vasilis_hd2 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Καλημέρα παράγγειλα την Παρασκευή 24/05/2013 το Newman N2 Samsung Exynos 4412 1.5GHz Quad Core 4.7 inch Gorilla Glass 1280*720 Android 4 Dual Camera από το merimobiles.Mου έδωσαν κωδικό παραγγελίας και μέχρι σήμερα το order status είναι στο Awaiting Fulfillment.Εκ των υστέρων από διάφορα σχόλια που διάβασα στο forum,κατάλαβα ότι πήρα μεγάλο ρίσκο παραγγέλνοντας απο το συγκεκριμένο site :worry: Αν κάποιος έχεις αγοράσει από το συγκεκριμένο site και έχει κάποια εμπειρία ή έχει την παραπάνω συσκευή θα εκτιμούσα κάποιο σχόλιο. ευχαριστώ Aπο εκει ειχα παρει και εγω το δικο μου Newman N2 πριν κανενα 2μηνο, μου ηρθε κανονικα μεσα σε κανενα 20ημερο παροτι πληρωσα και EMS.... Αργουν να στειλουν παντα αυτοι, αν δεν σου δτειλουν μεχρι Τριτη trucking number στειλτους ενα μειλ και ζητα τους αμεσα το trucking number με υπονοουμενο ακυρωσης της παραγγελιας! Ολα καλα θα πανε μην αγχωνεσε! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros75gr Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Το ελπίζω... από την συσκευή είσαι ευχαριστημένος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Το ελπίζω... από την συσκευή είσαι ευχαριστημένος? Η συσκευή είναι μια χαρά.Θα την ευχαριστηθείς. Μέχρι στιγμής δεν είχα κάποιο θέμα αλλά ούτε και άλλο μέλος διάβασα να είχε.Καλορίζικο κ με το καλό να σου έρθει.:) @Minas_Kriti Μηνά δοκίμασες την τελευταία επίσημη που είχα ανεβάσει στο vondroid?Μπορείς να την περάσεις με local update και μετά δοκιμάζεις να βάλεις CWM.Με local update δεν νομίζω να μπορείς να περάσεις custom rom. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 (edited) Καλησπέρα φίλοι μου.Αποφάσισα να δώσω το Ν2 μου.Φωτογραφίες του τηλεφώνου θα βρείτε στη σελίδα 3.Το κινητό είναι όπως το βλέπεται στις φωτογραφίες.Ακόμα με την μανίσια την μεμβράνη το έχω δηλ. δεν έχω ακουμπήσει ακόμα την οθόνη του!!! Ότι βλέπετε στις φώτο υπάρχουν κ επιπλέον μια θήκη κ μία μεμβράνη ακόμα. Είναι σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση.Δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.Μπορείτε να διαβάσετε κ εδώ αλλά κ στο vondroid (με όνομα χρήστη Pantelis) όλα μου τα post για να εξακριβωθούν τα όσα αναφέρω.Λεπτομέρειες με π.μ. για περισσότερα.Μακάρι να δοθεί σε φίλο του forum. UPDATE:Το τηλέφωνο πουλήθηκε. Edited May 28, 2013 by efrai ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Βγήκε επίσημη έκδοση Android 4.1 Newman_N2_00.13_4.1_N2_ota_update.zip http://vondroid.com/threads/n2_00-13.10233/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Xenius9 latest ROM based on N2 14 Firmware 2013-06-06 http://vondroid.com/threads/xenius9-latest-rom-based-on-n2-14-firmware.10604/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gabriel7 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Παιδιά είμαι κάτοχος της συσκευής εδώ και 15 μέρες περίπου και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από αυτά που προσφέρει και σε καταπληκτική τιμή. Αυτό που δε μου αρέσει είναι η πολύ αργή απόκριση της κάμερας και η σχετικά κακή λήψη WiFi. Google Keyboard βάλατε ? Μου το εμφανίζει μη διαθέσιμο στη χώρα μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros75gr Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Παιδιά είμαι κάτοχος της συσκευής εδώ και 15 μέρες περίπου και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από αυτά που προσφέρει και σε καταπληκτική τιμή. Αυτό που δε μου αρέσει είναι η πολύ αργή απόκριση της κάμερας και η σχετικά κακή λήψη WiFi. Google Keyboard βάλατε ? Μου το εμφανίζει μη διαθέσιμο στη χώρα μας... Αν μπεις στο playstore θα βρεις ότι χρειάζεσαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TommieGr Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Καλημερα σε ολους στο Forum. Ειμαι κατοχος του Newman N2 απο 18/01/2013. Μολις το ειχα παρει πατησα να κανει update και γυρισανε ολα στα κινεζικα, χωρις google play, χωρις τπτ. Με λιγο ψαξιμο τοτε και μεσα στα νευρα με τον εαυτο μου καταφερα και το "εφτιαξα" ξανα με google play και ελληνικο μενου. Μετα απο 6 μηνες ( χθες ) δοκιμασα να μπω Ιντερνετ μεσο Cosmote 35 συμβολαίου που εχω αλλα δεν μπορεσα να βγαλω καμια ακρη. Αν καποιος μπορει να βοηθησει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6600POWER Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 ΚΑΛΗΜΈΡΑ φιλε TommieGr, βαλε τα settings για cosmote που θα βρείς σε προηγούμενα post καιολα θα δουλεύουν ρολόϊ. έχει λίγο μανούρα το εργαλείο μας αλλά άπαξ και το στρώσεις τρέχει σφεντόνα! ;) Παράθεση ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΣ... ΤΡΕΧΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...:lol: Xiaomi Redmi Note 3 PRO (και γουστάρωωωωω!!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TommieGr Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 FRANKY Eλα, πηγαινε ρυθμισεις και βαλε αυτα εδω! 01) Πατήστε το πλήκτρο [Εφαρμογές] και επιλέξτε [Ρυθμίσεις]. 02) Επιλέξτε [Ασύρματα δίκτυα]> [Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας]> [Ονόματα σημείου πρόσβασης]. 03) Πατήστε το πλήκτρο [Επιλογές] και επιλέξτε [Νέο APN]. Εισάγετε τις ακόλουθες πληροφορίες: Όνομα : COSMOTE WIRELESS INTERNET (COSMOTE ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ) APN : internet Διακομιστής μεσολάβησης : Παράβλεψη Θύρα : Παράβλεψη Όνομα χρήστη : αφηστε κενο Κωδικός πρόσβασης : αφηστε κενο Παράβλεψη από [Διακομιστή] εως [MMS Θύρα] . MCC : 202 MNC : 01 Τύπος Ελέγχου ταυτότητος : PAP Τύπος APN : διαδίκτυο αφού το αποθηκεύσω, κάνω reboot και όταν ξανά πάω στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει τπτ εκεί ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 4.1-16 v-sync on, i9300 in market , some apps and tweaks update, new google gallery, etc - http://yadi.sk/d/ztd1IdKq6SE22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TommieGr Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 αφού το αποθηκεύσω, κάνω reboot και όταν ξανά πάω στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει τπτ εκεί ... κατάφερα τελικά να μένουν οι ρυθμίσεις, αλλά πάλι δεν μπαίνει Internet. κάποια βοήθεια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Xenius9 ROM based on N2 4.1_18 https://disk.yandex.com/public/?hash=swwHKlFH7nF%2BKaEU2zcWpE2L1XeESwokrMzX2m5wsRM%3D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 official miui rom for newman n2 http://www.miui.com/getrom.php?r=42 http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1812665548&uk=3791923799/3.7.26/miui_n2_3.7.26_nhx803lw48_4.1.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iperkinitikos1 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 καλημέρα, Την έχει δοκιμάσει κανείς; ΄ Υποστηρίζει Ελληνικά; Λειτουργούν όλα καλά; ¨εχει πάνω κινέζικες εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6600POWER Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Ολα καλά εκτος gps και συγχρονισμου flash με την καμερα απο την στιγμη που εκανα upgrade σε 4.1... κατα τα αλλα αν το "βασανισεις" λιγο ολα δουλευουν μια χαρα+ Παράθεση ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΣ... ΤΡΕΧΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...:lol: Xiaomi Redmi Note 3 PRO (και γουστάρωωωωω!!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikdimster Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Εγω εχω προβλιμα με το φορτιζμα τις μπαταριας μολλης παει στο 100% πεφτει παλει στο 0% και κανει κικλο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_pap Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω τα μέλη που έχουν το τηλέφωνο σχετικά με το GPS τα παρακάτω: Θέλει πολύ χρόνο για να κλειδώσει σήμα μέσα σε αυτοκίνητο ενώ κινείται; (με ενεργοποιημένο το AGPS) Όταν κλειδώσει η πλοήγηση είναι ακριβής και απροβλημάτιστη; Επίσης είστε ευχαριστημένοι με την ποιότητα των φωτογραφιών που βγάζει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Κώστας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6600POWER Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Σε μενα ειχε τα θεματακια του αλλα μολις μπηκε το faster gps λυθηκαν ολα! Κλειδωμα δορυφορου σε λιγοτερο απο 10sec ;) Παράθεση ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΣ... ΤΡΕΧΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...:lol: Xiaomi Redmi Note 3 PRO (και γουστάρωωωωω!!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Επίσης είστε ευχαριστημένοι με την ποιότητα των φωτογραφιών που βγάζει; Κώστας. Η κάμερα το N2 είναι πολύ ανώτερη των zopo με καλύτερο αισθητήρα φωτός. Βγάζεις βραδινές φωτογραφίες χωρίς φλας. Και με περισσότερες λεπτομέρειες στη μεγέθυνση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis6 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Καλησπερα σε ολο το φορουμ. Εχω το κινεζικο Newman N2 και μετα απο καποιες προσπαθειες αναβαθμισης το κινητο πλεον ειναι νεκρο... :( Δεν ανταποκρινεται σε τπτ και σε κανενα συνδιασμο κουμπιων(και με μπαταρια μεσα-εξω και γενικα προσπαθησα πολλα). Ουτε το διαβαζει πλεον το λαπτοπ μου.. Μονο οταν το βαζω στο ρευμα αναβει το led του. Το κινητο το ειχα κανει root και πηγα να εγκαταστησω CWM και εκει εγινε η πατατα και εκλεισε το κιν κ δεν ξανανοιξε... Τι αλλο να κανω??Εχει κανεις καμια ιδεα πως να το επαναφερω?? Η εστω καποιο ελληνικο καταστημα που να μπορει να το επαναφερει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Το στέλνεις πίσω! Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι, έχει καταστραφεί ο bootloader. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis6 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Με usb jig υπαρχει περιπτωση να ανοιξει σε dl mode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 όχι δυστυχώς :( Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts