Jump to content

iPad Mini (2012)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από σκληρό πλαστικό είναι αλλά εγώ τέτοια ήθελα για προστασία διότι κάθε μέρα το κουβαλάω έξω από το σπίτι μαζί με αλλά αντικείμενα μεσα στην τσαντουλα και θέλω να αποφύγω τη παραμικρή γρατζουνια.

Από το Golden Hall απο το Apple Store το πήρα και είναι ακριβώς η ίδια με την επίσημη της Apple που είναι αφαντη για το mini.

Είναι πολύ βολικό και ελαφρύ το case προστατεύει απόλυτα,μετατρέπεται σε stand το μπροστινό μέρος που είναι πιο μαλακό από το πίσω μέρος,και έχει το ωραίο με το που ξεδιπλώνω ανάβει και η οθόνη και αντίστοιχα σβήνει με το κλείσιμο.

43 ευρώ κάνει.

Alex καλορίζικος, έμαθα πήρες το λευκό από τον κοινό μας φίλο! Εγώ αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν είναι ευαίσθητο σε γρατσουνιές κτλ.. Αν το πάρω κάποια στιγμή στο μέλλον θα ήθελα να το έχω εκτός θήκης να το χαρώ λιγάκι (το nexus10 μου δεν το έβαλα πότε σε θήκη και το χαίρομαι κάθε μέρα, αλλά δεν βγαίνει καθόλου από το σπίτι κι αν βγει είναι σε pouch για την μεταφορά).. Επίσης λόγω του ότι συμπαθώ το μαύρο παραπάνω μήπως είναι πιο ευαίσθητο??

• Απαντήσεις 911
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Alex καλορίζικος, έμαθα πήρες το λευκό από τον κοινό μας φίλο! Εγώ αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν είναι ευαίσθητο σε γρατσουνιές κτλ.. Αν το πάρω κάποια στιγμή στο μέλλον θα ήθελα να το έχω εκτός θήκης να το χαρώ λιγάκι (το nexus10 μου δεν το έβαλα πότε σε θήκη και το χαίρομαι κάθε μέρα, αλλά δεν βγαίνει καθόλου από το σπίτι κι αν βγει είναι σε pouch για την μεταφορά).. Επίσης λόγω του ότι συμπαθώ το μαύρο παραπάνω μήπως είναι πιο ευαίσθητο??

Βεβαια, εγω το εχω σε μια θηκη σιλικονης, αλλα δεν δειχνει δειγματα ευαισθησιας το μαυρο (σε αντιθεση με το αντιστοιχο μαυρο iphone 5.)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Παραγγειλα κι αυτη BELK Smart Cover Case Red

http://www.the-istore.gr/index.php?act=viewProd&productId=275&return=1365529047

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Βεβαια, εγω το εχω σε μια θηκη σιλικονης, αλλα δεν δειχνει δειγματα ευαισθησιας το μαυρο (σε αντιθεση με το αντιστοιχο μαυρο iphone 5.)

Στο μυαλό μου είσαι εσύ, καλημέρα :)

Αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου λόγω όλων αυτών που ακούστηκαν και είδαμε σχετικά με το μαύρο iphone5. Επίσης είναι κρίμα τόσο όμορφη συσκευή να την καταδικάσεις σε θήκη αν είναι στο σπίτι και δεν υπάρχουν μικρά παιδιά τριγύρω (αυτό από του χρόνου θα αλλάξει βέβαια :D).. Είναι όμως πανέμορφο το άτιμο, το κάνω χαζι όπου τυχαίνει να το δω :p

Καλημερα Ευθυμη το εχω μονιμα σε θηκη μεσα-εξω απο το σπιτι.

Δεν θελω ΤΗΝ παραμκρη γρατζουνια να αποκτησω,σε αυτα ειμαι ψειρας.:p

Να μην φοβαμαι ειτε να το βαλω σε οποιοδηποτε τραπεζι οπουδηποτε καν αν παω η'σε τσαντα με αλλα αντικειμενα και αρα για μενα ειναι must η θηκη.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Στο μυαλό μου είσαι εσύ, καλημέρα :)

Αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου λόγω όλων αυτών που ακούστηκαν και είδαμε σχετικά με το μαύρο iphone5. Επίσης είναι κρίμα τόσο όμορφη συσκευή να την καταδικάσεις σε θήκη αν είναι στο σπίτι και δεν υπάρχουν μικρά παιδιά τριγύρω (αυτό από του χρόνου θα αλλάξει βέβαια :D).. Είναι όμως πανέμορφο το άτιμο, το κάνω χαζι όπου τυχαίνει να το δω :p

Χεχε, σε καταλαβα αμεσως, γιατι και εγω ειχα τους ιδιου φοβους. Πηγαινα για λευκο, αλλα τον Οκτωβριο που το πηρα εγω, και το μαυρο που βρηκα, ηταν επιτυχια. Τωρα πια βεβαια εχοντας δει και τα 2 απο κοντα, προτιμω το μαυρο.

Αυτο που λες οτι θα αλλαξει του χρονου, σε εμενα αλλαξε φετος:)

Βεβαια ακομη ειναι πολυ μικρος ο μπεμπης και δεν επηρεαζει.

Γενικα, δεν ειναι απο αυτα που γρατζουνιονται ανευ λογου ή απο τον αερα, οπως τα περισσοτερα iphones.

Καλημερα Ευθυμη το εχω μονιμα σε θηκη μεσα-εξω απο το σπιτι.

Δεν θελω ΤΗΝ παραμκρη γρατζουνια να αποκτησω,σε αυτα ειμαι ψειρας.:p

Να μην φοβαμαι ειτε να το βαλω σε οποιοδηποτε τραπεζι οπουδηποτε καν αν παω η'σε τσαντα με αλλα αντικειμενα και αρα για μενα ειναι must η θηκη.

Κι εγώ έτσι είμαι αλλά από την εμπειρία μου με το nexus10 πραγματικά το ξανασκέφτηκα το πράγμα. Γενικά είμαι προσεκτικός αλλά όπως είπες κι εσύ αν δω γρατσουνιά θα φάω τρελό ξενέρωμα... Οπότε δεν ξέρω πραγματικά τι θα κάνω όταν το πάρω. Το καλοκαίρι λένε θα βγει νέα έκδοση οπότε καλύτερα να περιμένω λιγάκι ε??

Χεχε, σε καταλαβα αμεσως, γιατι και εγω ειχα τους ιδιου φοβους. Πηγαινα για λευκο, αλλα τον Οκτωβριο που το πηρα εγω, και το μαυρο που βρηκα, ηταν επιτυχια. Τωρα πια βεβαια εχοντας δει και τα 2 απο κοντα, προτιμω το μαυρο.

Αυτο που λες οτι θα αλλαξει του χρονου, σε εμενα αλλαξε φετος:)

Βεβαια ακομη ειναι πολυ μικρος ο μπεμπης και δεν επηρεαζει.

Γενικα, δεν ειναι απο αυτα που γρατζουνιονται ανευ λογου ή απο τον αερα, οπως τα περισσοτερα iphones.

Να 'σαι καλά Γιάννη και να σου ζήσει ο μπέμπης, εύχομαι πάντα υγεία, ευτυχία και τύχη! Η αλήθεια είναι ότι αμφιταλαντεύομαι μεταξύ των 2 χρωμάτων μιας και το black είναι classie αλλά και το λευκό με αυτό το bezel περιμετρικά μου κλείνει το μάτι.. Δεν ξέρω θα δείξει, να δω και τι θα μας παρουσιάσει η Apple... Το καλό είναι ότι εκεί που θα βρίσκομαι μετά το Πάσχα για ένα νέο ξεκίνημα μακριά από την σαπίλα του Ελλαδιστάν οι τιμές είναι άκρως ελκυστικές (και μάλιστα πολύ παραπάνω αν σκεφτείς ότι οι μισθοί είναι πολλαπλάσιοι του εδώ) :up:

Edited by efthimis31

Κι εγώ έτσι είμαι αλλά από την εμπειρία μου με το nexus10 πραγματικά το ξανασκέφτηκα το πράγμα. Γενικά είμαι προσεκτικός αλλά όπως είπες κι εσύ αν δω γρατσουνιά θα φάω τρελό ξενέρωμα... Οπότε δεν ξέρω πραγματικά τι θα κάνω όταν το πάρω. Το καλοκαίρι λένε θα βγει νέα έκδοση οπότε καλύτερα να περιμένω λιγάκι ε??

Να 'σαι καλά Γιάννη και να σου ζήσει ο μπέμπης, εύχομαι πάντα υγεία, ευτυχία και τύχη! Η αλήθεια είναι ότι αμφιταλαντεύομαι μεταξύ των 2 χρωμάτων μιας και το black είναι classie αλλά και το λευκό με αυτό το bezel περιμετρικά μου κλείνει το μάτι.. Δεν ξέρω θα δείξει, να δω και τι θα μας παρουσιάσει η Apple... Το καλό είναι ότι εκεί που θα βρίσκομαι μετά το Πάσχα για ένα νέο ξεκίνημα μακριά από την σαπίλα του Ελλαδιστάν οι τιμές είναι άκρως ελκυστικές (και μάλιστα πολύ παραπάνω αν σκεφτείς ότι οι μισθοί είναι πολλαπλάσιοι του εδώ) :up:

Και εσυ με το καλο Ευθυμη! Καλοτυχο και γερο να ειναι. :)

Στη θεση σου δεν θα μπορουσα να περιμενω, αλλα οπως λενε, η υπομονη ειναι αρετη. Επομενως, αν μπορεις να κρατηθεις, σε λιγους μηνες θα εχουμε νεες παρουσιασεις

Και εσυ με το καλο Ευθυμη! Καλοτυχο και γερο να ειναι. :)

Στη θεση σου δεν θα μπορουσα να περιμενω, αλλα οπως λενε, η υπομονη ειναι αρετη. Επομενως, αν μπορεις να κρατηθεις, σε λιγους μηνες θα εχουμε νεες παρουσιασεις

Ναι κανονικά δεν θα είχα υπομονή αλλά αυτή την περίοδο έχω τόσα άλλα στο μυαλό μου που δεν θα το κάνω. Συν ότι εκεί που θα πάω θα θέλω να έχω εγγύηση σωστά?;) Αλήθεια έχει βγει κάποιο roumor για το new ipad mini? Κάτι για retina λένε αλλά πραγματικά δεν νομίζω να έχετε κάποιο θέμα με την παρούσα ανάλυση, εδώ στο ipad2 και πάλι μια χαρά ήταν τα πράγματα πόσο μάλλον στις 7,9''

Γρατζουνιές δεν κάνει αλλά εύκολα μπορεί να γίνουν λακουβιτσες στο αλουμινιο.

By the way αν σκεφτείς να δώσεις το μεγάλο εχε με υπόψη σου.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Γρατζουνιές δεν κάνει αλλά εύκολα μπορεί να γίνουν λακουβιτσες στο αλουμινιο.

By the way αν σκεφτείς να δώσεις το μεγάλο εχε με υπόψη σου.

Thanx Κώστα... Το μεγάλο έχει γίνει το αγαπημένο gadget της γυναίκας και όπως καταλαβαίνεις η μάχη έχει ήδη χαθεί :lol::lol:

Καλησπερα.Θελω να ρωτησω ποτε πανω κατω θα βγει το ipad mini 2.Συνηθως βγαινει το μαρτιο με μεσα απριλιου η μεσα καλοκαιριου.Αν ξερει καποιος ας μου πει.Ευχαριστω εκ τον προτερων.

Ναι κανονικά δεν θα είχα υπομονή αλλά αυτή την περίοδο έχω τόσα άλλα στο μυαλό μου που δεν θα το κάνω. Συν ότι εκεί που θα πάω θα θέλω να έχω εγγύηση σωστά?;) Αλήθεια έχει βγει κάποιο roumor για το new ipad mini? Κάτι για retina λένε αλλά πραγματικά δεν νομίζω να έχετε κάποιο θέμα με την παρούσα ανάλυση, εδώ στο ipad2 και πάλι μια χαρά ήταν τα πράγματα πόσο μάλλον στις 7,9''

Φήμες ακούγονται από τότε που βγήκε. Ότι το επόμενο θα έχει ρετίνα κλπ...

Τι να σου πώ.. Πρόβλημα με την οθόνη δεν έχει, κατ΄ εμέ.

Καλησπερα.Θελω να ρωτησω ποτε πανω κατω θα βγει το ipad mini 2.Συνηθως βγαινει το μαρτιο με μεσα απριλιου η μεσα καλοκαιριου.Αν ξερει καποιος ας μου πει.Ευχαριστω εκ τον προτερων.

Νωρίτερα από τον Ιούλιο δεν νομίζω

Αύγουστο-Σεπτέμβριο αρκετά πιθανό.

Θα σε καλύψει απόλυτα πάντως για το επόμενο εξάμηνο,εκτός αν θες να περιμένεις να βγει το νέο μοντέλο.

Βρήκα αυτο http://www.golden-i.gr/ipad/accessories/iPad-mini/1593-switcheasy-coverbuddy-ultra-clear-for-ipad-mini.htmlου συνδυάζεται και με smartcover.υπαρχει και σε γαλάζιο και σε αλλα χρώματα,λέτε να το πάρω διαφανο η γαλάζιο?ιδια υφή δε θα έχουν?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

εξαιρετικη αποδοση της μπαταριας προσωπικα μου βγαζει ανετα 11 ωρες με wifi.!

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

εξαιρετικη αποδοση της μπαταριας προσωπικα μου βγαζει ανετα 11 ωρες με wifi.!

Τι ios εχεις?

Καλημερα παιδες,θα ηθελα να παρω ενα anti-glare screen protector για το ipad mini κατι ποιοτικο που να παρεχει και προστασια και mat υφη περα απο προστασια απο δαχτυλικα αποτυπωματα.

Εχετε να προτεινεται καποια δοκιμασμενη και αξιοπιστη προταση.

Δυστυχως για εμενα η glossy επιφανεια των tablet ειναι ΑΘΛΙΑ απο ολες τις αποψεις και κυριως αντανακλασεις και αποτυπωματα και ειδικα τωρα που θα ζεστενει ο καιρος θα πανε συννεφο.:p

Καλημερα παιδες,θα ηθελα να παρω ενα anti-glare screen protector για το ipad mini κατι ποιοτικο που να παρεχει και προστασια και mat υφη περα απο προστασια απο δαχτυλικα αποτυπωματα.

Εχετε να προτεινεται καποια δοκιμασμενη και αξιοπιστη προταση.

Δυστυχως για εμενα η glossy επιφανεια των tablet ειναι ΑΘΛΙΑ απο ολες τις αποψεις και κυριως αντανακλασεις και αποτυπωματα και ειδικα τωρα που θα ζεστενει ο καιρος θα πανε συννεφο.:p

Ψαξε στο eBay για το Moshi AG (όχι ΧΤ). To AG είναι το anti-glare ενώ το XT το clear. Βγαίνει και στα 2 χρώματα και είναι άψογο. To κορυφαίο screen protector όμως (clear, αλλά oleophobic) είναι το GlasT της SGP. Καθαρό γυαλί που δεν χαράζεται ουτε με μαχαίρι και δεν σπάει ούτε με σφυρί (δες videos). Εγώ αυτό έχω στο μαύρο mini μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Ψαξε στο eBay για το Moshi AG (όχι ΧΤ). To AG είναι το anti-glare ενώ το XT το clear. Βγαίνει και στα 2 χρώματα και είναι άψογο. To κορυφαίο screen protector όμως (clear, αλλά oleophobic) είναι το GlasT της SGP. Καθαρό γυαλί που δεν χαράζεται ουτε με μαχαίρι και δεν σπάει ούτε με σφυρί (δες videos). Εγώ αυτό έχω στο μαύρο mini μου.

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση

αυτο τι λεει αξιζει μιας και το παιρνω αμεσα

http://www.golden-i.gr/ipad/accessories/iPad-mini/1599-bodyguardz-hd-anti-glare-screenguardz-for-ipad-mini.html

Αυτο λες ετσι

http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-Moshi-iVisor-Screen-Protector-New-iPad-Mini-AG-Anti-Glare-XT-Clear-/170964029987?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item27ce401223

Το βρηκα και στο amazon με δωρεαν μεταφορικα

http://www.amazon.co.uk/MOSHI-iVisor-Black-screen-protector/dp/B00A0LVPM6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1365749652&sr=8-1&keywords=Moshi+AG

Για αυτην λες οτι ειναι η κορυφαια σωστα?

http://www.amazon.co.uk/SPIGEN-SGP-Protector-Tempered-Series/dp/B00B28ZHHU/ref=sr_1_6?s=electronics&ie=UTF8&qid=1365749877&sr=1-6&keywords=Glas+SGP

Αξιζει δηλαδη τα παραπανω λεφτα απο την πρωτη που προτεινες?

Και τα 2 παρεχουν αψογη anti-glare χρηση(mat δηλαδη) και εναντια στα δαχτυλικα αποτυπωματα?

Edited by alextrela

Ναι, αυτό λέω. Για το άλλο που βρήκες δε μπορώ να σου πω...

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Ναι, αυτό λέω. Για το άλλο που βρήκες δε μπορώ να σου πω...

Για το κορυφαιο που προτεινες αξιζει τα λεφτα του οπως ανεφερα συμπληρωματικα πανω και παρεχει αψογη λειτουργια?

Για το GlasT της SGP ειδα βιντεακια στο youtube και δεν παρεχει αυτα που ζηταω.

Edit:Παρηγγειλα τελικα το λευκο Moshi AG απο το amazon.uk

Ειναι πιο κοντα σε αυτο που θελω και τα βιντεακια στο youtube με επεισαν περισσοτερο απο το αλλο.

Υπομονη τωρα να το παραλαβουμε, μεθεπομενη εβδομαδα πιθανοτητα.

Edited by alextrela

το έχω εδώ και μία εβδομάδα και έχω ξετρελαθεί. φοβερό, με βολεύει απίστευτα ακόμη και για να κρατάω σημειώσεις σε σχολή κτλ. το μέγεθος ακριβώς αυτό που θα ήθελα, όπως και το βάρος του. το μεγάλο ipad το ένιωθα πολύ βαρύ στο χέρι οπότε δε μου φαινόταν τόσο πρακτικό. Όλα τα λεφτά πραγματικά η μπαταρία. Η οθόνη εξαιρετική, ακόμη και κάτω από ήλιο που το είχα τις δυο τελευταίες μέρες δεν είχα κανένα απολύτως θέμα. Επειδή βλέπω ότι υπάρχει ένα debate για το χρώμα, και 'γω για άσπρο πήγαινα μέχρι που είδα το μαύρο και δεν το σκέφτηκα καν!

Σαν GPS το έχει χρησιμοποιήσει κανείς;

Λόγω μεγέθους μπορεί να ναι καλό και για το αυτοκίνητο.

Τα προγράμματα πλοήγησης του iPhone (sygic, garmin, navigon κλπ) τρέχουν σε αυτό;

• The title was changed to iPad Mini (2012)
  • The topic was unpinned