dimtsag Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Τώρα ξεκαθαρίζει το τοπίο. Δηλαδή με απλό ταχυδρομείο πλέον δεν μπορούν να μας στέλνουν αντικείμενα με μπαταρία. Μόνο με courier. Τι να παίζεται άραγε πίσω απ'όλα αυτά... Τελωνειακη μιζα μαλλον και οχι μυριζει...Βρωμαει απο χιλιομετρα!!!:X Αν και νομιζω οτι το ιδιο ισχυει και απο Αμερικη αλλα χωρις να ειμαι σιγουρος... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasiliou Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Τελωνειακη μιζα μαλλον και οχι μυριζει...Βρωμαει απο χιλιομετρα!!!:X Αν και νομιζω οτι το ιδιο ισχυει και απο Αμερικη αλλα χωρις να ειμαι σιγουρος... Απο οσο ξερω με EMS δεν περνάει τελωνείο , αντε να βγει κανα 3-6€ ασε που απ εξω μου είπαν πως θα γρφει mp4 25$ Σε καμια 15αρια μερες πιστεύω να το εχω στα χερια μου να σας πω τα νεα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 ασε που απ εξω μου είπαν πως θα γρφει mp4 25$ Έτσι ακριβώς έγραφε και το δικό μου δέμα, χωρίς μάλιστα να τους πω εγώ να το κάνουν. Τι να πείς, έχουν μάθει και οι κινέζοι τις λαμογιές μας... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Τελωνειακη μιζα μαλλον και οχι μυριζει...Βρωμαει απο χιλιομετρα!!!:X Αν και νομιζω οτι το ιδιο ισχυει και απο Αμερικη αλλα χωρις να ειμαι σιγουρος... Τα ταχυδρομεια του Hong Kong και του Πεκίνου (china post) ΔΕΝ δέχονται δέματα με μπαταρίες πλέον. Το ταχυδρομείο σινγκαπούρης δέχεται και στελνει κανονικά. Άρα τα κούριερ δεν είναι μονόδρομος. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Σκέφτομαι να το παραγγείλω και εγώ και θέλω αν μπορειτε καποες τελικες απαντησεις. 1)Οι 2 sim λειτουργουν απροβληματιστα συγχρόνως? 2)Ξερουμε ποσο sar εχει? 3)Απο που να το παρω? merimobiles τους φοβαμαι γιατι δεν απαντανε καν στα μηνυματα μου, να παω στο etotalk? Ειναι αξιοπιστο? 4)Αν το παρω απο etotalk να τους πω να βαλουν τη δικια τους rom? εχει καλα μεταφρασμενα ελληνικα ή έχει ελληνικα στο μενου και η default rom? 5)Το προτείνετε να το πάρω άφοβα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Σκέφτομαι να το παραγγείλω και εγώ και θέλω αν μπορειτε καποες τελικες απαντησεις. 1)Οι 2 sim λειτουργουν απροβληματιστα συγχρόνως? 2)Ξερουμε ποσο sar εχει? 3)Απο που να το παρω? merimobiles τους φοβαμαι γιατι δεν απαντανε καν στα μηνυματα μου, να παω στο etotalk? Ειναι αξιοπιστο? 4)Αν το παρω απο etotalk να τους πω να βαλουν τη δικια τους rom? εχει καλα μεταφρασμενα ελληνικα ή έχει ελληνικα στο μενου και η default rom? 5)Το προτείνετε να το πάρω άφοβα? Ευχαριστώ 1) ναι, dual sim είναι 2) 0.3 W/kg body 3) την καλύτερη τιμή την έχει το fastcardtech, και θα το χεις και σε 20 μέρες το πολύ με singapore post, έχω πάρει τέσσερα V970 απο κει. Πάντως και merimobiles και etotalk αξιόπιστα είναι 4) Δεν είναι πλήρης μεταφρασμένη η ROM του Etotalk, ενώ έχει και πρόβλημα στο GPS. Πάρτα σκέτο και βάλε την ROM που χουμε μεταφράσει απ το XDA που ναι άψογη 5) Πάρτο, είναι best value for money;) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 1) ναι, dual sim είναι 2) 0.3 W/kg body 3) την καλύτερη τιμή την έχει το fastcardtech, και θα το χεις και σε 20 μέρες το πολύ με singapore post, έχω πάρει τέσσερα V970 απο κει. Πάντως και merimobiles και etotalk αξιόπιστα είναι 4) Δεν είναι πλήρης μεταφρασμένη η ROM του Etotalk, ενώ έχει και πρόβλημα στο GPS. Πάρτα σκέτο και βάλε την ROM που χουμε μεταφράσει απ το XDA που ναι άψογη 5) Πάρτο, είναι best value for money;) ευχαριστώ για τις απαντησεις :D για το fastcardtech εχω ακουσει απο πολλους οτι δεν ειναι καλο. αν το παρω απο etotalk πρεπει να επιλεξω την επιλογη που λεει: Unlocked and Rooted ( +2.25€ ) για να λειτουργει στην Ελλάδα? Απο οπου και αν το παρω θα ειναι ξεκλειδωτο για να δουλευει με τα ελληνικα δικτυα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 ευχαριστώ για τις απαντησεις :D για το fastcardtech εχω ακουσει απο πολλους οτι δεν ειναι καλο. αν το παρω απο etotalk πρεπει να επιλεξω την επιλογη που λεει: Unlocked and Rooted ( +2.25€ ) για να λειτουργει στην Ελλάδα? Απο οπου και αν το παρω θα ειναι ξεκλειδωτο για να δουλευει με τα ελληνικα δικτυα? το fastcardtech έχει κακή φήμη επειδή οι υπαλληλοι δεν ξερουν σωστα αγγλικα, το site ειναι σαν μπακαλικο με διάφορα λάθη, ακομη κ στα χαρακτηριστικά, οι απαντήσεις των υπαλλήλων είναι λίγο ότι να ναι στις ερωτήσεις online κλπ, ωστόσο έχοντας κανει πάνω από 10 παραγγελίες, κι εχοντας στείλει και κινητό που brickαρα εγω, γι αντικατάσταση (σε λιγότερο από ενάμιση μήνα είχα νέα συσκευή στα χέρια μου), είναι ταχύτατοι (αποστολή την επόμενη εργάσιμη μέρα, με δικό τους στοκ) κι άριστοι στο service, και με πολύ χαμηλές τιμές και τους εμπιστεύομαι κι ας χρειαστεί να βρίσω και να επιμενω για να καταλάβουν τι θέλω σε περίπτωση κάποιας στραβής. 9 χρόνια υπάρχει το κατάστημα άλλωστε, δεν είναι νέο Αν δεν θες, πάρτο απ το merimobiles (επιλέγοντας singapore post) που το χει 9€ παραπάνω. δεν χρειάζεται να επιλέξεις τίποτα από unlock και root, το κινητό είναι ξεκλείδωτο από μαμά, και θα περάσεις την rom απ το xda που ναι ελληνική και rooted Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisoooo Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Καλή χρόνια σε όλους. Νέος κάτοχος και εγώ του v970. Το πήρα από etotalk με την ρομ τη δίκη τους. Με σιγκαπουρ ποστ, ή παραγγελία έγινε 20/12, το έστειλαν 24 και στις 4/1 παρελαβα. Αρκετά γρήγορα θα έλεγα παρολο που μεσολαβησε πρωτοχρονιά. Αρνητικο μεχρι στιγμης οτι το τηλεφωνο ειχε ενα χτυπηματακι στο γκρι πλαισιο στο πλαι στο σημειο που κουμπωνει το πισω καπακι. Ειναι πολυ μικρο και δεν θα ασχοληθω αλλο μ αυτο. Δεν το εχω ψαξει ακομα πολυ αλλα σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Παρακολουθω το θεμα με τη ρομ του bruno στο xda και διαβαζω τα σχολια που λενε οτι εχουν κρασαρισματα και χρειαζεται να κανουν συχνα επανεκκινηση με την τελευταια εκδοση γιαυτο ειπα να ρωτησω και εσας που την εχετε περασει τι παιζει. Εχει κανενας παρομοια συμπεριφορα; Οφειλεται στις ρυθμισεις του αρομα κατα την εγκατασταση? Ευχαριστω εκ τον προτερων για τις απαντησεις και συγνωμη για το μεγαλο ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Καλή χρόνια σε όλους. Νέος κάτοχος και εγώ του v970. Το πήρα από etotalk με την ρομ τη δίκη τους. Με σιγκαπουρ ποστ, ή παραγγελία έγινε 20/12, το έστειλαν 24 και στις 4/1 παρελαβα. Αρκετά γρήγορα θα έλεγα παρολο που μεσολαβησε πρωτοχρονιά. Αρνητικο μεχρι στιγμης οτι το τηλεφωνο ειχε ενα χτυπηματακι στο γκρι πλαισιο στο πλαι στο σημειο που κουμπωνει το πισω καπακι. Ειναι πολυ μικρο και δεν θα ασχοληθω αλλο μ αυτο. Δεν το εχω ψαξει ακομα πολυ αλλα σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Παρακολουθω το θεμα με τη ρομ του bruno στο xda και διαβαζω τα σχολια που λενε οτι εχουν κρασαρισματα και χρειαζεται να κανουν συχνα επανεκκινηση με την τελευταια εκδοση γιαυτο ειπα να ρωτησω και εσας που την εχετε περασει τι παιζει. Εχει κανενας παρομοια συμπεριφορα; Οφειλεται στις ρυθμισεις του αρομα κατα την εγκατασταση? Ευχαριστω εκ τον προτερων για τις απαντησεις και συγνωμη για το μεγαλο ποστ. Καλησπέρα και ευχαριστούμε για τις πληροφορίες φίλε! Επειδη θελω να το παραγγείλω και εγώ αυτές τις μέρες, μπορείς να μου πεις αν η ρομ η δικια τους που ειναι περασμενη ειναι καλα μεταφρασμενη στα Ελληνικα σε ολο το μενου ή λεει οτι να ναι? Για singapure post επιλεγω Airmail ?? Πρπει να προσεξω κατι αλλο στην παραγγελια που θα κανω απο το etotalk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 (edited) [...]Παρακολουθω το θεμα με τη ρομ του bruno στο xda και διαβαζω τα σχολια που λενε οτι εχουν κρασαρισματα και χρειαζεται να κανουν συχνα επανεκκινηση με την τελευταια εκδοση γιαυτο ειπα να ρωτησω και εσας που την εχετε περασει τι παιζει. Εχει κανενας παρομοια συμπεριφορα; Οφειλεται στις ρυθμισεις του αρομα κατα την εγκατασταση?[...]απ όσους την έχουμε δοκιμάσει εδώ δεν έχει υπάρξει τέτοιο πρόβλημα, και την έχω δοκιμάσει και σε 4 κινητά μάλιστα. Το πρόβλημα το χουν κάποιοι που έκαναν εγκατάσταση την ROM χωρίς να σβήσουν τα πάντα. Με φρέσκια εγκατάσταση διορθώνεται, οπότε αν πάρεις το κινητό και την περάσεις με wipe data κανένα πρόβλημα. jmallen η μετάφραση της rom του etotalk είναι ελλειπής στα ελληνικά κι έχει πρόβλημα στο GPS, εγώ σου προτείνω να το πάρεις από fastcardtech ή merimobiles που ναι αρκετά φθηνότερα Edited January 6, 2013 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisoooo Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 (edited) Ευχαριςτω gerstavros. οποτε με φουλ wipe δε θα εχω προβλημα, ωραια. jmallen3 η ρομ του etotalk εχει καποιες ελλειψεις ςτη μεταφραςη πραγματι αλλα πολυ λιγες . πχ εχει μονο το ς το τελικο ςτο πληκτρολογιο και ςε καποια ςημεια του μενου δεν ειναι μεταφραςμενη αλλα ειναι λειτουργικη. Για το gps δεν ξερω γιατι δεν το χρηςιμοποιηςα. Για τη singapore post , δεν αναφερουν πουθενα ςινγκαπουρ ποςτ. Οταν εκανα τη παραγγελια μου εςτειλαν μηνυμα και μου ειπαν να επιλεξω dhl για αλλιως θα αργιςει πολυ να ερθει λογο γιορτων. Εγω τους απαντηςα οτι με τη dhl θα πληρωςω ςιγουρα τελωνειο και να το ςτειλουν με ςινγκαπουρ που ειναι πιο γρηγορη και ετςι εκαναν. Για την τιμη μου βγηκε 192 δολαρια με τη ρομ και μια μεμβρανη για την οθονη. Για το fastcardtech δεν εχω διαβασει καλες αποψεις. Απο το μεριμομπαιλς βγαινει περιπου το ιδιο με σινγκαπουρ ποστ. Edited January 6, 2013 by yiannisoooo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Τελικά Σταύρο κανένα νέο με τον τρόπο ενεργοποίησης της οθόνης? Αν είναι να το αλλάξω το αρχείο όπως ήταν πρίν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Τελικά Σταύρο κανένα νέο με τον τρόπο ενεργοποίησης της οθόνης? Αν είναι να το αλλάξω το αρχείο όπως ήταν πρίν. πώς ακριβώς το φτιαξες το αρχείο? για αντέγραψέ το δω να δω Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Επειδή τώρα είμαι στη δουλειά και δεν έχω κινητό μαζί, απλά έκανα αυτό που μου είπες. Βρήκα στο αρχείο το σημείο που γράφει volume up και volume down, στα οποία δίπλα έγραφε wake_dropper και απλά έσβησα το _dropper. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Επειδή τώρα είμαι στη δουλειά και δεν έχω κινητό μαζί, απλά έκανα αυτό που μου είπες. Βρήκα στο αρχείο το σημείο που γράφει volume up και volume down, στα οποία δίπλα έγραφε wake_dropper και απλά έσβησα το _dropper.έκανες μια επανακιννηση μετά την αλλαγή; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Ναι, έτσι κ αλλιώς το κλείνω κάθε βράδυ. Εσύ το έχεις δοκιμάσει και λειτουργεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Ναι, έτσι κ αλλιώς το κλείνω κάθε βράδυ. Εσύ το έχεις δοκιμάσει και λειτουργεί? στο V970 όχι, στο δικό μου (hdc note 2) ναι και λειτουργεί, έχω αντιστρέψει μέχρι και την θέση των back και menu :p. Θα το ψάξω μόλις λάβω το επόμενο V970 στα χέρια μου, περίπου σε 18 μέρες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Οκ τότε περιμένω. Κάτι άλλο, δεν ξέρω πως έγινε, αλλά πλέον δε μου δίνει τη δυνατότητα μέσω των ρυθμίσεων στο προφίλ του ήχου, να επιλέξω σαν ήχο κλήσης/ μηνύματος κάποιο από τα δικά μου κομμάτια. Μου εμφανίζει μόνο τους ήχους της συσκευής. Επίσης, εάν πάω στα κομμάτια που έχω πατήσω πάνω στο κομμάτι που θέλω, τότε μόνο μου βγάζει αν θέλω να το ορίσω σαν ήχο κλήσης, αλλά όχι σαν μήνυμα. Μήπως φταίει το γεγονός ότι έχω απεγκαταστήσει το ES και δουλεύω το XPLORE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Οκ τότε περιμένω. Κάτι άλλο, δεν ξέρω πως έγινε, αλλά πλέον δε μου δίνει τη δυνατότητα μέσω των ρυθμίσεων στο προφίλ του ήχου, να επιλέξω σαν ήχο κλήσης/ μηνύματος κάποιο από τα δικά μου κομμάτια. Μου εμφανίζει μόνο τους ήχους της συσκευής. Επίσης, εάν πάω στα κομμάτια που έχω πατήσω πάνω στο κομμάτι που θέλω, τότε μόνο μου βγάζει αν θέλω να το ορίσω σαν ήχο κλήσης, αλλά όχι σαν μήνυμα. Μήπως φταίει το γεγονός ότι έχω απεγκαταστήσει το ES και δουλεύω το XPLORE? ως ήχος ειδοποίησης επιλέγεις Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Οκ το βρήκα. Τελικά ήταν αυτό που νόμιζα. Μόλις εγκατέστησα πάλι το ES file manager, μου τα βγάζει πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 πολυ ωραιο κινητακι παιδια.ευχαριστημενοι μου φαινεστε ολοι...με 1gb ραμ to βλεπω πεταει σε κανα 2 reviews που ειδα... η καλυτερη τιμη ειναι του fastcard?απο ελλαδα δε το πουλαει κανεις ε? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Από Ελλάδα μόνο στο ricardo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisoooo Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 ok την περασα κι εγω τη ρομ απο το xda ολα τελεια μεχρι στιγμης. Αν ειχαμε και φωτισμο στα soft buttons θα ηταν σουπερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Φωτισμό για πότε εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts