giorgaras Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 εννοειται αυτο. καινουρια review οσο το βλεπω τοσο μου αρεσει :lol: +1 Βασικά ο τύπος του βίντεου ετοιμάζει review και το περιμένουμε διότι το χρησιμοποιεί το τηλέφωνο για μέρες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) το τηλεφωνο θα ειναι διαθεσιμο στα mediamarkt Γερμανιας στις 15 Δεκεμβριου.Οποτε Ελλαδα θα ερθει σιγουρα πιο μετα και οχι μεσα στο Νοεμβριο... http://www.androidcentral.com/lg-nexus-4-review Edited November 7, 2012 by ourakot5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 εννοειται αυτο. καινουρια review οσο το βλεπω τοσο μου αρεσει :lol: "Pretty impressed with battery life" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Το review του είναι διαθέσιμο: http://www.androidcentral.com/lg-nexus-4-review Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoDaeMoN Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Παιδια 13/11 θα μπορεις να το παρεις μονο μεσω GStore η θα ναι διαθεσιμο γενικα στην αγορα αυτων των χωρων ?Κατι αλλο αν το παρεις απο Gstore νομιζω θελει πιστωτικη της χωρας κ οχι Ελλαδας σωστα ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Το review του είναι διαθέσιμο: http://www.androidcentral.com/lg-nexus-4-review Και η μπαταρία δείχνει καλή αλλά και η καμερα αρκετά καλή, ειδικά το βραδυνο του τροχού... Αδημονω!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Μήπως ξέρει κάποιος αν η θύρα micro USB είναι 5 pins ή 11 pins? My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Και η μπαταρία δείχνει καλή αλλά και η καμερα αρκετά καλή, ειδικά το βραδυνο του τροχού... Αδημονω!! 3 με 5 ώρες προβολή Ευθύμη! :lol: Που την είδες την καλή μπαταρία? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Παιδια 13/11 θα μπορεις να το παρεις μονο μεσω GStore η θα ναι διαθεσιμο γενικα στην αγορα αυτων των χωρων ?Κατι αλλο αν το παρεις απο Gstore νομιζω θελει πιστωτικη της χωρας κ οχι Ελλαδας σωστα ? Ακριβως.Απο 13/11 με πιστωτικη της χωρας που ειναι το store.Και φυσικα διευθυνση της χωρας Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 3 με 5 ώρες προβολή Ευθύμη! :lol: Που την είδες την καλή μπαταρία? :) Με προβλημάτισε, αλλά γενικά δνε ξέρω τι είναι το screen-on time γιατί κάπου είδα αναπαραγωγή βίντεο και με wifi ανοιχτό. Κάπως έτσι είναι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) 3 με 5 ώρες προβολή Ευθύμη! :lol: Που την είδες την καλή μπαταρία? :) Κοίτα στο s3 το μέγιστο που έβγαλα ήταν 6 ώρες on screen time και σε wifi αποκλειστικά (το s3 ομολογουμενως έχει πολύ καλή απόδοση στον τομέα της μπαταρίας γι αυτό το αναφέρω, συν ότι το είχαμε σχεδόν οι περισσότεροι "γνωστοι" εδώ, ξέρεις τι λεω). Στο note1 οι 4 ώρες ήταν πάρτι (όταν το είχα εγώ τουλάχιστον σε 4.0.3) και αυταπάτες ή ρομαντισμό να μου βγάλει 7-8 ώρες όπως το note2 δεν έχω. Αρα το βλέπω πολύ θετικά το πρώτο αυτό αποτέλεσμα και άκρως ικανοποιητικο για εμένα προσωπικά. Φαντάζομαι σε φωτεινότητα 10-20% θα βγάλει αρκετά παραπάνω. Νίκο, όπως και καλύτερα ξέρεις, θα βγουν και νέοι kernels αλλά και το τελικό sw ίσως να βοηθά ακόμα παραπάνω την μπαταρία @giorgaras, screen on time είναι πόση ώρα παρέμεινε ενεργή η οθόνη συνολικά σε ένα κύκλο φορτισης-εκφορτισης ;) Edited November 7, 2012 by efthimis31 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Κοίτα στο s3 το μέγιστο που έβγαλα ήταν 6 ώρες on screen time και σε wifi αποκλειστικά. Στο note1 οι 4 ώρες ήταν πάρτι (όταν το είχα εγώ τουλάχιστον σε 4.0.3) και αυταπάτες ή ρομαντισμό να μου βγάλει 7-8 ώρες όπως το note2 δεν έχω. Αρα το βλέπω πολύ θετικά το πρώτο αυτό αποτέλεσμα και άκρως ικανοποιητικο για εμένα προσωπικά. Φαντάζομαι σε φωτεινότητα 10-20% θα βγάλει αρκετά παραπάνω χμ... εντάξει με βάση αυτά τα νούμερα τρώγεται. Απλά επειδή δεν έχω android συσκευή δεν θέλω να απαογοητευτώ πολύ από την μπαταρία, δεν περιμένω να είναι τέλεια φυσικά αλλά προσωπικά με 6 ώρες χρήση (όχι συνεχόμενη) εκ των οποίων μία ώρα youtube και οι υπόλοιπες emails/internet η μπαταρία κράτησε σε 25 ώρες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos_x Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 γεια σε ολους αυτην την στιγμη ειμαι κατοχος ενος galaxy y και με εχει κουρασει και ψαχνομουν εδω και κανα 2-3 μηνες για καινουργιο κινητο και με το που το ειδα αυτο μου κολησε:O πολυ ασχημα και θα ηθελα να το αγορασω αλλα 4.7 ιντσες μου φενοντουσαν.Θα ηθελα να ρωτησω αμα ειναι βολικο ενα τετοιο κινητο σε καθημερινη χρηση και ειδικα στο δρομο (μην μας το βουτηξει κανενας:X). ευχαριστω προκαταβολικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 γεια σε ολους αυτην την στιγμη ειμαι κατοχος ενος galaxy y και με εχει κουρασει και ψαχνομουν εδω και κανα 2-3 μηνες για καινουργιο κινητο και με το που το ειδα αυτο μου κολησε:O πολυ ασχημα και θα ηθελα να το αγορασω αλλα 4.7 ιντσες μου φενοντουσαν.Θα ηθελα να ρωτησω αμα ειναι βολικο ενα τετοιο κινητο σε καθημερινη χρηση και ειδικα στο δρομο (μην μας το βουτηξει κανενας:X). ευχαριστω προκαταβολικα Βρε εδω ειμαστε με τις 5.5' στο χερι :-× Μια χαρα βολικο ειναι.Εχω το gnexus και ειχα και το s3. Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 γεια σε ολους αυτην την στιγμη ειμαι κατοχος ενος galaxy y και με εχει κουρασει και ψαχνομουν εδω και κανα 2-3 μηνες για καινουργιο κινητο και με το που το ειδα αυτο μου κολησε:O πολυ ασχημα και θα ηθελα να το αγορασω αλλα 4.7 ιντσες μου φενοντουσαν.Θα ηθελα να ρωτησω αμα ειναι βολικο ενα τετοιο κινητο σε καθημερινη χρηση και ειδικα στο δρομο (μην μας το βουτηξει κανενας:X). ευχαριστω προκαταβολικα Θα σε βολέψει και θα γίνει το νέο στάνταρ να είσαι σίγουρος. Μην το φοβάσαι το μέγεθος, μετά την πρώτη μέρα θα απορείς γιατί..άργησες τόσο :p Επίσης το μαύρο χρώμα "κοβει" και δεν δίνει τόσο στόχο στο μάτι.. Φαντάσου, όπως λέει κι ο Αργύρης, ένα λευκό note2 5,5" (εμείς τα πήραμε γκρι)!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K_stam Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 παιδιά ξέρετε αν θα βγει σε άσπρο? και πότε θα είναι διαθέσιμο?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Κοίτα στο s3 το μέγιστο που έβγαλα ήταν 6 ώρες on screen time και σε wifi αποκλειστικά (το s3 ομολογουμενως έχει πολύ καλή απόδοση στον τομέα της μπαταρίας γι αυτό το αναφέρω, συνδεδεμενο ότι το είχαμε σχεδόν οι περισσότεροι "γνωστοι" εδώ, ξέρει τι λεω). Στο note1 οι 4 ώρες ήταν πάρτι (όταν το είχα εγώ τουλάχιστον σε 4.0.3) και αυταπάτες ή ρομαντισμό να μου βγάλει 7-8 ώρες όπως το note2 δεν έχω. Αρα το βλέπω πολύ θετικά το πρώτο αυτό αποτέλεσμα και άκρως ικανοποιητικο για εμένα προσωπικά. Φαντάζομαι σε φωτεινότητα 10-20% θα βγάλει αρκετά παραπάνω @giorgaras, screen on time είναι πόση ώρα παρέμεινε ενεργή η οθόνη συνολικά σε ένα κύκλο φορτισης-εκφορτισης ;) Ευθύμη το Siii αποδεδειγμενα βγάζει σχεδόν 6.5 ωρες Browsing με wifi. Οταν τα τεστ δινουν 3-5 ωρες ειναι ακριβως η αυτονομια του hox προς το χειροτερο μαλιστα αν αναλογιστουμε οτι αυτο βγαζει 4,5 ώρες στανταρ αλλα με μπαταρια 1800mAh. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Κοίτα στο s3 το μέγιστο που έβγαλα ήταν 6 ώρες on screen time και σε wifi αποκλειστικά (το s3 ομολογουμενως έχει πολύ καλή απόδοση στον τομέα της μπαταρίας γι αυτό το αναφέρω, συν ότι το είχαμε σχεδόν οι περισσότεροι "γνωστοι" εδώ, ξέρεις τι λεω). Στο note1 οι 4 ώρες ήταν πάρτι (όταν το είχα εγώ τουλάχιστον σε 4.0.3) και αυταπάτες ή ρομαντισμό να μου βγάλει 7-8 ώρες όπως το note2 δεν έχω. Αρα το βλέπω πολύ θετικά το πρώτο αυτό αποτέλεσμα και άκρως ικανοποιητικο για εμένα προσωπικά. Φαντάζομαι σε φωτεινότητα 10-20% θα βγάλει αρκετά παραπάνω. Νίκο, όπως και καλύτερα ξέρεις, θα βγουν και νέοι kernels αλλά και το τελικό sw ίσως να βοηθά ακόμα παραπάνω την μπαταρία Ευθύμη, πριν αλλάξει ο χρόνος 3 φορές θα το απαρνηθείς! :lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) 3 με 5 ώρες προβολή Ευθύμη! :lol: Που την είδες την καλή μπαταρία? :) Μάλιστα δλδ εσύ παλικάρι μου το τηλ σου το έχεις σερί απο 3-5 ωρες ανοιχτό χωρίς να μπαίνει σε αναμονή ,με wifi ολα ανοιχτά ε? Γιατί ο τύπος έγραψε πως την πρώτη μέρα του έβγαλε 18 ώρες,εγώ αυτό το λέω καλη μπαταρία . Ευθύμη το Siii αποδεδειγμενα βγάζει σχεδόν 6.5 ωρες Browsing με wifi. Οταν τα τεστ δινουν 3-5 ωρες ειναι ακριβως η αυτονομια του hox προς το χειροτερο μαλιστα αν αναλογιστουμε οτι αυτο βγαζει 4,5 ώρες στανταρ αλλα με μπαταρια 1800mAh. Και εσύ φίλε Κώστα κατάφερες κ ήσουν πάνω από μια οθόνη κινητού 6,5 ώρες σερί? κάνοντας browsing? γιατί εγώ δεν μπορώ ούτε στο 27αρι μου μόνιτορ να κάτσω τόσες ώρες. παιδια δουλευόμαστε μου φαίνεται. Edited November 7, 2012 by ampelift Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 @giorgaras, screen on time είναι πόση ώρα παρέμεινε ενεργή η οθόνη συνολικά σε ένα κύκλο φορτισης-εκφορτισης ;) χμ... τότε είναι λίγο αν δεν παίζει και βίντεο και δεν είναι με wifi. Ευθύμη το Siii αποδεδειγμενα βγάζει σχεδόν 6.5 ωρες Browsing με wifi. Οταν τα τεστ δινουν 3-5 ωρες ειναι ακριβως η αυτονομια του hox προς το χειροτερο μαλιστα αν αναλογιστουμε οτι αυτο βγαζει 4,5 ώρες στανταρ αλλα με μπαταρια 1800mAh. Βέβαια δεν έχει και την τελική έκδοση του android... Μάλιστα δλδ εσύ παλικάρι μου το τηλ σου το έχεις σερί απο 3-5 ωρες ανοιχτό χωρίς να μπαίνει σε αναμονή ,με wifi ολα ανοιχτά ε? Γιατί ο τύπος έγραψε πως την πρώτη μέρα του έβγαλε 18 ώρες,εγώ αυτό το λέω καλη μπαταρία . Όπως ανέφερα εγώ το κάνω. Βασικά δεν κλείνω ποτέ το wifi ούτε και το κινητό και μου έβγαλε 25 ώρες αυτονομία με 6 ώρες χρήση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Μάλιστα δλδ εσύ παλικάρι μου το τηλ σου το έχεις σερί απο 3-5 ωρες ανοιχτό χωρίς να μπαίνει σε αναμονή ,με wifi ολα ανοιχτά ε? Γιατί ο τύπος έγραψε πως την πρώτη μέρα του έβγαλε 18 ώρες,εγώ αυτό το λέω καλη μπαταρία . Θα σου απαντούσα φίλε μου αλλά δεν μου αρέσει ο τόνος σου καθόλου :) Peace Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Ευθύμη το Siii αποδεδειγμενα βγάζει σχεδόν 6.5 ωρες Browsing με wifi. Οταν τα τεστ δινουν 3-5 ωρες ειναι ακριβως η αυτονομια του hox προς το χειροτερο μαλιστα αν αναλογιστουμε οτι αυτο βγαζει 4,5 ώρες στανταρ αλλα με μπαταρια 1800mAh. Με την δικιά μου χρήση είχα δει το πολύ 6 ώρες και με χαμηλά την φωτεινότητα.. Εξάλλου με το τελικό λογισμικό και το development είμαι σίγουρος ότι θα με ικανοποιήσει. Θα δούμε βρε Κώστα, γενικά μου αρέσει αυτή η συσκευή και νέων πολύ να την δω Ευθύμη, πριν αλλάξει ο χρόνος 3 φορές θα το απαρνηθείς! :lol::lol: Καλά να 'μαστε και βλέπουμε.. Κινητά είναι :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Καλά να 'μαστε και βλέπουμε.. Κινητά είναι :p Συμφωνώ, με ψήνει αρκετά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Θα σου απαντούσα φίλε μου αλλά δεν μου αρέσει ο τόνος σου καθόλου :) Peace Δεν νομίζω να έχει τίποτα το προσβλητικό αυτό που σ έγραψα όπως δεν έχει κανέναν περίεργο τόνο, απλά εξέφρασα την απορία του χρόνου που εγραψες,αν δεν θέλεις να απαντήσεις κανένα πρόβλημα... δεν απαίτησα καμία απάντηση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colton128 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 "Μην το φοβάσαι το μέγεθος, μετά την πρώτη μέρα θα απορείς γιατί..άργησες τόσο" μην τα λες ετσι αυτα....:p!(πλακιζω..!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts