Jump to content

Google Nexus 10 (by Samsung)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό πάντως πρώτη φορά το βλέπω! Σε standard περιόδους να ανάβει η οθόνη; υπολογίζω για κάνα λεπτό μένει αναμμένη.
Αυτά...

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με την kitkat και τα τελευταια updates του chrome, το web browsing είναι εκπληκτική εμπειρία χωρίς ίχνος lag η φαινομένου σκακιέρας.

Μπορεί να ρουφάει το chrome περισσότερη μπαταρία αλλά το αξίζει.

Εμένα δεν το κάνει συνέχεια.ώρες ώρες τρώει αυτό το σκαλωμα

και μενα δεν το κανει συνεχεια.

το ειχα ψαξει λιγο σε xda και λοιπα forums και σε οσους παρουσιαστηκε το εκαναν RMA.

Οτι κι αν ειχαν δοκιμασει δεν δουλεψε. καποιος ειχε αναφερθει σε ενα process της καρτας γραφικων που δημιουργουσε το προβλημα.

ενδεικτικα απο xda:

"based on a number of findings by a number of people, it turns out that this issue is related to a bug in the GPU driver that is causing a massive memory leak. You can check by opening a Terminal Emulator and running the command "ps su" This will show the memory usage for the "surfaceflinger" application, which is where the memory leak manifests. Memory usage should never go above ~70mb for that application, but on the N10 it balloons up above ~300mb before the system locks up."

ολο το thread ειναι εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2184768

Οταν πρωτοπαρουσιαστηκε σε μενα, ειχα εγκαταστησει μια εφαρμογη για τασκς, το εκανα freeze με το titanium αλλα το προβλημα παραμενει.

Το δικο μου παντως ανα ταχτα διαστηματα μου κανει κατι ξαφνικες επανακινησεις

Και δεν νομιζω να ειναι καποιο αππ

Το δικο μου παντως ανα ταχτα διαστηματα μου κανει κατι ξαφνικες επανακινησεις

Και δεν νομιζω να ειναι καποιο αππ

Στο μοναδικό σημείο που μου κάνει επανεκκίνηση είναι όταν είμαι στην επιφάνεια εργασίας και το γυρίσω πχ από landscape σε portrait. Αλλά αυτό γίνεται πολύ σπάνια.

Και αυτο που λες εχει γινει αλλα και εχοντας κλειδωμενη την περιστροφη παλι νομιζω μου το εχει κανει.

Πχ επαιζα ενα παιχνιδι ,σταματαω να παιζω μετα απο καμια ωρα το ανοιγω και εκει που παει να ανοιξει το παιχνιδι τσακ επανακινηση

Παιδιά τη βοήθεια σας!! Πήγα να παίξω ένα παιχνίδι και κόλλησε στην αρχική οθόνη και δεν κάνει τίποτα..Ούτε κλείνει ούτε τίποτα! Τι να κάνω???

Σημειωτέον ότι έχει κολλήσει εκεί που πάει να το φορτώσει το παιχνίδι.Η φάση είναι ότι έχω ανοιχτό το wifi και ακούω που μου έρχονται ειδοποιήσεις στο mail μου ή το φμπ αλλά παρόλα αυτά δε μπορώ να βγώ απο την κολλημένη εικόνα τηε εφαρμογής!!

Σημειωτέον ότι έχει κολλήσει εκεί που πάει να το φορτώσει το παιχνίδι.Η φάση είναι ότι έχω ανοιχτό το wifi και ακούω που μου έρχονται ειδοποιήσεις στο mail μου ή το φμπ αλλά παρόλα αυτά δε μπορώ να βγώ απο την κολλημένη εικόνα τηε εφαρμογής!!

Κάνε αυτό που σου λέει το παιδί μέχρι να κάνει επανεκκίνηση.

πατα συνεχομενα το κουμπι μεχρι να κλεισει!

Ευχαριστώ!! Το έκανα 5-10 φορές και τελικά το κατάφερα και το έκλεισα!

Ευχαριστώ!! Το έκανα 5-10 φορές και τελικά το κατάφερα και το έκλεισα!

το άνοιξες όμως ? :cool::ninja:

το άνοιξες όμως ? :cool::ninja:

Ναι ναι ανοιξε... Εβγαλα το παιχνιδι...Μηπως και εφταιγε αυτο..Τωρα ειναι οκ..Ελπιζω να μη μου ξανακανει τπτ...

σε ποιο παιχνιδι το επαθες? επρεπε να ξαναδοκιμασεις. μπορει απλα να ετυχε.

Με το city island 2 το επαθα

Τι ειναι το RMA???

Είναι ένας αποκλειστικός κωδικός που δίνεται από το service για την επισκευή του tablet.

Σε ελεύθερη μετάφραση ο φίλος εννοεί ότι είναι λόγοι ικανοί για να το στείλεις για service

Βρε παιδιά ψυλλιάζεστε τι μπορεί να προκαλεί αυτή τη συμπεριφορά; αναφέρομαι στην τελευταία ημέρα χρήσης που δεν έχω ανοίξει καν την οθόνη, παρά ελάχιστα. Και η πρώτη μέρα όπως βλέπετε είναι πολλές φορές η συσκευή awake. Τι σημαίνει awake? Αφού η οθόνη είναι σβηστή... Και δεν έχω εγκαταστήσει και πρόσφατα κατι που θα δικαιολογούσε αυτή τη συμπεριφορά. Ειδικά το πρωί που ήταν στο 35% και χωρίς να το λειτούργησω καν, τώρα είναι στο 15% και σε aeroplane mode.

Κάθε βοήθεια σημαντική.

Σημείωση : ΤΟ gmail έχει καταναλώσει το 35% και είναι πρώτο πρώτο στη λίστα της μπαταρίας...

Edited by mclound
Αυτά...

Βρε παιδιά ψυλλιάζεστε τι μπορεί να προκαλεί αυτή τη συμπεριφορά; αναφέρομαι στην τελευταία ημέρα χρήσης που δεν έχω ανοίξει καν την οθόνη, παρά ελάχιστα. Και η πρώτη μέρα όπως βλέπετε είναι πολλές φορές η συσκευή awake. Τι σημαίνει awake? Αφού η οθόνη είναι σβηστή... Και δεν έχω εγκαταστήσει και πρόσφατα κατι που θα δικαιολογούσε αυτή τη συμπεριφορά. Ειδικά το πρωί που ήταν στο 35% και χωρίς να το λειτούργησω καν, τώρα είναι στο 15% και σε aeroplane mode.

Κάθε βοήθεια σημαντική.

Σημείωση : ΤΟ gmail έχει καταναλώσει το 35% και είναι πρώτο πρώτο στη λίστα της μπαταρίας...

Έχεις ενεργοποιημένο το push email?

Έχεις ενεργοποιημένο το push email?

Το είναι αυτό; μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι :) παρατήρησα πως πώς κάποια στιγμή και το κινητό μου έκανε ΤΟ ΊΔΙΟ ΑΚΡΙΒΏΣ ΠΡΆΓΜΑ με την 4.4.2 που του φοράω. Και στο κινητό είδα πως το gmail την σκότωνε τη μπαταρία.

Αυτά...

Το είναι αυτό; μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι :) παρατήρησα πως πώς κάποια στιγμή και το κινητό μου έκανε ΤΟ ΊΔΙΟ ΑΚΡΙΒΏΣ ΠΡΆΓΜΑ με την 4.4.2 που του φοράω. Και στο κινητό είδα πως το gmail την σκότωνε τη μπαταρία.

Gmail μετά ρυθμίσεις, δες στο mail σου αν είναι τικαρισμενη η επιλογή συγχρονισμός και ξετικαρε την και δες αν στρώσει.θα πρέπει όμως να κάνεις χειροκίνητο συγχρονισμό. Πάντως μία επανεκκίνηση συνήθως τα λύνει αυτά χωρίς αλλαγές.

• The title was changed to Google Nexus 10 (by Samsung)