efthimis31 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Κατάλαβα.ουτε εγω τρεχω κάτι που θα μου λειψει,.απλα το nexus καλά καλά δεν έχει κυκλοφορισει ακόμα.εσπασα το κεφάλι μ με το ποιο να επιλεξω αναμεσα ζε nexus κ ipad.κ αποφάσισα nexus λογο android κ και ρουταριζματος κλπ.ακόμα όμως δεν έχω αποφασίσει αν εκανα καλά.εσύ γτ επέλεξε nexus αφού λες οτι το ipad είναι το καλυτερο? Το πήρα να το δοκιμασω και με βολεύει το Android και η ευκολία otg κτλ. Επίσης δεν μπορώ ούτε να το βλέπω το ios πλέον :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 [ATTACH]28600[/ATTACH] Δεν ήθελα να το ποσταρω αλλά μάλλον πρέπει. Στην δεύτερη μόλις φόρτιση. Και δεν είναι καθόλου face. Δεν ξέρω αν φαίνεται καλά αλλά ακόμα έχω 82% να καταναλωσω. Τι να ΠΩ Εχουν κάνει εκτός τον άλλον τρομερά βήματα στην μπαταρία. Ναι Νικο, η αυτονομια του Ipad 4 ειναι τουλαχιστον 40% πανω απο αυτη του Ν10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 [ATTACH]28600[/ATTACH] Δεν ήθελα να το ποσταρω αλλά μάλλον πρέπει. Στην δεύτερη μόλις φόρτιση. Και δεν είναι καθόλου face. Δεν ξέρω αν φαίνεται καλά αλλά ακόμα έχω 82% να καταναλωσω. Τι να ΠΩ Εχουν κάνει εκτός τον άλλον τρομερά βήματα στην μπαταρία. Στα μάτια μου είναι απλά ασύλληπτη η επίδοση.. Και έχεις φορτίσει από ότι μου είπες μόνο μια φορά την μπαταρία.. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση στο κάλεσμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimpo9 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Εντάξει κ εγώ είχα iphone κ μετα το γυρισα σε galaxy s κ λογο ευκολίας android κ επειδή με κουραζε το itunes διαλεξα nexus.πιστεύω οτι επειδή αυτό το nexus είναι τις google θα προσεχθεί περισσότερο γενικά απο αλλα android tablet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Κάτοχος κι εγώ της ταμπλέτας εδώ και μια εβδομάδα. Πρώτη μου ταμπλέτα. Φοβερή πραγματικά η οθόνη! Γενικά όμως πιστεύω το Android έχει πολύ δρόμο ακόμη.. Ειλικρινά απορώ πως βάζουν τον Chrome σαν default browser ενώ είναι απαράδεκτος. Αποκλείεται να μην γνώριζαν τις δυνατότητες του για να πράξουν κάτι τέτοιο. Λογικά με τη προυπόθεση ότι θα τον βελτιώσουν στο μέλλον. Ναι, να χρησιμοποιήσω κάποιον άλλον browser, αλλά μιλάω για εμπειρία out of the box. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Κάτοχος κι εγώ της ταμπλέτας εδώ και μια εβδομάδα. Πρώτη μου ταμπλέτα. Φοβερή πραγματικά η οθόνη! Γενικά όμως πιστεύω το Android έχει πολύ δρόμο ακόμη.. Ειλικρινά απορώ πως βάζουν τον Chrome σαν default browser ενώ είναι απαράδεκτος. Αποκλείεται να μην γνώριζαν τις δυνατότητες του για να πράξουν κάτι τέτοιο. Λογικά με τη προυπόθεση ότι θα τον βελτιώσουν στο μέλλον. Ναι, να χρησιμοποιήσω κάποιον άλλον browser, αλλά μιλάω για εμπειρία out of the box. Αυτό είναι που με τρελαίνει... Ενώ εδώ δεν είναι αυτό που επιβάλλεται ρε παιδί μου στο ipad 4 είναι σχετη απόλαυση... Όπως και το YouTube... Άλλο να στο λέω και άλλο να το βλέπεις... Μήπως η Google φτιάχνει πλέον εφαρμογές για την Apple... Χιούμορ κάνω αλλά ισχύει ότι λέω 100%... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Θα παρακαλέσω να μην συνεχιστεί η σύγκριση των δύο συσκευών. Εδώ το θέμα αφορά το Nexus 10 και μόνο αυτό! Αν θέλετε να συνεχίσετε υπάρχει και το θέμα myphone VERSUS: iPad 4 vs Samsung Nexus 10. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimpo9 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Αυτό είναι που με τρελαίνει... Ενώ εδώ δεν είναι αυτό που επιβάλλεται ρε παιδί μου στο ipad 4 είναι σχετη απόλαυση... Όπως και το YouTube... Άλλο να στο λέω και άλλο να το βλέπεις... Μήπως η Google φτιάχνει πλέον εφαρμογές για την Apple... Χιούμορ κάνω αλλά ισχύει ότι λέω 100%... Ισχυει αυτό.νομιζω dolphin o καλύτερος.opera ο ποιο smooth όμως.youtube mia xara to blepw.αυτό που με ξενερωσε είναι η εφαρμογή πχ του face.στο ipad 4 παει γαματα κ στο nexus παει κάπως κολλημένα κ τις φωτός στο ipad μέσο face τις πατάς κ ανοίγουν αμέσως..ελπίζουμε να βελτιωθεί σε κάποια πραγματα.αν και με cyanogenmod παει αρκετά καλυτερα γενικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Αυτό είναι που με τρελαίνει... Ενώ εδώ δεν είναι αυτό που επιβάλλεται ρε παιδί μου στο ipad 4 είναι σχετη απόλαυση... Όπως και το YouTube... Άλλο να στο λέω και άλλο να το βλέπεις... Μήπως η Google φτιάχνει πλέον εφαρμογές για την Apple... Χιούμορ κάνω αλλά ισχύει ότι λέω 100%... Ετσι ακριβως ειναι. Και για να μη βγουμε off topic, προτεινω στους κατοχους να πεταξουν τον μετριοτατο chrome και να εγκαταστησουν dolphin + jetpack. Η απολυτη εμπειρια πλοηγησης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 παιδια μιλαμε για λιγοτερες απο οτι στο ιος ..μπορειται να μου πειτε εφαρμοφες που υπαρχουν στο ενα και οχι στο νεχους ;επεσης τελικα ποσο διαρκει η μπαταρια του νεχους ;μπορουμε μεσω καποιου φλας να εχουμε 3g;μπορουμε να συδεσουμε μηπως και εξωτερικο δισκο μεσω otg ;τα παιχνιδια που θελουν nvidia 3 tegra μπορει το νεχους να τα παιξει ;ποση ελευθερη μνημη μενει μετα απο ανοιγμα εφαρμογων ; εχει γεμισει καποιος και τα 2 γιγα ωστε να δυσκολεψει το μηχανημα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimpo9 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 παιδια μιλαμε για λιγοτερες απο οτι στο ιος ..μπορειται να μου πειτε εφαρμοφες που υπαρχουν στο ενα και οχι στο νεχους ;επεσης τελικα ποσο διαρκει η μπαταρια του νεχους ;μπορουμε μεσω καποιου φλας να εχουμε 3g;μπορουμε να συδεσουμε μηπως και εξωτερικο δισκο μεσω otg ;τα παιχνιδια που θελουν nvidia 3 tegra μπορει το νεχους να τα παιξει ;ποση ελευθερη μνημη μενει μετα απο ανοιγμα εφαρμογων ; εχει γεμισει καποιος και τα 2 γιγα ωστε να δυσκολεψει το μηχανημα ;[/quote Οτι έχει λιγότερες επαγγελματικές εφαρμογές δε σημαίνει οτι δεν έχει.η μπαταρία σε χρηση κανονική πιστεύω απο το πρωι μέχρι το βράδυ τι βγάζει.παιχνίδια που έβαλα με καλά γραφικά δεν είχαν κανε να πρόβλημα.απο εκεί κ πέρα πολλές εφαρμογές που λειτουργουν γενικά δε μ έχει κολλήσει κάπου.απλα πρεπει να βελτιωθούν κάποια πραγματα σε καποιες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 παιδια μιλαμε για λιγοτερες απο οτι στο ιος ..μπορειται να μου πειτε εφαρμοφες που υπαρχουν στο ενα και οχι στο νεχους ;επεσης τελικα ποσο διαρκει η μπαταρια του νεχους ;μπορουμε μεσω καποιου φλας να εχουμε 3g;μπορουμε να συδεσουμε μηπως και εξωτερικο δισκο μεσω otg ;τα παιχνιδια που θελουν nvidia 3 tegra μπορει το νεχους να τα παιξει ;ποση ελευθερη μνημη μενει μετα απο ανοιγμα εφαρμογων ; εχει γεμισει καποιος και τα 2 γιγα ωστε να δυσκολεψει το μηχανημα ; Σκληρό δίσκο δεν μπορείς να συνδέσεις μόνο flash usb λόγω συγκεκριμένης τιμής παροχής τάσης. Η ελεύθερη μνήμη είναι αρκετή και πάντα μεταξύ 800mb-1gb οπότε φαντάζομαι ότι και να του ρίξεις δεν θα παραπονεθεί.. Προσωπικά έκανα ένα τεστ στην αρχή και δεν κατάφερα να φτάσω την μνήμη σε όρια ότι και να εκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karateo Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Για να συνδέσετε μεγάλους δίσκους θα χρειαστείτε ένα usb hub με δική του τροφοδοσία ρεύματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimpo9 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Ξέρει κανεις καμία εφαρμογή που ανοίγει 2 πραγματα στην οθόνη?san to stickit πχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Ξέρει κανεις καμία εφαρμογή που ανοίγει 2 πραγματα στην οθόνη?san to stickit πχ. Yπάρχει η κατάλληλη ενότητα για τέτοιες απορίες: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115 Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arismastrokostas Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 http://www.gsmarena.com/google_nexus_10-review-861p12.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Καλησπέρα παιδιά, χθες και πριν απο λίγο είχα απο μια επανεκκίνηση... 4.2.1 τελείως στοκ. Σ εσάς συνέβει κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Καλησπέρα παιδιά, χθες και πριν απο λίγο είχα απο μια επανεκκίνηση... 4.2.1 τελείως στοκ. Σ εσάς συνέβει κάτι τέτοιο; Νομίζω μου είχε κάνει όταν ήμουν κι εγώ στοκ για 2-3 μέρες αρχικά. Επίσης στην πρώτη custom ROM που βασιζόταν σε στοκ είχα sleep of death αλλά μετά διορθώθηκε με update. Μια φορά έγινε ή και παραπάνω? Μήπως φταίει κάποια εφαρμογή για αυτό ρωτάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Νομίζω μου είχε κάνει όταν ήμουν κι εγώ στοκ για 2-3 μέρες αρχικά. Επίσης στην πρώτη custom ROM που βασιζόταν σε στοκ είχα sleep of death αλλά μετά διορθώθηκε με update. Μια φορά έγινε ή και παραπάνω? Μήπως φταίει κάποια εφαρμογή για αυτό ρωτάω Δυο φορες έγινε μονο προς το παρών...ουτε 15 apps να χω βάλει! Προς το παρών δουλεύει οκ. Ίσως έφταιγε κάποια εφαρμογή! Θα το παρακολουθησω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimpo9 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Δυο φορες έγινε μονο προς το παρών...ουτε 15 apps να χω βάλει! Προς το παρών δουλεύει οκ. Ίσως έφταιγε κάποια εφαρμογή! Θα το παρακολουθησω.... βαλε CM 10.1 και δε θα εχεις θεματα με επανεκινησεις...νομιζω η ποιο καλη ρομ αυτη τη στιγμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 βαλε CM 10.1 και δε θα εχεις θεματα με επανεκινησεις...νομιζω η ποιο καλη ρομ αυτη τη στιγμη. Από μπαταρία πως την βλέπεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fvougadiotis Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Κάποια πληροφορία σχετικά με το πότε έρχεται Ελλάδα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Λοιπόν. Έχω το εξής πρόβλημα. Το ίδιο αντιμετώπισα και με το Galaxy Nexus της δικιάς μου. Έχω κατεβάσει και τα 2 toolkit. Για το GNexus και για το Nexus 10. Έκανα donate και στα 2 και έτσι έχω συνέχεια τις τελευταίες τους εκδόσεις. 1) Ξεκλείδωσα τους bootloaders, έκανα debrand το GNexus απο Samsung σε Google. Στο Nexus 10 απλά τον ξεκλείδωσα για να γίνει και σβέλτο φορματ. 2) Φλασαρα με τις επίσημες εργοστασιακές ρομ και τα 2. Τις 4.2 . 3) ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΑ τίποτα άλλο. 4)Όποτε πηγαίνω να κάνω apply το update (4.2.1) μου βγάζει στην επανεκίνηση πάνω ERROR και το ρομποτάκι με το θαυμαστικό. Σκέφτηκα μήπως άλλαξε ο recovery και έκανα flash με στοκ recovery(μέσω toolkit) και πάλι τα ίδια. Τα φλάσαρα, αφού έκανα πρώτα clear cache κλπ (όταν μου έβγαλε το ρομποτάκι) με στοκ recovery και ξανά τα ίδια. Δεν λέει να μου κάνει update στην 4.2.1 . Και όλα αυτά αφού κλείδωσα πάλι τους bootloaders !!! Δηλαδή τα έχω με μαμά στοκ ρομ, με μαμά recovery, με κλειδωμένο bootloader και δεν δουλεύουν όπως πρέπει και τα 2. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Όσο και να θέλω να χρησιμοποιώ τον chrome δυστυχώς δεν μπορω. Είναι μονο για ελαφριά sites. Τα πραγματα καλυτερευουν με τον dolphin+jetpack και πιστεύω τελειοποιουνται με τον ocean. Μακράν οτι πιο σμουθ για το νεξους 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stageof22 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Τι θα γίνει ρε ****το με το θέμα smooth. Το hardware ειναι κλάσεις ανώτερο από τα ipad και τα μηχανάκια κολλάνε ... Τι θα γίνει με αυτό το android.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts