Jump to content

iPad Mini (2012)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με συγχωρείς αλλά δεν μπορείς να γενικεύεις καταστάσεις από μια εταρεία παιχνιδιών. Το πρώτο iPad mini δεν είχε retina κι αυτο ειναι φυσιολογικό δοκιμασε να χρησιμοποιησεις το το retina iPad mini, επίσης ποια συσκευή του ανταγωνισμου 3+ Χρονων ανταποκρινεται στις δικες σου προσδοκίες με τωρινες αναβαθμισμενες εφαρμογες;

• Απαντήσεις 911
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μετά την αναβάθμιση σε iOS7 σε όλες τις εφαρμογές που απαιτούν βαριά γραφικά (βλ. παιχνίδια racing, κλπ) υπάρχουν τρελά lags. Ενίοτε και κρασαρίσματα και απότομα κλεισίματα.

Επιβεβαιωμένο από μένα και 8 φίλους με iPad mini. Κανένας μας δεν είχε προβλήματα με το iOS6. Ξαφνικά ξυπνήσαμε ένα πρωί και αρχίσαμε να χώνουμε;

Η συσκευή δεν μπορεί να πάει μακριά. Για όποιον θέλει απλό σερφάρισμα είναι ΟΚ. Για κάτι πιο βαρύ η συσκεύη δεν είναι στα γνωστά standards της Apple.

Όποιος έχει αμφιβολίες ας διαβάσει και διεθνή άρθρα επί του θέματος.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για να λήξουν οι μυθοπλασίες περί τέλειας συσκευής και ξαναλέω ότι συνεχίζω να την κατέχω και να την χρησιμοποιώ, γιατί απλά θα χάσω χρήματα να την αλλάξω τώρα.

https://www.google.gr/#q=ipad%20mini%20lags%20ios%207

Google search: ipad mini lags ios 7

Μόνο 4.500.000 αποτελέσματα. Χαχαχαχα! :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ενδεικτικά, π.χ. εγώ που παίζω Real Racing 3.

https://firemonkeys.zendesk.com/hc/en-us/articles/200827580-RR3-Lag-Performance-Issues-with-iOS-7

Η ίδια η EA Sports, ανάγκασε να μειώσει την ποιότητα των γραφικών σε συσκευές της Apple, μεταξύ των οποίων και το iPad mini, λόγω θεμάτων performance.

Όσοι δεν στροφάρουν λοιπόν και είναι και μανιακοί με κάποιον κατασκευαστή, ας σωπάσουν δια παντώς επί του θέματος. :X

Για την ιστορία

https://www.google.gr/search?q=iphone+5s+lag&oq=iphone+5s+lag&aqs=chrome..69i57j0l5.7297j0j8&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=122&ie=UTF-8

Αναζήτηση για iphone 5s lag, αποτελέσματα 32.300.000.

Τι να λέει τώρα??

Αυτό που λες για την ΕΑ Σπόρτς, συμβαίνει πάντα σε όλα τα idevices, όπου το επίπεδο γραφικών προσαρμόζεται ανάλογα με τη συσκευή για να μην έχει προβλήματα στην επίδοση.

Άσε που σε μερικά παιχνίδια τα έχει κάνει χάλια η συγκεκριμένη εταιρία. Πχ το real racing ακόμα και στο 5s έχει ορισμένα σπασιματάκια (εντάξει, πολύ μικρά) όταν υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα στην οθόνη.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Διάβασε λίγο τα θέματα που πόσταρα από το Google search. Αν δεν καλυφθείς, έλα να συνεχίσουμε τη συζήτηση.

Η συσκευή δεν είναι 3 χρόνων. Όπως επίσης υπήρξε μεγάλη ασυνέχεια στην απόδοση από την πρώτη αναβάθμιση που πήρε.

Καταρρίφθηκαν δηλαδή 2 μύθοι της Apple.

"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw

Διάβασε λίγο τα θέματα που πόσταρα από το Google search. Αν δεν καλυφθείς, έλα να συνεχίσουμε τη συζήτηση.

Η συσκευή δεν είναι 3 χρόνων. Όπως επίσης υπήρξε μεγάλη ασυνέχεια στην απόδοση από την πρώτη αναβάθμιση που πήρε.

Μα τι να διαβάσω??? την είχα τη συσκευή (μέχρι την 7.0.4) και τα ξέρω από πρώτο χέρι.

Δεν είναι όπως με την 6 , αλλά όχι και αυτό που περιγράφεις.

Ας δούμε και με την 7.1 τι θα γίνει...

Εγώ δεν αναφέρομαι μόνο σε προσωπική εμπειρία όμως, αλλά παραθέτω και όλα τα άρθρα με διεθνείς αναφορές θεμάτων ειδικά για τη συγκεκριμένη συσκευή.

Δεν μού έχει τύχει με καμία συσκευή ποτέ, να την πάρω καινούρια, να έχει κυκλοφορήσεις πριν μερικούς μήνες, σε 2-3 μήνες να παίρνει αναβάθμιση και να κάνει τέτοια βουτιά στην απόδοση απλά λόγω οικοσυστήματος.

Να σκεφτούμε και το εξής. Αν αυτό ήταν έστω ανεκτό σε μια άλλη πλατφόρμα (που δεν μού έχει συμβεί ποτέ τόσο άμεση απαξίωση αγοράς), σκέψου ότι η Apple διαφημίζει ότι δεν κάνει αυτά που κάνουν άλλες πλατφόρμες.

Κοινώς πήγα σε Apple, και έζησα για πρώτη φορά πράγματα που δεν έχω ζήσει σε άλλες πλατφόρμες.

Άνθρακες ο θησαυρός. ;)

ΥΓ όλοι οι φίλοι και συγγενείς που με έψηναν χρόνια να πάρω Apple, να ησυχάσω όπως έλεγαν, από όλη την εμπειρία με το mini, το έχουν βουλώσει, χαχα!

"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw

Εγώ δεν αναφέρομαι μόνο σε προσωπική εμπειρία όμως, αλλά παραθέτω και όλα τα άρθρα με διεθνείς αναφορές θεμάτων ειδικά για τη συγκεκριμένη συσκευή.

Δεν μού έχει τύχει με καμία συσκευή ποτέ, να την πάρω καινούρια, να έχει κυκλοφορήσεις πριν μερικούς μήνες, σε 2-3 μήνες να παίρνει αναβάθμιση και να κάνει τέτοια βουτιά στην απόδοση απλά λόγω οικοσυστήματος.

Να σκεφτούμε και το εξής. Αν αυτό ήταν έστω ανεκτό σε μια άλλη πλατφόρμα (που δεν μού έχει συμβεί ποτέ τόσο άμεση απαξίωση αγοράς), σκέψου ότι η Apple διαφημίζει ότι δεν κάνει αυτά που κάνουν άλλες πλατφόρμες.

Κοινώς πήγα σε Apple, και έζησα για πρώτη φορά πράγματα που δεν έχω ζήσει σε άλλες πλατφόρμες.

Άνθρακες ο θησαυρός. ;)

ΥΓ όλοι οι φίλοι και συγγενείς που με έψηναν χρόνια να πάρω Apple, να ησυχάσω όπως έλεγαν, από όλη την εμπειρία με το mini, το έχουν βουλώσει, χαχα!

Προτεινω να περιμένουμε την 7.1 πριν βγάλουμε συμπεράσματα. :)

Μπορεί, ναι δεν διαφωνώ, να διορθώσει θέματα.

Αλλά η Apple δεν σε αφήνει ξεκρέμαστο για μήνες με κάποια μούφα αναβάθμιση, έλεγαν οι φίλοι.

Κι άλλη κατάρριψη μύθου! :lol:

Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω.

Ο επεξεργαστής του iPad mini είναι του iPad 2, τώρα εάν θέλεις σύγκριση με το android, το kitkat αποκλείεται από το S3 σου λέει τίποτα, μήπως πρέπει να βλέπουμε συγκριτικά τα πράγματα και να μην έχουμε παράλογες απαιτήσεις;

Ενταξει τωρα,μην τα ισοπεδωνουμε ολα.Πρωτη ios συσκευη που μπηκε στο σπιτι ηταν το ipad mini (το οποιο εκλεψαν) και παρ'ολο που ειμαι προκατειλημενος με την apple,χαζευα την λειτουργια του.Μια συσκευη με 512 ram και δεν μασαγε πουθενα.Ο μικρος το ειχε σκισει με οτι βαρυ παιχνιδι κυκλοφορει.Τωρα,κατι restart και κατι κλεισιματα εφαρμογων στο ξεκαρφωτο μετα το update,τα ειχα αναφερει κι εγω,αλλα οπως μου ειπαν τα παιδια που εχουν δοκιμασει την 7.1 beta,εχουν διορθωθει.Αυτα συμβαινουν παντου και οποιοι ασχολουνται χρονια με το αθλημα τα εχουν δει αμετρητες φορες.Δεν μπορουμε να καταδικασουμε μια συσκευη και να την βγαλουμε αχρηστη εξ αιτιας ενος αστοχου update,μην τρελαθουμε κιολας.Σε καμια δεκαρια

μερες θα αγορασω παλι ipad (αυτη τη φορα το retina).

Edited by truckman

Αν ήθελα να συγκρίνω με Android, δεν θα έπαιρνα Apple και δεν θα έδινα περισσότερα χρήματα! ;););)

Οι ίδιοι οι φίλοι και συγγενείς που με έψηναν χρόνια, και έχουν στην κατοχή τους ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει σε Apple, και Mac ακόμα και κινητά και ipad's, όλα, ομολογούν με συμφωνία 100% ότι το mini ήταν ως τώρα η μόνη συσκευή που είχαν που πέραν των χαρακτηριστικών, δεν έπιασε το συνολικό επίπεδο «εμπειρίας» που ήξεραν από την αγαπημένη τους εταιρεία.

Η τοποθέτησή τους τα λέει όλα. Άσε εμάς που δεν είμαστε fans.

Δεν διαφωνούμε φίλε μου στο ότι δεν παρουσιάζει θεμετα με το iOS 7, αλλά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα στην απόδοσή του κι ας ειναι περασμένης τεχνολογίας πλέον!

Αν ήθελα να συγκρίνω με Android, δεν θα έπαιρνα Apple και δεν θα έδινα περισσότερα χρήματα! ;););)

Οι ίδιοι οι φίλοι και συγγενείς που με έψηναν χρόνια, και έχουν στην κατοχή τους ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει σε Apple, και Mac ακόμα και κινητά και ipad's, όλα, ομολογούν με συμφωνία 100% ότι το mini ήταν ως τώρα η μόνη συσκευή που είχαν που πέραν των χαρακτηριστικών, δεν έπιασε το συνολικό επίπεδο «εμπειρίας» που ήξεραν από την αγαπημένη τους εταιρεία.

Η τοποθέτησή τους τα λέει όλα. Άσε εμάς που δεν είμαστε fans.

Ε,αφου η τοποθετηση τους τα λεει ολα,ετσι θα ειναι τα πραγματα :lol: !!!Στη θεση σου δεν θα ξανα εμπλεκα με τετοιες παλιοσυσκευες και ασε τους υπολοιπους,εμας δηλαδη τους ασχετους,να παιδευομαστε με αυτα ;) Edited by truckman

Εγώ δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός, γιατί ουσιαστικά το mini είναι και το πρώτο μου tablet και η αλήθεια είναι ότι δεν με εντυπωσίασε ιδιαίτερα, μετά την αναβάθμιση βέβαια. Επειδή τα οικονομικά μου δεν είναι άνετα και με πολύ κόπο μάζεψα το ποσό για την αγορά του, (θεωρώ ότι έκανα την υπέρβαση μάλιστα για τα δικά μου δεδομένα), δεν μπορώ να πω ότι με έπεισε απόλυτα. Σκέφτομαι καμιά φορά αν θα ήταν καλύτερα να πάρω το g-pad που ήταν ακριβώς στην ίδια τιμή. Όπως και να έχει όμως θα περιμένουμε να το κρίνουμε μετά την 7.1, γιατί μια τεράστια εταιρία σαν την apple με εκατομμύρια ορκισμένους πελάτες σε όλο τον κόσμο δεν είναι δυνατόν να τους απογοητεύσει.

Βγηκε και η 7.0.6 για διορθωσεις ssl.15 mb...

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Βγηκε και η 7.0.6 για διορθωσεις ssl.15 mb...

Την έκανα και περιμένω να δώ τι βελτιώσεις θα μας δώσει.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Την έκανα και περιμένω να δώ τι βελτιώσεις θα μας δώσει.

Δεν εχω παρατηρησει κατι,απτο πρωι που την εκανα.οψομεθα....

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Δεν εχω παρατηρησει κατι,απτο πρωι που την εκανα.οψομεθα....

Τα ιδια ειναι. Δεν θα δειτε καμια διαφορα, οπως δεν ειδα και στο i5s.

Πιστευω οτι σε 20 μερες θα βγει η 7.1 για το κοινο.

Συγκεκριμένα οι αναφορές για την απελευθέρωση της 7.1 πιθανολογούν μέσα Μαρτίου, για να συμβεί αυτό την εβδομάδα που μας έρχεται θα πρέπει να δούμε την GM :)

Συγκεκριμένα οι αναφορές για την απελευθέρωση της 7.1 πιθανολογούν μέσα Μαρτίου, για να συμβεί αυτό την εβδομάδα που μας έρχεται θα πρέπει να δούμε την GM :)

Μια εβδομάδα πριν δεν βγαίνει η gm συνήθως?

Βιάζομαι εε..ναι συνήθως μία εβδομάδα με 10 ημέρες, δικό μου λάθος :(

Βιάζομαι εε..ναι συνήθως μία εβδομάδα με 10 ημέρες, δικό μου λάθος :(

Χεχε, περισσοτερο το λεω για να μην απογοητευτουμε, γιατι δεν πιστευω να βγει η gm πριν την Καθαρα Δευτερα.

Όντως καμία διάφορα.

Ελπίζω να μας φτιάξει το mini μας η apple με την επερχόμενη αναβάθμιση.

Αλήθεια.καποια εφαρμογή για να άδειαζουμε ram

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλησπέρα

Δυστυχώς σήμερα κατάφερα να σπασω την οθόνη έπειτα απο μετωπική σύγκρουση της σακούλας που το είχα με σκαλοπάτι...

Εχει ραγίσει στο πάνω μέρος της οθόνης, έχουν φύγει μερικά κομμάτια, αλλα το touch δουλεύει παντού.

Με μια πρόχειρη αναζητηση στο Ίντερνετ βρήκα κάμποσα μαγαζιά για επισκευη με μίνιμουμ 109 ευρω. Ξέρει κάποιος κατι καλύτερο;

Ευχαριστω για το χρόνο σας και μη σας τύχει! :Ρ

Αλήθεια.καποια εφαρμογή για να άδειαζουμε ram

Αγαπητέ φίλε,

πώς τολμάς και γράφεις τέτοια σε μια γειτονιά του φόρουμ με φανατικούς «τυφλούς» του μήλου;;; :p

Αφού είναι ξεκάθαρο, όπως λένε χρόνια: τέτοιες εφαρμογές δεν χρειάζονται σε Apple συσκευές, αφού το λειτουργικό είναι τέλειο και διαχειρίζεται τέλεια τη μνήμη και τους πόρους. :lol:

(Δεν μαρτυράμε ότι έχει καταρριφθεί ΚΑΙ αυτός ο μύθος. Το iPad mini με restart στρώνει πολύ καλά για την πρώτη ώρα χρήσης, καθώς απελευθερώνει τρελά resources που τα είχε «φάει» όντας ανοιχτό για ώρες ή μέρες. Και καλά, τέλεια διαχείριση πόρων. :p )

Καλησπέρα

Δυστυχώς σήμερα κατάφερα να σπασω την οθόνη έπειτα απο μετωπική σύγκρουση της σακούλας που το είχα με σκαλοπάτι...

Εχει ραγίσει στο πάνω μέρος της οθόνης, έχουν φύγει μερικά κομμάτια, αλλα το touch δουλεύει παντού.

Με μια πρόχειρη αναζητηση στο Ίντερνετ βρήκα κάμποσα μαγαζιά για επισκευη με μίνιμουμ 109 ευρω. Ξέρει κάποιος κατι καλύτερο;

Ευχαριστω για το χρόνο σας και μη σας τύχει! :Ρ

Νομίζω πως η τιμή που αναφέρεις είναι πολύ καλή, είσαι σίγουρος πως είναι με την εργασία και το φπα;

• The title was changed to iPad Mini (2012)
  • The topic was unpinned