aeroporos Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Παιδιά αυτό που δίνει το πλαίσιο στα 299 είναι το 32gb; Ρωτάω γιατί απ ότι ξέρω η μνήμη του δεν επεκτείνεται. Οπότε το 32αρι είναι ότι πρέπει και για ταινίες και για προγράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Παιδιά αυτό που δίνει το πλαίσιο στα 299 είναι το 32gb; Ρωτάω γιατί απ ότι ξέρω η μνήμη του δεν επεκτείνεται. Οπότε το 32αρι είναι ότι πρέπει και για ταινίες και για προγράμματα. Το 32 είναι, ισχύουν ακόμα τα 299? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Το 32 είναι, ισχύουν ακόμα τα 299? Ναι ισχύει ακόμη. Και υπάρχει διαθεσιμότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Το είχα πάρει, πριν λίγους μήνες στα 349. Και το έχω ευχαριστηθεί πολύ! Για όσους ανησυχούν για τους δύο πυρήνες, είναι αρκετά πιο γρήγορο από το S3 μου, παρά την τεράστια διαφορά στην ανάλυση της οθόνης. Για κάποιον που ρώτησε, δεν έχει υποδομή για 3G, ούτε θέση για sim. Δεν γίνεται κάτι σε αυτό. Στα 300 είναι πολύ καλή επιλογή, με εκπληκτικό vfm. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Ναι ισχύει ακόμη. Και υπάρχει διαθεσιμότητα. Μάλλον ξεπούλησε σαν ζεστό ψωμάκι !!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Δεν μπερδεύτηκα, για τα ευρωπαϊκά Amazon μιλούσα. Από Αμερική δεν παίζει θέμα τελωνείου? Μα μου δίνεις link από το Γερμανικό Amazon με τιμή σε pounds, ενώ έχει ευρώ κανονικά. Για αυτό λέω μπερδεύτηκες. Πιθανώς κοιτούσες τιμή από το αγγλικό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Μα μου δίνεις link από το Γερμανικό Amazon με τιμή σε pounds, ενώ έχει ευρώ κανονικά. Για αυτό λέω μπερδεύτηκες. Πιθανώς κοιτούσες τιμή από το αγγλικό. Ρε man,από το γερμανικό σου έβαλα όλο το λινκ και από κάτω απλώς έγραψα την τιμή στο αγγλικό Amazon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Το είχα πάρει, πριν λίγους μήνες στα 349. Και το έχω ευχαριστηθεί πολύ! Για όσους ανησυχούν για τους δύο πυρήνες, είναι αρκετά πιο γρήγορο από το S3 μου, παρά την τεράστια διαφορά στην ανάλυση της οθόνης. Για κάποιον που ρώτησε, δεν έχει υποδομή για 3G, ούτε θέση για sim. Δεν γίνεται κάτι σε αυτό. Στα 300 είναι πολύ καλή επιλογή, με εκπληκτικό vfm. Συμφωνώ.Καμία σχέση με τα κοινά διπύρηνα.Βάζει κάτω πολλά τετραπυρηνα θηρία συμπεριλαμβανομένων και του nexus 4 που είμαι κάτοχος.Μεγάλο μείον του ταμπλετ δυστυχώς η κάρτα γραφικών του που τα βρίσκει σκούρα με την τεράστια ανάλυση της οθόνης και τα πρόχειροupdate της Google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Μεγάλο μείον του ταμπλετ δυστυχώς η κάρτα γραφικών του που τα βρίσκει σκούρα με την τεράστια ανάλυση της οθόνης και τα πρόχειροupdate της Google. εννοεις για παιχνιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Εγώ το παρήγγειλα και θα το πάρω την Τρίτη από κατάστημα χωρίς να έχω πληρώσει ακόμα και σκέφτομαι να ακυρώσω την παραγγελία. Με προβληματίζει το βάρος του. Δεν είχα ποτέ tablet και δεν ξέρω κατά πόσο κουράζει το κράτημα του, ειδικά αυτό που είναι λίγο βαρύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 (edited) To Pogo cable βοηθάει στην πραξη? Γιατί τα 25 δεν είναι και λίγα. Επίσης, ένας ψιλοχαμος γίνεται στο xda με τις θήκες, οι slim των 10$ δεν φαίνεται να αντέχουν πολυ καιρό. Κάποιοι από τους παλιούς κατόχους έχουν να προτείνουν κάποια slim που να αντέχει? Σε πιο ακριβές, αυτές οι 2 φαίνονται οι πιο ανθεκτικες : http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00AUP04ZG/ref=redir_mdp_mobile?psc=1&redirect=true&ref_=oh_details_o02_s00_i01 http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00BSU6CE4/ref=redir_mdp_mobile?keywords=VEOX%20Black%20Ultra%20Slim%20Full%20Body%20Smart%20Case%20Cover%20for%20The%20Google%20Nexus%2010&qid=1385317700&ref_=sr_1_1&s=electronics&sr=1-1 Edited December 15, 2013 by razkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 εννοεις για παιχνιδια? Γενικοτερα οχι μονο στα παιχνιδια.απλα εκει ειναι πιο εντονο το προβλημα.δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που η google εχει κοψει 600mb απο την ram για να τα δωσει στην gpu του ταμπλετ. To Pogo cable βοηθάει στην πραξη? Γιατί τα 25 δεν είναι και λίγα. Επίσης, ένας ψιλοχαμος γίνεται στο xda με τις θήκες, οι slim των 10$ δεν φαίνεται να αντέχουν πολυ καιρό. Κάποιοι από τους παλιούς κατόχους έχουν να προτείνουν κάποια slim που να αντέχει? Έχω μία poetic.την είχα πάρει από amazon γύρω στα 25euro με μεταφορικά. Πολύ καλή μέχρι τώρα. Είναι τύπου smart cover. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Γενικοτερα οχι μονο στα παιχνιδια.απλα εκει ειναι πιο εντονο το προβλημα.δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που η google εχει κοψει 600mb απο την ram για να τα δωσει στην gpu του ταμπλετ. Έχω μία poetic.την είχα πάρει από amazon γύρω στα 25euro με μεταφορικά. Πολύ καλή μέχρι τώρα. Είναι τύπου smart cover. καλημέρα! αυτή; http://www.amazon.co.uk/Poetic-SLIMLINE-Portfolio-Function-Warranty/dp/B00AAKLHES/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1387181367&sr=8-4&keywords=google+nexus+10+case διότι σκέφτομαι να τη χτυπήσω κι εγώ... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LongBow Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 καλημέρα! αυτή; http://www.amazon.co.uk/Poetic-SLIMLINE-Portfolio-Function-Warranty/dp/B00AAKLHES/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1387181367&sr=8-4&keywords=google+nexus+10+case διότι σκέφτομαι να τη χτυπήσω κι εγώ... την έχω πάνω από ένα χρόνο, είναι αρκετά καλή! έχει ραγίσει σε 2 γωνίες αλλά από πτώση, προστατεύει αρκετά καλά τη συσκευή. τα αξίζει τα λεφτά της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Αλλά δυστυχώς δε θέλει να μου κάνει shipped στη διεύθυνσή μου το amazon :( Πειραιά μένω! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LongBow Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Αλλά δυστυχώς δε θέλει να μου κάνει shipped στη διεύθυνσή μου το amazon :( Πειραιά μένω! εγώ νομίζω από amazon την είχα πάρει..δεν έχει άλλον πωλητή μήπως στέλνει?? μπορείς να δοκιμάσεις και το επίσημο site τους ίσως στέλνουν http://www.poeticcases.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Αλλά δυστυχώς δε θέλει να μου κάνει shipped στη διεύθυνσή μου το amazon :( Πειραιά μένω! δεν υπαρχει στο ebay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 οσοι ειχαν επιλεξει παραλαβη απο το καταστημα, να ετοιμαζονται για ακυρωσεις (της παραλαβης απο το καταστημα). δεν υπαρχει διαθεσιμη αυτη η επιλογη, μονο delivery. Με ενημερωσαν σημερα το πρωι. Επισης, εχει κανεις το Pogo cable να μας πει τη γνωμη του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Εγώ το παρήγγειλα και θα το πάρω την Τρίτη από κατάστημα χωρίς να έχω πληρώσει ακόμα και σκέφτομαι να ακυρώσω την παραγγελία. Με προβληματίζει το βάρος του. Δεν είχα ποτέ tablet και δεν ξέρω κατά πόσο κουράζει το κράτημα του, ειδικά αυτό που είναι λίγο βαρύ. Μια χαρα το κρατάς.Δεν θα εχεις προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 οσοι ειχαν επιλεξει παραλαβη απο το καταστημα, να ετοιμαζονται για ακυρωσεις (της παραλαβης απο το καταστημα). δεν υπαρχει διαθεσιμη αυτη η επιλογη, μονο delivery. Με ενημερωσαν σημερα το πρωι. Επισης, εχει κανεις το Pogo cable να μας πει τη γνωμη του? Εγώ δεν έχω πληρώσει μέσω του site, αλλά είχα σκοπό να πληρώσω με την πιστωτική στο κατάστημα. Δεν με έχουν πάρει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Εγώ δεν έχω πληρώσει μέσω του site, αλλά είχα σκοπό να πληρώσω με την πιστωτική στο κατάστημα. Δεν με έχουν πάρει ακόμα. κι εγω τον ιδιο σκοπο ειχα αλλα πηραν σημερα το πρωι τον φιλο μου που θα το παρει για μενα και του ειπαν οτι δεν υπαρχει στοκ στα καταστηματα, μονο delivery. Και το προχωρησαμε ετσι τελικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 δεν υπαρχει στο ebay? Ναι το βρήκα με $32 μεταφορικά! trazic :) θα το παραγγείλω μέσα από το site της κατασκευάστριας εδώ: http://www.poeticcases.com/poetic-case-for-the-google-nexus-10 Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Ναι το βρήκα με $32 μεταφορικά! trazic :) θα το παραγγείλω μέσα από το site της κατασκευάστριας εδώ: http://www.poeticcases.com/poetic-case-for-the-google-nexus-10 ποσο βγαινει συνολικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 ποσο βγαινει συνολικα? Βγήκε $32.70 Λογικά περίπου 24€. Επίσης, χθες στο Πλαίσιο τους είπα να μου ακυρώσουν την παραγγελία που είχα κάνει κράτηση για το Nexus αλλά (μάλλον) δεν την ακύρωσαν διότι μου ήρθε μόλις email πως αύριο μπορώ να περάσω από Πειραιά και να παραλάβω. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για το tablet και μπορεί να παραλάβει από Πειραιά, ας στείλει pm. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Βγήκε $32.70 Λογικά περίπου 24€. Επίσης, χθες στο Πλαίσιο τους είπα να μου ακυρώσουν την παραγγελία που είχα κάνει κράτηση για το Nexus αλλά (μάλλον) δεν την ακύρωσαν διότι μου ήρθε μόλις email πως αύριο μπορώ να περάσω από Πειραιά και να παραλάβω. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για το tablet και μπορεί να παραλάβει από Πειραιά, ας στείλει pm. Αν δεν το εχεις ηδη πληρωσει, μετα απο 2 μερες στο καταστημα, σου ακυρωνουν την παραγγελια, οποτε... :shifty: Αν επιτρεπεται, γιατι το μετανιωσες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts