dimtsag Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Και επισης δεν γινεται με Windows 8 λειτουργικο...Οταν παταω το flash.bat δεν βρισκει την συσκευη.... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Ξαναπερασε τους drivers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Στην διαχειριση συσκευων βλεπει μια με Android 1.0 αλλα οταν παω να κανω ενημερωση απο τον φακελο που εχω τους drivers για x64 συστημα λεει πως δεν βρισκει τιποτα.Θα δοκιμασω αργοτερα σε Win7 να ξεμπερδευεω... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6600POWER Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 με την συμβατότητα με κάποιες εφαρμογές (βλ. foursquare) τι παίζει με την αναβάθμιση...? Παράθεση ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΣ... ΤΡΕΧΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...:lol: Xiaomi Redmi Note 3 PRO (και γουστάρωωωωω!!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 με την συμβατότητα με κάποιες εφαρμογές (βλ. foursquare) τι παίζει με την αναβάθμιση...? Δουλευουν μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 (edited) http://vondroid.com/threads/newmans-official-leaked-n2-4-1-firmware-by-xenius9.9358/#.UX8Wlr0nh8E 4.1 -gapps lite -busybox -i9300 tweak -other tweaks -swap memory card -apn auto settings -no china soft -lock max freq to 1000000 (see soft/etc/init.d/001pegasus file string echo "1000000" > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_max_freq for custom settings or disbling ) http://vondroid.com/resources/newmans-official-leaked-n2-4-1-firmware-by-xenius9.183/download?version=209 δοκιμασμενη παιζει πολυ καλα και δε θελει το παραμικρο πειραγμα τα χει ολα Edited May 1, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
davarisx13 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Μπορεις να γραψεις λιγο πιο αναλυτικα πως ακριβως φλασαρες την νεα ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 (edited) - βαζεις αυτο http://vondroid.com/threads/clockworkmod-recovery.5157/#.UYI2q70nh8E - περνας το zip της ρομ http://vondroid.com/threads/newmans-official-leaked-n2-4-1-firmware-by-xenius9.9358/#.UYI2-r0nh8F στην sd - ξεκινας σε recovery με power + vol up - wipe dalvik, cache, data - install zip from sd card done και εχεις τα παντα ετοιμα (το βλεπει ως samsung galaxy s3, εχει google apps) Edited May 2, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
davarisx13 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Την περασα και ολα κομπλε.σε υπερ ευχαριστω. Φαινεται να ειναι η καλυτερη ρομ για να δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Όσοι βάλατε την 4.1, πείτε μας πως πάει από ταχύτητα και μπαταρία. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
davarisx13 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 (edited) Μεχρι στιγμης δεν εχω βρει κατι αρνητικο πανω της. Ειναι σταθεροτατη χωρις crash,απο μπαταρια μεχρι στιγμης βλεπω μεγαλη διαφορα προς το καλυτερο σε αυτονομια. Εχει προγραμμα που ρυθμιζεις την συχνοτητα του επεξεργαστη και τον εχω στο 1ghz. Με τον επεξεργαστη στο φουλ στο Antutu μου εβγαλε 15.600 σχεδον. Επισης ρυθμιζει αυτοματα την συνδεση στο ιντερνετ χωρις να χρειαζεται να περνας εσυ ρυθμισεις. μεχρι στιγμης πληρως ευχαριστημενος. Edited May 4, 2013 by davarisx13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpiafro Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Μεχρι στιγμης δεν εχω βρει κατι αρνητικο πανω της. Ειναι σταθεροτατη χωρις crash,απο μπαταρια μεχρι στιγμης βλεπω μεγαλη διαφορα προς το καλυτερο σε αυτονομια. Εχει προγραμμα που ρυθμιζεις την συχνοτητα του επεξεργαστη και τον εχω στο 1ghz. Με τον επεξεργαστη στο φουλ στο Antutu μου εβγαλε 15.600 σχεδον. Επισης ρυθμιζει αυτοματα την συνδεση στο ιντερνετ χωρις να χρειαζεται να περνας εσυ ρυθμισεις. μεχρι στιγμης πληρως ευχαριστημενος. Φίλε Davarisx, μιας και το ... έκανες το φλασάκι, δεν γράφεις και κανένα οδηγό (πλήρη και βήμα-βήμα) και γιο μας τους αδαής.!! Επι τη ευκαιρία να σε ρωτήσω κιόλας. (πιθανά να προλάβω και άλλους). Εχει να κάνει τι firmware φοράει το τηλέφωνο (εμένα πχ έχει 00.23)?. Πρέπει να γίνει κάτι πάνω σε αυτό.?? Μετά το -επιτυχές- τέλος της διαδικασίας το firmware παραμένει το ίδιο.?? Μπορεί μετά να γίνει firmware update.??. Και μιας και φαίνεσαι expert σε αυτά, μπορείς να πείς αν με το νέο 4.1.1 μπορείς να κάνεις και βιντεοκλήσεις, γιατί με το 4.0.3 που "φοράμε" νομίζω δεν μπορείς Ευχαριστώ για την... υπομονή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
davarisx13 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Φίλε Davarisx, μιας και το ... έκανες το φλασάκι, δεν γράφεις και κανένα οδηγό (πλήρη και βήμα-βήμα) και γιο μας τους αδαής.!! Επι τη ευκαιρία να σε ρωτήσω κιόλας. (πιθανά να προλάβω και άλλους). Εχει να κάνει τι firmware φοράει το τηλέφωνο (εμένα πχ έχει 00.23)?. Πρέπει να γίνει κάτι πάνω σε αυτό.?? Μετά το -επιτυχές- τέλος της διαδικασίας το firmware παραμένει το ίδιο.?? Μπορεί μετά να γίνει firmware update.??. Και μιας και φαίνεσαι expert σε αυτά, μπορείς να πείς αν με το νέο 4.1.1 μπορείς να κάνεις και βιντεοκλήσεις, γιατί με το 4.0.3 που "φοράμε" νομίζω δεν μπορείς Ευχαριστώ για την... υπομονή σου. Φιλε μου και εγω δεν ξερω πολλα.εκανα οτι εγραψε ο αλλος φιλος στο ποστ 408 3 ποστ πιο πανω δυλαδη. Ακομα το δοκιμαζω και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Τωρα ενα διημερο δοκμαζω την 4.1.1.Πρωτα την επισημη και μετα την NewNGS4 4.1.1 επισης.Και στις δυο εχω το ιδιο ακριβως προβλημα.Καποιες εφαρμογες ενω κατεβαινουν κανονικα απο το play store δεν εγκαθιστανται ποτε.Φαινεται πανω στην γραμμη εργασιων το βελακι οτι γινεται κατεβασμα/εγκατασταση αλλα δεν ολοκληρωνεται ποτε.Tapatalk,tuneinradio pro πχ.Εχει συμβει και σε αλλον; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6600POWER Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Ακολουθώντας τις οδηγίες του akaloith παραπάνω όλα δούλεψαν ρολοϊ. Η μπαταρία εχει αισθητά μεγαλύτερη δθάρκεια, το bluetooth δουλεύει άψογα και όλες οι εφαρμογές μπήκαν και δουλεύουν σαν γάντι... στο antutu όμως τα πράγματα μαύρισαν... απο 15.900+ βρέθηκα με κάτω του 9000... τι να πώ...;; καμία λογική εξήγηση κανείς;; Παράθεση ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΣ... ΤΡΕΧΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...:lol: Xiaomi Redmi Note 3 PRO (και γουστάρωωωωω!!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Τωρα ενα διημερο δοκμαζω την 4.1.1.Πρωτα την επισημη και μετα την NewNGS4 4.1.1 επισης.Και στις δυο εχω το ιδιο ακριβως προβλημα.Καποιες εφαρμογες ενω κατεβαινουν κανονικα απο το play store δεν εγκαθιστανται ποτε.Φαινεται πανω στην γραμμη εργασιων το βελακι οτι γινεται κατεβασμα/εγκατασταση αλλα δεν ολοκληρωνεται ποτε.Tapatalk,tuneinradio pro πχ.Εχει συμβει και σε αλλον; Παιδια κανεις που να του παρουσιαζει αυτο το θεμα με τις εφαρμογες;Ειμαι σε σημειο να του περασω ξανα την 4.0.3 να ξεμπερδευω πλεον.Αφηστε που ηταν να το δωσω σημερα και ευτυχως δεν εκατσε γιατι θα ειχα θεμα με τον ανθρωπο και με το δικιο του... Και επισης οταν με τα πολλα μια εφαρμογη καταφερνει να εγκατασταθει και βαλω το widget στην οθονη,μετα απο λιγο ως δια μαγειας εξαφανιζεται...Και το widget αλλα και η εφαρμογη απο το μενου.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 - βαζεις αυτο http://vondroid.com/threads/clockworkmod-recovery.5157/#.UYI2q70nh8E - περνας το zip της ρομ http://vondroid.com/threads/newmans-official-leaked-n2-4-1-firmware-by-xenius9.9358/#.UYI2-r0nh8F στην sd - ξεκινας σε recovery με power + vol up - wipe dalvik, cache, data - install zip from sd card done και εχεις τα παντα ετοιμα (το βλεπει ως samsung galaxy s3, εχει google apps) μπαινουν ολες οι εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Αντωνη τη συγκεκριμενη ρομ την εχω δοκιμασει πριν ανεβασεις τις οδηγιες.Ειχα ηδη cwm και απλα μετεφερα το zip στην καρτα μνημης και απο εκει μετα εγκατασταση.Δεν εχω θεμα συμβατοτητας με τις εφαρμογες.Δεν ειπα κατι τετοιο.(Το κινητο αλλωστε φαινεται για S3)Ανεφερα οτι ενω πατουσα εγκατασταση απο το play store ,η εφαρμογη κατεβαινε και αντι να εγκατασταθει στην συσκευη ,μου ξαναεβγαζε στο store επιλογη εγκαταστασης..Ξανα..Κατι δηλαδη σαν bootloop αλλα στο playstore..(play-loop;;;:p).Και επισης ακομα κι αν γινοταν κανονικα εγκατασταση ,στο μενου των εφαρμογων δεν μου βγαζει το εικονιδιο της εφαρμογης αλλα το path του αρχειου πχ com.aurorasoftworks.quadrant αντι για το QUADRANT.'Η εξαφανιζοταν η εφαρμογη...Και οχι ολες.Quadrant ,Antutu , tapatalk 2 , tunein radio,3D Mark για αρχη.Ελπιζω να το εξηγησα καλυτερα αυτη τη φορα..!! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 τοτε ξαναβαλτη με wipes κτλ δουλειυει μια χαρα κατι δεν εκατσε καλα η εκανες καποιο λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Με τοσα wipe που εκανα το τριημερο στο κινητο απορω πως δειχνει σωστα μεγεθη σε μνημες εσωτερικες/εξωτερικες....:lol:Πανω απο 10 φορες εχω προσπαθησει να την περασω.(Οχι μονο αυτη αλλα οποιαδηποτε 4.1.1 εχει στο Vondroid).Με 4.0.3 δεν ειχα τετοιο προβλημα.Επισης το αλλο που συμβαινει αλλα δεν το ανεφερα ειναι οτι οταν boot-αρει το Ν2 η 1η οθονη ειναι το Logo της Newman και η 2η την ανεβαζω για να την δειτε. [ATTACH]32283[/ATTACH] Δεν θυμαμαι με 4.0.3 να την εβγαζε. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 αυτο το χουν ολοι δεν αποτελει θεμα τα αλλα κατι εχει μπλεχτει καθαρισε play store, google services ktl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Θα δοκιμασω δυο ρομ ακομα.Μια με 4.0.3 και μια αλλη 4.1.1.Να δω τελικα τι γινεται.Δεν μπορει να συμβαινει μονο σε εμενα αυτο.Αν ηταν θεμα της ρομ θα το ειχαν κι αλλοι αυτο το προβλημα.Δοκιμαζω και επανερχομαι. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 με τη καθε ρομ το βλεπει ως διαφορετικη συσκευη galaxy, newman κτλ την ιδια συσκευη ισως αυτο εχει μπλεξει το Playstore ψαξε τις συσκευες του κατηργησε οσες δε χρησιμοποιεις καθαρισε Playstore, google services κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icebox Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 έως τώρα με την 4.1 official beta είμαι μια χαρά. ενώ με την 4.0.3 δεν μπορούσα να βάλω πολλές εφαρμογές όπως NikeRun, Vodafone app, Paypal κ.α. τώρα όλα μπαίνουν κανονικά. Για τις εφαρμογές που δεν μπορείς να βάλεις δεν μπόρεσα να τις δοκιμάσω γιατί ήταν επί πληρωμή. Από μπαταρία όντως είναι καλύτερα τα πράγματα . Στο antutu μια χαρά και εκεί, από 15300+. Αυτό για την οθόνη με τις γραμμές , όντως το βγάζει σε όλους ( την πρώτη φορά που το είδα απλά χέστηκα απάνω μου , νόμιζα ότι χάλασε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Μόλις βγήκε η επίσημη έκδοση 4.1.Έχει γονατίσει ο server τους,5 φορές μου σταμάτησε.Μόλις την κατεβάσω ,θα την κάνω upload στο vondroid. Υπομονή... Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts