Jump to content

icebox

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by icebox

  1. Το έχω εδώ και περίπου ένα μήνα. Το ποδηλατάκι απλά τα σπάει. Το βάζω μετρό και πάω δουλειά , κάνω 10 χλμ σε αυτό κάθε μέρα και έχει μπαταρία σίγουρα για άλλα τόσα. Ότι θέλετε ρωτάτε!
  2. Γεια σας! Έχω ενα πρόβλημα με την vodafone . Εχω ενα συμβόλαιο με 2 αριθμούς περίπου 5 χρόνια και ίσως παραπάνω. Πριν 3 μερες πηραν τηλεφωνο στην 1 απο τις 2 γραμμές που εχω, την οποια την εχει ο πατέρας μου, και του ειπαν οτι θα του κάνουν την γραμμή απο unlimeted 20 σε unlimeted 50 χωρίς χρέωση και χωρίς να αλλαξει η ημερομηνία λήξης του παλιού συμβολαίου. Σήμερα του ήρθε μήνυμα οτι εγινε η αλλαγή. Τους πήρα αμέσως να δω τι ακριβός ειναι αυτη η αλλαγή και μου είπαν οτι εχει 10 ευρώ έξτρα χρέωση στο πάγιο. Πράγμα το οποίο δεν το δέχτηκα και ζητησα να ακυρωθεί η αλλαγή αυτή ,και μου έλεγαν οτι δεν γίνετε και για να γίνει θα πρεπει να εχει penalty. Μου ειπαν οτι θα το ψαξουν και θα με καλεσουν. Ετσι και δεν γινει καποια αλλαγη αμεσα θα φυγω απο την vodafone . Τι πρεπει να κανω για να φυγω και να κανω καταγγελία για να μην τους πληρώσω τα υπόλοιπα τον παγίων? γιατι το θεωρώ μεγάλη κοροϊδία αυτο που εγινε. Ευχαριστώ!
  3. για δοκίμασε να βάλεις αυτό το gapps. http://fs1.d-h.st/download/00010/rDK/gapps-jb-20120726-signed.zip ξέρεις μέσω cwm!
  4. Είχα βάλει την beta 4.1 C, και τα apz που δεν έμπαιναν , με εκείνη όπως και με την official την σημερινή πάλι όλα καλά.
  5. έως τώρα με την 4.1 official beta είμαι μια χαρά. ενώ με την 4.0.3 δεν μπορούσα να βάλω πολλές εφαρμογές όπως NikeRun, Vodafone app, Paypal κ.α. τώρα όλα μπαίνουν κανονικά. Για τις εφαρμογές που δεν μπορείς να βάλεις δεν μπόρεσα να τις δοκιμάσω γιατί ήταν επί πληρωμή. Από μπαταρία όντως είναι καλύτερα τα πράγματα . Στο antutu μια χαρά και εκεί, από 15300+. Αυτό για την οθόνη με τις γραμμές , όντως το βγάζει σε όλους ( την πρώτη φορά που το είδα απλά χέστηκα απάνω μου , νόμιζα ότι χάλασε)
  6. βαλε το Nova launcher και μπορεις να βαλεις το google παλι στο κενο πανω.
  7. οχι ακομα... ψαξε στο σιτε της cosmote για APN και βαλε οτι λεει για το Galaxy S3 -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  8. εγω απο την 0.20 πηγα με την μια στην 24, αρα δε μπορω να σου πω για διαφορες, παντος ως τωρα ουτε κολλημα ουτε τιποτα! ολα μια χαρα!
  9. Εγω την εβαλα την 0.24 , δεν εχω δει κανενα προβλημα!
  10. Ναι ρε συ, πιεσε τους , τα λευτα σου τους δινεις
  11. ειχα μια 8gb. μαρκα δεν ξερω, πανω λεει "HC" "CO8G" Japan.
  12. Το τηλεφωνάκι τα σπάει. έχω το freelander. μετά και το τελευταίο update 0.24 έχει γίνει και newman ποια. βάζω μερικές ss από antutu
×
×
  • Create New...