Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του Samsung Galaxy Note II

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φαντάσου...εγώ στενοχωρήθηκα. Δεν είχες βάλει ειδοποίηση αλλαγής sim ή κάποιο πρόγραμμα?

Δυστυχως, οχι. Ανεφερα την κλοπή στην αστυνομία και στην samsung με τα imei τους. Με το pc εντοπισα ανοιχτό μονο το note8 και το κλειδωσα με κωδικο. Τελος παντων, πανε αυτα...

NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925.

8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte.

SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4

Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οχι ρε φίλε κρίμα, τώρα μπήκα και το διάβασα, σε ευχαριστώ για την απάντηση πάντως. Μια απορία να ρωτήσω μόνο με αυτό το region lock αν πάω κανά ταξίδι Αγγλία, πάω κανονικά ε; υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω? Η αγορά, αν τελικά το αποφασίσω, θα γίνει τρίτη.

Σιγά παιδιά μη βάλει επίσημα τα καλούδια του 3 σε αναβάθμιση του 2, τότε γιατί κάποιος που έχει το 2 να πάει στο 3;

φίλε μου θα μπουν όλα τα καλούδια περνώντας ο καιρός. ..Κ αν δεν τα βάλει η σαμι θα τα βάλουν τα παλλουκαρια από xda μεριά. ..(εκτος βεβαια απ αυτα που ειναι θεμα hardware)Η σαμι αυτό που ήταν να κάνει για την πωληση του n3 το έκανε και το κάνει μια χαρά με την καθυστέρηση τις 4.3 ...:D

Φαντάσου...εγώ στενοχωρήθηκα. Δεν είχες βάλει ειδοποίηση αλλαγής sim ή κάποιο πρόγραμμα?

Τι εννοεις σε παρακαλω;Μπορεις να γινεις πιο σαφης,για να το κανω εγω στο δικο μου;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Εννοεί κάτι τέτοιο: avast! Anti-Theft (http://www.avast.com/free-mobile-security) για το οποίο υπάρχουν πολλές εφαρμογές, αν δεν κάνω λάθος της samsung συμπεριλαμβανομενης

Τι εννοεις σε παρακαλω;Μπορεις να γινεις πιο σαφης,για να το κανω εγω στο δικο μου;

Υπάρχει στις ρυθμίσεις >ασφάλεια

Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3.

Υπάρχει στις ρυθμίσεις >ασφάλεια

Το βρηκα,αλλα απο κει και περα,γινεται κολαση απο τα ζητουμενα.

Μηπως υπαρχει καπου,εστω στο youtube,κατι για να συνεχισω;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Οχι ρε φίλε κρίμα, τώρα μπήκα και το διάβασα, σε ευχαριστώ για την απάντηση πάντως. Μια απορία να ρωτήσω μόνο με αυτό το region lock αν πάω κανά ταξίδι Αγγλία, πάω κανονικά ε; υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω? Η αγορά, αν τελικά το αποφασίσω, θα γίνει τρίτη.

Κανενα προβλημα για Αγγλια αφου το τηλεφωνο είναι ευρωπαικο. Να προσεξεις κυριως αν η συσκευασια ειναι ασφαλης, δηλαδη σφραγισμενο κουτι με την ταινια ασφαλειας της samsung.

NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925.

8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte.

SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4

Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge

Το βρηκα,αλλα απο κει και περα,γινεται κολαση απο τα ζητουμενα.

Μηπως υπαρχει καπου,εστω στο youtube,κατι για να συνεχισω;

Eίναι πολύ εύκολο. Προϋπόθεση είναι να έχεις samsung account. Συνδέεσαι με το λογαριασμό σου στο μήνυμα ειδοποίησης βάζεις αλλαγή sim και από κάτω τον αριθμό στον οποίο θέλεις να σταλεί το μήνυμα στην περίπτωση που μπει άλλη κάρτα. Μόνο αν το δοκιμάσεις, μη έχεις αποθηκευμένο τον αριθμό της νεας κάρτας που θα βάλεις ως επαφή στο τηλέφωνο που θα δηλώσεις για να καταλάβεις πιο εύκολα πως δουλεύει.

Γνωρίζει κανείς τι ακριβώς συνέβη με την προσφορά του Πλαισίου ;

Στην δουλειά ήρθε κάποιος που επίσης το πήρε απ' αυτό.

Έχω την αίσθηση ότι έγινε το έλα να δεις, πολύς κόσμος περίμενε να το κτυπήσει σ' αυτή την τιμή, η οποία προφανώς προσεγγίζει το κόστος της συσκευής (να κοστίζει πάνω από 300€ στην Samsung το βρίσκω χλωμό).

Παιδιά γεια σας, είμαι νέος χρήστης έχω κλείσει να πάρω το κινητό μέχρι σήμερα το βράδυ, τελευταίο σφραγισμένο κομμάτι σε γκρι απο το Πλαίσιο, (ήμουν μεταξύ αυτού και του LG G2) και βλέπω ότι δεν έχει 4G. Έχω σύνδεση Cosmote, θα δω μεγάλη διαφορά με 4G σε απλό browsing και youtube?

Αν ναι, τοτε να πάρω κάτι άλλο σε 4G.

Πάντως στο Πλαίσιο το βρίσκεις κανονικά σφραγισμένο (δεν ξέρω αν είναι περιορισμένα κομμάτια, αλλά υπάρχουν).

@kostas2712: Διαφορά θα δεις μεγάλη αλλά σήμα 4G δε θα δεις (εύκολα τουλάχιστον) :-) Επίσης, με 4G η μπαταρία τελειώνει πολύ πιο γρήγορα. Εννοείται ότι πρέπει να έχεις καλό data plan, αλλιώς θα ξεπεράσεις το όριο για πλάκα. Από την άλλη, με 3G εξακολουθείς να έχεις πάρα πολύ καλή ταχύτητα με το "απλό" Note II (μέχρι 21Mbps θεωρητικά - αντίστοιχη με πολύ καλή σύνδεση DSL). Είσαι σίγουρος ότι δε σου φτάνει; Αν όχι, πήγαινε σε άλλο κινητό ή στην 4G έκδοση του Note II (βασικά κι εγώ τον ίδιο προβληματισμό έχω...).

Ευχαριστω για την απάντηση. Τότε με καλύπτει λοιπόν το Note 2, έχω λίγες ώρες να πάρω την τελειωτική απόφαση μετάβασης από 2,7 ίντσες σε 5,5 :D.

Το θέλω για τσέπη και μόνο και είμαι και αρκετή ώρα πάνω στο μηχανάκι. γι' αυτό διστάζω λίγο, (αν κουβάλαγα πάντα τσαντάκι η μπουγάν δεν υπήρχε θέμα.)

Όταν έκανα μετάβαση οθόνης υπολογιστή από 22 σε 32 ιντσες, όλοι γκρίνιαζαν, εμένα πάντως μου φάνηκε από την αρχή νορμάλ.

Όταν έκανα μετάβαση οθόνης υπολογιστή από 22 σε 32 ιντσες, όλοι γκρίνιαζαν, εμένα πάντως μου φάνηκε από την αρχή νορμάλ.

Είναι λίγο υπερβολή η 32 στο 1,5 μετρό!

Το note 2 ή 3 δεν ενδείκνυται για τσέπη παντελονιού. Ακόμα και αν είσαι μεγαλόσωμος ή φοράς φαρδιά παντελόνια, πάλι θα κάνει αισθητή-ενοχλητική την παρουσία του στην τσέπη. Για σακάκι, ή μπουφάν, ή τσαντάκι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Τελικά το πήρα παιδια, ευχαριστώ πολύ! Έβαλα διαφανή θήκη, ζελατίνα και γρήγορη κάρτα 16Gb.

Στην τσέπη του παντελονιού το βόλεψα προσωρινά, και βλέπουμε.

Λόγω μικρής πρεσβυωπίας νομίζω έκανα καλή επιλογή. Το δύσκολο είναι να μάθω τώρα το android που είναι κάτι εντελώς νέο για εμένα τον μη κομπιουτερά.

Τελικά το πήρα παιδια, ευχαριστώ πολύ! Έβαλα διαφανή θήκη, ζελατίνα και γρήγορη κάρτα 16Gb.

Στην τσέπη του παντελονιού το βόλεψα προσωρινά, και βλέπουμε.

Λόγω μικρής πρεσβυωπίας νομίζω έκανα καλή επιλογή. Το δύσκολο είναι να μάθω τώρα το android που είναι κάτι εντελώς νέο για εμένα τον μη κομπιουτερά.

Και πολύ καλά έκανες. Είναι εξαιρετική επιλογή, ειδικά στις τιμές που παίζει αυτή την περίοδο. Για τα υπόλοιπα μην αγχώνεσαι. Θέλει λίγο χρόνο να συνηθίσεις. Με λίγη όρεξη θα τα μάθεις όλα μια χαρά. Καλορίζικο!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Προς πληροφόρηση σας, έμαθα ότι το Πλαίσιο την Πέμπτη έκανε νέα παραλαβή συσκευών Note II όποτε υπάρχει και πάλι ένα μικρό ( ; ) απόθεμα σε αρκετά καταστήματα και βεβαίως συνεχίζει να διατίθεται στην τιμή προσφοράς των 349€ .

Με αφορμή την παραπάνω πληροφορία "τσίμπησα" και γώ ένα σε λευκό χρώμα !!! :)

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Προς πληροφόρηση σας, έμαθα ότι το Πλαίσιο την Πέμπτη έκανε νέα παραλαβή συσκευών Note II όποτε υπάρχει και πάλι ένα μικρό ( ; ) απόθεμα σε αρκετά καταστήματα και βεβαίως συνεχίζει να διατίθεται στην τιμή προσφοράς των 349€ .

Με αφορμή την παραπάνω πληροφορία "τσίμπησα" και γώ ένα σε λευκό χρώμα !!! :)

Πράγματι είναι super ευκαιρία! Αφού εγώ που έχω ήδη από πέρσι το Note II σκέφτομαι να πάρω άλλο ένα για να το έχω για backup μήπως πάθει κάτι το κανονικό μου (το οποίο υποφέρει από SDS και το φοβάμαι)... Η τιμή του στα 349 € είναι άκρως ελκυστική και απ' την άλλη το Note 3 δεν με συγκινεί καθόλου, σχεδόν το απεχθάνομαι με αυτά που βλέπω, ακούω και διαβάζω...

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Πράγματι είναι super ευκαιρία! Αφού εγώ που έχω ήδη από πέρσι το Note II σκέφτομαι να πάρω άλλο ένα για να το έχω για backup μήπως πάθει κάτι το κανονικό μου (το οποίο υποφέρει από SDS και το φοβάμαι)... Η τιμή του στα 349 € είναι άκρως ελκυστική και απ' την άλλη το Note 3 δεν με συγκινεί καθόλου, σχεδόν το απεχθάνομαι με αυτά που βλέπω, ακούω και διαβάζω...

Κώστα μέσα στο μυαλό μου είσαι. Αυτο θέλω να κάνω και εγώ. Θέλω να έχω ένα για καβατζα μιας και είναι κορυφαίο. Βέβαιο σκέφτομαι και το 8αρι και δυσκολεύομαι

Θοδωρής

Σήμερα το πρωί πήρα και γω την συσκευή από το πλαίσιο (Μεταμόρφωσης) σε γκρι χρώμα, είχε 2 διαθέσιμες ακόμη......
Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

... Η τιμή του στα 349 € είναι άκρως ελκυστική και απ' την άλλη το Note 3 δεν με συγκινεί καθόλου, σχεδόν το απεχθάνομαι με αυτά που βλέπω, ακούω και διαβάζω...
Περιττό να σου πω ποσο δικιο εχεις και ποσο συμφωνουμε :)

Εγω παντως εχω παρει εδω και καιρο και δευτερο,στην γυναικα μου (εχει τρελαθει με το νοτελακι) και νομιζω ειναι απο τις ελαχιστες συσκευες που βλεπω χρηστες να τα εχουν η να σκεφτονται να τα κανουν διπλα.Κατι λεει νομιζω αυτο...

Edited by truckman

Εγω παντως μολις βρεθει λυση για το knox εχω φυγει για το 3 με χιλια.

Και μονο οι 5,7" full hd οθονη με κανουν να το λιγουρευομαι...