Te_salat Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Εσυ δεν μπορεις να το τσεκαρεις απο το site..απλα του δινεις το link http://www.google.de/nexus/ και του λες να πατησει πανω δεξια και θα του βγαλει αμεσως διαθεσιμοτητα. Τουλαχιστον ετσι εκανα εγω με ενα φιλο απο αγγλια. Σ ευχαριστώ φίλε μου Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 (edited) Με τη τελευταια αναβαθμιση του Ocean browser τα πραγματα εγιναν χειροτερα.. Ο chrome σερνεται, ο dolphin κολλαει, οι υπολοιποι μαπα... Εσεις ποιον browser χρησιμοποιειτε παιδια; Edit: Πέρασα τον xScope pro. Κάπως καλύτερος απο τους παραπανω... Edited April 14, 2013 by ampalaeas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Με τη τελευταια αναβαθμιση του Ocean browser τα πραγματα εγιναν χειροτερα.. Ο chrome σερνεται, ο dolphin κολλαει, οι υπολοιποι μαπα... Εσεις ποιον browser χρησιμοποιειτε παιδια; Edit: Πέρασα τον xScope pro. Κάπως καλύτερος απο τους παραπανω... Ο AOSP παντως μου φαινεται μια χαρα εμενα..να ειχε και reading mode αλλα safari θα ταν ακομα καλυτερος. Δοκιμασε και τον Maxthon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Ο AOSP παντως μου φαινεται μια χαρα εμενα..να ειχε και reading mode αλλα safari θα ταν ακομα καλυτερος. Δοκιμασε και τον Maxthon Τον δοκιμασα και τον maxthon, ωραιο ui αλλα μπα.. Δεν ειμαι ρουτ αλλιως θα ειχα ηδη τον aosp περασμενο!! Μακαρι να υπηρχε εξ αρχης!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Τον δοκιμασα και τον maxthon, ωραιο ui αλλα μπα.. Δεν ειμαι ρουτ αλλιως θα ειχα ηδη τον aosp περασμενο!! Μακαρι να υπηρχε εξ αρχης!! καντο root..μη το φοβασαι nexus ειναι. Εγω την πρωτη μερα κιολας του περασα 5 διαφορετικες rom μεχρι να βρω μια στα γουστα μου. Expanded desktop και καποια extra quick toggles τα θεωρω καπως απαραιτητα. Συν οτι βαζεις και καποιον κερνελ για καλυτερη αποδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 καντο root..μη το φοβασαι nexus ειναι. Εγω την πρωτη μερα κιολας του περασα 5 διαφορετικες rom μεχρι να βρω μια στα γουστα μου. Expanded desktop και καποια extra quick toggles τα θεωρω καπως απαραιτητα. Συν οτι βαζεις και καποιον κερνελ για καλυτερη αποδοση Ποιον κερνελ χρησιμοποιείς?? Για το root θα συμφωνήσω, εδώ ρουταρουμε άλλα κι άλλα αυτό που μας περιμένει με τα πόδια ανοιχτά θα προσπερασουμε?? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Ποιον κερνελ χρησιμοποιείς?? Για το root θα συμφωνήσω, εδώ ρουταρουμε άλλα κι άλλα αυτό που μας περιμένει με τα πόδια ανοιχτά θα προσπερασουμε?? :D Χρησιμοποιω αυτη τη rom με τον kernel της..http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2121638 Την εχω 2 μερες και λογο σ/κ δεν επαιξα πολυ με την ταμπλετα..αλλα μου φαινεται πολυ smooth και σε 10 ωρες περιπου μη λειτουργιας του tablet ειχα χασει 2% μπαταριας. Μου φανηκε η καλυτερη rom απο 5-6 που δοκιμασα. Δοκιμασε την, δεν χανεις τπτ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimpo9 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 μετα απο πολλες ρομ που δοκιμασα ειτε αοκπ ειτε αοσπ..νομιζω η καλυτερη ειναι η cm nigthly 10.1 me trinity kernel...browser εχω δοκιμασει παρα πολλους.dolphin o ποιο σταθερος νομιζω ocean smooth αλλα καπου νομιζω οτι buggari λιγο.δοκιμαστε αν ειστε root naked browser.ο καλυτερος μακραν για flash περιεχομενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 (edited) Παιδιά σας έχει αναβαθμιστεί το Play σε 4.1.6 ; Εμένα όχι ακόμη... EDIT: Όλα οκ έγινε η ενημέρωση αυτόματα! Edited May 16, 2013 by ampalaeas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Παιδιά σας έχει αναβαθμιστεί το Play σε 4.1.6 ; Εμένα όχι ακόμη... EDIT: Όλα οκ έγινε η ενημέρωση αυτόματα! κανονικοτατα αναβαθμιστηκε..δοκιμασες το hangouts? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 κανονικοτατα αναβαθμιστηκε..δοκιμασες το hangouts? Πριν από λίγο το εγκατέστησα άλλα δεν το άνοιξα!:) Με το που τελείωσε το install το έκλεισα..Θα το δω αργότερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Σκέφτομαι να αγοράσω το tablet. Από μπαταρία πως τα πάει; Ποσο βγάζει; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Υπάρχει κάποιος που να το χρησιμοποιεί σαν comic reader? Είχα το iPad για αυτή τη δουλειά και ήμουν πολύ ευχαριστημένος αλλά μας τελείωσε προς το παρόν. Επίσης από μέγεθος/βάρος βολεύει, πχ να το έχεις στο τραίνο να περνάει η ώρα κάθε μέρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 ενδιαφερομαι να το φερω απεξω. μπορει καποιος περιληπτικα να περιγραψει πως τα παει απο εμπειρια χρησης (λαγκς, κολληματα, προβληματα) και η μπαταρια? θενκς Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Απο την στιγμη που το nexus 10 δεν εχει micro sd, με ποιον τροπο μπορω να βλέπω τις ταινιες/σειρές μου?Ο εσωτερικος χώρος ειναι πολυ λίγος φυσικά. Υποστηρίζει OTG με εξωτερικο usb stick? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Απο την στιγμη που το nexus 10 δεν εχει micro sd, με ποιον τροπο μπορω να βλέπω τις ταινιες/σειρές μου?Ο εσωτερικος χώρος ειναι πολυ λίγος φυσικά. Υποστηρίζει OTG με εξωτερικο usb stick? Υποστηρίζει σιγουρα με custom rom, official μαμα δεν ειμαι σιγουρος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c1oud Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Και με μαμά υποστηρίζει! Χωρίς ιδιαίτερο ψάξιμο κατάφερα να παίξω βίντεο από σκληρούς αλλά με fat32 μορφή και με τροφοδοσία στο δίσκο φυσικά!Απλά πέρασα ένα πρόγραμμα από το store stickmounter κάτι τέτοιο. Με custom σίγουρα παίζει και ntfs. Ποια rom και kernel μου προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Και με μαμά υποστηρίζει! Χωρίς ιδιαίτερο ψάξιμο κατάφερα να παίξω βίντεο από σκληρούς αλλά με fat32 μορφή και με τροφοδοσία στο δίσκο φυσικά!Απλά πέρασα ένα πρόγραμμα από το store stickmounter κάτι τέτοιο. Με custom σίγουρα παίζει και ntfs. Ποια rom και kernel μου προτείνετε? Rom με το δικο της kernel: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2292927 kernel: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2318891 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c1oud Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Rom με το δικο της kernel: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2292927 kernel: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2318891 Thanks! Θα τα δοκιμασω..! Το trinity kernel ειναι καλο? Ρε γμτ επειδη δουλευει αψιγα το ταμπλετ χωρις κολληματα κai restart σπτο σκεφτομαι να του αλλαξω κερνελ η ρομ... Αλλα μ λειπουν καποιες παραπανω παραμετροποιησεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 αληθεια αν κανεις το πουλαει ας στειλει ενα ΠΜ. θελω να το δοκιμασω διπλα απο το iPad4 μου και να κρινω ο ιδιος ποιο μου αρεσει πιο πολυ. ευχαριστω. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karateo Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 android 4.3 on air! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellogadgetman78 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 (edited) Ήρθε σε κανενα το 4.3 παιδιά? Ναι τα καταφερα Υστερα απο μερικα google framework services cleanups μου ηρθε OTA ...Το κατεβαζω τωρα ειναι καμια 160αρια MB Edited July 27, 2013 by Sol_Ballads Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c1oud Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Ήρθε σε κανενα το 4.3 παιδιά? Ναι τα καταφερα Υστερα απο μερικα google framework services cleanups μου ηρθε OTA ...Το κατεβαζω τωρα ειναι καμια 160αρια MB Πες μας εντυπώσεις..! εγώ περιμένω λίγο ακόμα με τη 4.2 γιατί όλα δουλεύουν τέλεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Έ .. έ ... έρχεται! http://www.pcadvisor.co.uk/how-to/google-android/3461225/get-android-43/ Πέρα από τις αναμενόμενες δεν βλέπω άλλες τραγικές διαφορές. Ταχύτης μια χαρά και το restriction πολύ μου αρέσει!! Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 (edited) Μετα απο ενα clear στα services framework και ενα reboot ηρθε η 4.3 . Καμια ουσιαστικη διαφορα εκτος απο τη διαρκεια της μπαταριας οπου νομιζω βελτιωθηκε! Edited August 3, 2013 by Sol_Ballads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts