοποιημένοι ?

3) Απο φωτό και video πως πάει το κινητό? (Πρώην κάτοχος Galaxy S, να κρατάω μικρό καλάθι ?)

1. Όχι καμία ασυμβατότητα, αλλά το 2Κ13 δεν το έχω παίξει.

2. Εγώ έχω το tomtom και είμαι ικανοποιημένος.

3. Δεν ξέρω το S τι κάμερα έχει, αλλά από το ΖΤΕ μην περιμένεις και παααααρα πολλά. Μια απλή 5αρα κάμερα έχει, η οποία τραβάει μέτριες φωτογραφίες.

Τώρα, αν μαζί με τις τάπες πίνεις και το ουίσκι, δεν νομίζω να σε νοιάζουν και πολύ αυτα... :p

• The title was changed to ZTE V970