Jump to content

Newman N2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα μπορούσε να μου κρατήσει μία μέρα ακόμη αλλά όπως είπα παραπάνω οι ανηψούλες μου το έχουν λατρέψει σαν media player + ότι τραβήχθηκαν 3 πεντάλεπτα HD video.

[ATTACH]45628[/ATTACH]

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και σε μενα η μπαταρια αρχισε να δουλευει καλυτερα εδω και 3 φορτισεις,κραταει περιπου 38-40 ωρες(με υπολοιπο 20%) με αρκετη χρηση!

Και σε μενα η μπαταρια αρχισε να δουλευει καλυτερα εδω και 3 φορτισεις,κραταει περιπου 38-40 ωρες(με υπολοιπο 20%) με αρκετη χρηση!

Με ποια ROM?

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

Με ποια ROM?

Με την 0.13 απλα οταν δεν το χρησιμοποιω τα εχω ολα κλειστα(wifi,data,φωτισμο κτλ).

και πολυ συχνα κανω save power απο το widget του batery doctor.

Αν τα εχω ολα ανοιχτα συνεχεια μου βγαζει κανα 20ωρο.

Α!Απο το πανταβιλ μου ειπανε και καλα οτι η μπαταρια για να ξυπνησει πρεπει να μπει σε εναν universal travel charge για 12 ωρες για να γινει active!!!

Εγω τωρα το φορτιζω με τον δικο του φορτιστη και παει καλυτερα.

Το εχω ξαναρωτήσει αλλά δεν πήρα απάντηση...βιντεο κληση μεσω 3g δε γίνεται να κάνουμε?

με ποια εφαρμογή;

Αυτή είναι η διαδικασία για αναβάθμιση του κινητού από την εργοστασιακή 0.11 σε 0.13 ?

0. Charge the battery over 50%

1. Extract from "C8690_4.1_00.13_user_2014042113.zip\C8690_4.1_00. 13_Digma_ota_update.zip' -> file "update.zip"

2. Copy "update.zip" on root of your external SD card

3. "Power off" the phone.

4. Press and hold "Power +Volume up" buttons together until phone runs in factory restore mode

5. Do 'wipe of data and cache" (Volume button is for menu navigation and Power button is for menu execution)

6. Do "update from SD card" and select "update.zip"

7 Wait to complete ...

C8690_4.1_00.13_user_2014042113.zip is here http://bit.ly/1mKE8DE

Λύνει τα προβλήματα της οθόνης που αναβοσβήνει ,της κάμερας ή δημιουργεί άλλα ?

Edited by timeout

Ακριβώς αυτή είναι.

Ναι λύνει το πρόβλημα με την οθόνη και μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στο δικό μου κινητό.

Με την κάμερα τι ακριβώς πρόβλημα έχεις?

Επιβεβαιωνω κι εγω,αυτα τα βηματα ακολουθησα και ειμαι ενταξει με οθονη(αναβει μονο οταν ζηταει να συνδεσης φορτιστη απο καμια φορα χωρις λογο).

Με καμερα δεν εχω κανενα θεμα εκτος απο μια φορα που ενω ανοιξε μου εβγαλε κατι που τωρα δεν θυμαμαι τι και με επανακινηση δουλεψε κανονικα.

Επιβεβαιωνω κι εγω,αυτα τα βηματα ακολουθησα και ειμαι ενταξει με οθονη(αναβει μονο οταν ζηταει να συνδεσης φορτιστη απο καμια φορα χωρις λογο).

Με καμερα δεν εχω κανενα θεμα εκτος απο μια φορα που ενω ανοιξε μου εβγαλε κατι που τωρα δεν θυμαμαι τι και με επανακινηση δουλεψε κανονικα.

Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.

Στην εκδοσή 0.11 δεν ζουμάρει ο φακός της κάμερας , δεν δέχεται paid app και η θερμοκρασία του κινητού είναι υψηλή ,στη 0.13 αυτά διορθώνονται ?

Εχω την εντυπωση οτι η 0.13 ειναι μονο για το ξυπνημα της οθονης.

Η καμερα σε μενα ζουμαρε κανονικα και στην 0.11,οσο για τα paid app δεν ξερω γιατι δεν βαζω app επι πληρωμης και η θερμοκρασια παραμενει στα ιδια επιπεδα με την 0.13.

Εχω την εντυπωση οτι η 0.13 ειναι μονο για το ξυπνημα της οθονης.

Η καμερα σε μενα ζουμαρε κανονικα και στην 0.11,οσο για τα paid app δεν ξερω γιατι δεν βαζω app επι πληρωμης και η θερμοκρασια παραμενει στα ιδια επιπεδα με την 0.13.

η θερμοκρασία που εχεις με την 0.13 πόση είναι

Η μπαταρία κρατάει αρκετά? κάνει τα κουλά της (εγω τη φορτίζω με φορτιστή απο ταμπλετ )

η θερμοκρασία που εχεις με την 0.13 πόση είναι

Η μπαταρία κρατάει αρκετά? κάνει τα κουλά της (εγω τη φορτίζω με φορτιστή απο ταμπλετ )

Σε ενα stability test του antutu μου εδειχνε 46.1,τωρα με την μπαταρια μου κραταει περιπου 36-40 ωρες εδω και 3-4 φορτισεις που χρησιμοποιω τον δικο του φορτιστη αλλα κλεινωντας wifi,data,φωτισμο κτλ. και χρησιμοποιωντας το batery doctor οπως λεω και λιγο πιο πισω.

Σε ενα stability test του antutu μου εδειχνε 46.1,τωρα με την μπαταρια μου κραταει περιπου 36-40 ωρες εδω και 3-4 φορτισεις που χρησιμοποιω τον δικο του φορτιστη αλλα κλεινωντας wifi,data,φωτισμο κτλ. και χρησιμοποιωντας το batery doctor οπως λεω και λιγο πιο πισω.

Με την ένδειξη της ώρας έχει θέμα ?

Έκοψες μόνος την κάρτα σε micro ή την πήρες έτοιμη ?

Με την ένδειξη της ώρας έχει θέμα ?

Έκοψες μόνος την κάρτα σε micro ή την πήρες έτοιμη ?

Ειχε θεμα στην αρχη αλλα μετα το γυρισα στο χειροκινητο και εβαλα +3 ωρες ανατολικης ευρωπης(κατι τετοιο δεν θυμαμαι καλα),και απο τοτε δουλευει καλα!

Την καρτα την αλλαξα στη vodafone.

Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.

Στην εκδοσή 0.11 δεν ζουμάρει ο φακός της κάμερας , δεν δέχεται paid app και η θερμοκρασία του κινητού είναι υψηλή ,στη 0.13 αυτά διορθώνονται ?

αυτά απ οσο ξέρω δε διορθωνονται..Ισως μονο το ζουμ να διορθώνει..Εγω απο 0.11 πήγα 0.13, εμεινα με αυτην 0 λεπτά και φλάσαρα custom rom από πάνω...Αν έχεις χρόνο και υπομονή αξίζει...Προτίμησε ICS (είτε xperia alfa είτε xtreamer 3.6.18)

Παιδιά εγω το εχω με την xperia και την 0.13 και μου κανει πολλα τρελά με την μπαταρία.

Υπάρχει καμια αλλη πιο σταθερή rom να βαλω?

Ευχαριστώ.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Παιδιά εγω το εχω με την xperia και την 0.13 και μου κανει πολλα τρελά με την μπαταρία.

Υπάρχει καμια αλλη πιο σταθερή rom να βαλω?

Ευχαριστώ.

είτε xperia alfa είτε xtreamer 3.6.18

είτε xperia alfa είτε xtreamer 3.6.18

Με την δεύτερη πρέπει να βαλω την 0.18 ή δουλεύει και με την 0.13?

Τωρα δεν με βάζει στον λογαριασμό του gmail και δεν εχω playstore.

Μήπως ν'ανοιξω το παράθυρο, να εξασκηθω στη σφυροβολια?

Edited by geokostas

Τωρα δεν με βάζει στον λογαριασμό του gmail και δεν εχω playstore.

Μήπως ν'ανοιξω το παράθυρο, να εξασκηθω στη σφυροβολια?

Ποια εβαλες κι πανω σε ποια κι σου κανε αυτα τα κουλα .

Εγω ειμαι ακομη ....νηπιο μολις πέρασα την πρώτη μου αναβάθμιση , απο την 0.11 πηγα στην 0.13 .