panandreas Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 κοίτα εχω την ιδια ρομ με σενα, παιζω ενα απλό παιχνιδάκι και αρχίζω να ζεστένομαι κι εγώ ο ίδιος...για το χειμώνα ειναι ότι πρέπει, τσαμπα πηγη θέρμανσης...Το κινητό μέχρι στιγμής μου έχει φτάσει 45 βαθμούς με 20 λεπτά παιχνιδιού...Ίσως να ήμουν καλύτερα στην ics by alpha... PS: κατέβασα τη συχνότητα στα 1.2 με το setcpu, κανένα καλό προφίλ για το συγκεκριμένο app για εξοικονόμηση ενέργειας υπάρχει? Λογικά εκεί είναι και η μέγιστη θερμοκρασία που θα δεις με ics. Εγώ και με xtreamer 3.6.18 και με New Xperia έχω δει μέγιστο 47 αλλά δεν ανεβαίνει παραπάνω. Δεν ορκίζομαι ότι δεν θα έχεις θέμα αλλά νομίζω ότι σε αυτή την θερμοκρασία δεν πρόκειται να δεις ούτε restart. Το κακό είναι ότι λόγω κακής σχεδίασης την θερμοκρασία την αισθάνεσαι στο χέρι αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλη για να κάνει λεκέ η οθόνη... Όσοι είχαν τέτοιο θέμα έλεγαν ότι ακουμπαγαν την οθόνη και σχεδόν παθεναν έγκαυμα Για jb που να μην είναι ζέστη δεν έχω διαβάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Ναι το Joyz το εχει στο xtreamer.net 300ευρώπουλα......Την έχω κι εγώ την 3.6.18, από μπαταρία καλά, απλά οταν το ξεζουμίζεις, η θερμότητα ανεβαίνει πολύ και -όσο μεγαλύτερη θερμότητα- τόσο μεγαλύτερη battery drain...Νομίζω οτι με την Xperia by alfa ήμουν καλύτερα απο άποψη θερμότητας...Το θέμα ειναι να μπορέσω να κρατήσω το radio της Joyz στην Alfa... Ε και γιατι να παρεις το Joyz με 300$ και οχι το Newman N2 με 100$ αφου οπως ειπα ειναι η ιδια συσκευη με αλλο καπακι XD Αν και η Newman 300$ εχει κανονικα, απλα τωρα τελευταια την βγαλανε σε προσφορα 100$, και ολα ειναι Sold out. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Ε και γιατι να παρεις το Joyz με 300$ και οχι το Newman N2 με 100$ αφου οπως ειπα ειναι η ιδια συσκευη με αλλο καπακι XD Αν και η Newman 300$ εχει κανονικα, απλα τωρα τελευταια την βγαλανε σε προσφορα 100$, και ολα ειναι Sold out. ναι αυτό λέω..Κοροιδίες είναι αυτα... @papandreas το κινητο εχει θέμα οταν το κρατας στα χέρια...φαντάσου το άφησα να κανει 4 antutu tests πάνω στο τραπέζι και η θερμοκρασία εφτασε μόλις 36 βαθμούς...Στο χέρι θα έπιανε 45ρια...Αυτό με το ράδιο, λες αν κάνω backup με το τιτανιουμ την εφαρμογή και μετα την επαναφέρω στην καινούρια ROm (alfa) να δουλέψει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 ναι αυτό λέω..Κοροιδίες είναι αυτα... @papandreas το κινητο εχει θέμα οταν το κρατας στα χέρια...φαντάσου το άφησα να κανει 4 antutu tests πάνω στο τραπέζι και η θερμοκρασία εφτασε μόλις 36 βαθμούς...Στο χέρι θα έπιανε 45ρια...Αυτό με το ράδιο, λες αν κάνω backup με το τιτανιουμ την εφαρμογή και μετα την επαναφέρω στην καινούρια ROm (alfa) να δουλέψει???? Αν θες δοκίμασε το, εμένα δεν μου δούλεψε. Κάποιο πρόβλημα έχει η ρομ και δεν υποστηρίζει ραδιο νομίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 (edited) Αν θες δοκίμασε το, εμένα δεν μου δούλεψε. Κάποιο πρόβλημα έχει η ρομ και δεν υποστηρίζει ραδιο νομίζω... όσο για την xtreamer 3.8.1 ? Την εχεις δοκιμάσει, σωστά?? Γεμάτη bugs? Πάντως φαίνεται οτι το πρόβλημα με την υπερθέρμανση συμβαίνει μόνο έπειτα απο σκληρή χρήση...Του πέρασα ενα stablity test, τη μια φορά το έτρεξα με maximum 1200ghz και την άλλη χωρίς περιορισμό, 1400 δηλαδη...Η διαφορά στη θερμοκρασία ήταν 7 βαθμούς....Στην πρώτη περίπτωση έφτασε μέχρι 45 και στη δέυτερη 52 και ισως και να ανεβαινε κι αλλο αν το άφηνα... Edited May 18, 2014 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 όσο για την xtreamer 3.8.1 ? Την εχεις δοκιμάσει, σωστά?? Γεμάτη bugs? Πάντως φαίνεται οτι το πρόβλημα με την υπερθέρμανση συμβαίνει μόνο έπειτα απο σκληρή χρήση...Του πέρασα ενα stablity test, τη μια φορά το έτρεξα με maximum 1200ghz και την άλλη χωρίς περιορισμό, 1400 δηλαδη...Η διαφορά στη θερμοκρασία ήταν 7 βαθμούς....Στην πρώτη περίπτωση έφτασε μέχρι 45 και στη δέυτερη 52 και ισως και να ανεβαινε κι αλλο αν το άφηνα... Βασικά με έχει μπερδέψει αυτή η έκδοση και δεν την έχω δοκιμάσει. Η τελευταία έκδοση είναι η xtreamer 4.1.26. Από οτι διάβασα περνάει δικό της xtreamer CWM (που πολλοι δεν μπορούν να αλλάξουν μετά) και καινούργιο firmware σε modem και camera (που σε πολλούς χαλάει την camera, δεν ανοίγει καθόλου), αλλά σβήνοντας κάποια αρχεία μέσα από την rom παρακάμπτεις αυτές τις αλλαγές που προκαλούν προβλήματα. Πάνω σε αυτή έχει βγει πάλι η αντίστοιχη XperiaZR-joy-JB (by alfa) και επίσης μια έκδοση XperiaZR-joy-JB-Light (by alfa) που όπως λέει το όνομα της είναι πιο light και δεν έχει όλα τα extra της xtreamer και περισσότερη ελεύθερη RAM. Για αυτες τις 2 δεν έχω δεί καμιά αναφορά για θερμοκρασίες οπότε αν προλάβω θα δοκιμάσω μάλλον την light. Επίσης είδα ότι κάποιοι την δοκίμασαν με exynos kernel 1.1 νομίζω και είδαν ακόμα πιο χαμηλές θερμοκρασίες και μεγαλύτερη αυτονομία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Οποια απο τις παραπανω δοκιμές κάνεις, ξέρεις, ενημέρωσε μας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Lol. Οι περιπετειες ενος γερμανου με το Ν2: http://www.china-devices.com/Thread-Newman-N2-trouble Του λενε μπες στο vondroid, αυτος εκει το παλευει μονος του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Τελικά το τηλέφωνο μπορεί να λύσει το ενεργειακό πρόβλημα του πλανήτη. Φορτίζει την μπαταρία χωρίς να είναι στον φορτιστή. Ιδού: http://s4.postimg.org/uec3jeki1/Screenshot_2014_05_19_13_52_08.jpg Είπαμε να ηρεμεί η μπαταρία μετά από χρήση και να δείχνει ότι ψιλοφορτίζει , αλλά 10%??? Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papeipa Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 To paypal απαντησε στο claim μου : After carefully reviewing your case, we've determined that you'll be eligible for a refund (including handling and shipping) once you've returned the merchandise to the seller. και σαν What to do next : Please ship the items listed as "Granted" below back to the seller. The items should be in their original condition and you are responsible for shipping and handling costs. Τελικά ποιος πληρωνει τα μεταφορικα? Το κινητο δεν φορτιζε μεχρι χτες που του πέρασα Xtreamer Joyz και δειχνει να τα πηγαινει καλα ... Βεβαια και με Miui ετσι ηταν στην αρχη... Δίλλημα λοιπον ... έχω 10 μερες να αποφασίσω τι να κάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3ks Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Επειδή το δικό μου δεν έχει πολλά προβλήματα, σε σχέση με αυτά που διαβάζω, και σκέφτομαι να μείνω με την 0.13 τι μπορώ να κάνω για την αύξηση της θερμοκρασίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aspipol Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 καλησπερα παιδια, μηπως καποιος μπορει να βοηθησει τον .... ασχετο ; παρελαβα πριν απο λιγες μερες το κινητο και δοκιμασα σημερα να δουλεψω δεδομενα και δεν δουλεουν. απλα τα ανοιξα απο τις ρυθμισεις. θελεις καποια αλλη ρυθμιση ιδιαιτερη; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 καλησπερα παιδια, μηπως καποιος μπορει να βοηθησει τον .... ασχετο ; παρελαβα πριν απο λιγες μερες το κινητο και δοκιμασα σημερα να δουλεψω δεδομενα και δεν δουλεουν. απλα τα ανοιξα απο τις ρυθμισεις. θελεις καποια αλλη ρυθμιση ιδιαιτερη; ευχαριστω φίλε πρέπει να τα περασεις εσύ χειροκινητα..cosmote έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSFL22 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 παιζει καμια λιστα με best apps που κανουν για το newman n2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Τι θα πει "που κάνουν για το ΝΝ2", android φοράει, βάζεις ότι θα έβαζες σε οποιοδήποτε άλλο κινητό/μάρκα με android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bber Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Είμαι με 0.13 και είμαι ευχαριστημένος γενικά.Την τελευταία εβδομάδα δεν μου έβγαλε καμία φορά το σήμα της αφόρτιστης μπαταρίας. Έχει στρώσει η μπαταρία. Το μόνο θέμα που έχει είναι αυτό με την λίγο ζεστή οθόνη. Η αγορά είχε γίνει από antelife. Για να έχουμε στα μηνύματα 160 χαρακτήρες τι πρέπει να κάνουμε; Γίνετε στην στοκ εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Είμαι με την 00.13 και έως τώρα το μόνο πρόβλημα που με ενοχλεί είναι ότι ώρες ώρες κολλάει. Όταν λέω κολλάει π.χ. σημερα το πρωί ξύπνάω και βλέπω το led να είναι μπλε , βγάζω το καλώδιο και το αφήνω , δεν παρατηρώ κάτι. Μετά από ώρα που ξαναβλέπω το τηλέφωνο βλέπω ότι έχει μαύρη οθόνη και φωτισμένα τα soft buttons. Προσπαθώ να το ανοίξω δεν ανοίγει. Παίρνω τηλέφωνο από το σταθερό , ακούγεται να χτυπάει αλλά το τηλέφωνο δεν δείχνει κάτι , ούτε βέβαια ακούγεται ήχος κλήσης. Πατάω ταυτόχρονα τα κουμπιά power και volume και κάνει reset. Δεν χρειάστηκε να βγάλω την μπαταρία. Αυτό το κόλλημα το έχει κάνει 4-5 φορές σε περίπου είκοσι ημέρες. Το κάνει και σε εσάς? Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSFL22 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Τι θα πει "που κάνουν για το ΝΝ2", android φοράει, βάζεις ότι θα έβαζες σε οποιοδήποτε άλλο κινητό/μάρκα με android. Ναι δικιο εχεις δεν το ειπα σωστα..... αυτο που ψαχνω ειναι καποια εφαρμογη που να μπορουμε να αλαξουμε τα εικονιδια στην statusbar π.χ. & προσθηκη νεων οπως εικονιδιο για φακο, για ηχο κ.α. Επισης αν υπαρχει κατι ωστε να δειχνει την μπαταρια με ποσοστο (οχι widjet). Και, αν ξερει καποιος, με ποιο τροπο μπορουμε να αλαξουμε την εφαρμογη που εκτελειται πατωντας το κουμπι της καμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manouras2 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Έχω την Xtreamer_joyz-ics_3.6.18 και το gps κλειδώνει κανονικά.Χάνει όμως το σήμα μόλις κλειδώσει η συσκευή.Προφανώς αυτό ρυθμίζεται από κάπου αλλά δεν μπορώ να βρω από που.Μήπως ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aspipol Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 φίλε πρέπει να τα περασεις εσύ χειροκινητα..cosmote έχεις? ευχαριστω πολυ για την απαντηση, εχω wind και βρηκα τις ρυθμισεις στις πρωτες σελιδες του θεματος. ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ερώτηση: video κλήση μπορεί να πραγματοποιήσει μέσω δικτυου 3g?? Αν, ναι πως γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Έχω την Xtreamer_joyz-ics_3.6.18 και το gps κλειδώνει κανονικά.Χάνει όμως το σήμα μόλις κλειδώσει η συσκευή.Προφανώς αυτό ρυθμίζεται από κάπου αλλά δεν μπορώ να βρω από που.Μήπως ξέρει κανείς; Μήπως στις Ρυθμίσεις για Προγραμματιστές είναι επιλεγμένο το Power Saving Mode αντί του Performance Mode? Όταν λες ότι κλειδώνει τι εννοείς ακριβώς; Σε πόσα λεπτά, πόσους δορυφόρους; Αν το κρύψεις σε τσέπη, τσάντα για λίγα λεπτά και μετά το ανοίξεις, έχει κλειδωμένους δορυφόρους; Για να το διαπιστώσεις πρέπει να τρέχει εφαρμογή που χρησιμοποιεί το GPS για να καταγράφει τη θέση σου και όχι κάποια εφαρμογή που σου δείχνει πόσους δορυφόρους βλέπει. Όπως το Endomondo π.χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Μήπως στις Ρυθμίσεις για Προγραμματιστές είναι επιλεγμένο το Power Saving Mode αντί του Performance Mode? Όταν λες ότι κλειδώνει τι εννοείς ακριβώς; Σε πόσα λεπτά, πόσους δορυφόρους; Αν το κρύψεις σε τσέπη, τσάντα για λίγα λεπτά και μετά το ανοίξεις, έχει κλειδωμένους δορυφόρους; Για να το διαπιστώσεις πρέπει να τρέχει εφαρμογή που χρησιμοποιεί το GPS για να καταγράφει τη θέση σου και όχι κάποια εφαρμογή που σου δείχνει πόσους δορυφόρους βλέπει. Όπως το Endomondo π.χ. Φίλε είμαι στην xtreamer και δε βλέπω πουθενά επιλογή power saving..Θα με ενδιέφερε πολύ όμως..Μπορω να κανω κάτι για αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 (edited) Φίλε είμαι στην xtreamer και δε βλέπω πουθενά επιλογή power saving..Θα με ενδιέφερε πολύ όμως..Μπορω να κανω κάτι για αυτό? Μήπως πρέπει να ενεργοποιηθούν τα developer settings. Σχετικά με το Τηλέφωνο - Build Number και πατάς πάνω του 7 φορές. Μετά εμφανίζονται επιπλέον λειτουργίες. Έχω την Stock 0.18 Edited May 21, 2014 by aristarhos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Μήπως πρέπει να ενεργοποιηθούν τα developer settings. Σχετικά με το Τηλέφωνο - Build Number και πατάς πάνω του 7 φορές. Μετά εμφανίζονται επιπλέον λειτουργίες. Έχω την Stock 0.18 Η Stock 0.18 τι προβλήματα έχει (θερμοκρασίες , κολλήματα , μπαταρία ) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts