StratosGR Δημοσιεύτηκε October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 30, 2012 (edited) http://imageshack.us/a/img26/7137/94076759769623689305.png PULSE ROM - 3.3 - XXELLA Android 4.1.2 http://imageshack.us/a/img585/750/pulserom.png PULSE ROM 3.3 - XXELLA H ROM βασίζεται στο firmware XXELLA της Samsung. Rooted, zipaligned, deodexed. Credits dsixda Modem XXELLA Kernel Samsung 3.0.31-742798 Τι έχει προστεθεί/διαφοροποιηθεί: 1. ΝΕΟ Accuweather διάφανο. To (κάποια εικονίδια και ρυθμίσεις είναι παρμένα από τον Κουκλάκις) 2. Sms με 200 παραλήπτες και μετατροπή των sms σε mms μετά από 200. 3. Κανονικό κουδούνισμα και όχι βαθμιαίο 4. Ελληνικό index στις επαφές. 5. Μοd με ένδειξη εικονιδίων μπαταρίας ανά 1% (θα πρέπει όμως να εγκαταστήσετε κάποιο σετ της αρεσκείας σας) 6. Εγγραφή φωνητικών κλήσεων. 7. Multiview - Credits criscan 8. Exit button στον stock browser. 9. Υποστήριξη init.d 10. 3 τρόποι επανεκκίνησης από το πλήκτρο power 11. ΝΕΟ cwm touch recovery 6.0.2.7 με υποστήριξη exFat από τον Phil3759 Υπάρχει επίσης 23 toggles status bar με ελληνική μετάφραση από μένα (υπάρχει προαιρετικό αρχείο εγκατάστασης στα Patches-Mods) Και φυσικά όλα τα features του 4.1.2 firmware Η rom είναι καθαρή και ανοιχτή σε οποιαδήποτε mods,themes υπάρχουν για την έκδοση της (XXΕLLA), εκτός από εκείνα που είναι αυστηρά για κάποια συγκεκριμένη rom και πάντα ακολουθώντας τις οδηγίες του δημιουργού. Άρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση να φέρουμε το κινητό στα δικά μας μέτρα. Είναι η καλύτερη επιλογή για την πρώτη μας custom rom, μιας και δε θα μας ξενίσει το περιβάλλον. Αν θέλουμε να περάσουμε κάποιο θέμα, κατά προτίμηση περνάμε VRthemes (αν δε το γράφει στο θέμα, ρωτάμε τον ίδιο το δημιουργό), ώστε τα τυχόν mods που έχουμε εγκαταστησει, να παραμείνουν ανέπαφα. ΠΑΝΤΑ ΦΛΑΣΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ Η εγκατάσταση γίνεται από recovery mode αφού πρώτα το τηλέφωνο μας είναι rooted και έχει εγκατεστημένο το clockwork mod. Οδηγός για root υπάρχει εδώ: Οδηγός για να κάνουμε το τηλέφωνο μας root H ROM δεν είναι full wipe. DOWNLOAD LINKS Πριν ξεκινήσετε την οποιαδήποτε εγκατάσταση, σιγουρευτείτε ότι διαβάσατε της οδηγίες καλά. Αν έχετε την οποιαδήποτε απορία, ψάξτε στο θέμα, μήπως και έχει ξαναγίνει η ίδια ερώτηση και έχει απαντηθεί. Αν έχετε την εντύπωση ότι δε σας απαντώ, αυτό σίγουρα συμβαίνει, επειδή δεν κάνατε ακριβώς αυτό που είπα πριν. Είναι απίστευτα κουραστικό να απαντάς στις ίδιες ερωτήσεις. Όποιος δε συμφωνεί, μπορεί πάντα να μην εγκαταστήσει ή να απεγκαταστήσει τη ρομ. Αν συμφωνείς μπορείς να προχωρήσεις παρακάτω... ROM PULSE 3.3 PULSE ROM 3.3 XXELLA Mirror link Mirror link Παλαιότερες roms PULSE 3.2 PULSE ROM 3.2 XXELKC Mirror link Mirror link Upgrades/Fixes Minor bug fix για την Pulse 3.3 Mirror link Patches-Mods (Εγκατάσταση από recovery mode) 23 status bar toggles για Pulse 3.3. Credits lidroid,wanam (XDA) Mirror link ---------------------------- Status bar με 100% διαφάνεια ΜΟΝΟ για Pulse 3.3 ME 23 toggles mod Mirror link ---------------------------- Status bar με 75% διαφάνεια ΜΟΝΟ για Pulse 3.3 ME 23 toggles mod Mirror link ---------------------------- 23 status bar toggles για Pulse 3.1-3.2. Credits lidroid,wanam Mirror link ---------------------------- Status bar με 100% διαφάνεια ΜΟΝΟ για Pulse 3.1-3.2 ME 23 toggles mod ---------------------------- Big Caller ID - Εμφανίζει μεγάλη τη φωτογραφία του συνομιλητή μας Mirror link ---------------------------- Αφαίρεση των sms από το ιστορικό Mirro link ---------------------------- Status bar με 50% διαφάνεια, ΜΟΝΟ για Pulse 3.0 Full Screen Gallery για την 3.0 από τον ... StratosGR CRT OFF & EXTENDED POWER MENU by CRISCAN Gallery και Camera από το ΝΟΤΕ 2 Gallery από την 4.1.2 Stock browser 4.1.2 με διορθωμένα τα YouTube links Stock launcher με λειτουργία Portrait & Landscape ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ PULSE / Mirror link Πολύ όμορφο τροποποιημένο Accuweather widget (ΔΕΝ είναι διάφανο) -------------------------------- Pulse Stock launcher Mirror Link -------------------------------- Άλλα downloads ADOBE FLASH PLAYER 11.1.for ICS&JB (11.1.115.34) Κατεβάζουμε το apk και το τρέχουμε από το κινητό μας Συνιστώ σε όσους έχουν πάροχο Cosmote, να ΜΗΝ απενεργοποιήσουν το FAST DORMANCY. Για τους υπόλοιπους παρόχους δε γνωρίζω, μιας και δεν έχω sim τους να το ελέγξω. -------------------------------------- Ευχαριστώ πολύ τον Giov87, για τη δημιουργία του γραφικού της ROM και των υπογραφών και επίσης τον panosfx για την υποστήριξη του. Υπογραφές http://imageshack.us/a/img805/4207/70095494159183374857.png http://imageshack.us/a/img802/8417/35878897217658973961.png http://imageshack.us/a/img585/8939/pulseromsignature.png Πως μπορείτε να υποστηρίξετε τη RΟΜ: Απλά υποστηρίξτε το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ! Κάνοντας ένα παιδί χαρούμενο, γίνομαι κι εγώ και αποδίδω καλύτερα. Στείλτε τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ στο 54020.Χρέωση: 2,46 Ευρώ/SMS Άλλοι τρόποι στήριξης του χαμόγελου του παιδιού (χωρίς την προμήθεια των τηλεφωνικών εταιρειών, οπότε ακόμα καλύτερα) υπάρχουν εδώ: ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ Για τους "τεμπέληδες" που δε μπορούν να μπουν στο site, μπορούν να το κάνουν εδώ και τα χρήματα θα μεταφερθούν. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη της ROM και του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. Edited January 15, 2013 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Οσο ειχα το galaxy s2 ηταν η μονη ρομ που μ'αρεσε κι ειχα κρατησει. Μςλιστα μ'αρεσε τοσο πολυ που την ειχα βαλει και υπογραφη.Πρωτη φορα που ειχα βαλει για υπογραφη καποια ρομ. Σου εχω εμπιστοσυνη οποτε το απογευμα που θα σχολασω θα την φορεσω αμεσως. Η αυτονομια της,η σταθεροτητακαι η λιτοτητα ειναι αυτα που μ'αρεσουν πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Καλοριζικος ελπίζω να ειναι Ελληνικό προϊόν και οχι εισαγωγής :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Καλοριζικος ελπίζω να ειναι Ελληνικό προϊόν και οχι εισαγωγής :D Ευχαριστώ :) Ελληνικότατο και με barcode 520 :D Aν υπάρχει και κάποια παρατήρηση καλοδεχούμενη :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Επειτελους σχολασα,την κατεβασα και ηδη την φοραω! Πρωτες εντυπωσεις ειναι ΤΑΧΥΤΑΤΗ! Δειχνει πολυ ελαφρια και βουτυρενια.Σε 2-3 μερες θα γραψω κι εντυπωσεις απο την αυτονομια της μπαταριας που ειναι το κυριοτερο για καποιους. Επισης η μεταφραση στα Ελληνικα στα toggles πολυ ευστοχη!Κι εχει και Ελληνικα στον τηλεφωνικο καταλογο. Μονο το CRT-off μου λειπει κι ειμαι καλειμενος! Ευχαριστω Στρατο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) Το crt off δουλευει σε μενα! Edited October 31, 2012 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Προστέθηκε Full Screen Gallery από μένα, φτιαγμένο πάνω στην DLJ4, γιατί το fixed gallery που κυκλοφορεί, είναι από τις παλιές leaked jb roms :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Οκ εγω που περασα ενα αλλο τι κανω;Περναω το δικο σου απο πανω ή το αφηνω ως εχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Πέρνα το από πάνω, δεν υπάρχει πρόβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 (edited) Βρηκα την ευκαιρια και ειπα να σε τιμησω φιλαρακι..Κατεβαζω και φλασαρω. :D Edit: Μολις την εστησα, σαν πρωτη ματια ολα ειναι τελεια (λειτουργεί και το θεμα μου κανονικα).. Μενει να δω απο μπαταρια τι γινεται. Τα ξανα λεμε σύντομα. ;) Edited November 1, 2012 by motomoto00 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Βρηκα την ευκαιρια και ειπα να σε τιμησω φιλαρακι..Κατεβαζω και φλασαρω. :D Edit: Μολις την εστησα, σαν πρωτη ματια ολα ειναι τελεια (λειτουργεί και το θεμα μου κανονικα).. Μενει να δω απο μπαταρια τι γινεται. Τα ξανα λεμε σύντομα. ;) Σε καλή μεριά :D Το θέμα σου λειτουργεί κανονικότατα σίγουρα, γιατί το δοκίμασα πριν ακόμα ανεβάσω τη rom :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Την κατεβάζω και εγώ για δοκιμή. Με την παλιά που είχα στο σ2 ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Κατεβασε οταν τελιωσεις και το fast dormancy απο το google play και καντο disable. Επισης κανε 2-3 φορτισεις πριν βγαλεις συμπερασμα για την μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 (edited) Και για οσους τους αρεσουν τα benchmarks Antutu http://i50.tinypic.com/30djyaf.png Quadrant http://i45.tinypic.com/2ugyob8.png Edited November 2, 2012 by Superuser Διόρθωση μεγάλης εικόνας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Εμένα δε μου αρέσουν γιατί δε λένε όλη την αλήθεια :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Εμένα δε μου αρέσουν γιατί δε λένε όλη την αλήθεια :happy: Και σε εμένα το ίδιο γιατί μου βγάζει το antutu bebnchmark 12279 και το quadrarant 5892 το θάμα είναι τι αίσθηση έχουμε όταν δουλεύουμε το κινητό. Εδώ μπορώ να αναφέρω ότι όλα είναι τέλεια γρήγορο σταθερό βουτυρένιο όπως ανέφερε ο φίλος πιο επάνω και από μπαταρία μπορώ να αναφέρω ότι είναι πολύ καλύτερο από την μαμά που βγάλανε. Γενικά πολύ ευχαρηστιμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 (edited) Ειναι καλυτερο στη μπαταρια γιατι εβγαλε ο Στρατος αχρηστες εφαρμογες που ζηταγανε μπαταρια. Εγω την ψαχνω και για αλλον κερνελ που θα ειναι πιο φιλικος στην μπαταρια. Αμα ειναι θα ενημερωσω. Edited November 3, 2012 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Καλημέρα σε όλους. Στράτο τον kernel που έχει από την αρχή η rom σου από που μπορώ να το κατεβάσω. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 4, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 (edited) Καλημέρα σε όλους. Στράτο τον kernel που έχει από την αρχή η rom σου από που μπορώ να το κατεβάσω. Ευχαριστώ Τώρα το έφτιαξα.Πες μου αν σου δούλεψε. Εγκατάσταση από recovery. Pulse 3.0 Kernel Edited November 4, 2012 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Παλι καλα που τον εβαλες Στρατο.Δοκιμασα τον τελευταιο Siyah και τρωει κατι φρικιες.Ψιλοκολληματα κυριως.Κι απο μπαταρια δεν ειδα διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 4, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Παλι καλα που τον εβαλες Στρατο.Δοκιμασα τον τελευταιο Siyah και τρωει κατι φρικιες.Ψιλοκολληματα κυριως.Κι απο μπαταρια δεν ειδα διαφορα. Όλα οκ; Εγκαταστάθηκε κανονικά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Ναι μια χαρα ολα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Τώρα το έφτιαξα.Πες μου αν σου δούλεψε. Εγκατάσταση από recovery. Pulse 3.0 Kernel Ευχαριστώ Η εγκατάσταση από recovery δούλεψε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 4, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Ευχαριστώ Η εγκατάσταση από recovery δούλεψε κανονικά. Με το πρόβλημα που ανέφερες στο θέμα του μοτομοτο, τι έγινε; Μόλις το εγκατέστησα ξανά και δουλεύει κανονικά.Το έλυσες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Στρατο μολις προσεξα στο μενου μια εφαρμογη STweaks.Εσυ το εβαλες και περαστηκε με τον κερνελ ή ειναι απο τον Siyah; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts