Jump to content

bber

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bber

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

bber's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Είμαι με 0.13 και είμαι ευχαριστημένος γενικά.Την τελευταία εβδομάδα δεν μου έβγαλε καμία φορά το σήμα της αφόρτιστης μπαταρίας. Έχει στρώσει η μπαταρία. Το μόνο θέμα που έχει είναι αυτό με την λίγο ζεστή οθόνη. Η αγορά είχε γίνει από antelife. Για να έχουμε στα μηνύματα 160 χαρακτήρες τι πρέπει να κάνουμε; Γίνετε στην στοκ εφαρμογή;
  2. Έκανα παραγγελία 2 του μηνός. Έστειλα μήνυμα εχθές το πρωί ότι δεν μπορώ να κάνω login στο site τους. Δεν μου έχουν στείλει κανένα μήνυμα.
  3. Πήρα και εγώ ένα. 1) Έλαβα emails welcome και neworder από antelife. (άρα δήλωσα σωστό email) Όταν πάω να κάνω "login" στο site μου λέει "Invalid login or password." Αν πατήσω "Forgot Your Password?" μου λέει "If there is an account associated with χχχχ you will receive an email with a link to reset your password." Αλλά email δεν λαμβάνω (έψαξα και τα spam στο gmail) Το παθαίνει και κάποιος άλλος; 2) Πρέπει να στείλουμε μήνυμα για να ζητήσουμε ευρωπαϊκό φορτιστή ; Ξέρει κάποιος αν το κάνουν μόνοι τους;
  4. Η συσκευή δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ, επομένως δεν έχω κάνει κανένα update. Ίσως να το είχε από την αρχή το update η δικιά μου συσκευή.
  5. LuckyLuke δεν είσαι ο μόνος που έχεις το ίδιο πρόβλημα. Έχω την συσκευή από τον Ιούλιο του 2013. Αν κάνω reboot και έχοντας πατημένα τα power και +volume με βγάζει στην πρώτη οθόνη που έχεις ποστάρει. Αν κάνω reboot και έχοντας πατημένα τα power και -volume κολλάει στο σήμα του android. Αν συνδέσω τη συσκευή στο pc δεν την αναγνωρίζει ως δίσκο. Σε κανονική λειτουργία το pc την αναγνωρίζει τη συσκευή ως δίσκο.
×
×
  • Create New...