Jump to content

Newman N2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποσο καντεμης ειμαι? broken camera phewwwwwww

Και δεν νομιζω να υπαρχει λυση αφου εμαι με ISP 0X108 και στο camera test παλι δεν δουλευει και παιρνω μαυρη οθονη!

Να στειλω e-mail λετε η θα παρω ετσι κ αλλιως .........τα γνωστα!:lol:

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα.Σημερα παρελαβα και εγω το δικο μου.Και ανακαλυψα οτι...δεν εχει λειτουργικο!Σταματαει στο logo της Newman...Bootloop...Και δουλευει ανεπαισθητα η δονηση καθε λιγο και λιγακι.Μαλλον αφου κανει επαννεκινηση..Για να μην μπλεχτω σε διαδικασιες επιστροφης/mail με το καταστημα που το πηρα.Μπορω να περασω καποια ρομ να αρχισω να το δουλευω;Εμεινα καγκελο μολις ειδα τι συμβαινει...
Δημήτρης

Καλησπερα.Σημερα παρελαβα και εγω το δικο μου.Και ανακαλυψα οτι...δεν εχει λειτουργικο!Σταματαει στο logo της Newman...Bootloop...Και δουλευει ανεπαισθητα η δονηση καθε λιγο και λιγακι.Μαλλον αφου κανει επαννεκινηση..Για να μην μπλεχτω σε διαδικασιες επιστροφης/mail με το καταστημα που το πηρα.Μπορω να περασω καποια ρομ να αρχισω να το δουλευω;Εμεινα καγκελο μολις ειδα τι συμβαινει...

Από που το είχες αγοράσει;

Απο etotalk.com.Αλλα επειδη δεν πληρωσα για την custom rom μαλλον αποφασισανε να μην βαλουνε τπτ...Καμια λυση;
Δημήτρης

Πως εγινε αυτο ρε billy?

Ελα ντε σε καποιο update μαλλον την εκανε,υπαρχουν κ αλλοι στο vondroid με παρομοιο προβλημα με μαυρη οθονη στην καμερα etc

Απο etotalk.com.Αλλα επειδη δεν πληρωσα για την custom rom μαλλον αποφασισανε να μην βαλουνε τπτ...Καμια λυση;

Λοιπον γραψε:)

1)Εχεις καρτα μνημης? Αν ναι βγαλτην απο το τηλεφωνο συνδεσετην σε ενα PC or Laptop οπως μπορεις.

2) Πας εδω http://vondroid.com/threads/newman-n2-freelander-i20-official-firmware.4782/ γραψου για να μπορεσεις να κατεβασεις την RΟΜ nine: N2_00.23 και μετα καντην extrack και αντεγραψετα 2αρχεια που εχει μεσα στην καρτα!

3) Βγαλε την μπαταρια - ξαναβαλτηνα και οπως ειναι σβηστο το κινητο πατα ταυτοχρονα το volume+ & power button ταυτοχροναγια περιπου 8-10 δευτ!!!

4) Θα σoυ βγαλει το recovery menu, volume - κατεβα αμεσως απο κατω αν θυμαμαι καλα εκαι που λεει update from external sd

πατας το power button για επιβεβαιωση και θα σου βγαλει -δειξει το update zip ξανα power button για να ξεκινησει το Φλασαρισμα............σε κανενα 3λεπτο ενω θα σου γραφει διαφορα στην οθονη θα δεις το τελευταιο που θα γραφει κατι sucesful update και θα σε ξαναγυρισει στο recovery menu με φωτισμενη την επιλογη reboot phone !!!

Eεεεε φτασαμε στο τελος επιβεβαιωση ξανααα με το power button και περιμενουμε να ξεκινησει το τηεφωνακι (θα κανει κανενα 3-4 λεπτακια) Δεν παταμε τιποτα εννοειται μετα το reboot!

ΥΓ Δεν κανουμε ποτε κανενα Update-downgrade με την sim card στο τηλεφωνο, την αφαιρουμε παντααααααα!!!

Edited by vasilis_hd2

Κατεβασα το αρχειο που αναφερεις ,αλλα μεσα το zip εχει ενα αρχειο...Το update.zip.Δεν εχει αλλο.Και αφου το βαζω στην καρτα μνημης χυμα και τρεχω την εγκατασταση απο το recovery μου βγαζει installation aborted,error in package.zip...Να δοκιμασω καποια αλλη;

Edit:Τελικα κατεβασα λαθος αρχειο..Ηταν μολις 30mb.Τωρα κατεβαζω το σωστο..Δοκιμαζω και βλεπουμε...

Edited by dimtsag
Δημήτρης

Κατεβασα το αρχειο που αναφερεις ,αλλα μεσα το zip εχει ενα αρχειο...Το update.zip.Δεν εχει αλλο.Και αφου το βαζω στην καρτα μνημης χυμα και τρεχω την εγκατασταση απο το recovery μου βγαζει installation aborted,error in package.zip...Να δοκιμασω καποια αλλη;

Edit:Τελικα κατεβασα λαθος αρχειο..Ηταν μολις 30mb.Τωρα κατεβαζω το σωστο..Δοκιμαζω και βλεπουμε...

Ξανακατεβασε το, μαλλον corrupted αρχειο επρεπε να εχει και ενα RS_M7MO.bin αρχειο μεσα.

Ποσα KB ειναι? 189,755,464? Ειναι τοσο?

Αν δεν γινει ετσι τοτε ειναι semi bricked το τηλεφωνο και ισως μονο απο εδω να γινει!

http://vondroid.com/threads/how-to-downgrade-newman-n2-freelander-with-flashtool.4968/

εγω το εχω κανει αυτο και πηγα στην 0015 εκδοση και μετα ξανα upgrade πανω εως την 0025

Το 1ο που κατεβασα ηταν μολις 30 Mb..Μαλλον ενα μικρο update ηταν.Τωρα κατεβασα την ρομ που ανεφερες περιπου 182mb.Εκανα Install μεσω recovery και περιμενω να δω...Αυτη τη φορα ολοκληρωθηκε.

Edit:Μολις ξεκινησε η συσκευη!Περασα και τα ελληνικα!!Ολα ενταξει!Η ρομ αυτη ειναι root;

Επισης δεν βλεπω play store...

Edited by dimtsag
Δημήτρης

Ελα ντε σε καποιο update μαλλον την εκανε,υπαρχουν κ αλλοι στο vondroid με παρομοιο προβλημα με μαυρη οθονη στην καμερα etc

[/b][/u]

Αμα κανεις downgrade?σε ποια εκδοση εισαι στην 25?

Το 1ο που κατεβασα ηταν μολις 30 Mb..Μαλλον ενα μικρο update ηταν.Τωρα κατεβασα την ρομ που ανεφερες περιπου 182mb.Εκανα Install μεσω recovery και περιμενω να δω...Αυτη τη φορα ολοκληρωθηκε.

Edit:Μολις ξεκινησε η συσκευη!Περασα και τα ελληνικα!!Ολα ενταξει!Η ρομ αυτη ειναι root;

Επισης δεν βλεπω play store...

Exει Superuser μεσα στις εφαρμογες? Μαλλον οχι!

Πηγαινε εδω 10δευτ και εισαι root!

Google Play υπαρχει λυση 3 σελιδες ποιο πισω.

Αμα κανεις downgrade?σε ποια εκδοση εισαι στην 25?

Ναι 25 ειμαι αν και υπαρχει και 26!!!

Αλλα μικροδιαφορες ανυπαρκτες σχεδον οποτε δεν αξιζει!

Θα δουμε ισως κατι καλο βγει πολυ συντομα....:)

Exει Superuser μεσα στις εφαρμογες? Μαλλον οχι!

Πηγαινε εδω 10δευτ και εισαι root!

Google Play υπαρχει λυση 3 σελιδες ποιο πισω.

Ναι 25 ειμαι αν και υπαρχει και 26!!!

Αλλα μικροδιαφορες ανυπαρκτες σχεδον οποτε δεν αξιζει!

Θα δουμε ισως κατι καλο βγει πολυ συντομα....:)

Στην αρχη η καμερα δουλευε και μετα το παθε?

ρε παιδια κανα screen protector για το newman n2 που θα βρουμε?

Edited by Franky2013

Ξερει κανεις που βαζουμε τα mp3 ωστε να τα βλεπει το συστημα και να μπορουμε να τα εχουμε ως ηχο κλησης/ξυπνητηριου;
Δημήτρης

παραγγελια newman n2 για φιλο απο pandawill

11/2/13 πληρωμη μεσω paypal

22/2/13 Shipped μεσω singapore post

αργησε γιατι κατα τη διαρκεια της αργιας τους τελιωσε το στοκ

$259.38 με singapore post χαρη στο κουπονι 10% που ειχαν κατα τη διαρκεια της αργιας τους.

η τελικη παραδοση αναμενεται 6/3 αν κρινω απο αλλο τηλεφωνο που ελαβα παλι με singapore post.

Στην αρχη η καμερα δουλευε και μετα το παθε?

ρε παιδια κανα screen protector για το newman n2 που θα βρουμε?

http://www.aliexpress.com/item/4pcs-Screen-Protector-4PCS-Protective-TPU-case-for-4-7-Newman-N2-Quad-Core-Smart-Phone/736904563.html

http://www.aliexpress.com/wholesale?shipCountry=us&shipCompanies=&SearchText=newman+n2&exception=&CatId=380230&needQuery=y

Edited by vasilis_hd2

Το τηλεφωνο δουλευει μια χαρα...Με χαλαει το μεγαλο κενο στην κορυφη της οθονης (εκει που συνηθως ειναι η αναζητηση Google) και στο κατω μερος (εκει που συνηθως ειναι τα On screen πληκτρα).Επισης οταν δινω για Governor:Perfomance με το Nofrills το τηλεφωνο κολλαει...Πρεπει να βγει η μπαταρια.Μπορω με καποιο τροπο να παρω backup την ρομ ωστε να δοκιμασω καποια custom, ωστε αν δεν μου αρεσει να μην καθομαι να σεταρω απο την αρχη την υπαρχουσα;Δεν εχω cwm (παιρνει; ) αλλα το 3e...
Δημήτρης

Το τηλεφωνο δουλευει μια χαρα...Με χαλαει το μεγαλο κενο στην κορυφη της οθονης (εκει που συνηθως ειναι η αναζητηση Google) και στο κατω μερος (εκει που συνηθως ειναι τα On screen πληκτρα).Επισης οταν δινω για Governor:Perfomance με το Nofrills το τηλεφωνο κολλαει...Πρεπει να βγει η μπαταρια.Μπορω με καποιο τροπο να παρω backup την ρομ ωστε να δοκιμασω καποια custom, ωστε αν δεν μου αρεσει να μην καθομαι να σεταρω απο την αρχη την υπαρχουσα;Δεν εχω cwm (παιρνει; ) αλλα το 3e...

βαλε το Nova launcher και μπορεις να βαλεις το google παλι στο κενο πανω.

Ξερει κανεις που βαζουμε τα mp3 ωστε να τα βλεπει το συστημα και να μπορουμε να τα εχουμε ως ηχο κλησης/ξυπνητηριου;

Με τον root explorer πηγαίνεις:/system/media/audio και επιλέγεις ανάμεσα στους φακέλους που υπάρχουν και είναι οι εξής:

alarms,notifications,ringtones,ui

Sharing is caring/Spread the knowledge

Εχω αγορασμενο και το SPB αλλα δεν θελω να αλλαξω τον stock launcher...

Φίλε dimtsag είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα επειδή και εμένα μου αρέσει ο Stock launcher. Αυτό που βρήκα σαν λύση είναι να αποθηκεύσω στην external sd το αρχείο που είχα πάρει backup οταν παρέλαβα το τηλέφωνο Launcher2.apk και κάθε φορά που ξεκινάει το ξανακάνω εγκατάσταση και εμφανίζεται ξανά η μπάρα! Είναι 5 δευτερόλεπτα δουλειά μετά από κάθε reboot. Άλλη λύση δυστυχώς δεν βρήκα.

Αν δεν το έχεις κρατήσει εδώ είναι το δικό μου... https://www.dropbox.com/s/4jz339glot4gsma/Launcher2.rar

Λοιπον γραψε:)

1)Εχεις καρτα μνημης? Αν ναι βγαλτην απο το τηλεφωνο συνδεσετην σε ενα PC or Laptop οπως μπορεις.

2) Πας εδω http://vondroid.com/threads/newman-n2-freelander-i20-official-firmware.4782/ γραψου για να μπορεσεις να κατεβασεις την RΟΜ nine: N2_00.23 και μετα καντην extrack και αντεγραψετα 2αρχεια που εχει μεσα στην καρτα!

3) Βγαλε την μπαταρια - ξαναβαλτηνα και οπως ειναι σβηστο το κινητο πατα ταυτοχρονα το volume+ & power button ταυτοχροναγια περιπου 8-10 δευτ!!!

4) Θα σoυ βγαλει το recovery menu, volume - κατεβα αμεσως απο κατω αν θυμαμαι καλα εκαι που λεει update from external sd

πατας το power button για επιβεβαιωση και θα σου βγαλει -δειξει το update zip ξανα power button για να ξεκινησει το Φλασαρισμα............σε κανενα 3λεπτο ενω θα σου γραφει διαφορα στην οθονη θα δεις το τελευταιο που θα γραφει κατι sucesful update και θα σε ξαναγυρισει στο recovery menu με φωτισμενη την επιλογη reboot phone !!!

Eεεεε φτασαμε στο τελος επιβεβαιωση ξανααα με το power button και περιμενουμε να ξεκινησει το τηεφωνακι (θα κανει κανενα 3-4 λεπτακια) Δεν παταμε τιποτα εννοειται μετα το reboot!

ΥΓ Δεν κανουμε ποτε κανενα Update-downgrade με την sim card στο τηλεφωνο, την αφαιρουμε παντααααααα!!!

Βασίλη όλα τα update τα έχω κάνει με την sim μέσα και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τι πρόβλημα μπορει να δημιουργηθεί? Ακόμα και downgrade στην 00.15 έκανα με την sim μέσα.

Βασίλη όλα τα update τα έχω κάνει με την sim μέσα και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τι πρόβλημα μπορει να δημιουργηθεί? Ακόμα και downgrade στην 00.15 έκανα με την sim μέσα.

Ίσως το λέει για το φόβο χρεώσεων data.

παιδια και εγω με την sim μεσα εκανα τα update και δεν εγινε ακομα τιποτα.

Παιδια το nova lancher ειναι βαρυ?εγω εβαλα το nova launcher prime ποιο λετε να βαλω?

Τελικα εβαλα τον Nova Launcher...Τον εβαλα οχι για να επαναφερω το google search απλα κανει καλυτερη διαχειριση των οθονων τελικα...Το κενο πανω-κατω με τον στοκ ηταν απλα αχρησιμοποιητο.Δεν μπορουσες πχ να μετακινησεις τα widget πανω στο κενο που υπαρχει το google search.Τουλαχιστον με τον Nova μπορεις.
Δημήτρης