Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του Samsung Galaxy Note II

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ομοίως κι εγώ. Δεν έχω πληρωθεί και μου είπαν ότι λόγω κάποιας παράτασης των δικαιολογητικών θα πάει μέχρι τέλος Φλεβάρη να ολοκληρωθούν οι επιστροφές.

Edit: Dimitris2k ευχαριστούμε πολύ για το τηλέφωνο. Από την ίδια τη Samsung δεν μπορούν να ενημερώσουν αν είναι εντάξει τα χαρτιά ενώ εκεί μια ευγενέστατη κοπέλα το κοίταξε κι είπε όλα εντάξει. Επιβεβαίωσε κι εκείνη το τέλος Φεβρουαρίου.:)

Edited by eltsele

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπήκαν και δω τα 100 ευρώ :D :D :D.

Ειχα επιδοτηση ~750 ευρώ,οπότε πήρα τζαπα το Note II, έβαλα τα 50 ευρω έκπτωση στο παγιο και πληρωθηκα και 100 ευρώ από τη Samsung.

Και το μακράν καλύτερο κινητό της αγοράς και τζάπα και 50 ευρω εκπτωση στα πάγια και πληρώθηκα 100 ευρώ : μιλάμε για το deal της 10ετίας :D :D :D:D :D .

Edited by voithostyrempora

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Ειναι εταιρικά τα νούμερα,οπότε εγώ δεν πλήρωσα ούτε σεντ ;) .

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Ναι μόνο για ελληνικά και εχει ληξει τον προηγούμενο μηνα φίλος. .

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

Καλησπέρα σας,

εδώ και αρκετό καιρό θέλω να αγοράσω το note2 αλλα λόγο οικονομικών αδυνατώ να δώσω 700 ευρώ! Ετσι ψάχνωντας πολυ κατέληξα μαλλον εδω http://www.hoh.de/demogeraete/mobilfunk/samsung/653521/samsung-galaxy-note-2-n7100-16gb-titanium-gray-b-ware αλλα θέλω να έχει στα ελληνικά ή αγγλικά το μενού και να είναι συμβατό με ελληνικό δικτυο. Θα ήθελα τη γνώμη σας και τη βοήθειά σας... Έναν άλλο τροπο αγοράς ή κάποια σελιδα κτλπ. Ευχαριστώ περιμένω τις γνώμες σας.

Αν είσαι παλαιό μέλος του φόρουμ και συνεπώς πλήρεις τις προϋποθέσεις, στο "sell and buy" του φόρουμ θα βρεις note 2 στα 450 ευρώ, την τιμή δηλ που το αγόρασαν κάποιοι την περίοδο Δεκ'12-Ιαν'13 από Ελλάδα βάσει συνδυασμένων προσφορών πλαισίου-γερμανού κλπ (-150€) και Samsung cashback (-100€) ...κατά πάσα πιθανότητα σαν καινούρια (να ελέγξεις rom, triangle, imei ...Google It) με διετή εγγύηση απο ελληνική αντιπροσωπία. Edited by ilpara

Ναι φιλε μου και ελληνικά έχει και δουλεύει κανονικά στην Ελλάδα για μεταφορικά δεν ξερω πόσο θα σου παρουν ..

Δες και εδω ειναι Αθήνα τουλαχιστον .

Δεν έχει μεγάλη διαφορά τιμής εχω ακούσει για κατι 50 και 60 ευρώ απο Γερμανία δες το καλα δεν σε συμφέρει αν ειναι τοσα . Δικιά σου η απόφαση. .

http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Samsung-N7100-Galaxy-Note-2-16GB-Grey.aspx

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

Καλησπέρα σας,

εδώ και αρκετό καιρό θέλω να αγοράσω το note2 αλλα λόγο οικονομικών αδυνατώ να δώσω 700 ευρώ! Ετσι ψάχνωντας πολυ κατέληξα μαλλον εδω http://www.hoh.de/demogeraete/mobilfunk/samsung/653521/samsung-galaxy-note-2-n7100-16gb-titanium-gray-b-ware αλλα θέλω να έχει στα ελληνικά ή αγγλικά το μενού και να είναι συμβατό με ελληνικό δικτυο. Θα ήθελα τη γνώμη σας και τη βοήθειά σας... Έναν άλλο τροπο αγοράς ή κάποια σελιδα κτλπ. Ευχαριστώ περιμένω τις γνώμες σας.

Eπιτέλους μετά από καιρό κι ένα post που αφορά το συγκεκριμένο θέμα και όχι την επιστροφή χρημάτων. Πλέον η 4.1.2 υποστηρίζει ελληνικά και στο spen. Οπότε ρίξε μια ματιά στο skroutz κι επικοινώνησε με το κατάστημα για να διαπιστώσεις αν είναι ευρωπαϊκό (εγγύηση) και unbranded. Προσωπικά κι εγώ το πήρα από extreme-mobile.gr.

Καλησπέρα σας,

προσοχή, το κινητό στο συγκεκριμενο λινκ είναι β' διαλογης.(b-ware).

μάλλον απο επιστροφή δηλαδή.

καλύτερα μτχ απο Ελλάδα που μπορείς να το ελεγξεις πρίν αγοράσεις.

προσοχή, το κινητό στο συγκεκριμενο λινκ είναι β' διαλογης.(b-ware).

μάλλον απο επιστροφή δηλαδή.

καλύτερα μτχ απο Ελλάδα που μπορείς να το ελεγξεις πρίν αγοράσεις.

Παρα λιγο να την πατησω κι εγω με τον ορο αυτο,που δεν τον ηξερα,θελοντας να αγορασω ενα ασυρματο τηλεφωνο, παλαιο μοντελο, απο τη Γερμανια.Τελικα το βρηκα στην Ελλαδα καινουριο,με λιγοτερα λεφτα.:)

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Η wind διαθέτει το nexus 4 στα 469 ευρώ.

Με τις προσφορές Χριστουγέννων αγοράσαμε το note 2 στα 450! Πφφφ :-)

Ακόμα και τώρα που το note 2 το βρίσκεις στα 550 (παράεισαγωγής), πάλι παραμένει ανταγωνιστικό!

Παίζει να κάναμε το deal της δεκαετίας :lol:

Για να έχουμε ξανά παρόμοια προσφορά,θα πρέπει τα άστρα να ευθυγραμμιστούν πλήρως!Να έχουμε χριστούγεννα (όπου τα καταστήματα κάνουν τις περισσότερες προσφορές),να κάνει προσφορά ανάλογου μεγέθους η εταιρία και φυσικά οι προσφορές αυτές να αφορούν το ΚΟΡΥΦΑΙΟ smartphone .. :happy:

me > you

Για να έχουμε ξανά παρόμοια προσφορά,θα πρέπει τα άστρα να ευθυγραμμιστούν πλήρως!Να έχουμε χριστούγεννα (όπου τα καταστήματα κάνουν τις περισσότερες προσφορές),να κάνει προσφορά ανάλογου μεγέθους η εταιρία και φυσικά οι προσφορές αυτές να αφορούν το ΚΟΡΥΦΑΙΟ smartphone .. :happy:

Μην το πείτε ούτε του Παπα. Θα το πουλήσετε μετά από ένα χρόνο και θα χάσετε ελάχιστα χρήματα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μην το πείτε ούτε του Παπα. Θα το πουλήσετε μετά από ένα χρόνο και θα χάσετε ελάχιστα χρήματα.

Πραγματικά πιάσαμε λαχείο. Πήγε φίλος να πάρει το νοτέλι με επιδότηση από Vodafone και τι του είπαν:

Δεν θα φέρουμε άλλα Note 2 n7100 αλλά μπορείς να πάρεις το n7105 στα 800:lol:

Τελικά πήρε το S3.

Φιλικά Γιώργος

Σίγουρα ήταν εκπληκτική προσφορά με τελική τιμή 450 ευρώ μετά από έκπτωση και cashback. Πλέον το έχουν 699 όλοι οι μεγάλοι. Αλλά ακόμη τα σκρουτζομαγαζα και όχι μονό (extreme mobile) το έχουν στα 530 +- με εγγύηση σε ισχύ οπότε παραμένει σε εξαιρετική τιμή και σήμερα.

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

• 2 weeks later...

ποια η γνωμη σας για αυτην εδω την προσφορα?

http://www.couponi.gr/deals.php?id=823&lkws_40=512e3a63-0aa3-3bb0-c021-da0f2e15ded8

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Απο τη στιγμη που στη Γερμανια,κανει 600 €,το να λεει αυτος οτι το πουλαει 500,μου φαινεται απατη.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Η συζήτησε για το Cashback μπορεί να συνεχιστεί στο θέμα Samsung: Επιστροφή χρημάτων με κάθε αγορά Note 2.

Οποιοδήποτε μήνυμα που θα αφορά το παραπάνω θέμα θα αφαιρείται ως Off Topic από το παρόν θέμα.

Επίσης παρακαλώ να σταματήσουν οι λεκτικές διαμάχες μεταξύ σας.

Ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Μπορεις να μεταφερεις και τα τελευταια σχολια στο τοπικ που ανεφερες. Μπορει να μπει pol εκει εκ των υστερων;

• Administrators
Μπορεις να μεταφερεις και τα τελευταια σχολια στο τοπικ που ανεφερες. Μπορει να μπει pol εκει εκ των υστερων;

Εκτός των off topic και flame post τα οποία πήγαν στον κάδο, τα υπόλοιπα μεταφέρθηκαν στο σχετικό θέμα.

Poll για κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, δεν θα κρίνουμε εμείς την πολιτική επιστροφής χρημάτων της Samsung.

Modpic.gif

Γειά σας παιδιά!

Ξέρεις κανείς από τα καταστήματα που βγαίνουν στις αναζητήσεις σε συγκριτικά τιμών, ποιά είναι η φθηνότερη επιλογή για ελληνικής εισαγωγής;

Από τα υπόλοιπα παρακάτω που είναι εισαγωγές από άλλες χώρες, είναι κάποια που έχουν ρίσκο με την εγγύηση;

"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw

Εκτός των off topic και flame post τα οποία πήγαν στον κάδο, τα υπόλοιπα μεταφέρθηκαν στο σχετικό θέμα.

Poll για κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, δεν θα κρίνουμε εμείς την πολιτική επιστροφής χρημάτων της Samsung.

Ζητησα poll οπου θα δηλωνε ο καθενας που ισχυριζεται οτι εχει συμμετασχει στο προγραμμα, στο ποτε εστειλε τα χαρτια και αν πληρωθηκε. Για να δουμε τελος παντων αν ειμαστε 2-3 παραξενοι -που λεει ο λογος δλδ- οχι κατι αλλο. Αλλα αφου δεν ειμαστε εμεις που θα κρινουμε την επιστροφη χρηματων -και εχεις δικιο- θα το κρινουν αλλοι, πιο αρμοδιοι...