Jump to content

iPad Mini (2012)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να καταλαβω τι συζηταμε.

Η εφαρμογη goodreader ειναι σαν την εφαρμογη documents???

(ΥΓ:πρεπει να ξεφυγω απο τη νοοτροπια android (file manager ) και να γνωρισω πιο πολυ την application-based νοοτροπια του ios)

Οχι, δεν εινι σαν το documents.

Λαβε υποψη σου οτι ειναι σαν το es exporer του android. Δηλαδη filemanager με δυνατοτητα συνδεσης σε dropbox, box, google drive κλπ. Με αυτο το προγραμμα, μπορεις να συνδεεσαι και να κατεβαζεις αρχεια απο το dropbox και στη συνεχεια να τα ανοιγεις με την καταλληλη εφαρμογη. Αντιστροφα, αν πχ σου στειλουν με μειλ ενα αρχειο pdf ή mp4 κλπ, το ανοιγεις με την εφαρμογη googdreader και απο εκει μπορεις να το κανεις upoad στο συννεφο.

Λυνει δηλαδη το προβλημα οτι οι εφαρμογες δεν υποστηριζουν διαμοιρασμο αρχειων. Ο,τι θελεις να μοιρασεις το ανοιγεις πρωτα στον goodreader και μετα το ανεβαζεις μεσω αυτου του app , στο συννεφο.

Αυτη ειναι μια απο τις δυνατοτητες. Εχει και αλλα χρησιμα πραγματα.

(Αντιστοιχα, υπαρχουν και αλλα παρομοια προγραμματα, οπως το ifiles, απλα εγω προτιμω τον goodreader)

Edited by ddr2

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Απαντήσεις 911
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστω πολυ!

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Συγνώμη, αλλά που είναι η διαφορά με το Documents?

Γνωρίζω πως δίνει μερικές επιπλέον επιλογές, αλλά η λειτουργία του είναι ακριβώς η ίδια με τη δωράν εφαρμογή της Documents by Readdle.

Edited by Itchrist86

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Συγνώμη, αλλά που είναι η διαφορά με το Documents?

Γνωρίζω πως δίνει μερικές επιπλέον επιλογές, αλλά η λειτουργία του είναι ακριβώς η ίδια με τη δωράν εφαρμογή της Documents by Readdle.

Νομίζω ότι το documents λειτουργεί μόνο με αρχεία office. Όχι? δεν μπορείς να κατεβάσεις και να αποθηκεύσεις στην εφαρμογή πχ ένα αρχείο jpeg.

Φυσικά. Δες εδώ τον οδηγό χρήσης.

Χρησιμοποιώ την εφαρμογή αυτή απροβλημάτιστα πολλούς μήνες τώρα.

Για δωρεάν εφαρμογή, είναι πλήρης και απροβλημάτιστη.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Οχι γιαννη (ddr2) μπορεις.και jpg,mp3,mp4 (αυτα εχω δοκιμασει).

Α, οκ τότε. Λάθος μου. Δεν τη χρησιμοποιώ και νόμιζα ότι είναι απλά σαν το quick office pro hd (που επίσης έχει διασύνδεση με dropbox κλπ).

Καλησπέρα,

Έχω ένα iPad mini cellular της sprint, και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί με κάποιο τρόπο να ξεκλειδωθεί. Το 3G του δουλεύει άψογα, αλλά το LTE δεν πιάνει διότι έχει κλειδωθεί στην μπάντα της sprint.

Ξέρει κανείς κάποια λύση?

Ευχαριστώ πολύ!

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Ποιας εταιρίας είναι η sim σου;

Ειναι mobile broadband της Vodafone!

Η αλήθεια ειναι πως δεν εχω δοκιμάσει με cosmote...

Παιζει λες κάποιο ρόλο η σιμ;

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Ναι η έβαλε την 7.0.2 και θα την ήρθε ενημέρωση ρυθμίσεων παρόχου. Η κάτι τέτοιο

Και ομως...ειχες δικιο!!!!!!εχει cellular...

Αν εχεις τη δυνατοτητα, δες λιγο το δικο της πως τρεχει και κρινε αν θα κανεις ή οχι εσυ την αναβαθμιση.

Τρεχει καλα γιαννη.και ειναι πολυ ομορφο...που εμφανιζει lags ακριβως?

Τρεχει καλα γιαννη.και ειναι πολυ ομορφο...που εμφανιζει lags ακριβως?

Γενικα εχει μια αισθηση λιγο πιο αργη, κατα την αποψη μου βεβαια.

Σες οταν σκρολαρεις γρηγορα τις ανοιχτες εφαρμογες ή οταν εναλλασεις αυτες.

Δεν σερνεται φυσικα, αλλαααααα σεν ειναι και αυτο που ηταν με την 6, δεν ξερω πως να το πω...

Αν παντως σου φαινεται οκ, αναβαθμισε.

Γενικα εχει μια αισθηση λιγο πιο αργη, κατα την αποψη μου βεβαια.

Σες οταν σκρολαρεις γρηγορα τις ανοιχτες εφαρμογες ή οταν εναλλασεις αυτες.

Δεν σερνεται φυσικα, αλλαααααα σεν ειναι και αυτο που ηταν με την 6, δεν ξερω πως να το πω...

Αν παντως σου φαινεται οκ, αναβαθμισε.

Ξερεις που ειδα σχετικο λαγκ?(λεω σχετικο σε σχεση με την 6,αν αρχισω να συγκρινω με αλλα ταμπλετ,χαιρετισματα).

Στην αλλαγη θεσης απο οριζοντια καθετα χωρις ναναι ξεκλειδωτο.ολα τα αλλα που λες τα εκανα και πηγαινε πολυ καλα.

Για να κανω αναβαθμιση θα κανω set up as new (τοπαμε να μην τα ξαναλεμε :lol: )

Ολα θα τα περασω χειροκινητα τα apps.θα βαλω το ιδιο apple id.πρεπει να προσεξω κατι???θα την κανω μεσω pc γιατι καπου διαβασα οτι ειναι καλυτερα απο wifi.

Ξερεις που ειδα σχετικο λαγκ?(λεω σχετικο σε σχεση με την 6,αν αρχισω να συγκρινω με αλλα ταμπλετ,χαιρετισματα).

Στην αλλαγη θεσης απο οριζοντια καθετα χωρις ναναι ξεκλειδωτο.ολα τα αλλα που λες τα εκανα και πηγαινε πολυ καλα.

Για να κανω αναβαθμιση θα κανω set up as new (τοπαμε να μην τα ξαναλεμε :lol: )

Ολα θα τα περασω χειροκινητα τα apps.θα βαλω το ιδιο apple id.πρεπει να προσεξω κατι???θα την κανω μεσω pc γιατι καπου διαβασα οτι ειναι καλυτερα απο wifi.

Λοιπόν, επειδή σε συμπαθώ :p θα στα πώ πολύ αναλυτικά, για να ξέρεις τι γίνεται.

Υπάρχουν ορισμένες δυνατότητες, τις οποίες αν τις έχεις ενεργές δυσκολεύουν το hw και μπορεί να έχεις λάγκ. Τέτοιες είναι ρυθμίσεις> προσβασιμότητα> μείωση κίνησης (αν είναι στο off τότε δυσκολεύει τα πράγματα, ενώ στο On τα κάνει πιο απλά, δηλαδή μειώνει τις απαιτήσεις) επίσης ρυθμίσεις> προσβασιμότητα> αύξηση αντίθεσης (επίσης αν είναι στο off , δυσκολεύει τα πράγματα, γιατί παντού υπάρχουν διαφάνειες).

Όντας λοιπόν τα παραπάνω στο off (δηλαδή το ipad με πλήρη γραφικά) υπάρχει λάγκ και στο κατέβασμα της μπάρας από πάνω και στα φωτογραφικά άλμπουμ, όταν κάνεις σκρόλ (εντάξει, εγώ έχω 4600 φωτογραφίες).

Χωρίς τις παραπάνω δυνατότητες, τα πράγματα είναι αρκετά καλύτερα, χάνεις όμως λίγο σε ομορφιά (δεν έχεις όλες αυτές τις διαφάνειες και τα 3d εικονίδια στην αρχική οθόνη). Καλύτερα, δες τα άλλη μια φορά πριν αποφασίσεις.

Αν τελικά κάνεις την αναβάθμιση:

1. Συνδέεις το Ipad στο pc και παίρνεις backup.

2. Κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων και περιεχομένου μέσα από το ipad.

3. Όταν με το καλό ανοίξει πάλι επιλέγεις setup as new ipad

4. το συνδέεις με το Pc και κάνεις συγχρονισμό (επιλέγεις τι θέλεις να περαστεί από εφαρμογές, μουσική, φώτο κλπ κλπ).

Καλή επιτυχία. Δεν έχει σημασία αν το κάνεις από wifi ή από το pc το update, αυτά παίζουν ρόλο τις πρώτες ώρες, που όλοι κάνουν την αναβάθμιση και οι servers έχουν τρελό φόρτο. Τώρα είναι όλα νορμάλ.

Ευχαριστω γιαννη.

Αμοιβαια η συμπαθεια

Και που να με γνωρισεις απο κοντα

Λοιπον...

Παω...

Εντιτ:ειχες δικιο...ταχει τα μικρο-λαγκακια του αλλα οχι κατι ιδιαιτερο.και σκεψου οτι τοχω να κατεβαζει ολα τα apps πουχα.πιστευω στην καθ´ημερα πραξη θαναι καλυτερα...

Μαλλον ειμαι power user γιαυτο και τα βλεπω... :Ρ

Εν τω μεταξυ κατα την αναβαθμιση δε μου ζητησε set up as new...μαλλον επειδη την εκανα ota.κολλουσε στην αρχη τρελλα,αλλα μετα απο σβησιμο και ξαναπερασμα εμφανης η διαφορα.τωρα που θα κανω log in σε ολα τα apps θα βελτιωθει πιστευω-ελπιζω-ευχομαι...

Edited by venoos

Ευχαριστω γιαννη.

Αμοιβαια η συμπαθεια

Και που να με γνωρισεις απο κοντα

Λοιπον...

Παω...

Εντιτ:ειχες δικιο...ταχει τα μικρο-λαγκακια του αλλα οχι κατι ιδιαιτερο.και σκεψου οτι τοχω να κατεβαζει ολα τα apps πουχα.πιστευω στην καθ´ημερα πραξη θαναι καλυτερα...

Μαλλον ειμαι power user γιαυτο και τα βλεπω... :Ρ

Εν τω μεταξυ κατα την αναβαθμιση δε μου ζητησε set up as new...μαλλον επειδη την εκανα ota.κολλουσε στην αρχη τρελλα,αλλα μετα απο σβησιμο και ξαναπερασμα εμφανης η διαφορα.τωρα που θα κανω log in σε ολα τα apps θα βελτιωθει πιστευω-ελπιζω-ευχομαι...

Δεν ειχα δει το edit που εκανες.:)

Αντε, με γεια λοιπον!

Τα εχει τα ψιλολαγκακια του, αλλα πιστευω θα βελτιωθει και με τις ερχομενες αναβαθμισεις σε μεγσλο βαθμο.

Ετοιμη και η 7.0.3

Πολλα lags που υπηρχαν εξαφανιστηκαν.με απενεργοποιημενα τα εφε της κινησης και της αντιθεσης ειναι οπως με την 6.μονο lag οταν απο ρυθμισεις (για πρωτη φορα η επιλογη) επιλεγεται το itunes and app store αργει να εμφανισει τις ρυθμισεις του.αν επιλεξω κατι αλλο και μετα αυτο τοτε τα εμφανιζει αμεσως.

Με ενεργοποιημενα τα εφε τις κινησεις και της αντιθεσης εμφανιζονται lags κατα το multitasking οταν επιλεχθει αλλη εφαρμογη απο την τρεχουσα (απλα σαν να εχει λοξυγγα,οχι κατι σοβαρο) και κατα τη χειρονομια με τα τεσσερα δαχτυλα που επαναφερει την αρχικη οθονη (αν πατηθει το κεντρικο πληκτρο lag δεν υπαρχει).

Πραγματικα μια αξιολογη αναβαθμιση.πιστευω θα υπαρχει και συνεχεια....

Ετοιμη και η 7.0.3

Πολλα lags που υπηρχαν εξαφανιστηκαν.με απενεργοποιημενα τα εφε της κινησης και της αντιθεσης ειναι οπως με την 6.μονο lag οταν απο ρυθμισεις (για πρωτη φορα η επιλογη) επιλεγεται το itunes and app store αργει να εμφανισει τις ρυθμισεις του.αν επιλεξω κατι αλλο και μετα αυτο τοτε τα εμφανιζει αμεσως.

Με ενεργοποιημενα τα εφε τις κινησεις και της αντιθεσης εμφανιζονται lags κατα το multitasking οταν επιλεχθει αλλη εφαρμογη απο την τρεχουσα (απλα σαν να εχει λοξυγγα,οχι κατι σοβαρο) και κατα τη χειρονομια με τα τεσσερα δαχτυλα που επαναφερει την αρχικη οθονη (αν πατηθει το κεντρικο πληκτρο lag δεν υπαρχει).

Πραγματικα μια αξιολογη αναβαθμιση.πιστευω θα υπαρχει και συνεχεια....

Ετσι ειναι. Ομως, με ενεργοποιημενη την μειωση κινησης ειναι πολυ φτωχο. Δεν μου αρεσει.

Ετσι ειναι. Ομως, με ενεργοποιημενη την μειωση κινησης ειναι πολυ φτωχο. Δεν μου αρεσει.

Εμενα παλι μου αρεσει η αντιθεση.

Με αλλη μια αναβαθμιση θα εξαλειφθουν ολα ή τουλαχιστον τα περισσοτερα.

Πιανω τωρα στα χερια μου το αλλο ταμπλετ του σπιτιου και απορω πως δεν τοσπασα τοσο καιρο...

Δεν πειραζει.

Τοδωσα στη γυναικα μου

:D

Εμενα παλι μου αρεσει η αντιθεση.

Με αλλη μια αναβαθμιση θα εξαλειφθουν ολα ή τουλαχιστον τα περισσοτερα.

Πιανω τωρα στα χερια μου το αλλο ταμπλετ του σπιτιου και απορω πως δεν τοσπασα τοσο καιρο...

Δεν πειραζει.

Τοδωσα στη γυναικα μου

:D

Οχι την αντιθεση, την κινηση. Αν απενεργοποιησεις την κινηση ειναι φτωχο.

Μη συγκρινεις με αλλα μηχανηματα. Υπαρχει χαος......

Οχι την αντιθεση, την κινηση. Αν απενεργοποιησεις την κινηση ειναι φτωχο.

Μη συγκρινεις με αλλα μηχανηματα. Υπαρχει χαος......

Ναι απλα εμενα δε με πειραζει ναναι απενεργοποιημενη η κινηση αλλα ναναι ενεργοποιημενη η αντιθεση.αλλα και με την αντιθεση ψιλολαγκαρει ,οχι ομως τοσο αισθητα οσο με κινηση.

δε μπορω να μη συγκρινω γιαννη γιατι ειμαι στο νετ 5-8 ωρες ημερησιως(ειτε για δικια μου δουλεια ειτε αλλων) και θελω ενα εργαλειο που να μη μου σπαει τα νευρα.

• 4 weeks later...
Καλησπερα!Μου κάηκε ο φορτιστής του mini μου χθες στα ξαφνικα.Δε φταιει το καλωδιο καθως εκανα τις δοκιμες μου.Καλυπτονται απο την εγγυηση αυτα?Ειναι αγορασμενο τον Ιουλιο απο τον Κωτσοβολο.
ΜΑΧ.

Καλησπερα!Μου κάηκε ο φορτιστής του mini μου χθες στα ξαφνικα.Δε φταιει το καλωδιο καθως εκανα τις δοκιμες μου.Καλυπτονται απο την εγγυηση αυτα?Ειναι αγορασμενο τον Ιουλιο απο τον Κωτσοβολο.

ναι αμε.αλλα δεν ξερω που να απευθυνθεις. αν ξερει καποιος αλλος.

• 2 weeks later...

Πόσες ώρες κάνει να φορτίσει η συσκευή πλήρως;

Ένας φίλος μου λεει έχει φορτιστής ίδιο με το iPhone και κάνει 8-9 ώρες.

Ισχύει;

Ο φορτιστής απο το iPad mini retina δουλεύει για το απλό mini?

Nokia 8800 Scirocco

Πόσες ώρες κάνει να φορτίσει η συσκευή πλήρως;

Ένας φίλος μου λεει έχει φορτιστής ίδιο με το iPhone και κάνει 8-9 ώρες.

Ισχύει;

Ο φορτιστής απο το iPad mini retina δουλεύει για το απλό mini?

Ίδιο φορτιστή με το άιφον έχει, αλλά δεν κάνει 8-9 ώρες σίγουρα. Το βάζω το βράδυ και το πρωι είναι οκ, σε λιγότερο από 7 ώρες σίγουρα. (αλλά δεν ξέρω να σου πώ και ακριβώς).

• The title was changed to iPad Mini (2012)
  • The topic was unpinned