Nozomi Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Έγραφα κάποια πραγματάκια λίγες σελίδες πριν για τα συνοικιακά μαγαζάκια ! Amazon και ξερό ψωμί. Χίλιες φορές να δώσω 50€ παραπάνω για το return policy του...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 ... Amazon και ξερό ψωμί. Χίλιες φορές να δώσω 50€ παραπάνω για το return policy του...;) Ερώτηση: τα μεταφορικά της επιστροφής ποιός τα χρεώνεται και πως γίνεται;;; Το ρωτάω γιατί σε άλλη περίπτωση ογκώδους αντικειμένου από Γαλλία, ήταν ασύμφορη η επιστροφή λόγω μεταφορικών αποστολής, νέε συνέπεια να προτιμήσω την επισκευή εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Ερώτηση: τα μεταφορικά της επιστροφής ποιός τα χρεώνεται και πως γίνεται;;; Το ρωτάω γιατί σε άλλη περίπτωση ογκώδους αντικειμένου από Γαλλία, ήταν ασύμφορη η επιστροφή λόγω μεταφορικών αποστολής, νέε συνέπεια να προτιμήσω την επισκευή εδώ Εγώ που επέστρεψα μια θήκη τον Μάρτιο πλήρωσα τα μεταφορικά της επιστροφής, αλλά μου επέστρεψε στο 100% τα αρχικά μεταφορικά την αποστολής από την Amazon σε εμένα, κάτι που δεν περίμενα μιας και ο λόγος επιστροφής δεν ήταν υπαιτιότητα της Amazon. Μπορώ να πω πως έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την όλη διαδικασία. Μέχρι και ειδικές ετικέτες σου δημιουργεί για να τις βάλεις στο πακέτο για να επιταχυνθεί η διαδικασία και σε ενημερώνει με email (και SMS αν δεν κάνω λάθος) για την εξέλιξή της. Μιλάω πάντα για το Amazon.co.uk. Άψογο και υποδειγματικό service, κάτι για το οποίο φημίζεται η Μεγάλη Βρετανία. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Εγώ που επέστρεψα μια θήκη τον Μάρτιο πλήρωσα τα μεταφορικά της επιστροφής, αλλά μου επέστρεψε στο 100% τα αρχικά μεταφορικά την αποστολής από την Amazon σε εμένα, κάτι που δεν περίμενα μιας και ο λόγος επιστροφής δεν ήταν υπαιτιότητα της Amazon. Μπορώ να πω πως έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την όλη διαδικασία. Μέχρι και ειδικές ετικέτες σου δημιουργεί για να τις βάλεις στο πακέτο για να επιταχυνθεί η διαδικασία και σε ενημερώνει με email (και SMS αν δεν κάνω λάθος) για την εξέλιξή της. Μιλάω πάντα για το Amazon.co.uk. Άψογο και υποδειγματικό service, κάτι για το οποίο φημίζεται η Μεγάλη Βρετανία. Κωστα οντως αψογο το amazon.co.uk αλλα (ψιλοofftopic) πλεον δεν υποστηριζει free delivery οποτε πλεον για θηκες και μικροαντικειμενα ειναι μαλλον ασυμφορο. Απλα το αναφερω διοτι εχει μονο δυο μερες που αλλαξε το policy του. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Κωστα οντως αψογο το amazon.co.uk αλλα (ψιλοofftopic) πλεον δεν υποστηριζει free delivery οποτε πλεον για θηκες και μικροαντικειμενα ειναι μαλλον ασυμφορο. Απλα το αναφερω διοτι εχει μονο δυο μερες που αλλαξε το policy του. Α μάλιστα, δεν το ήξερα. Τότε πράγματι για μικροαντικείμενα δεν θα συμφέρει πλέον. Ίσως για πράγματα που τα βρίσκεις μόνο εκεί. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Λαθος. Εμενα ειχε και περιμετρικα ζελατινες. Ειχε ακομη και ο φορτιστης. Το ιδιο θυμαμαι ειχε και το νοτε1. Και σε εμενα ειχαν και τα δυο note που εχω παρει ,ελληνικο (extreme mobile) και ευρωπαικο (birdphone) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Εμένα αύριο μάλλον θα ερθει απο οτι βλέπω με τον κωδικό απο την ACS απο bird phone και θα σας ενημερωσω σε τι κατασταση είναι. Πάντως τηλ που με πήραν σήμερα το πρωι, άψογη εξυπηρέτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Εμένα αύριο μάλλον θα ερθει απο οτι βλέπω με τον κωδικό απο την ACS απο bird phone και θα σας ενημερωσω σε τι κατασταση είναι. Πάντως τηλ που με πήραν σήμερα το πρωι, άψογη εξυπηρέτηση. Θα ειναι σιγουρα σε αψογη κατασταση και σιγουρα με ζελατινες περιμετρικα και χωρις γραντζουνιες. Μην εχεις καμια αμφιβολια, το καταστημα ειναι αψογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Οντως. Και η εξυπηρέτηση άψογη. Με πήραν χθες τηλ να με ενημερώσουν οτι είναι εισαγωγής, οτι έχει ελληνικό μενού κτλ. Όταν πάω σπίτι θα πάρουν μια 5αστερη αξιολόγηση. Αν και το έχω μπροστά μου τώρα, βαριεμαι να το σεταρω αφού σε λίγο θα βάλω custom ROM. Είμαι και για καφέ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Kι εγώ από bird σκοπεύω να το πάρω. Εχω ξαναψωνίσει και όντως είναι προσεκτικοί με την εξυπηρέτησή τους στον πελάτη. Αλήθεια από ποια χώρα είναι του bird? Αυστρία κάπου διάβασα, ισχύει? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Θα ειναι σιγουρα σε αψογη κατασταση και σιγουρα με ζελατινες περιμετρικα και χωρις γραντζουνιες. Μην εχεις καμια αμφιβολια, το καταστημα ειναι αψογο. Δηλαδη, για τη δικη μου συσκευη που ειχε σημαδακι, εφταιγαν τα media markt? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Έχουν γίνει αρκετά παράπονα για τα σχόλια που γίνονται προς καταστήματα. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ οτι το myphone.gr ΔΕΝ είναι χώρος για να βγάζετε αποθημένα (δικαιολογημένα ή μη) για καταστήματα και επιχειρήσεις. Αυτό να το κάνετε στο ΙΝΚΑ ή στον Συνήγορο του Καταναλωτή ή όπου αλλού. Όπως για κάποιους από εσάς υπάρχουν σωστά σχόλια για καταστήματα, υπάρχουν και άλλα τα οποία ίσως είναι ύποπτα και έχουν άλλο σκοπό. Για αυτό τον λόγο δεν επιτρέπεται η αναφορά καταστημάτων ονομαστικά ή εκπροσώπων τους, ιδιοκτητών, υπαλλήλων κλπ. Αν κάποιοι από εσάς έχετε παράπονο από καταστήματα, να κάνετε καταγγελίες επίσημες, ενυπόγραφες στις υπηρεσίες που προανέφερα. Κάθε ΣΧΟΛΙΟ εδώ που θα θεωρηθεί δυσφημιστικό για κατάστημα θα αφαιρείται χωρίς προειδοποίηση. ΔΕΝ είμαστε δικαστές, εισαγγελείς να κρίνουμε το τι έχει συμβεί, ΔΕΝ παίρνουμε το μέρος κανενός. Δεν χρειάζεται να απαντήσει κανείς στο σχόλιο αυτό. Κάθε off topic θα διαγραφεί. Ευχαριστώ. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Το καφέ σκέτο κουκλι είναι. Πίστευα οτι δεν θα μου άρεσε και σκεφτόμουν το κοκκινο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Tα 2 δικά μου που δεν είχαν ζελατίνες περιμετρικά και είχαν σημαδάκια, ήταν από media markt με την προσφορά της επιστροφής των 100 ευρώ. Εντάξει, δεν το πήρα και από κανένα άγνωστο μαγαζάκι...τι να πω... οι συσκευασίες ήταν σφραγισμένες, έτσι φαίνονταν τουλάχιστον. Εμένα με είχε πονηρέψει το γεγονός ότι δεν πήρα το μπόνους του dropbox, αλλά όλα τα παιδιά στο φόρουμ με καθησύχασαν... Γιάννη κάποια note έχουν ζελατινα στο πλάι και άλλα δεν έχουν. Έχει να κάνει με την παρτίδα. Τα ίδια είχα δει και στο note 1.παλαβομαρα (μια ακομη) της σαμμυ αλλά ισχύει. Όπως ισχύει και για τα μικρά - ανεπαίσθητα σημαδάκια περιφερειακά σε κάποιες συσκευές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Γιάννη κάποια note έχουν ζελατινα στο πλάι και άλλα δεν έχουν. Έχει να κάνει με την παρτίδα. Τα ίδια είχα δει και στο note 1.παλαβομαρα (μια ακομη) της σαμμυ αλλά ισχύει. Όπως ισχύει και για τα μικρά - ανεπαίσθητα σημαδάκια περιφερειακά σε κάποιες συσκευές... Τι να πει κανείς.... Αυτά Βαγγέλη δείχνουν πόσο πρόχειρη είναι η παραγωγη Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Γιάννη κάποια note έχουν ζελατινα στο πλάι και άλλα δεν έχουν. Έχει να κάνει με την παρτίδα. Τα ίδια είχα δει και στο note 1.παλαβομαρα (μια ακομη) της σαμμυ αλλά ισχύει. Όπως ισχύει και για τα μικρά - ανεπαίσθητα σημαδάκια περιφερειακά σε κάποιες συσκευές... Το δικό μου ειχε. Προφανώς εχει να κανει με το εργοστάσιο παραγωγής, η ανακατασκευασμενα, η σχετικά με το για προορίζονται. [ATTACH]33489[/ATTACH] Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Το δικό μου ειχε. Προφανώς εχει να κανει με το εργοστάσιο παραγωγής, η ανακατασκευασμενα, η σχετικά με το για προορίζονται. [ATTACH]33489[/ATTACH] Καλημερα Κωστα. Μπρος και πισω ζελατινες ειχαμε ολοι. Για το πλαι λεμε, πανω στο bezel. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Εγώ είχα. Απλα στο note 1 είχα και στην κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Καλημερα Κωστα. Μπρος και πισω ζελατινες ειχαμε ολοι. Για το πλαι λεμε, πανω στο bezel. Μα οι δικές μου καλύπτουν και τα πλαϊνά. Μένουν μονο οι γωνίες ακάλυπτες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Μα οι δικές μου καλύπτουν και τα πλαϊνά. Μένουν μονο οι γωνίες ακάλυπτες. Με προβλημάτισες τώρα. Πρέπει να ανοίξω το κουτί μου και να δώ. Τις έχω κρατήσει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Μα οι δικές μου καλύπτουν και τα πλαϊνά. Μένουν μονο οι γωνίες ακάλυπτες. Ακριβώς ετσι ειναι και εμενα. Εχουν κατι σαν αυτάκια Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 (edited) Παιδιά έτσι ακριβώς είναι και σ' εμένα. Όπως του Κώστα (Te_salat). Είναι δύο μεμβράνες με "αυτάκια" που προστατεύουν περιμετρικά τη συσκευή. Παραθέτω και φωτογραφία να τις δείτε (είναι η μία πάνω απ' την άλλη). Επίσης έβγαλα φωτογραφία και μια από τις σφραγίδες που πρέπει να είναι άθικτες κατά την παραλαβή της συσκευής (το γράφει επάνω τους κιόλας). Υπάρχουν δύο τέτοιες, μία σε κάθε μεγάλη πλευρά του κουτιού. http://i43.tinypic.com/30bogpf.jpg http://i43.tinypic.com/2l8w709.jpg Edited June 17, 2013 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 (edited) Παιδια σε ολα τα νοτελια 1 και 2 υπαρχουν κανονικα μπρος πισω ζελατινες και με αυτακια. Μαλιστα η πισω πρακτικα ειναι σχεδον ξεκολλημενη, εχει ελαχιστη κολλα. Η διαφορα ειναι οτι σε καποιες παρτιδες υπαρχουν και μικρα ζελατινακια περιμετρικα του bezel, οπως και στο κεντρικο πληκτρο και σε καποια μοντελα και ζελατινακι και στην καμερα. Το ιδιο ισχυει και στο s4. Εχει και περιμετρικα ζελατινακια (λωριδες δηλαδη) που ξεκολλας. Αυτες οι διαφορες και εμενα δε μου αρεσουν, καθως δειχνουν προχειροτητα. Μαλιστα σε ενα νοτελι που δεν υπηρχε ζελατινακι στην καμερα ειχε γδαρθει, προφανως κατα τη μεταφορα... Edited June 17, 2013 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Στο δικο μου παντως ειχε και περιμετρικα και στην καμερα. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 (edited) Παιδια σε ολα τα νοτελια 1 και 2 υπαρχουν κανονικα μπρος πισω ζελατινες και με αυτακια. Μαλιστα η πισω πρακτικα ειναι σχεδον ξεκολλημενη, εχει ελαχιστη κολλα. Η διαφορα ειναι οτι σε καποιες παρτιδες υπαρχουν και μικρα ζελατινακια περιμετρικα του bezel, οπως και στο κεντρικο πληκτρο και σε καποια μοντελα και ζελατινακι και στην καμερα. Το ιδιο ισχυει και στο s4. Εχει και περιμετρικα ζελατινακια (λωριδες δηλαδη) που ξεκολλας. Αυτες οι διαφορες και εμενα δε μου αρεσουν, καθως δειχνουν προχειροτητα. Μαλιστα σε ενα νοτελι που δεν υπηρχε ζελατινακι στην καμερα ειχε γδαρθει, προφανως κατα τη μεταφορα... Φιλε Βαγγελη κατι αλλο παιζει και με εχει βαλει σε σκεψεις γιατι θελω να παρω ακομη ενα note και με προβληματιζει παρ'ολο που το δικο μου ειχε και ζελατινακια στο bezel και δεν ειχε το παραμικρο.Δεν μπορω να δεχθω οτι γινονται σημαδια και γρατζουνιες απο τη μεταφορα μεσα στο κουτι, δεν εχει τοσο τζογο το κινητο μεσα στη συσκευασια του για να δημιουργηθουν τετοιες καταστασεις και ποσο μαλον για σημαδι στην καμερα της οποιας το τζαμακι ειναι πιο μεσα απο το περιμετρικο bezel της.Κατι αλλο συμβαίνει το οποιο νομιζω οτι το γνωριζει "πολυ καλα" το κυκλωμα που τα εμπορεύεται... Edited June 17, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts