panosfx Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Οπως και να χει καλυτερα ειναι μια καθαρη εγκατασταση. Βεβαια οταν κατι λεει ο Στρατος να τον εμπιστευεσαι.Μονο οταν δεν ξερει δεν απανταει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Απλά φοβάμαι μη πάει πάλι κάτι στραβά , καθώς τις τελευταίες μέρες δε πάει τίποτα σωστά . Προχώρα και μη φοβού.Αν είναι κιόλας στο cwm το πρόβλημα σου, θα ησυχάσεις επιτέλους. Βάλτο και κάνε τα 2 wipes. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Προχώρα και μη φοβού.Αν είναι κιόλας στο cwm το πρόβλημα σου, θα ησυχάσεις επιτέλους. Βάλτο και κάνε τα 2 wipes. Εγώ παρατηρώ το εξής , αυτή τη στιγμή φοράω XXELKC και βρήκα αυτό http://www.mediafire.com/?n6q5xben8s4g8ke για download για το 6.0.2.3 και install μέσω recovery αλλά αυτό πρέπει να είναι για XXLSJ τι γίνεται τώρα ? Να υπογραμμίσω το εξής , βρήκα νεότερο θέμα για αυτό που μου πρότεινες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1877270 και επίσης πως τα νήματα του παιδιού είναι αρκετά μπερδεμένα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Γιατί απλά δε πατάς το λινκ που σου έδωσα; Αυτά που βάζεις εσύ είναι για το S2.Έδωσα εγώ κανένα τέτοιο; Πάρτο: http://www.mediafire.com/file/etss8kgb9kwko4h/philz_touch_3.81-i9300.zip Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Αυτό έχω κατεβάσει μάλλον λάθος link έδωσα πιο πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Αυτό έχω κατεβάσει μάλλον λάθος link έδωσα πιο πάνω Ε βάλτο και δοκίμασε. Με κάποια cwm (και όχι σε όλες τις συσκευές-περίεργο) δε δουλεύουν σωστά ούτε τα wipes, ούτε οι εγκαταστάσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Πέρασα τη ρομ με full wipe αφού είχα εγκαταστήσει το νέο CWM και όλα πήγαν τέλεια , το πρόβλημα μου το δημιουργεί αυτό : 23 status bar toggles για Pulse 3.1 MIRROR LINK , που το πέρασα αφού δοκίμασα τη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Πέρασα τη ρομ με full wipe αφού είχα εγκαταστήσει το νέο CWM και όλα πήγαν τέλεια , το πρόβλημα μου το δημιουργεί αυτό : 23 status bar toggles για Pulse 3.1 MIRROR LINK , που το πέρασα αφού δοκίμασα τη ρομ Μετά την εγκατάσταση του Mod κάνε πάλι wipe dalvik Πες μου όλα τα mods που έχεις εγκαταστήσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Μετά την εγκατάσταση του Mod κάνε πάλι wipe dalvik Πες μου όλα τα mods που έχεις εγκαταστήσει. Έκανα τα 2 wipe μετά την εγκατάσταση του MOD , αλλά τίποτα . Με το που κάνω επανεκκίνηση μου βγάζει μήνυμα system UI unfortunetly stopped και χάνεται η μπάρα ειδοποιήσεων . Δεν έχω περάσει κανένα άλλο MOD εκτός του δικού σου καθώς πρώτα δοκιμάζω ότι περνάω και μετά περνάω κάτι ακόμα . Κοίταζα αυτά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995320 αλλά είπαμε η γκανταμιά μου είναι απίστευτη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Έκανα τα 2 wipe μετά την εγκατάσταση του MOD , αλλά τίποτα . Με το που κάνω επανεκκίνηση μου βγάζει μήνυμα system UI unfortunetly stopped και χάνεται η μπάρα ειδοποιήσεων . Δεν έχω περάσει κανένα άλλο MOD εκτός του δικού σου καθώς πρώτα δοκιμάζω ότι περνάω και μετά περνάω κάτι ακόμα . Κοίταζα αυτά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995320 αλλά είπαμε η γκανταμιά μου είναι απίστευτη . Μόλις πριν λίγο το ξαναπέρασα κανονικά. Δε δοκιμάζεις να το ξανακατεβάσεις μήπως δε κατέβηκε σωστά το αρχείο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Μόλις πριν λίγο το ξαναπέρασα κανονικά. Δε δοκιμάζεις να το ξανακατεβάσεις μήπως δε κατέβηκε σωστά το αρχείο; Σε ευχαριστώ Στράτο πραγματικά που ασχολήθηκες μαζί μ και με το πρόβλημα που είχα Χριστουγεννιάτικα , το ξανά κατέβασα και όλα οκ . Πραγματικά σε ευχαριστώ . Αν μπορείς πες μου ποια από αυτά είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσω με τη ρομ σου . http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995320 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Σε ευχαριστώ Στράτο πραγματικά που ασχολήθηκες μαζί μ και με το πρόβλημα που είχα Χριστουγεννιάτικα , το ξανά κατέβασα και όλα οκ . Πραγματικά σε ευχαριστώ . Αν μπορείς πες μου ποια από αυτά είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσω με τη ρομ σου . http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995320 Δε τα έχω δοκιμάσει, αλλά έχω εμπιστοσύνη στον raubkatze. Ποιο σε ενδιαφέρει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Δε τα έχω δοκιμάσει, αλλά έχω εμπιστοσύνη στον raubkatze. Ποιο σε ενδιαφέρει; Red Notification Statusbar text and buttons Stock Red Lockscreen Clock Red center clock Red Signal Meters and status icons Honeycomb Grey battery Homescreen 75% transparent Statusbar Red Close Button Red Brightness Slider and Checkbox Αυτά τα λίγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Red Notification Statusbar text and buttons Stock Red Lockscreen Clock Red center clock Red Signal Meters and status icons Honeycomb Grey battery Homescreen 75% transparent Statusbar Red Close Button Red Brightness Slider and Checkbox Αυτά τα λίγα Βάλε πρώτα το mod του και μετά όποιο θέμα θες. Κάποια που αναφέρεις αναιρούν το ένα το άλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Βάλε πρώτα το mod του και μετά όποιο θέμα θες. Κάποια που αναφέρεις αναιρούν το ένα το άλλο. Σε ευχαριστώ πραγματικά πάρα πολύ για το χρόνο σου και την υπομονή σου . Σου εύχομαι ολόψυχα υγεία ευτυχία και ότι επιθυμείς για το 2013 . Εντυπώσεις σε 2-3 μέρες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 (edited) Σε ευχαριστώ πραγματικά πάρα πολύ για το χρόνο σου και την υπομονή σου . Σου εύχομαι ολόψυχα υγεία ευτυχία και ότι επιθυμείς για το 2013 . Εντυπώσεις σε 2-3 μέρες :) Επίσης και σε σένα. Υγεία ευτυχία και κανένα donate στο χαμόγελο του παιδιού :D Οι λειτουργίες (portrait-landscape) του καινούριου stock launcher που πρόσθεσα στο αρχικό θέμα, ενεργοποιούνται-απενεργοποιούνται κανονικά από την status bar (περιστροφή οθόνης) Edited December 26, 2012 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgag Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σ' όλους μ' ΥΓΕΙΑ πάνω απ΄όλα! Μόλις πέρασα την Pulse ROM v.3.1 και αφού "έστησα" το "S3" μετά από 2 ώρες.................προέκυψε το εξής πρόβλημα: Στην "αρχικη οθόνη" όταν πατάω "Επεξεργασία σελίδας" και πάω να διαγράψω μία από τι 4 "αρχικές μου σελίδες" σέρνοντας τη σελίδα προς τα κάτω στον "κάδο", κολλάει η οθόνη και μετά από λιγά δευτερόλεπτα εμφανίζει το μήνυμα "Αρχική TouchWiz διακόπηκε" και ένα "οκ" από κάτω. Πατώντας το "οκ" γυρνάει στην "πρώτη αρχική σελίδα μου"! Το έχει συναντήσει κανένας άλλος το φαινόμενο αυτό; κι εάν ναι, βρήκε λύση; Ευχαριστώ....!!! Παράθεση Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί... Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σ' όλους μ' ΥΓΕΙΑ πάνω απ΄όλα! Μόλις πέρασα την Pulse ROM v.3.1 και αφού "έστησα" το "S3" μετά από 2 ώρες.................προέκυψε το εξής πρόβλημα: Στην "αρχικη οθόνη" όταν πατάω "Επεξεργασία σελίδας" και πάω να διαγράψω μία από τι 4 "αρχικές μου σελίδες" σέρνοντας τη σελίδα προς τα κάτω στον "κάδο", κολλάει η οθόνη και μετά από λιγά δευτερόλεπτα εμφανίζει το μήνυμα "Αρχική TouchWiz διακόπηκε" και ένα "οκ" από κάτω. Πατώντας το "οκ" γυρνάει στην "πρώτη αρχική σελίδα μου"! Το έχει συναντήσει κανένας άλλος το φαινόμενο αυτό; κι εάν ναι, βρήκε λύση; Ευχαριστώ....!!! Κάνε μια εκκαθάριση των δεδομένων του TW Launcher από τη διαχείρηση εφαρμογών ή από το titanium. Έκανες wipes πριν την εγκατάσταση; Τι άλλα mods έχεις εγκαταστήσει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Σκέφτομαι να "πειραματιστώ" με την Pulse και κάποιους kernels για το θέμα της αυτονομίας. Χρειάζεται πρώτα να περάσουμε κάποιο .zip για "καθαρισμό" πριν την εγκατάσταση του νέου kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Σκέφτομαι να "πειραματιστώ" με την Pulse και κάποιους kernels για το θέμα της αυτονομίας. Χρειάζεται πρώτα να περάσουμε κάποιο .zip για "καθαρισμό" πριν την εγκατάσταση του νέου kernel? Δε χρειάζεται τίποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgag Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Κάνε μια εκκαθάριση των δεδομένων του TW Launcher από τη διαχείρηση εφαρμογών ή από το titanium. Έκανες wipes πριν την εγκατάσταση; Τι άλλα mods έχεις εγκαταστήσει; Εκανα όλα τα wipes δύο φορές κιόλας,δεν έχω βάλει τίποτα εξτρά εκτός απο την rom! Δεν είμαι και τόσο γνώστης του android για να κάνω "εκκαθάριση των δεδομένων του TW Launcher από τη διαχείρηση εφαρμογών ή από το titanium.", Εαν θέλεις δώσε μερικές λεπτομέρειες..., θα τα καταφέρω πιστεύω, δεν είμαι και τελείως άσχετος;) Παράθεση Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί... Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Εκανα όλα τα wipes δύο φορές κιόλας,δεν έχω βάλει τίποτα εξτρά εκτός απο την rom! Δεν είμαι και τόσο γνώστης του android για να κάνω "εκκαθάριση των δεδομένων του TW Launcher από τη διαχείρηση εφαρμογών ή από το titanium.", Εαν θέλεις δώσε μερικές λεπτομέρειες..., θα τα καταφέρω πιστεύω, δεν είμαι και τελείως άσχετος;) Ρυθμίσεις-Διαχειριστής εφαρμογών-ΌΛΑ-Αρχική Touchwiz-Eκκαθάριση δεδομένων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgag Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Ρυθμίσεις-Διαχειριστής εφαρμογών-ΌΛΑ-Αρχική Touchwiz-Eκκαθάριση δεδομένων Το έκανα, έκανα και επανεκκίνηση αλλά δυστυχώς τιποτα, τώρα έχω 7 οθόνες και έχασα και όλη την παραμετροποιηση μου, αλλά μικρό το κακό!Το πρόβλημα παραμενει! Παράθεση Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί... Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Το έκανα, έκανα και επανεκκίνηση αλλά δυστυχώς τιποτα, τώρα έχω 7 οθόνες και έχασα και όλη την παραμετροποιηση μου, αλλά μικρό το κακό!Το πρόβλημα παραμενει! Ναι η εκκαθάριση επαναφέρει τον touchwiz στην αρχική ρύθμιση. Κάνε τώρα τα 2 wipes και βγάλε ότι widget έχεις εγκατεστημένο. Βάλτα μετά ένα ενα, για να δούμε μήπως κάποιο από αυτά σου δημιουργεί το πρόβλημα. *Έχεις επαναφέρει backup του τιτανιουμ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgag Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 (edited) Ναι η εκκαθάριση επαναφέρει τον touchwiz στην αρχική ρύθμιση. Κάνε τώρα τα 2 wipes και βγάλε ότι widget έχεις εγκατεστημένο. Βάλτα μετά ένα ενα, για να δούμε μήπως κάποιο από αυτά σου δημιουργεί το πρόβλημα. *Έχεις επαναφέρει backup του τιτανιουμ; Οχι δεν έχω κάνει επαναφορά backup με titanium! Εκανα απεγκατάσταση ολα τα προγράμματα μου που είχαν widgets αλλά τίποτα! Λογικά οταν έβαλα την rom είχε 7 οθονες και τις εκανα 4! Αρα καποιο πρόγραμμα μου κανει την ζημια; Κάνοντας τα wipe τι θα χάσω; Edited December 27, 2012 by jimgag Παράθεση Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί... Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts