Jump to content

[Note series] Η εμπειρία σας από την μπαταρία

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρησιμοποιείτε καθόλου την εξοικονόμηση ενέργειας;

Αν ναι πότε;

Εγω ποτέ. ..το νοτε συμπεριφερεται λιιιιγο παραξενα...κ ψιλοκολαει

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω ποτέ. ..το νοτε συμπεριφερεται λιιιιγο παραξενα...κ ψιλοκολαει

Ναι το κανει ελάχιστα πιο αργό.

Θοδωρής

Ναι το κανει ελάχιστα πιο αργό.

Δεν χρειάζεται τίποτα από τέτοια...

Καινούριο firmware and perseus και είσαι μια χαρά...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Τσαμπα (νομιμα) στο xda

Το αγόρασα το πρόγραμμα απο το store..

To θέμα είναι ότι ψιλιάζομαι πως χρειάζομαι root για να το λειτουργήσω.

Γνωρίζει κανείς να το χρησιμοποιεί χωρίς root?

Το αγόρασα το πρόγραμμα απο το store..

To θέμα είναι ότι ψιλιάζομαι πως χρειάζομαι root για να το λειτουργήσω.

Γνωρίζει κανείς να το χρησιμοποιεί χωρίς root?

Ναι για κάποιες λειτουργίες του θέλει root

Και εγώ δεν το ήξερα αλλά μου το είπαν εδω τα παιδιά

Θοδωρής

Παιδια μια ερωτηση θελω να κανω το βραδυ δηλ σε 6.30 ωρες απο 0% εφτασε μονο μεχρι 98% τι να φταει και οταν το φορτιζω και το εχω ανοιχτο το τηλ και ασχολούμαι αντι να φορτίζει το τηλ ξεφορτιζει γιατι βοηθήστε με !!

Παιδια μια ερωτηση θελω να κανω το βραδυ δηλ σε 6.30 ωρες απο 0% εφτασε μονο μεχρι 98% τι να φταει και οταν το φορτιζω και το εχω ανοιχτο το τηλ και ασχολούμαι αντι να φορτίζει το τηλ ξεφορτιζει γιατι βοηθήστε με !!

Μήπως χρησιμοποιείς άλλο καλώδιο/φορτιστή από αυτούς που είχε μέσα?

Οχι τον ιδιο φορτιστή εχω ενώ το εχω να φορτίζει και παιζω ενα παιχνιδι η μπαταρια απο 90 πηγε στα 80

Κ απο μονο του το γεγονος οτι κανει 6-7 ωρες να φορτισει...ειναι προβλημα...κατι εχει αναφερθει σε πολυ προηγουμενα ποστ για τα "δοντακια"που κάνουν επαφη στην βαση φορτισης του κινητου...αλλα θα πρεπει να ψαξεις...

Την ώρα που το έχεις βάλει για φόρτιση δες στα στατιστικά της μπαταρίας αν σου γράφει ότι φορτίζει μέσω AC ή USB. Αν σου γράφει μέσω USB κάτι έχει κολλήσει και σου φορτίζει πιο αργά νομίζοντας ότι το φορτίζεις από τον υπολογιστή. Σε αυτήν την περίπτωση βγάλε την μπαταρία και άσε την κανένα τέταρτο με εικοσάλεπτο εκτός κινητού. Μετά βάλε την πάλι, φόρτισε το κινητό σου και έλεγξε αν σου γράφει ότι φορτίζει μέσω AC.

Γενικά πάντως δεν είναι καλό να χρησιμοποιείς το κινητό σου όταν φορτίζει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Παιδιά εσείς από που φορτιζετε περισσότερο; Απο usb ή μπριζα; Επίσης κάνετε ψηλές φορτισεις ή το αφήνετε μέχρι 5% ας πούμε;

Έτσι ρωτάω απλά να πάρω μια ιδέα! Ευχαριστώ

Θοδωρής

Έτσι για να γουστάρουμε λίγο είμαι στην 4 ημέρα, είπα να προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο μόνο για κλήσεις και όχι σαν smartphone. να δω πόσες μέρες θα βγάλει αλλά δεν τα κατάφερα δεν γίνεται να είσαι μόνο στις κλήσεις με αυτό το τηλέφωνο...χρησιμοποίησα αναγκαστικά GPS κάπου ένα μισάωρο πήγα Θεσσαλονίκη όποτε το χρειάστηκα, λίγο 3g και καμία μέτρια WiFi οθόνη έβγαλα 4 ώρες και είμαι 23% βγάζω άλλη μια μέρα μόνο κλήσεις και λίγο ίντερνετ....:)

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Παιδιά εσείς από που φορτιζετε περισσότερο; Απο usb ή μπριζα; Επίσης κάνετε ψηλές φορτισεις ή το αφήνετε μέχρι 5% ας πούμε;

Έτσι ρωτάω απλά να πάρω μια ιδέα! Ευχαριστώ

Αν το βάλεις να φορτίσει από USB θα πάρει πολλές ώρες. Το USB φορτίζει με το 1/4 απ' ότι φορτίζει η πρίζα οπότε θα σου πάρει τον τετραπλάσιο χρόνο.

Το βάζεις για φόρτιση όποτε θες, δεν υπάρχει πρόβλημα. Γενικά καλό θα είναι να μην το φορτίζεις όταν είναι πάνω από 80% και να μην το αφήνεις να πέφτει κάτω από 10-15%.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

[ATTACH]30684[/ATTACH] [ATTACH]30685[/ATTACH] [ATTACH]30687[/ATTACH]

Εγώ σήμερα σας παραθέτω τις photos από τις επιδόσεις της μπαταρίας μου. Όχι εντυπωσιακές από άποψη ώρας ανοικτής οθόνης. Αλλά 4 μέρες αυτονομία με 5 ώρες ανοικτή οθόνη και 1.30 ώρα ομιλίας και αρκετή χρήση wifi και 3g (όχι συνέχεια ανοικτά βέβαια) δεν περίμενα πως θα έβλεπα μετά τα παλιά νόκια που είχα :lol::lol:

Κλασσικά είμαι με phoenix και Perseus..!

[ATTACH]30684[/ATTACH] [ATTACH]30685[/ATTACH] [ATTACH]30687[/ATTACH]

Εγώ σήμερα σας παραθέτω τις photos από τις επιδόσεις της μπαταρίας μου. Όχι εντυπωσιακές από άποψη ώρας ανοικτής οθόνης. Αλλά 4 μέρες αυτονομία με 5 ώρες ανοικτή οθόνη και 1.30 ώρα ομιλίας και αρκετή χρήση wifi και 3g (όχι συνέχεια ανοικτά βέβαια) δεν περίμενα πως θα έβλεπα μετά τα παλιά νόκια που είχα :lol::lol:

Κλασσικά είμαι με phoenix και Perseus..!

Και είσαι ακόμα στο 19%! :up:

Εξαιρετική αυτονομία! Δεν θυμάμαι να έχω πετύχει ποτέ τέτοια απόδοση απ' την μπαταρία. Βέβαια δεν το έχω προσπαθήσει κιόλας, απλά κάνω τη δουλειά μου και όσο αντέξει (και αντέχει πολύ). Σίγουρα έχει να κάνει και με τη ROM και τις εφαρμογές που τρέχουν, συγχρονισμούς κ.α. Μπράβο πάντως, κορυφαία νούμερα αυτά που δίνεις.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Ευχαριστω! Αυτο το υπολοιπομενο 19% δεν το χαιρομαι ποτε γιατι αποφευγω ν αφηνω την μπαταρια ν πεφτει τοσο για λογους υγειας! :p Σγχρονισμους ενεργοποιημενους τους εχω.. γενικα δεν κραταει τοοσο πολυ γτ κ εγω το χαιρομαι οσο μπορω (τωρα εχει πεσει διαβασμα), γι αυτο ανεβασα τις φωτος. Παντως το διημερο το χει με ανοικτα 3g συνεχεια. Εχουμε τρομερη μπαταρια. Δεν ξερω κατα ποσο ειναι fake αλλα ειδα screenshots στο xda με 12 ωρες ενεργη οθονη++

Ευχαριστω! Αυτο το υπολοιπομενο 19% δεν το χαιρομαι ποτε γιατι αποφευγω ν αφηνω την μπαταρια ν πεφτει τοσο για λογους υγειας! :p Σγχρονισμους ενεργοποιημενους τους εχω.. γενικα δεν κραταει τοοσο πολυ γτ κ εγω το χαιρομαι οσο μπορω (τωρα εχει πεσει διαβασμα), γι αυτο ανεβασα τις φωτος. Παντως το διημερο το χει με ανοικτα 3g συνεχεια. Εχουμε τρομερη μπαταρια. Δεν ξερω κατα ποσο ειναι fake αλλα ειδα screenshots στο xda με 12 ωρες ενεργη οθονη++

Πλέον με τα τελευταία firmware αν κάτσεις πάνω από το τηλέφωνο όλη μέρα είναι βέβαιο ότι θα φτάσει στις 10-12 ώρες με ενεργή οθόνη με χρήση κυρίως WiFi...

παιδια καλησπέρα εγώ ήμοθν θπερευχαριστημένος μέχρι πτιν λιγο καιρό .................βγάζω το κινητό από τη φόρτιση κ μέσα σε ένα λεπτό πάει 99%.....wi-fi k gps μονίμως ανοιχτά,οθόνη 3/4 φωτεινότητα(μπάρα φωτεινότητας,κανά 30ωρο gaming .chat σε viber k whatsapp κανά 3ωρο και είμαι στα 60% είναι λογικό αυτό?

παιδια καλησπέρα εγώ ήμοθν θπερευχαριστημένος μέχρι πτιν λιγο καιρό .................βγάζω το κινητό από τη φόρτιση κ μέσα σε ένα λεπτό πάει 99%.....wi-fi k gps μονίμως ανοιχτά,οθόνη 3/4 φωτεινότητα(μπάρα φωτεινότητας,κανά 30ωρο gaming .chat σε viber k whatsapp κανά 3ωρο και είμαι στα 60% είναι λογικό αυτό?

Νομίζω πως με ανοιχτό το gps είναι λογικό. Όταν δεν το χρησιμοποιεις κλείνε το. Βάλε αυτόματη τη Φωτηνοτητα.

Θοδωρής

Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να ζητήσουμε από το νοτελι!!!

Εμμμμ... Δεν μπορείς ;)

Χαχαχα αλήθεια; άκυρο μου φαίνεται πολύ. Τέλος πάντων. Ευχαριστώ

Θοδωρής

να σας ρωτησω, επειδη η δικια μου κακαρωσε μετα απο 1,5 χρονο, η πιο οικονομικη λυση για γνησια μπαταρια, απο που είναι?

Καλημέρα. Οποίος μπορεί να μου πει λίγο τη γνώμη του.

Δεν χρησιμοποιώ widgets ούτε συγχρονισμους. Μόνο wifi και πάντα 2g

Εμένα δεν μου φαίνονται καλοί οι χρόνοι.

Tapatalk, falcon pro χρησιμοποιω περισσότερο.

Θοδωρής

• The title was changed to [Note series] Η εμπειρία σας από την μπαταρία