mclound Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Αυτό πάντως πρώτη φορά το βλέπω! Σε standard περιόδους να ανάβει η οθόνη; υπολογίζω για κάνα λεπτό μένει αναμμένη. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Με την kitkat και τα τελευταια updates του chrome, το web browsing είναι εκπληκτική εμπειρία χωρίς ίχνος lag η φαινομένου σκακιέρας. Μπορεί να ρουφάει το chrome περισσότερη μπαταρία αλλά το αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Αν είμαστε root, υπάρχει τροπος να εγκαταστήσουμε το πληκτρολόγιο που έχει η samsung στα tablets της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Εμένα δεν το κάνει συνέχεια.ώρες ώρες τρώει αυτό το σκαλωμα και μενα δεν το κανει συνεχεια. το ειχα ψαξει λιγο σε xda και λοιπα forums και σε οσους παρουσιαστηκε το εκαναν RMA. Οτι κι αν ειχαν δοκιμασει δεν δουλεψε. καποιος ειχε αναφερθει σε ενα process της καρτας γραφικων που δημιουργουσε το προβλημα. ενδεικτικα απο xda: "based on a number of findings by a number of people, it turns out that this issue is related to a bug in the GPU driver that is causing a massive memory leak. You can check by opening a Terminal Emulator and running the command "ps su" This will show the memory usage for the "surfaceflinger" application, which is where the memory leak manifests. Memory usage should never go above ~70mb for that application, but on the N10 it balloons up above ~300mb before the system locks up." ολο το thread ειναι εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2184768 Οταν πρωτοπαρουσιαστηκε σε μενα, ειχα εγκαταστησει μια εφαρμογη για τασκς, το εκανα freeze με το titanium αλλα το προβλημα παραμενει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Το δικο μου παντως ανα ταχτα διαστηματα μου κανει κατι ξαφνικες επανακινησεις Και δεν νομιζω να ειναι καποιο αππ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Το δικο μου παντως ανα ταχτα διαστηματα μου κανει κατι ξαφνικες επανακινησεις Και δεν νομιζω να ειναι καποιο αππ Στο μοναδικό σημείο που μου κάνει επανεκκίνηση είναι όταν είμαι στην επιφάνεια εργασίας και το γυρίσω πχ από landscape σε portrait. Αλλά αυτό γίνεται πολύ σπάνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Και αυτο που λες εχει γινει αλλα και εχοντας κλειδωμενη την περιστροφη παλι νομιζω μου το εχει κανει. Πχ επαιζα ενα παιχνιδι ,σταματαω να παιζω μετα απο καμια ωρα το ανοιγω και εκει που παει να ανοιξει το παιχνιδι τσακ επανακινηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 ολες οι παραπανω περιπτωσεις των restarts ειναι για RMΑ παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Δυστυχώς κι εγώ έχω θέμα με random reboots, θα έλεγα ότι είναι και το σημαντικότερο μειονέκτημα του tablet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darthvader Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Εγώ πάντως παιδιά με την 4.3 ( δεν έχω βάλει την kitkat ακόμα) δεν έχω κανένα πρόβλημα με reboots. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chara_2006 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Παιδιά τη βοήθεια σας!! Πήγα να παίξω ένα παιχνίδι και κόλλησε στην αρχική οθόνη και δεν κάνει τίποτα..Ούτε κλείνει ούτε τίποτα! Τι να κάνω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 πατα συνεχομενα το κουμπι μεχρι να κλεισει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chara_2006 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Σημειωτέον ότι έχει κολλήσει εκεί που πάει να το φορτώσει το παιχνίδι.Η φάση είναι ότι έχω ανοιχτό το wifi και ακούω που μου έρχονται ειδοποιήσεις στο mail μου ή το φμπ αλλά παρόλα αυτά δε μπορώ να βγώ απο την κολλημένη εικόνα τηε εφαρμογής!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Σημειωτέον ότι έχει κολλήσει εκεί που πάει να το φορτώσει το παιχνίδι.Η φάση είναι ότι έχω ανοιχτό το wifi και ακούω που μου έρχονται ειδοποιήσεις στο mail μου ή το φμπ αλλά παρόλα αυτά δε μπορώ να βγώ απο την κολλημένη εικόνα τηε εφαρμογής!! Κάνε αυτό που σου λέει το παιδί μέχρι να κάνει επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chara_2006 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 πατα συνεχομενα το κουμπι μεχρι να κλεισει! Ευχαριστώ!! Το έκανα 5-10 φορές και τελικά το κατάφερα και το έκλεισα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Ευχαριστώ!! Το έκανα 5-10 φορές και τελικά το κατάφερα και το έκλεισα! το άνοιξες όμως ? :cool::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chara_2006 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 το άνοιξες όμως ? :cool::ninja: Ναι ναι ανοιξε... Εβγαλα το παιχνιδι...Μηπως και εφταιγε αυτο..Τωρα ειναι οκ..Ελπιζω να μη μου ξανακανει τπτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 σε ποιο παιχνιδι το επαθες? επρεπε να ξαναδοκιμασεις. μπορει απλα να ετυχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 ολες οι παραπανω περιπτωσεις των restarts ειναι για RMΑ παντως... Τι ειναι το RMA??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chara_2006 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 σε ποιο παιχνιδι το επαθες? επρεπε να ξαναδοκιμασεις. μπορει απλα να ετυχε. Με το city island 2 το επαθα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Τι ειναι το RMA??? Είναι ένας αποκλειστικός κωδικός που δίνεται από το service για την επισκευή του tablet. Σε ελεύθερη μετάφραση ο φίλος εννοεί ότι είναι λόγοι ικανοί για να το στείλεις για service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) Βρε παιδιά ψυλλιάζεστε τι μπορεί να προκαλεί αυτή τη συμπεριφορά; αναφέρομαι στην τελευταία ημέρα χρήσης που δεν έχω ανοίξει καν την οθόνη, παρά ελάχιστα. Και η πρώτη μέρα όπως βλέπετε είναι πολλές φορές η συσκευή awake. Τι σημαίνει awake? Αφού η οθόνη είναι σβηστή... Και δεν έχω εγκαταστήσει και πρόσφατα κατι που θα δικαιολογούσε αυτή τη συμπεριφορά. Ειδικά το πρωί που ήταν στο 35% και χωρίς να το λειτούργησω καν, τώρα είναι στο 15% και σε aeroplane mode. Κάθε βοήθεια σημαντική. Σημείωση : ΤΟ gmail έχει καταναλώσει το 35% και είναι πρώτο πρώτο στη λίστα της μπαταρίας... Edited March 13, 2014 by mclound Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Βρε παιδιά ψυλλιάζεστε τι μπορεί να προκαλεί αυτή τη συμπεριφορά; αναφέρομαι στην τελευταία ημέρα χρήσης που δεν έχω ανοίξει καν την οθόνη, παρά ελάχιστα. Και η πρώτη μέρα όπως βλέπετε είναι πολλές φορές η συσκευή awake. Τι σημαίνει awake? Αφού η οθόνη είναι σβηστή... Και δεν έχω εγκαταστήσει και πρόσφατα κατι που θα δικαιολογούσε αυτή τη συμπεριφορά. Ειδικά το πρωί που ήταν στο 35% και χωρίς να το λειτούργησω καν, τώρα είναι στο 15% και σε aeroplane mode. Κάθε βοήθεια σημαντική. Σημείωση : ΤΟ gmail έχει καταναλώσει το 35% και είναι πρώτο πρώτο στη λίστα της μπαταρίας... Έχεις ενεργοποιημένο το push email? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Έχεις ενεργοποιημένο το push email? Το είναι αυτό; μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι :) παρατήρησα πως πώς κάποια στιγμή και το κινητό μου έκανε ΤΟ ΊΔΙΟ ΑΚΡΙΒΏΣ ΠΡΆΓΜΑ με την 4.4.2 που του φοράω. Και στο κινητό είδα πως το gmail την σκότωνε τη μπαταρία. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Το είναι αυτό; μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι :) παρατήρησα πως πώς κάποια στιγμή και το κινητό μου έκανε ΤΟ ΊΔΙΟ ΑΚΡΙΒΏΣ ΠΡΆΓΜΑ με την 4.4.2 που του φοράω. Και στο κινητό είδα πως το gmail την σκότωνε τη μπαταρία. Gmail μετά ρυθμίσεις, δες στο mail σου αν είναι τικαρισμενη η επιλογή συγχρονισμός και ξετικαρε την και δες αν στρώσει.θα πρέπει όμως να κάνεις χειροκίνητο συγχρονισμό. Πάντως μία επανεκκίνηση συνήθως τα λύνει αυτά χωρίς αλλαγές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts