nikpapakos Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Στράτο φαίνεται πως έχουμε ένα πολύ σημαντικό update από την Samsung και αφορά το bug του exynow και πιθανότατα αναφέρουν και για fix of sudden death issue... πρόκειται να έχουμε κάποιο update και σε pulse? Παράθεση noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Στράτο φαίνεται πως έχουμε ένα πολύ σημαντικό update από την Samsung και αφορά το bug του exynow και πιθανότατα αναφέρουν και για fix of sudden death issue... πρόκειται να έχουμε κάποιο update και σε pulse? Κάτι λέω να ετοιμάσω :) To δεύτερο όμως που αναφέρεις να μη το σχολιάσω καλύτερα :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kroumel Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 (edited) Έχω εγκατεστημένη την Pulse ROM 3.1, για να περάσω την 3.2 πιες ενέργειες πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ! Edited January 4, 2013 by kroumel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Έχω εγκατεστημένη την Pulse ROM 3.1, για να περάσω την 3.2 πιες ενέργειες πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ! Την εγκαθιστάς από πάνω.Μόνο που καλύτερα να κάνεις υπομονή μια μέρα.... Θα περάσεις αύριο με τον ίδιο τρόπο την 3.3 :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Την εγκαθιστάς από πάνω.Μόνο που καλύτερα να κάνεις υπομονή μια μέρα.... Θα περάσεις αύριο με τον ίδιο τρόπο την 3.3 :) Στράτο, σε ποιά έκδοση θα βασίζεται η 3.3???? (ανυπομονώ) Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 (edited) *NEA* PULSE ROM - 3.3 - XXELLA Android 4.1.2 H ROM βασίζεται στο firmware XXELLA της Samsung. Rooted, zipaligned, deodexed. Credits dsixda Modem XXELLA Kernel Samsung 3.0.31-742798 Τι έχει προστεθεί/διαφοροποιηθεί: 1. ΝΕΟ Accuweather διάφανο. To (κάποια εικονίδια και ρυθμίσεις είναι παρμένα από τον Κουκλάκις) 2. Sms με 200 παραλήπτες και μετατροπή των sms σε mms μετά από 200. 3. Κανονικό κουδούνισμα και όχι βαθμιαίο 4. Ελληνικό index στις επαφές. 5. Μοd με ένδειξη εικονιδίων μπαταρίας ανά 1% (θα πρέπει όμως να εγκαταστήσετε κάποιο σετ της αρεσκείας σας) 6. Εγγραφή φωνητικών κλήσεων. 7. Multiview - Credits criscan 8. Exit button στον stock browser. 9. Υποστήριξη init.d 10. 3 τρόποι επανεκκίνησης από το πλήκτρο power 11. ΝΕΟ cwm touch recovery 6.0.2.7 με υποστήριξη exFat από τον Phil3759 Υπάρχει επίσης 23 toggles status bar με ελληνική μετάφραση από μένα (υπάρχει προαιρετικό αρχείο εγκατάστασης στα Patches-Mods) Και φυσικά όλα τα features του 4.1.2 firmware Προστέθηκαν επίσης: 23 status bar toggles για Pulse 3.3 Status bar με 100% διαφάνεια ΜΟΝΟ για Pulse 3.3 ME 23 toggles mod Ενημερώθηκε το αρχικό θέμα :) Edited January 4, 2013 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Τι διαφορες εχει Στρατο απο την 3.2; Οπως και να χει ευχαριστουμε. Μας εχεις κανει μαγκες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 (edited) Στράτο, Κατεβάζω τώρα !!! Ευχαριστούμε. Τρείς ερωτήσεις. Kάτα την προσωπική σου άποψη, 1. Nα βάλω τον Yank kernel στην ROM σου? Είχα καλή εμπειρία. Το θεωρείς οκ ή να μείνω με stock? 2. Βλέπεις ουσιαστικές διαφορές από την XXELKC? 3. Να βάλω και τον XXELLA bootloader να τα έχω όλα XXELLA ή δεν υπάρχει λόγος? Ευαχριστώ Edited January 4, 2013 by STELSTEL Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Ναι υπάρχουν κάποιες διαφορές, που είναι θέμα άποψης αν είναι ή όχι ουσιαστικές, αλλά η πιο ουσιαστική είναι αυτή που ανέφερες (bootloader). Κι όπως ξέρεις εγώ τουλάχιστον δε βγάζω ρομ για ψύλλου πήδημα :) Δεν έχω δοκιμάσει τον Υank και δεν έχω άποψη. Ξέχασα να αναφέρω ότι η ρομ θα σας φλασάρει το νέο (λίγων ωρών!) cwm recovery του Phil :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το βράδυ ή αύριο θα επανέλθω με εντυπώσεις :) Τέλος, να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις (λίγο off topic.....) σε αυτόν τον kernel αναφέρεται η έκδοση Kernel Samsung 3.0.31 ενώ σε διάφορους custom kernels αναφέρεται 3.0.57 Μήπως ξέρεις πως προκύπτουν αυτές οι διαφορές? Βγαίνει πρώτα ο Linux kernel και μετά πάει η Samsung και "στήνει" τον kernel της πάνω εκεί? Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το βράδυ ή αύριο θα επανέλθω με εντυπώσεις :) Τέλος, να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις (λίγο off topic.....) σε αυτόν τον kernel αναφέρεται η έκδοση Kernel Samsung 3.0.31 ενώ σε διάφορους custom kernels αναφέρεται 3.0.57 Μήπως ξέρεις πως προκύπτουν αυτές οι διαφορές? Βγαίνει πρώτα ο Linux kernel και μετά πάει η Samsung και "στήνει" τον kernel της πάνω εκεί? Πρώτα βγαίνουν από την google :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 (edited) Πρώτα βγαίνουν από την google :) Arigatō :) Τέλος, αν θες να το σκεφτείς στο μέλλον για την ROM σου, υπάρχει αυτό εδώ το απλό tool το οποίο φαίνεται να κάνει δουλειά και χωρίς αρνητικές επιπτώσεις στην μπαταρία ή συνολικά στο τηλέφωνο. Προσωπικά έχω φλασάρει το V6 από CWM (όχι το apk, είναι outdated) και έχω μείνει ικανοποιημένος. Just FYI για να το δοκιμάσεις αν θες ώστε να έχεις προσωπική άποψη. more info Edited January 4, 2013 by STELSTEL Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 (edited) την κατεβαζω και εγω να την δοκιμασω...αν και ημουν ικανοποιημενος με την αγγλικη θα βαλω και την custom..το εκανα ρουτ πριν με CFroot και μου βγαζει σφγαλμα οταν συνδεω το κιν στον υπολογιστη "hardware Id Missing windows cannot identify the device plugged into the samsung mobile usb composite device" Edit : ΓΤ δεν ανεβαζεις τις ρομ σε torrent site?θα την κανουμε ολοι μετα seed να την κατεβαζουμε σφαιρα οταν δεν δουλευει το rapid..το deposit κατεβαζει με 150 Edited January 4, 2013 by kampamarou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Στρατο ενημερωσε και τον τιτλο. Κατεβαζω κι εγω τωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Arigatō :) Τέλος, αν θες να το σκεφτείς στο μέλλον για την ROM σου, υπάρχει αυτό εδώ το απλό tool το οποίο φαίνεται να κάνει δουλειά και χωρίς αρνητικές επιπτώσεις στην μπαταρία ή συνολικά στο τηλέφωνο. Προσωπικά έχω φλασάρει το V6 από CWM (όχι το apk, είναι outdated) και έχω μείνει ικανοποιημένος. Just FYI για να το δοκιμάσεις αν θες ώστε να έχεις προσωπική άποψη. more info To είχα ξαναδεί παλιότερα λίγο επιδερμικά και δε μου πολυγέμιζε το μάτι.Θα το ξανακοιτάξω. την κατεβαζω και εγω να την δοκιμασω...αν και ημουν ικανοποιημενος με την αγγλικη θα βαλω και την custom..το εκανα ρουτ πριν με CFroot και μου βγαζει σφγαλμα οταν συνδεω το κιν στον υπολογιστη "hardware Id Missing windows cannot identify the device plugged into the samsung mobile usb composite device" Edit : ΓΤ δεν ανεβαζεις τις ρομ σε torrent site?θα την κανουμε ολοι μετα seed να την κατεβαζουμε σφαιρα οταν δεν δουλευει το rapid..το deposit κατεβαζει με 150 Βγάλε από τις επιλογές προγραμματιστή τον εντοπισμό σφαλμάτων USB. Aν δε δουλέψει δοκίμασε να απεγκαταστήσεις τους drivers από τη διαχείρηση συσκευών του Η/Υ και να τους ξαναεγκαταστησεις. Έχω κάποιο "πρόβλημα" με τα torrent Στρατο ενημερωσε και τον τιτλο. Κατεβαζω κι εγω τωρα! Είναι bug του... forum και μόνο moderators μπορούν να τον αλλάξουν. Στέλνω pm κάθε φορά :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 To Rapidshare link δεν δουλεύει πλέον (File owner's public traffic exhausted) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Στρατο κατεβασα την ρομ απο Deposit και τωρα που παω να κατεβασω το μοντ για τα 23 toggles βγαζει προβλημα το rapidshare. Συγκεκριμενα γραφει: Download not available File owner's public traffic exhausted. (da3c7b74) Δεν το ανεβαζεις κι αλλου γιατι κατι παιζει με το rapidshare σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 (edited) To Rapidshare link δεν δουλεύει πλέον (File owner's public traffic exhausted) Ήπιε και το σημερινό traffic :D Mας έσκισε με το καθημερινό όριο το rapidshare... Το ανεβάζω και στο 4shared όμως *Έβαλα mirror links για τα mods Edited January 4, 2013 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Arigatō :) Τέλος, αν θες να το σκεφτείς στο μέλλον για την ROM σου, υπάρχει αυτό εδώ το απλό tool το οποίο φαίνεται να κάνει δουλειά και χωρίς αρνητικές επιπτώσεις στην μπαταρία ή συνολικά στο τηλέφωνο. Προσωπικά έχω φλασάρει το V6 από CWM (όχι το apk, είναι outdated) και έχω μείνει ικανοποιημένος. Just FYI για να το δοκιμάσεις αν θες ώστε να έχεις προσωπική άποψη. more infoΦαίνεται ενδιαφέρον. Να ρωτήσω κάτι: 1. Υπάρχει νεότερη έκδοση από την 1.0 alpha 6? 2. Χρειάζεται να φλασάρουμε υποχρεωτικά και τα 2 άλλα .zip εκτός του .apk? (αν κατάλαβα καλά, δεν χρειάζονται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Στο extended power menu ολα τα λεφτα το Odin mode! :lol: Στρατο εβαλα το μοντ για transparent notification bar και μου εξαφανισε τελειως την μπαρα.Φυσικα κατεβασα αυτο για την 3.3. Το αλλο μοντ για την μπαρα λειτουργει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Στο extended power menu ολα τα λεφτα το Odin mode! :lol: Στρατο εβαλα το μοντ για transparent notification bar και μου εξαφανισε τελειως την μπαρα.Φυσικα κατεβασα αυτο για την 3.3. Το αλλο μοντ για την μπαρα λειτουργει κανονικα. Κάνε wipe cache και dalvik και ξανακοίτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Εκανα ρε συ...Και πριν και αφου εβαλα το μοντ. Οκ θα ξαναπροσπαθησω μπας και...Μηχανηματα του διαολου! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Εκανα ρε συ...Και πριν και αφου εβαλα το μοντ. Οκ θα ξαναπροσπαθησω μπας και...Μηχανηματα του διαολου! :lol: Από ποιο λινκ το κατέβασες να τσεκάρω μήπως δεν ανέβηκε σωστά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Το ξανακανα τωρα αλλα τζιφος. Απο το 4shared Στρατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Το Accuweather widget δουλεύει μόνο με τον stock launcher? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts