Prattein_Aloga Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 να κάνω μια ερώτηση . έχω προπαραγγείλει το note2 32 gb από το expansys . όταν και αν το πάρω και μου έρθει τι ρομ θα έχει πάνω ? ποιας γλώσσας ? τι πρέπει να προσέξω ¨? Δεν μπορει να γνωριζει κανεις ποια ρομ θα εχει :) Δεν πρεπει να προσεξεις τιποτα, θα το παρεις, θα το φορτισεις, θα δοκιμασεις αν γραφει ελληνικα το πενακι και αν οχι θα περασεις ενα αλλο επισημο firmware και θα εισαι ενταξει. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Στo extreme mobile το imei αναγράφεται στην απόδειξη. Πρίν αγοράσω το κινητό έστειλα email στο play247 και ρώτησα αν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας ή ποιας χώρας είναι. (το προηγούμενο κινητό μου το είχα πάρει από εκεί). Δεν μπήκαν στον κόπο να μου απαντήσουν οπότε από εμένα έφαγαν άκυρο. Έχω την εντύπωση πως το extreme mobile του Νίκου δεν φαίνεται στα σκρουτζομάγαζα ή κάνω λάθος;;; Εγώ απο τα υπόλοιπα παιδιά εδώ το γνώρισα σαν κατάστημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Δεν μπορει να γνωριζει κανεις ποια ρομ θα εχει :) Δεν πρεπει να προσεξεις τιποτα, θα το παρεις, θα το φορτισεις, θα δοκιμασεις αν γραφει ελληνικα το πενακι και αν οχι θα περασεις ενα αλλο επισημο firmware και θα εισαι ενταξει. και το επίσημο firmware πως το περνάμε ? με ποιον τρόπο ? είναι δύσκολο? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Έχω την εντύπωση πως το extreme mobile του Νίκου δεν φαίνεται στα σκρουτζομάγαζα ή κάνω λάθος;;; Εγώ απο τα υπόλοιπα παιδιά εδώ το γνώρισα σαν κατάστημα... Κι εγώ αυτό αναρωτιόμουν τις προάλλες. Πράγματι δεν φαίνεται. Και να φανταστείς ότι για το site του χρησιμοποιεί την υπηρεσία δημιουργίας e-shop του Skroutz... BTW, 565 ευρώπουλα τα νοτέλια απ' τον Νίκο, προέλευσης "EU" όπως λέει στην περιγραφή. Σημαίνει κάτι συγκεκριμένο άραγε το "EU" (ως προς τη ROM) ή απλά "ό,τι κάτσει από Ευρώπη"; Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Ο Νικόλας δεν μπαίνει στο skroutz για κάποιους λόγους δικούς του...EU εννοεί πως είναι της ένωσης οπότε έχει κανονικά εγγύηση στην Ελλάδα. Το note2 που πήρα εγώ γαλλικό αλλά και από οποιαδήποτε άλλη χώρα της ένωσης το ίδιο είναι. Συνήθως φέρνει από Γαλλία, Γερμανία αλλά και ελληνικά,γενικά απο πιο προηγμένες χώρες της ένωσης. Ένα τηλέφωνο να του κάνεις σου λέει από που είναι. Πάντως είναι άδικο γιατί οι περισσότεροι απο εμάς σκρουτζάρουμε για να αγοράσουμε συσκευές και είναι κρίμα για ένα Τέτοιο κατάστημα και με Τέτοια εξυπηρέτηση να μην φαίνεται στους πολλούς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasmatikos Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Στo extreme mobile το imei αναγράφεται στην απόδειξη. Πρίν αγοράσω το κινητό έστειλα email στο play247 και ρώτησα αν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας ή ποιας χώρας είναι. (το προηγούμενο κινητό μου το είχα πάρει από εκεί). Δεν μπήκαν στον κόπο να μου απαντήσουν οπότε από εμένα έφαγαν άκυρο. Σας ευχαριστώ όλους πολύ! Οπότε θα επικοινωνήσω πρώτα με play247 γιατί είμαι πάτρα και είναι δίπλα μου, οπότε σε περίπτωση προβλήματος θα το πάω σε αυτούς να το στείλουν στην αντιπροσωπεία... Αν δεν με ικανοποιήσουν θα το πάρω από το κατάστημα που προτείνουν όλοι εδώ στο forum... Β. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 και το επίσημο firmware πως το περνάμε ? με ποιον τρόπο ? είναι δύσκολο? Ειναι παρα πολυ ευκολο. Διαβασε αυτο το θεμα και θα σου λυθουν οι αποριες. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=345784 Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Σας ευχαριστώ όλους πολύ! Οπότε θα επικοινωνήσω πρώτα με play247 γιατί είμαι πάτρα και είναι δίπλα μου, οπότε σε περίπτωση προβλήματος θα το πάω σε αυτούς να το στείλουν στην αντιπροσωπεία... Αν δεν με ικανοποιήσουν θα το πάρω από το κατάστημα που προτείνουν όλοι εδώ στο forum... Β. Αφού είσαι Πάτρα είναι το κεντρικό και θα σε εξυπηρετήσουν σίγουρα. Στο υποκατάστημα στην Αθήνα τους έχει φάει η (μ@@@@@α). Πάντως δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις και extreme... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Ο Νικόλας δεν μπαίνει στο skroutz για κάποιους λόγους δικούς του...EU εννοεί πως είναι της ένωσης οπότε έχει κανονικά εγγύηση στην Ελλάδα. Το note2 που πήρα εγώ γαλλικό αλλά και από οποιαδήποτε άλλη χώρα της ένωσης το ίδιο είναι. Συνήθως φέρνει από Γαλλία, Γερμανία αλλά και ελληνικά,γενικά απο πιο προηγμένες χώρες της ένωσης. Ένα τηλέφωνο να του κάνεις σου λέει από που είναι. Έτσι ακριβώς,για τους δικούς του λόγους κ εν μέρη απ'αυτά που μου είχε πει καλά κάνει. Πάντως επειδή ημουν απ'τους πρώτους που ανέφερα για το Νικόλα εδώ μέσα και σε private συζητήσεις με φίλους κ είχα πει τότε ότι δε πρόκειται να σε κρεμάσει καθ'ότι είναι σωστό παιδί πάνω απ'όλα και χαίρομαι που και τα άλλα παιδιά εδώ μέσα έχουν την ίδια γνώμη! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 να κάνω μία ερώτηση . αξίζει να περιμένει κάποιος το note 2 32 gb ? περίπου ποια θα είναι η τιμή του γνωρίζουμε ? έχω προπαραγγείλει στο expansys και θέλω να ξέρω περίπου την τιμή αν γνωρίζει κάποιος . πάντα χωρίς φπα γιατί η αγορά θα γίνει ( αν γίνει) με επαγγελματικό αφμ . Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 να κάνω μία ερώτηση . αξίζει να περιμένει κάποιος το note 2 32 gb ? περίπου ποια θα είναι η τιμή του γνωρίζουμε ? έχω προπαραγγείλει στο expansys και θέλω να ξέρω περίπου την τιμή αν γνωρίζει κάποιος . πάντα χωρίς φπα γιατί η αγορά θα γίνει ( αν γίνει) με επαγγελματικό αφμ . Αν δεν έχεις σκοπό να βάλεις πολλά μεγάλα apps/games και να μην σε φτάνει το 16άρι, τότε για εμένα δεν αξίζει... Χωρίς τιμή βέβαια δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά, αλλά θα έχει κανά 100άρι επάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 υπαρχει περιπτωση να μπορεσουμε να το παρουμε το note απο ebay με bid σε πολυ καλη τιμη π.χ 400 ευρω? το εχει παρει κανενας απο εδω μεσα με δημοπρασια? Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Ρε παιδια επειδη κανω ερευνα αγορας για να το παρω την αλλη εβδομαδα, γιατι το ασπρο ειναι πιο ακριβο απο το γκρι;; Δεν το εχω δει απο κοντα το γκρι αλλα τοσο χαλια ειναι που το ασπρο ειναι λιγα ευρω πιο ακριβο σε μερικα sites;;; Ειδικά στο site που προτείνετε (extreme-mobile) έχει το άσπρο πάνω απο 40 ευρώ (!!!!!!) πιο ακριβό απο το γκρι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Ρε παιδια επειδη κανω ερευνα αγορας για να το παρω την αλλη εβδομαδα, γιατι το ασπρο ειναι πιο ακριβο απο το γκρι;; Δεν το εχω δει απο κοντα το γκρι αλλα τοσο χαλια ειναι που το ασπρο ειναι λιγα ευρω πιο ακριβο σε μερικα sites;;; Ειδικά στο site που προτείνετε (extreme-mobile) έχει το άσπρο πάνω απο 40 ευρώ (!!!!!!) πιο ακριβό απο το γκρι!! Καποιο απο τα δυο πουλαει περισσοτερο φανταζομαι Εννοειται πως δεν εχουν καμια διαφορα οι συσκευες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Καποιο απο τα δυο πουλαει περισσοτερο φανταζομαι Εννοειται πως δεν εχουν καμια διαφορα οι συσκευες :) οχι φιλε νικο εχουν... και ο φιλος απο πανω καλυτερα να πορει το γκρι... ποια η διαφορα τους? οτι σε ολα τα ασπρα ειτε σ3 ειτε νοτε2 εχουν διαρροη φωτος απτα κουμπια αφης (λαιτ μπλιντινγκ) εμενα παντως στο σ3 μου εσπαγε τα νευρα οταν εχω καινουργιο κινητο δε θελω να εχει ουτε ψεγαδι! :ninja: Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Ρε παιδια επειδη κανω ερευνα αγορας για να το παρω την αλλη εβδομαδα, γιατι το ασπρο ειναι πιο ακριβο απο το γκρι;; Δεν το εχω δει απο κοντα το γκρι αλλα τοσο χαλια ειναι που το ασπρο ειναι λιγα ευρω πιο ακριβο σε μερικα sites;;; Ειδικά στο site που προτείνετε (extreme-mobile) έχει το άσπρο πάνω απο 40 ευρώ (!!!!!!) πιο ακριβό απο το γκρι!! Φίλε μου δεν ισχύει αυτό που λες. Στο eXtreme Mobile δεν πρόσεξες μια σημαντική λεπτομέρεια. Το λευκό Note II είναι ελληνικής αντιπροσωπίας, ενώ το γκρί είναι γερμανικό ή γαλλικό. Αυτό πληρώνεις extra και όχι το χρώμα. Στην ίδια σελίδα θα βρεις και το λευκό σε ίδια τιμή με το γκρι αλλά δεν είναι ακόμα διαθέσιμο, θα έρθει σύντομα. Στο eXtreme Mobile το λευκό και το γκρι (όχι ελληνικά) είχαν σχεδόν πάντα την ίδια τιμή. Επίσης αν δεις στο eXpansys, το λευκό είναι πιο φτηνό απ' το γκρί, που είναι αντίθετο απ' αυτό που λες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 O φίλος λέει ότι το άσπρο είναι πιο ακριβό από το γκρί! Φαντάσου να χει και διαρροή φωτός. Δεν ξέρω παιδιά ψήνομαι να το πάρω αλλά δεν είναι εύκολο είναι πολλά τα λεφτά. Ίσως και αν με κάποια εξυπηρέτηση από γνωστό που έχει μαγαζί με ανταλλαγές κινητών, αν δέχεται να του δώσω κάποια τώρα και κάποια τον άλλο μήνα, έτσι άτυπα. Με προβληματίζει λίγο το μέγεθος βέβαια, εσείς μιλάτε με ακουστικά; Πάντως αυτός μου το δίνει 560 σε άσπρο σφραγισμένο, δεν ρώτησα αν είναι γερμανικό ή γαλλικό είναι στο φλού η κουβέντα ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Ρε παιδια επειδη κανω ερευνα αγορας για να το παρω την αλλη εβδομαδα, γιατι το ασπρο ειναι πιο ακριβο απο το γκρι;; Δεν το εχω δει απο κοντα το γκρι αλλα τοσο χαλια ειναι που το ασπρο ειναι λιγα ευρω πιο ακριβο σε μερικα sites;;; Ειδικά στο site που προτείνετε (extreme-mobile) έχει το άσπρο πάνω απο 40 ευρώ (!!!!!!) πιο ακριβό απο το γκρι!! Για την τιμή σου απάντησαν και πιο πάνω. Αλλά για το χρώμα (αν και γούστα είναι αυτά) στα δικά μου μάτια το γκρι είναι πιο κομψό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 οχι φιλε νικο εχουν... και ο φιλος απο πανω καλυτερα να πορει το γκρι... ποια η διαφορα τους? οτι σε ολα τα ασπρα ειτε σ3 ειτε νοτε2 εχουν διαρροη φωτος απτα κουμπια αφης (λαιτ μπλιντινγκ) εμενα παντως στο σ3 μου εσπαγε τα νευρα οταν εχω καινουργιο κινητο δε θελω να εχει ουτε ψεγαδι! :ninja: αυτό δεν το είχα ξαναακούσει! Χίλια ευχαριστώ για την ενημέρωση γιατί πίστεψε με θα εκνευριζόμουν πολύ άγρια αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο. Φίλε μου δεν ισχύει αυτό που λες. Στο eXtreme Mobile δεν πρόσεξες μια σημαντική λεπτομέρεια. Το λευκό Note II είναι ελληνικής αντιπροσωπίας, ενώ το γκρί είναι γερμανικό ή γαλλικό. Αυτό πληρώνεις extra και όχι το χρώμα. Στην ίδια σελίδα θα βρεις και το λευκό σε ίδια τιμή με το γκρι αλλά δεν είναι ακόμα διαθέσιμο, θα έρθει σύντομα. Στο eXtreme Mobile το λευκό και το γκρι (όχι ελληνικά) είχαν σχεδόν πάντα την ίδια τιμή. Επίσης αν δεις στο eXpansys, το λευκό είναι πιο φτηνό απ' το γκρί, που είναι αντίθετο απ' αυτό που λες. Ευχαριστώ για την πληροφορία γιατί κι εμένα μου έκανε τρομερή εντύπωση η τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή μεταξύ λευκού και γκρι. Αν και δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχει αυτή η διαφορά αφού δεν έχει καμία διαφορά σαν συσκευή ή κάνω λάθος; Έχεις δίκιο για το eXpansys, εγώ κοίταξα σε sites πιο ασφαλή για να προβώ σε αγορά λ.χ. σε όλα τα Αμαζον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 οχι φιλε νικο εχουν... και ο φιλος απο πανω καλυτερα να πορει το γκρι... ποια η διαφορα τους? οτι σε ολα τα ασπρα ειτε σ3 ειτε νοτε2 εχουν διαρροη φωτος απτα κουμπια αφης (λαιτ μπλιντινγκ) εμενα παντως στο σ3 μου εσπαγε τα νευρα οταν εχω καινουργιο κινητο δε θελω να εχει ουτε ψεγαδι! :ninja: Αυτό δεν είναι διαφορά :) Εμένα δεν με ενόχλησε ποτέ ούτε στο s3 ούτε στο note 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 εμενα μου αρεσει αυτη η αισθηση διαρροης φωτος... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyan_star Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Παιδιά, είμαι εντελώς φρεσκαδούρα στην παρέα σας, αν και σας διαβάζω αρκετό καιρό τώρα. Θέλω να προχωρήσω στην αγορά ενός note 2, για διάφορους λόγους ενδιαφέρομαι για συσκευή ελληνικής αντιπροσωπείας. Είδα ότι το κατάστημα extreme mobile δίνει το "ελληνικό" note 2 στην τιμή των 609 ευρώ, τη στιγμή που τεράστιες αλυσίδες πωλούν το "ελληνικό¨ νοτέλι 699 ευρώ. Αυτό μου προκαλεί εντύπωση. Τυπικά τα μεγάλα καταστήματα μπορούν να κτυπούν τις τιμές λόγω μαζικών παραγγελιών που κάνουν. Πώς γίνεται το κατάστημα αυτό να πουλά φτηνότερα "ελληνικές" συσκευές? Μήπως πρόκειται για συσκευές προβληματικής παρτίδας? Τι πιστεύετε? Θέλω να προχωρήσω σε αγορά και διστάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Einhorn Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 (edited) Παιδιά, είμαι εντελώς φρεσκαδούρα στην παρέα σας, αν και σας διαβάζω αρκετό καιρό τώρα. Θέλω να προχωρήσω στην αγορά ενός note 2, για διάφορους λόγους ενδιαφέρομαι για συσκευή ελληνικής αντιπροσωπείας. Είδα ότι το κατάστημα extreme mobile δίνει το "ελληνικό" note 2 στην τιμή των 609 ευρώ, τη στιγμή που τεράστιες αλυσίδες πωλούν το "ελληνικό¨ νοτέλι 699 ευρώ. Αυτό μου προκαλεί εντύπωση. Τυπικά τα μεγάλα καταστήματα μπορούν να κτυπούν τις τιμές λόγω μαζικών παραγγελιών που κάνουν. Πώς γίνεται το κατάστημα αυτό να πουλά φτηνότερα "ελληνικές" συσκευές? Μήπως πρόκειται για συσκευές προβληματικής παρτίδας? Τι πιστεύετε? Θέλω να προχωρήσω σε αγορά και διστάζω. Φίλε μου στο Πλαίσιο έχει 636€ (πέφτει κατά 2€ ανά 2-3 μέρες) αν το αγοράσεις από το internet (υπολόγισε πως μέσα σε αυτή τη τιμή δίνει δώρο και χάρτες). Άρα η διαφορά είναι μικρότερη (αλλά υπαρκτή). Υπάρχουν διάφορες "πολιτικές" πωλήσεων, για παράδειγμα μπορεί ο άνθρωπος από το κατάστημα που αναφέρεις να μη βγάζει άμεσα κέρδος (πουλάνε όσο αγοράζουν και λαμβάνουν ένα πιστωτικό έκπτωσης στο τέλος της χρονιάς, αναλόγως αριθμού πωλήσεων), με αυτό το τρόπο μπορούν να "κρατήσουν" πελατεία για τα παρελκόμενα ή και μια μελοντική "σοβαρή" αγορά χτίζοντας μια καλή φήμη και πελατεία. Να ξέρεις πως όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα πιστεύω πως μπορεί να το δούμε και στα 599€ από το Πλαίσιο, τα κάνει κάτι τέτοια σε μορφή προσφοράς. Κι εγώ το σκέφτομαι για Ελληνικό γιατί είμαι νέοπας :D στα android και αποκλείεται να έμπαινα στη διαδικασία "πειραγμάτων" σε καινούριο τηλέφωνο όντας νέος και ο ίδιος! :cry: Edited November 20, 2012 by Einhorn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyan_star Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Ακριβώς για τους ίδιους λόγους ενδιαφέρομαι και εγώ για "ελληνική" συσκευή. Είμαι παντελώς ασχετός με το θέμα "πείραγμα". Εξάλλου, τα παιδιά στα φόρουμ συνεχώς λένε ότι η συσκευή είναι καταπληκτικά out of the box στημένη από τη samsung, και δεν συντρέχει ουσιαστικός λόγος για κάποιον να την πειράξει, εκτός φυσικά αν έχει πραγματικά το μεράκι για να το κάνει ή πολυ συγκεκριμένες απαιτήσεις από το κινητό του. Ο λόγος της ανησυχίας μου για ενδεχόμενη προβληματική παρτίδα υπάρχει γιατί, όπως και να το κάνουμε , τα 550+ ευρώ και ακόμα περισσότερο τα 600 ή 700 ευρώ δεν είναι μικροποσό (πόσο μάλλον στις μέρες μας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Ακριβώς για τους ίδιους λόγους ενδιαφέρομαι και εγώ για "ελληνική" συσκευή. Είμαι παντελώς ασχετός με το θέμα "πείραγμα". Εξάλλου, τα παιδιά στα φόρουμ συνεχώς λένε ότι η συσκευή είναι καταπληκτικά out of the box στημένη από τη samsung, και δεν συντρέχει ουσιαστικός λόγος για κάποιον να την πειράξει, εκτός φυσικά αν έχει πραγματικά το μεράκι για να το κάνει ή πολυ συγκεκριμένες απαιτήσεις από το κινητό του. Ο λόγος της ανησυχίας μου για ενδεχόμενη προβληματική παρτίδα υπάρχει γιατί, όπως και να το κάνουμε , τα 550+ ευρώ και ακόμα περισσότερο τα 600 ή 700 ευρώ δεν είναι μικροποσό (πόσο μάλλον στις μέρες μας) Καλημέρα δεν υπάρχει φιλε μου κανενας λογος να ανησυχείς για ελαττωματικες συσκευές απλα οι μεγάλες αλυσίδες αισχροκερδουν με καπελα της ταξεως των 100-150 €. Από κει και περα δεν θα εχεις κάποιο πρόβλημα με οποιαδιποτε ρομ πάρα μονο οτι ελληνικά στο πενακι εχει μονο η ελληνική και η γαλλικη ρομ επίσης από το μαγαζί που αναφέρεις πολλοί απο εμας αγοράσαμε την συσκευη. Θα σε συμβούλευα να ρωτησεις εκει αν εχει γαλλικα τηλέφωνα γιατί δεν βλεπω το λογο να δωσεις 60 - 70 ευρω παραπανω για ελληνικό Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts