nikos92 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Τελος...οποιος προλαβε το κυριο ειδε! Οι υπολοιποι υπομονη για amazon σε κανα μηνα! Και εγω ****το δεν εβαλα στο κουπονι το σωστο iban αλλα τον απο πανω αριθμο που υπαρχει στην πρωτη σελιδα του βιβλιαριου του λογαριασμου.Βεβαια στο πακετακι ειχα και φωτοτυπια των πληροφοριων αυτων απο το βιβλιαριο,απλα το ειχα στειλει στις 19 Δεκεμβρη και επειδη οι μερες περνανε φοβαμαι μηπως γινει καμια στραβη...:( Παρε ενα τηλεφωνακι...νομοζω θα βγαλεις ακρη. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Ρε παιδια σε μαυρο παιζει πουθενα? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Ρε παιδια σε μαυρο παιζει πουθενα? Δεν υπάρχει σε μαύρο Πάρη . Υπήρχε μια φημη οτι θα κυκλοφορήσει αλλά τελικά δεν ισχύει ......προς το παρόν τουλάχιστον . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Δεν υπάρχει σε μαύρο Πάρη . Υπήρχε μια φημη οτι θα κυκλοφορήσει αλλά τελικά δεν ισχύει ......προς το παρόν τουλάχιστον .Σε εχαριστω Μιχαλη.Η αληθεια ειναι οτι το ψαχνω σε μαυρο και δεν το βρισκω πουθενα!!Αναγκαστικα,σε γκρι το βλεπω (ωραιο ειναι και αυτο) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Δε νομίζω να ναι φημη το μαύρο.Απλά εχει καθυστερησει.Λογικά θα βγει και σε μαύρο,κοκκινο,ροζ (σαν το Ι) κτλ συν φυσικά οι εκδόσεις 32 & 64 GB's. Μάλλον δεν προλαβαίνει να καλύψει τη ζήτηση η Samsung (σε ολες της τις συσκευές). Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Να προσθεσω και εγω οτι πηρα στην samsung τηλεφωνο εχθες και μου ειπαν ακριβως τα ιδια με τον laz37283, οτι δηλαδη τωρα εκλεισε η προσφορα οποτε μεσα στις επομενες μερες θα αρχισουν οι πληρωμες . Και εγω εστειλα τα χαρτια στην samsung αρκετα νωρις 14/12/12 αλλα δεν εχω λαβει κατι ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Το ιδιο κι εγω. Ακομη τιποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcamus06 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Ούτε εγώ έχω λάβει επιστροφή , από 17-12-2012 έστειλα την αίτηση. Μίλησα σήμερα ξανά με samsung και τις 2 φορές μου είπαν πως πρόσφατα έληξε η ημερομηνία υποβολής και δεν ξέρουνε που πάνε οι αιτήσεις , γιατί ρώτησα τη κοπέλα πως δεν θέλω να μάθω πότε θα μπουν τα χρήματα απλά αν εγκρίθηκε η αίτηση μου και μου είπε απλά περιμένετε μέσα στον επόμενη μήνα θα έχετε ενημερωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Εγώ που πήρα τηλέφωνο μου είπε ότι σε κανένα μήνα .Οπότε δεν ξέρω αν τελικά τα βάλουν .Όχι τίποτα περιμένω και από 3 και είναι 300 Ευρώ οπότε δεν τους αφήνω αλλιώς να μην τα λέγανε . Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Υπάρχει περίπτωση να μην εγκριθεί; αγορασμένο από πλαισιο; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 20, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Υπάρχει περίπτωση να μην εγκριθεί; αγορασμένο από πλαισιο; Όχι εκτός αν: α) δεν το αγόρασες εντός των προκαθορισμένων χρονικων ορίων. β) το Πλαίσιο σου πούλησε μη ελληνική συσκευή (δύσκολο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Όχι εκτός αν: α) δεν το αγόρασες εντός των προκαθορισμένων χρονικων ορίων. β) το Πλαίσιο σου πούλησε μη ελληνική συσκευή (δύσκολο). Και εγώ δεν πιστεύω. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Λοιπόν επικοινώνησα και εγώ χτες στον παραπάνω αριθμό. Μια κοπέλα που απάντησε ήταν ευγενέστατη μου είπε οι πληρωμές θα αρχισουν στο τέλος της βδομάδας. Περιμενουν το οκ απο τη σαμσουνγκ μου είπε. Τη ρώτησα αν έχει φτάσει ο φακελος μου, με πήρε τηλεφωνο μετά απο κάποιες ώρες και μου είπε ολα ενταξει ήρθε και τα στοιχεία ειναι ολα οκ.Οσοι εχετε αμφιβολίες για το αν θα παρετε το ποσό πάρτε τηλέφωνο θα εξυπηρετηθειτε σίγουρα! ! Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Λοιπόν επικοινώνησα και εγώ χτες στον παραπάνω αριθμό. Μια κοπέλα που απάντησε ήταν ευγενέστατη μου είπε οι πληρωμές θα αρχισουν στο τέλος της βδομάδας. Περιμενουν το οκ απο τη σαμσουνγκ μου είπε. Τη ρώτησα αν έχει φτάσει ο φακελος μου, με πήρε τηλεφωνο μετά απο κάποιες ώρες και μου είπε ολα ενταξει ήρθε και τα στοιχεία ειναι ολα οκ.Οσοι εχετε αμφιβολίες για το αν θα παρετε το ποσό πάρτε τηλέφωνο θα εξυπηρετηθειτε σίγουρα! ! Με πηραν και εμενα πριν λιγο μου ειπαν πως τα χαρτια μου εχουν φτασει και πως εχουν εγκριθει. Αν γινει καμια στραβη με το IMEI θα τους ενημερωσει η Samsung και μετα θα με παρουν εμενα. Τελος εβδομαδας μου ειπαν θα αρχισουν η πληρωμες. Η κοπελα εξυπηρετικότατη και με πηρε πισω μεσα σε 10 λεπτα. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 re man mi koitas internet. pigene sto plesio. proxtes to pira. Καταρχάς μην ποστάρεις σε Greeklish γιατί απαγορεύεται από τους ΟΠΧ και θα σου γίνει παρατήρηση. Κατά δεύτερον, αποκλείεται να πας στο κατάστημα και να σου το πουλάνε 150 ευρω φθηνότερα από το ίντερνετ. Αυτή η τιμή ίσχυε όσο έδιναν τις δωροεπιταγές κ υποθέτω πως κάπως έτσι σου βγήκε τόσο. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε στα σκρουτζομάγαζα ξεκινάει από τα 530€. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχει επίσημη τιμή στο Πλαίσιο 545€. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Καταρχάς μην ποστάρεις σε Greeklish γιατί απαγορεύεται από τους ΟΠΧ και θα σου γίνει παρατήρηση. Κατά δεύτερον, αποκλείεται να πας στο κατάστημα και να σου το πουλάνε 150 ευρω φθηνότερα από το ίντερνετ. Αυτή η τιμή ίσχυε όσο έδιναν τις δωροεπιταγές κ υποθέτω πως κάπως έτσι σου βγήκε τόσο. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε στα σκρουτζομάγαζα ξεκινάει από τα 530€. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχει επίσημη τιμή στο Πλαίσιο 545€. 519 € πριν 5 μερες απο smarties το πηρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 (edited) 519 € πριν 5 μερες απο smarties το πηρα http://www.smarties.gr/kinita/samsung2?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=235&category_id=14 Αν και βγαίνουμε εκτός θέματος, αυτό δεν εννοείς? Μιλάω για τις τιμές που βλέπω μέσω skroutz. Δεν ξέρω τώρα αν το πήρες από κοντά κ έκοψε κάτι ή οτιδήποτε. Ούτε έχω το αλάθητο στις τιμές απλώς αναφέρω αυτό που βλέπω. Άντε να δούμε πότε θα μαζευτεί επιτέλους αυτό το νήμα... Παιδιά...για τιμές και διαθεσιμότητα υπάρχει συγκεκριμένο thread: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=347426 Όλοι έχουμε συμβάλλει λίγο πολύ (κι εγώ στο θέμα των τιμών) αλλά από τη στιγμή που κάθε πέντε σελίδες συζητάμε τα ίδια με πρώτο και καλύτερο αν γράφεις μήνυμα 160 χαρακτήρων με μικρά ελληνικά κατά βάθος ξέρεις πως, δυστυχώς, η απάντηση είναι ποτέ. Παιδιά κάποιες φορές όταν πατώ σε ένα πεδίο και περιμένω να μου εμφανίσει το πληκτρολόγιο, δεν το εμφανίζει και το σύμβολο με το πληκτρολόγιο έχει αντικατασταθει από ένα γρανάζι που με πάει στις ρυθμίσεις . Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να γράψω χειρόγραφα με το πενάκι και που δεν βολεύει γιατί δεν αναγνωρίζει ελληνικά το πενάκι. Είναι bug αυτό? Συμβαίνει μόνο όταν έχω το πενάκι έξω. Εγώ όταν ενεργοποιείται το πληκτρολόγιο για χειρόγραφο στο πάνω μέρος βλέπω την εικόνα του συνημμένου. Αν πατήσεις το δεύτερο κουμπί γυρνάει σε κανονικό πληκτρολόγιο. Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited January 24, 2013 by Sol_Ballads Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 http://www.smarties.gr/kinita/samsung2?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=235&category_id=14 Αν και βγαίνουμε εκτός θέματος, αυτό δεν εννοείς? Μιλάω για τις τιμές που βλέπω μέσω skroutz. Δεν ξέρω τώρα αν το πήρες από κοντά κ έκοψε κάτι ή οτιδήποτε. Ούτε έχω το αλάθητο στις τιμές απλώς αναφέρω αυτό που βλέπω. πω πω πω...ναι φιλε μου αυτο εννοω απλα σε τιτανιουμ γκρι...πριν 5 μερες...τες πα ειμαστε offtopic... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΤΗl ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΝ Πριν μιση ωρα πηγε φίλος μου και πλαισιο και public και οι δυο τον ειπαν 699 ευρω Και μιλησε και με υπεύθυνο κιολας .. Που το ειδες εσυ 545 ο θεος και η ψυχη του φιλος ....:blink: Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Που το ειδες φιλε μου 545 το νοτε ιι ολοι plaisio public media κωτσοβολος γερμανος 699 το εχουν ανεβηκε δεν επεσε η τιμη 599 το είχαν web ... Τωρα ολοι 699 .... Και εγω 550 το πηρα απο πλαισιο στις 11 του μηνα(λογο της προσφορας της samsung το αγορασα) παρ'οτι στο σαιτ τους για αγορα απο καταστημα το ειχαν 699 και online 599! Αν καποιος ενδιαφερεται ας παρει τηλ σε καταστημα και θα βρει ακρη! Πριν ομως παω στο πλαισιο ειχα παει στα public και ειχαν ιδια τιμη αλλα οχι ετοιμοπαραδοτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Τελικά, τι γίνεται με την τιμή του? Ξανανέβηκε στα 699 που είχε πριν τις γιορτές? Όπως ανάφερε συνφορουσμίστας σήμερα σε πλαισιο και παμπλικ είχε 699. Ακόμη και μετά την κατάργηση του κουπονιού των 150 ευρώ, στο Πλαίσιο είχε 599 πριν 3 μέρες. Σήμερα 699. Είδαν ότι πουλάει και ξανανέβηκε? Αν ισχύει αυτό είναι απαράδεκτο. Το έχετε δει σε κάποιο κατάστημα (μικρό ή μεγάλο) τις τελευταίες μέρες? Και αν ναι, σε τι τιμή? Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 (edited) Ναι όλοι μαζι 699€ παλι !!!!! τρομερή ολοι τους . Ισχυει αυτο που λεει ο φιλος για τα ίντερνετ μαγαζιά αλλά αμα εχεις επιδότηση τοτε δεν μπορείς αλλιως .. Ασε που μερικοί θελουν μονο ελληνικό και καλα ... http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10107476&cmicc=skroutzΤελικά, τι γίνεται με την τιμή του? Ξανανέβηκε στα 699 που είχε πριν τις γιορτές? Όπως ανάφερε συνφορουσμίστας σήμερα σε πλαισιο και παμπλικ είχε 699. Ακόμη και μετά την κατάργηση του κουπονιού των 150 ευρώ, στο Πλαίσιο είχε 599 πριν 3 μέρες. Σήμερα 699. Είδαν ότι πουλάει και ξανανέβηκε? Αν ισχύει αυτό είναι απαράδεκτο. Το έχετε δει σε κάποιο κατάστημα (μικρό ή μεγάλο) τις τελευταίες μέρες? Και αν ναι, σε τι τιμή? Ο μονος που το έχει 598 € ειναι το electro world . Ολοι οι αλλοι το εχουν 699 € ανεβηκε η τιμη του μαλλον . Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited January 24, 2013 by Sol_Ballads Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Και εγω 550 το πηρα απο πλαισιο στις 11 του μηνα(λογο της προσφορας της samsung το αγορασα) παρ'οτι στο σαιτ τους για αγορα απο καταστημα το ειχαν 699 και online 599! Αν καποιος ενδιαφερεται ας παρει τηλ σε καταστημα και θα βρει ακρη! Πριν ομως παω στο πλαισιο ειχα παει στα public και ειχαν ιδια τιμη αλλα οχι ετοιμοπαραδοτο! +1 Απο το πλαισιο στη Στουρναρη συγκεκριμενα. Ενω το σαιτ του πλαισιου εγραφε 599 μου το εδωσαν 549 χωρις παζαρια, προσφορες και χωρις να ειμαι κολλητος του πωλητη. Απ οτι εχω καταλαβει το σκρουτζ δεν ειναι πλεον το απολυτο εργαλειο που ηταν παλιοτερα. Πολλα σαιτ δεν τα περιλαμβανει, ενω βεβαια και οι μεγαλες αλυσιδες εχουν γινει αρκετα πιο ευελικτες στο θεμα των τιμων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Ποτε το πήρες φιλε μου σε τετοια τιμη ?? Οχι με την προσφορα που ειχε,,, εχει ληξει αυτη .. Εγω λεω για τωρα σήμερα ολοι το δινουν 699 € . Και στο site και στα καταστηματα τωρα εχει 699 ...... Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Ποτε το πήρες φιλε μου σε τετοια τιμη ?? Οχι με την προσφορα που ειχε,,, εχει ληξει αυτη .. Εγω λεω για τωρα σήμερα ολοι το δινουν 699 € . Και στο site και στα καταστηματα τωρα εχει 699 ...... Στις 11/1, τελευταια μερα της προσφορας απο τη σαμσουνγκ. ΤΟΤΕ το σαιτ του πλαισιου εγραφε 599. Σε πολλες περιπτωσεις παντως μια βολτα απο τα καταστηματα επιβαλεται. Κουραστικη μεν, αλλα η κατασταση αλλαζει πλεον πιο γρηγορα απ οτι ο σκρουτζ μπορει να καταγραψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts